ee dok svaka budala,na svakoj kantonalnoj tv, iznese svoje analize svasta cemo se naslusatiSplinter wrote:ako neko zeli nesto uputiti doticnom novinaru Mirzi Kolaru zbog "sjajnog" priloga o misimovicu![]()
![]()
![]()
moze na ovoj str. http://www.tvsa.ba/contact/show_form/
a ako nekoga zanima sta je doticni rekao ima na str. njihova centralna emisija, 22 minuta..
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- blue_sky
#276 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
- jeza u ledja
#277 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Mislim da je vrlo vjerovatno ovo sto Timscho spominje. Misimovic je kritikovao organizaciju, tako i treba. Cuj covjek nije imao ni gdje da sjedne na stadionu?!? Onda svi novinarcici i preseravanja i njihovo mahalanje po hotelima sa reprezentativcima...LSD wrote:Mafija je spremna ici do kraja, u to ne sumnjaj...samo su se ovaj put prevarili u racunici,udarili su po Misketu našem kljucnom igracu i miljeniku navijaca.Timscho wrote:Ja ovako vidim posljednja dogadjanja u vezi Misketa:
Misimovic je imam utisak zadnjih dana imao hrabrosti da opravdano kritikuje Savez i atmosferu u i oko reprezentacije, a i da to javno spomene.
To naravno smeta FSBiH mafiji jer Miske uziva ogromno povjerenje svih navijaca Reprezentacije i plase se da bi on mogao inicirati masivnu akciju koja bi rezultirala ciscenjem u Savezu.
Da bi to sprijecili pokusavaju ga diskreditirati preko TVSA (vjerovatno i drugih medija) udarajuci na njegov patriotizam i odanost Reprezentaciji. Vjerovatno razmisljaju po sistemu:"ili on ili mi".
Da li se slazete sa mnom?
Pitam se jos i koliko je ta FSBiH mafija mocna i odlucna sprovesti svoje ciljeve u djelo. Dokle su spremni ici?
Pa ko vam onda valja ako vam Misimović ne valja,bando profiterska![]()
![]()
a Ćiro je pokazao da je pakaš veliki kad je Misketa javno prozvao i na njegova ledja svalio krivicu za poraz.
No, to ne znaci da fakat nije bio povrijedjen. Jer da je zdrav igrao bi.
Ne vidim razloga zasto bi covjek lagao? Takodje ne vidim razloga zasto ne bi htio igrati u tako vaznoj utakmici. (kad je vec igrao do sad)
Stoga, ne ljepite se na novinarske lazi, mnogi od njih su placenici saveza. U stvari, njih saevze potkupljuje upravo tako sto im obezbjedjuje prijevoz na gostovanja i slobodan pristup reprezentativcima. Skontajte malo, ko je tu zlo.
- fatality
#278 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nikki27 wrote:
Sad na sve to dolazi nesto sto se zove slucaj Misimovic. Da li je Miske samo zrtva vec poznatog kriminala u savezu ili je i on prodana dusa, preostaje da se vidi. Navodno da za njega nije bilo mjesta u lozi u Zenici, a postavlja se i pitanje da li je Miske sam odbijo da bude u lozi sa mafijasima? Kako to da u srijedu nije mogao igrati ni 10 minuta, a u subotu bez problema igra 90? Na tekmi u Lisabonu se je vidjelo da zaista sepa na terenu nakon sukoba s jednim od igraca Portugala, e pitanje je sad: kamuflaza ili ne? Cudi me i ne mogu da vjerujem da bi Miske nakon svih utakmica koje je odigrao u dresu BiH na kraju izdao ostale igrace i navijace na ovakav nacin i to onda kada nam je najvise trebao, ali ako jeste neka je njemu na cast. U svakom slucaju ovdje nesto ne stima a istina ce valjda nekad isplivati na povrsinu.
ove stvari ne razumijem , kao sto rekoh , taman da nece da igra covjek , zasto je izdajnik ?
i pod cijenu bana , ali ovo je nevidjena glupost . . .
edit : mislis da smo ga ti ili ja necim zaduzili da igra ?
Last edited by fatality on 22/11/2009 01:04, edited 1 time in total.
-
Timscho
#279 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Znaci vjerujes da su spremni i na prijetnju silom, fizicka obracunavanja, oruzana obracunavanja..?LSD wrote:Mafija je spremna ici do kraja, u to ne sumnjaj...samo su se ovaj put prevarili u racunici,udarili su po Misketu našem kljucnom igracu i miljeniku navijaca.
