Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sa2101 wrote:onaj gael je maksimalno iritantan. nimalo mi se ne svidjaju njegova slavlja, lupanje o prsa, interakcija s publikom, razgovori sa samim tobom, sve mi je to tako arogantno i odvratno
ne zaboravi da je prošle godine Monfils daleko dogurao i da mu odgovara sva ta "ujdurma " sa publikom(skakanje,valjanje po šljaci i sl.)
Doticni je zivotinja,a podloga je takva da ga mogu izbaciti il' Andy il' Roger.
sa2101 wrote:onaj gael je maksimalno iritantan. nimalo mi se ne svidjaju njegova slavlja, lupanje o prsa, interakcija s publikom, razgovori sa samim tobom, sve mi je to tako arogantno i odvratno
ne zaboravi da je prošle godine Monfils daleko dogurao i da mu odgovara sva ta "ujdurma " sa publikom(skakanje,valjanje po šljaci i sl.)
a vidim da mu odgovaram, klaun smislit ga ne mogu. jos kad pocne pricat sam sa sobom, samo cekam kad ce bolnicari uletit u teren stavit ga u bijelu kosulju i odvest ga tamo gdje mu je i mjesto - u ludari.
Ima nekih ovdje koji tenis prate tek od kada je Novak osvojio Aussie Open! Takvi nece da prihvate cinjenicu da srbijanski tenis osim njega, nema vise igraca koji kvalitetom i igrom zasluzuju. mislim na obje konkurencije, mjesto u Top 10 (I Jelena ce uskoro ispasti, najvjerovatnije)! Hocu reci, ima puno toga prije sto se desavalo u bijelom sportu jer da nije tako ne bi olahko otpisali Rogera nakon dva izgubljena seta, recimo.
Carobnjak iz Basela ide dalje!
a vidim da mu odgovaram, klaun smislit ga ne mogu. jos kad pocne pricat sam sa sobom, samo cekam kad ce bolnicari uletit u teren stavit ga u bijelu kosulju i odvest ga tamo gdje mu je i mjesto - u ludari.
zimzelen wrote:Ima nekih ovdje koji tenis prate tek od kada je Novak osvojio Aussie Open! Takvi nece da prihvate cinjenicu da srbijanski tenis osim njega, nema vise igraca koji kvalitetom i igrom zasluzuju. mislim na obje konkurencije, mjesto u Top 10 (I Jelena ce uskoro ispasti, najvjerovatnije)! Hocu reci, ima puno toga prije sto se desavalo u bijelom sportu jer da nije tako ne bi olahko otpisali Rogera nakon dva izgubljena seta, recimo.
aj ne laprdaj ... neki " gadovi " ovde prate tenis neprekidno " od Monike " , a ne " od Noleta " ... I shta sad hocesh da nam porucish sa tih " top 10 " i JJ , najkonstantnijom igracicom na svim turnirima ...? I ja sam je otpisivala par puta , ali se ona uvek vracala ... Kao da je TOP 10 neka neka za*ebana kategorija ...
Jucerasnji mec JJ me podsjetio zasto dosta puta ne podnosim gledati zenski tenis na zemlji. Jelena je igrala najruzniju varijantu defanzivnog tenisa i 80% meca samo prebacivala loptu cekajuci valjda gresku protivnika. Uzasno dosadno i uspavljujuce. Zbog cega je bila onako defanzivna, samo ona zna, ali onako se mogu pobijediti dva tri meca a nikako cijeli turnir. Stvarno me razocarala losim pristupom igri.
zimzelen wrote:Ima nekih ovdje koji tenis prate tek od kada je Novak osvojio Aussie Open! Takvi nece da prihvate cinjenicu da srbijanski tenis osim njega, nema vise igraca koji kvalitetom i igrom zasluzuju. mislim na obje konkurencije, mjesto u Top 10 (I Jelena ce uskoro ispasti, najvjerovatnije)! Hocu reci, ima puno toga prije sto se desavalo u bijelom sportu jer da nije tako ne bi olahko otpisali Rogera nakon dva izgubljena seta, recimo.
Pratim tenis još od vremena Štefana Edberga,Matsa Vilandera,Ivana Lendla,Martine Navratilove,Štefi Graf,Monike Seleš... I ne vidim kakve to sad ima veze ko to od srpskih igrača zaslužuje top 10 i koliko ko dugo prati tenis?Bilo kako bilo što se Srba i Srpkinja tiče i ovo je odlično.Novak br.4,djevojke među 10,Jankec i Viktor među 50 i Zimonjić najbolji dubl igrač svijeta.Malo li je
cevapcinica wrote:Jucerasnji mec JJ me podsjetio zasto dosta puta ne podnosim gledati zenski tenis na zemlji. Jelena je igrala najruzniju varijantu defanzivnog tenisa i 80% meca samo prebacivala loptu cekajuci valjda gresku protivnika. Uzasno dosadno i uspavljujuce. Zbog cega je bila onako defanzivna, samo ona zna, ali onako se mogu pobijediti dva tri meca a nikako cijeli turnir. Stvarno me razocarala losim pristupom igri.
Nema muda ,potpuno se slažem sa tobom.Jelena je izgubila samopouzdanje i kontinuitet u igri.
