Sta jato po tebi "hvatam",osim sto reagujem na nepravdu i silu kabadahijsku.slatka_sa wrote:Pa i ti vares izgleda hvatas na te svoje cm i kile? Neko rece "drago mi je da si se snasao" a meni se cini da i nije neko snalazenje otici vani i voziti tramvaj ili bus. (neznam sta vozis) Mislim da ti nisi bas kompetentan da nam ovdje palis i gasis svijetlo i zavodis red. Takvi kao ti su najhrabriji sa distance od 1400km! Ako se ne varam radis u Svajcarskoj pa me interesuje smijes li nekom Svajcarcu kako ti kazes "ugasiti svijetlo" jer bi te sa noge ne nogu deportovali u Bosnu?Vares City wrote:Prvo sam sebi rekao:Ma pusti ga,.eb. ga,....zijancer wrote:hahahahaaaahahahaaa
po Neufertu ispada da ne mozes proci kroz vrata
205cm sa stokom
E onda,.....
Ima vrata na koja TI NIKAD uci neces!!!!!!
Evo ti formule:Malo se okrenem u stranu,sagnem glavu i tebe ostavim napolju!!!!
Jest,205 Bosanca,a ima puno vecih
Ja se nisam "snasao"nego sam otisao prije 21 godinu a jedan od razloga mog olaska je nepravda.
Radim svoj posao posteno(vozim i troley i autobus)kao i mnogi drugi stranci u ovoj zemlji,i da si malo pazljivije procitao/la moje postove bilo bi ti jasno da se to "gasenje svjetla" odnosi na nesto sasvim drugo
Redovno to radim jer je to sastavni dio mog posla i to u 70-80% slusajeva Svicarcima!!!
I jos me nisu deportovali
A ti,eto prvi post pa bi neke lekcije,......