-
Nikki27
#280 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pogresno sam se izrazila, ali u svakom slucaju ako ne zeli da igra ne mora ni igrati, no zasto izmisljati povredu ako je nema? Pa zar vec nemamo dovoljno ljudi u drzavi koji nas lazu.
-
LSD
#281 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa sjeti se samo krvavog policijskog obracuna sa navijacima koji su tražili njihov odlazak pred njihovom zgradom (zgradom NSBiH)...tu su bili navijaci iz citave BiH plus i oni iz dijaspore,ali policija je bila angažovana (suzavci su bacani na navijace,puštani kerovi,policijska brutalnost na dijelu)...žao mi je što sad nemam te klipove pa da vidiš na šta su sve spremni.Timscho wrote:Znaci vjerujes da su spremni i na prijetnju silom, fizicka obracunavanja, oruzana obracunavanja..?LSD wrote:Mafija je spremna ici do kraja, u to ne sumnjaj...samo su se ovaj put prevarili u racunici,udarili su po Misketu našem kljucnom igracu i miljeniku navijaca.
-
elSaik
#282 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske nikada nije ni rekao da ne može igrati već da ne može dati 100%. Ako je, primjera radi, bio 50% spreman mogao se oporaviti do danas. A vala i ako je imao dovoljno dobar razlog da ne igra u onako bitnoj utakmici, onda sam 100% uz njega. Jednom smo kad smo ih trebali otjerati ispali pičke. Valjda nećemo i drugi put.
-
Timscho
#283 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
da,da, sjecam se. Nego pitam se sta ako ih policija prestane braniti. A prestace jednom sigurno.LSD wrote:Pa sjeti se samo krvavog policijskog obracuna sa navijacima koji su tražili njihov odlazak pred njihovom zgradom (zgradom NSBiH)...tu su bili navijaci iz citave BiH plus i oni iz dijaspore,ali policija je bila angažovana (suzavci su bacani na navijace,puštani kerovi,policijska brutalnost na dijelu)...žao mi je što sad nemam te klipove pa da vidiš na šta su sve spremni.Timscho wrote:Znaci vjerujes da su spremni i na prijetnju silom, fizicka obracunavanja, oruzana obracunavanja..?LSD wrote:Mafija je spremna ici do kraja, u to ne sumnjaj...samo su se ovaj put prevarili u racunici,udarili su po Misketu našem kljucnom igracu i miljeniku navijaca.
- fatality
#284 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
pa postoje dvije opcijeNikki27 wrote:Pogresno sam se izrazila, ali u svakom slucaju ako ne zeli da igra ne mora ni igrati, no zasto izmisljati povredu ako je nema? Pa zar vec nemamo dovoljno ljudi u drzavi koji nas lazu.
jedna je da je bio povrijedjen i da nije mogao igrati ( ali bi ovo bilo prejednostavno za nas narod)
druga opcija je da je imao razlog zbog kojeg ne zeli da igra , ako je ovo slucaj, on sam najbolje zna zasto je to uradio i ne sumnjam da je odvagao razlog/posljedice , elem taman da je i ovako bilo opet ne vidim razloga zasto ga osudjivati nakon sto je toliko utakmica odigrao
a iskreno da se meni onaj starac senilni onako nagovorio , koji usput zna(ili bi trebao znati ) da ne bi dogurao dotle i da ga raja ne bi gotivila da nije bilo mene , nikad mu vise ne bih dosao
- lerdi
#285 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Naši novinari su dno dna. Ni sam ne znam kako bi ih najbolje opisao. Možda sa FUJ. Kakvi nam novinari svaki dan prezentuju "istine" i sam sam se neki dan uvjerio. Sjedi Adnan Terzić u Lori na ciglanam sa još dva naša novinara ( znam ih facom,ali imena im stvarno ne znam ) i još nekom ženom ( mislim da je i ona novinarka ali nisam siguran ) i sav se pravi važan, a njima "samo noge iz njegove guzice vire". I oni mu se nešto cerekaju tu kao ono "druže Terza mi ti se kunemo". Ja tuda prolazim i kontam "I šta ja sad treba da ćitam sutra nešto od strane tog novinara i da kreiram mišljenje na osnovu njegovog teksta". FUJ
Ništa to dugačije nije ni u sportu. "Novinari" se prodaju za put sa reprezentativcima, ulazak u hotel, ekskluzivni intervju sa igračem, a zauzvrat pišu hvalospjeve o određenim kriminalcima u savezu i narčene tekstove od istih.