P.S.jbga,preče su modne revije,slikanja za sponzore,"malo se i života osjetilo"
aj ne laprdaj ... neki " gadovi " ovde prate tenis neprekidno " od Monike " , a ne " od Noleta " ... I shta sad hocesh da nam porucish sa tih " top 10 " i JJ , najkonstantnijom igracicom na svim turnirima ...? I ja sam je otpisivala par puta , ali se ona uvek vracala ... Kao da je TOP 10 neka neka za*ebana kategorija ...
@Puh, indikativno je da se upravo ti prepoznas na, ipak, uopcenoj tvrdnji. Vidi se ko laprda!
federer je placipicka nikad on nece biti najbolji svih vremena, najbolji svih vremena ne ceka da jedan igrac slucajno ispadne da bi dosao do trofeja koji mu fali (a veliko je pitanje hoce li i ovako osvojiti rg)
Art-Vandaley wrote:federer je placipicka nikad on nece biti najbolji svih vremena, najbolji svih vremena ne ceka da jedan igrac slucajno ispadne da bi dosao do trofeja koji mu fali (a veliko je pitanje hoce li i ovako osvojiti rg)
A ko je po tebi najbolji igrac svih vremena? Sampras koji takode nije osvojio "Grand Slam" za vrijeme karijere i koji sam kaze da je Federer najbolji svih vremena. Po tvojoj logici ni Nadal ne moze biti najbolji jer je pobijedio Federera na Wimbledon:u i AO nepunu godinu nakon sto je ovaj obolio od mononukleoze tj. pobijedio je bolesnog Federera. Koja glupost!
Znaci ako neko osvoji jedan turnir, ta osoba nije nikada zasluzeno pobijedila, vec su uvijek ostali protivnici igrali slabije nego sto su trebali?! Federer ne mora osvojiti RG da bi osigurao mjesto na tronu, koliko se to tebi svidalo ili ne. Takve nebulozne izjave samo pokazuju koliko ti i tebi slicni u stvari "poznajete tenis" i koliki ste "strucnjaci". Igra koju igrate se zove "opljuj protivnika" i jako je specificna za podrucje balkana. Dobro da nisi rekao da je Nadal izgubio od Söderlinga sto ga je Dokovic izmorio u polu-finalu turnira u Madridu, da samo zaokruzis sliku o svom sveobuhvatnom "znanju" iz polja tenisa.
Art-Vandaley wrote:federer je placipicka nikad on nece biti najbolji svih vremena, najbolji svih vremena ne ceka da jedan igrac slucajno ispadne da bi dosao do trofeja koji mu fali (a veliko je pitanje hoce li i ovako osvojiti rg)
@Art, sjeti se Agassija. Pa, njega je u finalu RG zapao Andrej Medvedev, Ukrajinac, koji je ukupno u karijeri osvojio 4-5 turnira, koliko se sjecam (od toga nekoliko u Hamburgu).A nije da nije bilo jakih zemljasa u njegovo doba.
A ko je po tebi najbolji igrac svih vremena? Sampras koji takode nije osvojio "Grand Slam" za vrijeme karijere i koji sam kaze da je Federer najbolji svih vremena. Po tvojoj logici ni Nadal ne moze biti najbolji jer je pobijedio Federera na Wimbledon:u i AO nepunu godinu nakon sto je ovaj obolio od mononukleoze tj. pobijedio je bolesnog Federera. Koja glupost!
Znaci ako neko osvoji jedan turnir, ta osoba nije nikada zasluzeno pobijedila, vec su uvijek ostali protivnici igrali slabije nego sto su trebali?! Federer ne mora osvojiti RG da bi osigurao mjesto na tronu, koliko se to tebi svidalo ili ne. Takve nebulozne izjave samo pokazuju koliko ti i tebi slicni u stvari "poznajete tenis" i koliki ste "strucnjaci". Igra koju igrate se zove "opljuj protivnika" i jako je specificna za podrucje balkana. Dobro da nisi rekao da je Nadal izgubio od Söderlinga sto ga je Dokovic izmorio u polu-finalu turnira u Madridu, da samo zaokruzis sliku o svom sveobuhvatnom "znanju" iz polja tenisa.
najbolji igrac svih vremena je Rafael Nadal! iako navijam za djokovica mora se priznati da je nadal daleko ispred sviju i jedino mu srbin moze parirati!
najbolji igrac svih vremena je Rafael Nadal! iako navijam za djokovica mora se priznati da je nadal daleko ispred sviju i jedino mu srbin moze parirati!
Ma i Nadal je sigurno Srbin, potrazi malo bolje i sigurno ces naci neki "nezavisni" izvor koji ce to potvrditi.....
Poslije danasnjeg poraza za Davydenk se mora kazati da je jednostavno-limitiran igrac. Ko bi mogao naslutit ovako slabu igru Rusa poslije briljantnih nastupa do danas? Ako se za Federera moze reci sad ili nikad, tako b i se slicno moglo kazati i za mrsavoga Rusa. Bolan, Njikalaj, kad ces se docepati finala jednog GS ako nisi iskoristio 'draw' iz snova.
Ili je mozda (ponovo) profitiriao na kladionicama. Sjecate se Sopota!
Današnji igrači imaju nula talenta, a dokaz tome je 99% osvojenih poena dobijaju sa osnovne linije.
Recept poznat vračanje loptice na protivničku stranu dok on ne pogriješi dokaz ovome je današnji meč Safina - Azarenka svaki put kad ja Azarenka kratila udarac tzv.prva teniserka svijeta Safina nije mogla da osvoji ni jedan poen i muškarci slično igraju osim rijetkih izuzetaka. Jad i Čemer