Dijela, a ne riječi. Na osnovu toga lično kreiram svoje mišljenje i upravo iz tog razloga mislim da je Miske 100% upravu. Od njega sam do sad vidio samo dijela i poneku riječ, dok sam od ostalih uključujući i Ćiru vidio samo hrpu šuplje, a dijela slabo ( Ćiro ko i nešto, ostali ništa ).
Ništa to dugačije nije ni u sportu. "Novinari" se prodaju za put sa reprezentativcima, ulazak u hotel, ekskluzivni intervju sa igračem, a zauzvrat pišu hvalospjeve o određenim kriminalcima u savezu i narčene tekstove od istih.
Dijela, a ne riječi. Na osnovu toga lično kreiram svoje mišljenje i upravo iz tog razloga mislim da je Miske 100% upravu. Od njega sam do sad vidio samo dijela i poneku riječ, dok sam od ostalih uključujući i Ćiru vidio samo hrpu šuplje, a dijela slabo ( Ćiro ko i nešto, ostali ništa ).
-
Nikki27
#286 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ma danas se svi prodaju, iako za Misketa teze vjerujem, ali sam se nagledala svega i svasta u zivotu tako da me nista ne bi zacudilo. Nadam se da ce u ponedjeljak biti razjasnjene neke stvari oko sve ove medijske prasine.
- blue_sky
#287 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Zasto ti trebaju mediji i 60 minuta,da ti ista razjasnjavaju.Ja vjerujem LJUDIMA (u pravom smislu te rijeci) na rijec,u ovom slucaju ljudskoj velicini Zvjezdanu MIsimovicu.Nikki27 wrote:Ma danas se svi prodaju, iako za Misketa teze vjerujem, ali sam se nagledala svega i svasta u zivotu tako da me nista ne bi zacudilo. Nadam se da ce u ponedjeljak biti razjasnjene neke stvari oko sve ove medijske prasine.
Za to mi ne trebaju nikakva misljenja nekih novinara i njihov "pogled na sve".
A na kraju krajeva,ako cemo realno,koga bi cudilo da i Miske,i svaki drugi reprezentativac ne budu htjeli igrati za reprezentaciju dok je ovog smeca u savezu? Mene ne bi.
- Bosanski_kralj
#288 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jeste da je Misimović jedan od onih koji je prvi prekršio dogovor 13 igrača potpisnika pisma o ne nastupanju za reprezentaciju, ali sam u ovoj situaciji uz njega. Znamo na šta je sve naš Savez spreman i bilo bi stvarno glupo sumnjati u Misketa.
Dovoljno je vremena da se do kvalifikacija za Euro stvari u savezu promjene, samo što smo mi takvi kakvi jesmo i od toga nema ništa. A sebi obećavam da nikad više neću imati povjrenje u ma kojeg trenera i nadu u plasman na neko takmičenje, dok su ovi ljudi u Savezu.
Dovoljno je vremena da se do kvalifikacija za Euro stvari u savezu promjene, samo što smo mi takvi kakvi jesmo i od toga nema ništa. A sebi obećavam da nikad više neću imati povjrenje u ma kojeg trenera i nadu u plasman na neko takmičenje, dok su ovi ljudi u Savezu.
-
Nikki27
#289 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Zelim samo da cujem i njihovu verziju svega ovoga. A to sto se tice saveza i daljeg igranja, ne bi ni mene cudilo kada bi reprezentativci rekli NE. Ja se nakon onog neorganizovanog Lisabona ne bi ni pojavila na terenu dok barem taj organizacijski dio ne bi doveli u red. Sramota.
- lerdi
#290 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nešto razmišljam i stvarno o čemu mi pričamo. O ljudima koji su dopustili da se prije najvažnijih utakmica kvalifikacija prepire sa igračima da li će i koliki bonus biti isplačen. Halo ljudi. Jel ima išta da je urađeno u ove dvije utakmice kako treba, a da se ticalo organizacionog dijela? Ništa i to je činjenica. Jel stvarno mislite da je sve to slučajno?
-
goddamnmonster
#291 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
zvjezdan misimovic je ok. igrom slucaja je izabrao da nastupa za bih. nije igrao za bih protiv portugala. tri dana kasnije je igrao za wolfsburg. nas fudbalski savez nije nista o tome rekao. znaci da nezadovoljstvo ljudi sa nogometnim savezom nije bezrazlozno. mislim da treba zahtijevati smjenu ljudi u savezu.
- blue_sky
#292 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
cuj okgoddamnmonster wrote:zvjezdan misimovic je ok. igrom slucaja je izabrao da nastupa za bih. nije igrao za bih protiv portugala. tri dana kasnije je igrao za wolfsburg. nas fudbalski savez nije nista o tome rekao. znaci da nezadovoljstvo ljudi sa nogometnim savezom nije bezrazlozno. mislim da treba zahtijevati smjenu ljudi u savezu.
igrom slucaja
nije,i?
jeste,i?
ko su oni da ista kazu?
svega ti?
svega ti (na kvadrat)?
-
Nikki27
#293 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Majke ti, jesi li to ti tek sada skonto da nezadovoljstvo sa savezom nije bez razloga? Treba zahtjevati smjenu . . . . eto nek si nam odkrio Ameriku 
-
goddamnmonster
#294 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
proste (i mozda prosto-prosirene) izjavne recenice su svima jasne i tjeraju na reakciju. ja sam htio reci da je zvjezdan najvjerovatnije imao problem sa cirom i da zbog toga nije igrao. ciro je istovremeno postao znacajna licnost za navijace bih i za ljude koji rade u savezu, a to je nespojivo. covjek koji ima 7? godina zaradjuje najmanje 100 prosjecnih bih-penzija i postaje, prema mainstream medijima, znacajan.Nikki27 wrote:Majke ti, jesi li to ti tek sada skonto da nezadovoljstvo sa savezom nije bez razloga? Treba zahtjevati smjenu . . . . eto nek si nam odkrio Ameriku
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#295 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
1. Skontao i sam da je ozbiljnost rada u reprezentaciji 0.1% i da zivot da na utakmici opet se ne bi plasirali. Svatite ovo kako hocetejeza u ledja wrote:Mislim da je vrlo vjerovatno ovo sto Timscho spominje. Misimovic je kritikovao organizaciju, tako i treba. Cuj covjek nije imao ni gdje da sjedne na stadionu?!? Onda svi novinarcici i preseravanja i njihovo mahalanje po hotelima sa reprezentativcima...LSD wrote:Mafija je spremna ici do kraja, u to ne sumnjaj...samo su se ovaj put prevarili u racunici,udarili su po Misketu našem kljucnom igracu i miljeniku navijaca.Timscho wrote:Ja ovako vidim posljednja dogadjanja u vezi Misketa:
Misimovic je imam utisak zadnjih dana imao hrabrosti da opravdano kritikuje Savez i atmosferu u i oko reprezentacije, a i da to javno spomene.
To naravno smeta FSBiH mafiji jer Miske uziva ogromno povjerenje svih navijaca Reprezentacije i plase se da bi on mogao inicirati masivnu akciju koja bi rezultirala ciscenjem u Savezu.
Da bi to sprijecili pokusavaju ga diskreditirati preko TVSA (vjerovatno i drugih medija) udarajuci na njegov patriotizam i odanost Reprezentaciji. Vjerovatno razmisljaju po sistemu:"ili on ili mi".
Da li se slazete sa mnom?
Pitam se jos i koliko je ta FSBiH mafija mocna i odlucna sprovesti svoje ciljeve u djelo. Dokle su spremni ici?
Pa ko vam onda valja ako vam Misimović ne valja,bando profiterska![]()
![]()
a Ćiro je pokazao da je pakaš veliki kad je Misketa javno prozvao i na njegova ledja svalio krivicu za poraz.
No, to ne znaci da fakat nije bio povrijedjen. Jer da je zdrav igrao bi.
Ne vidim razloga zasto bi covjek lagao? Takodje ne vidim razloga zasto ne bi htio igrati u tako vaznoj utakmici. (kad je vec igrao do sad)
Stoga, ne ljepite se na novinarske lazi, mnogi od njih su placenici saveza. U stvari, njih saevze potkupljuje upravo tako sto im obezbjedjuje prijevoz na gostovanja i slobodan pristup reprezentativcima. Skontajte malo, ko je tu zlo.
2. Zato sto ga je selektor javno okrivio za poraz i zute kartone, a svako ko imalo ima logike zna da je za oboje najvishe kriv selektor
Mozda je i njemu kao i nekim novinarima ciro zabranio da putuju sa reprezentacijom, pa on morao autom do Zenice
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#296 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja odavno gori i ljigaviji komentar na televiziji nisam cuo. Pa ovaj sve sto je rekao granici sa ludosculadyblue18 wrote:Splinter wrote:ako neko zeli nesto uputiti doticnom novinaru Mirzi Kolaru zbog "sjajnog" priloga o misimovicu![]()
![]()
![]()
moze na ovoj str. http://www.tvsa.ba/contact/show_form/
a ako nekoga zanima sta je doticni rekao ima na str. njihova centralna emisija, 22 minuta..![]()
![]()
fuj.
Kako ih nije stid! Ne mogu vjerovati sta je momak dozivio...
Kaze odlaskom cire prijeti rasulo savaza, kao sto je bio slucaj sa hrvatskom reprezentacijom nakon cire
Il kad rece samo fudbalski laici mogu ishta zamjeriti ciri blazevicu
Samo se jos vishe nasekira kad pogleda ovo
-
smrdljivi_grad
#297 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
nista nisam citao
...
ja cuo miske nas prodao, kao imaju neki tel. snimci itd. pa ce bit' objavljeno na 60 minuta... eto tako...
ja sam mu vec sve opsovao
nemojte zamjerit ako je vec neko cuo i pisao isto...
haug!
ja cuo miske nas prodao, kao imaju neki tel. snimci itd. pa ce bit' objavljeno na 60 minuta... eto tako...
ja sam mu vec sve opsovao
nemojte zamjerit ako je vec neko cuo i pisao isto...
haug!
-
basicman
#298 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
ima vise stvari koje bi zelio da prokomentarisem:
1. ciri nije zamjeriti ni na cemu, jer je u lisabonu dobro poveo ekipu i odabrao dobru strategiju, dokaz za to je da smo imali dosta sansi za vise golova.
to sto smo na kraju imali ogroman peh da nijedna lopta ne ude, to nije cirin problem. to sto je kasno ubacio pjanica, to mu isto
nije za zamjeriti, jer je mislio da miske moze ipak nesta uciniti do kraja, jer ko ga poznaje zna da je uvjek opasan a realno gledano na stvari, pjanic
puno bolje igra kao ude kao joker a ne kad igra od prve minute.
2. u utakmici u zenici je isao na sve ili nista i zato je ubacio muslimovica na poluvremenu zato sto je vidio da su se portugalci povukli kao picke
i nije htio da ceka do 80. nego je vec na poluvremena dao signal da ide na sve ili nista. nazalost nismo imali srece i pandza je pogrjesio i
time zavrsio sve dileme. da nije uveo muslimovica i da je ostalo 0:0, opet bi mu na kraju prigovarali sto nije ranije mjenjao ofenzivnije i sto je cekao.
summe sumarum imamo sjajnog i iskusnog trenera i sretan bi bio da ostane, jer da su ovo bile kvalifikacije za evropsko, bili bi kvalifikovani kao drugi
i zato bi volio da ostane, jer je postigao zavidan nivo i treba dalje da nadograduje.
jedina stvar koju bi trebao ispraviti je, da ne kritikuje igrace javno i pred medijima i da to interno rjesava.
3. o misimovicu nemam rjeci trenutno. najdrazi mi je bio i uvjek cjenjen i uvjek najbolji i ovjek opasan. sad me ova utakmica pogodila jer sam gledao
danas bundesligu i vidio sam kako treci, bori se, skace, lomi se, zuri... pun energije. i onda mislim, da je bio povrjeden prije 3 dana ne bio bio tako agilan
danas. dakle FAKT JE da je mogo odigrati utakmicu protiv portugala a sad su mi itekako bitni razlozi zbog kojih igrao nije.
ako se je posvadao sa cirom, opet mu
zamjerim da nije igrao, jel je trebao igrati, pa poslje izaci sa svim u javnost i ispricati istinu.
ovo je bila istorijska sansa i trebao je igrati mimo svih uvrjeda, prevara itd. jedina stvar da bi mu oprostio je ako bi izaslo u javnost da mu je ciro
zabranio da igra i banovao ga. onda bi ciru trebalo pozvati na objasnjenja jer je stavio svoj interes ispred interesa reprezentacije.
nadam se da ce se ovo razjasniti jer niko nije sljep ni glup ni naivan
1. ciri nije zamjeriti ni na cemu, jer je u lisabonu dobro poveo ekipu i odabrao dobru strategiju, dokaz za to je da smo imali dosta sansi za vise golova.
to sto smo na kraju imali ogroman peh da nijedna lopta ne ude, to nije cirin problem. to sto je kasno ubacio pjanica, to mu isto
nije za zamjeriti, jer je mislio da miske moze ipak nesta uciniti do kraja, jer ko ga poznaje zna da je uvjek opasan a realno gledano na stvari, pjanic
puno bolje igra kao ude kao joker a ne kad igra od prve minute.
2. u utakmici u zenici je isao na sve ili nista i zato je ubacio muslimovica na poluvremenu zato sto je vidio da su se portugalci povukli kao picke
i nije htio da ceka do 80. nego je vec na poluvremena dao signal da ide na sve ili nista. nazalost nismo imali srece i pandza je pogrjesio i
time zavrsio sve dileme. da nije uveo muslimovica i da je ostalo 0:0, opet bi mu na kraju prigovarali sto nije ranije mjenjao ofenzivnije i sto je cekao.
summe sumarum imamo sjajnog i iskusnog trenera i sretan bi bio da ostane, jer da su ovo bile kvalifikacije za evropsko, bili bi kvalifikovani kao drugi
i zato bi volio da ostane, jer je postigao zavidan nivo i treba dalje da nadograduje.
jedina stvar koju bi trebao ispraviti je, da ne kritikuje igrace javno i pred medijima i da to interno rjesava.
3. o misimovicu nemam rjeci trenutno. najdrazi mi je bio i uvjek cjenjen i uvjek najbolji i ovjek opasan. sad me ova utakmica pogodila jer sam gledao
danas bundesligu i vidio sam kako treci, bori se, skace, lomi se, zuri... pun energije. i onda mislim, da je bio povrjeden prije 3 dana ne bio bio tako agilan
danas. dakle FAKT JE da je mogo odigrati utakmicu protiv portugala a sad su mi itekako bitni razlozi zbog kojih igrao nije.
ako se je posvadao sa cirom, opet mu
zamjerim da nije igrao, jel je trebao igrati, pa poslje izaci sa svim u javnost i ispricati istinu.
ovo je bila istorijska sansa i trebao je igrati mimo svih uvrjeda, prevara itd. jedina stvar da bi mu oprostio je ako bi izaslo u javnost da mu je ciro
zabranio da igra i banovao ga. onda bi ciru trebalo pozvati na objasnjenja jer je stavio svoj interes ispred interesa reprezentacije.
nadam se da ce se ovo razjasniti jer niko nije sljep ni glup ni naivan
-
sezammm
#299 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Utakmica u Portugalu je bila toliko cudna da je muguce sve...iako mislim da je Ciro sve zkuhao sa onim upiranjem prsta u Misketa da je on krivac malte ne za sve.
Bez obzira sta bio povod Miske je trebao izaci javno i reci o cemu se radi, pa to bilo i minut pred utakmicu.
Siguran sam da bi malte ne svi navijaci stali uz njeg ,a isto tako i igraci.
Mogao je postati drugi Tito u Bosnjaka,za sva vremena.
Ovako treba sacekati da i Miske kaze istinu..pa onda komentarisati i prisivati ....
Samo, biti kapiten i napustiti ekipu i igrace,neznam.....bez obzira koliko mi je drag i koliko je zasluzan za sve uspjehe ove repke...opet mu nebi oprostio pa neznam ko bio
Bez obzira sta bio povod Miske je trebao izaci javno i reci o cemu se radi, pa to bilo i minut pred utakmicu.
Siguran sam da bi malte ne svi navijaci stali uz njeg ,a isto tako i igraci.
Mogao je postati drugi Tito u Bosnjaka,za sva vremena.
Ovako treba sacekati da i Miske kaze istinu..pa onda komentarisati i prisivati ....
Samo, biti kapiten i napustiti ekipu i igrace,neznam.....bez obzira koliko mi je drag i koliko je zasluzan za sve uspjehe ove repke...opet mu nebi oprostio pa neznam ko bio
- arzuhal
#300 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sutra valja gledat ''60 minuta'', čuo sam da ima fantastičnih snimaka iz Lisabona, zanimljivih kadrova i to...Toliko dobrih da je Emir Spahić molio Avdu Avdića da to ne pušta nikome...