HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#276 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Latina »

tempora wrote: Zvali ste?
:lol: :lol: :lol:

Bujrum, ti si uvijek dobrodosla. :)

:bih:
Mobile_Disco

#277 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Mobile_Disco »

Nadam se da ce Halid biti svaki dan sve bolje i bolje.. Nebitno je kako je doslo do udesa.. Najbitnije od svega da covjek bude bolje, pa onda sve ostalo.. Jer bi bila steta da vise nikad ne zapjeva.. Jedini narodnjak kojeg si mogao slusati. :thumbup:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#278 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by dr.gog »

manfred wrote: Ovdje se izgleda banuju i brisu se samo postovi nikova koji nisu tipa:"halide care, majstore, legendo" i slicne dubokoumnosti! Jako objektivno i nepristrasno. Moderatori su na ovom forumu izgleda neki zestoki narodnjaci i turbo-folkeri.
Jeste,sasvim si u pravu sve što kažeš,ali svi takvi postovi će biti i ubuduće brisani.Suviše si kratko na forumu da daješ ocjene o bilo čijem pisanju.

Ne javljaj se sa trolovanjem ako nećeš da dobiješ trajni ban.
:)

p.s....pošto si prozvao moderatore skupno-red je da ti kažem da si nepravedno optužio kolege.

Ja sam ti obrisao postove.
Inače sam teški turbaš i narodnu muziku slušam stalno, a Halida imam istetoviranog na ramenu ispod tatoo-a JNA.Volim Kalman ,tole auf falten, šarene turske košulje i žena mi donosi pivu dok gledam Pink.Čitam Avaz i dugokosu djecu zovem Ašišari.

Žalbe i sugestije možeš poslati na e-mail administracije.
Latina

#279 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Latina »

Inače sam teški turbaš i narodnu muziku slušam stalno, a Halida imam istetoviranog na ramenu ispod tatoo-a JNA.Volim Kalman ,tole auf falten, šarene turske košulje i žena mi donosi pivu dok gledam Pink.Čitam Avaz i dugokosu djecu zovem Ašišari.
I am in love. :oops:

:D :sax:

Jel' ide nabolje Halidu raja ? :bih:
amrica

#280 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by amrica »

dr.gog wrote:
manfred wrote: Ovdje se izgleda banuju i brisu se samo postovi nikova koji nisu tipa:"halide care, majstore, legendo" i slicne dubokoumnosti! Jako objektivno i nepristrasno. Moderatori su na ovom forumu izgleda neki zestoki narodnjaci i turbo-folkeri.
Jeste,sasvim si u pravu sve što kažeš,ali svi takvi postovi će biti i ubuduće brisani.Suviše si kratko na forumu da daješ ocjene o bilo čijem pisanju.

Ne javljaj se sa trolovanjem ako nećeš da dobiješ trajni ban.
:)

p.s....pošto si prozvao moderatore skupno-red je da ti kažem da si nepravedno optužio kolege.

Ja sam ti obrisao postove.

Žalbe i sugestije možeš poslati na e-mail administracije.
dr. gog, ti si moj coj'k :D
Neelix

#281 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Neelix »

Halid Bešlić će biti opet ko onaj stari

SVOJE prve korake od teške prometne nesreće koju je doživio 10. ožujka, popularni pjevač Halid Bešlić jučer je načinio uz pomoć fizioterapeuta. Bešlićevo zdravstveno stanje se počelo popravljati.

Faris Gavrankapetanović, direktor sarajevske bolnice u kojoj je Bešlić na oporavku, rekao je kako je u četvrtak navečer po treći put Bešlić sjedio na bolničkom krevetu, oko desetak minuta, a jučer su ga dvojica fizioterapeuta podigla na noge te je napravio nekoliko koraka. Taj je napor Bešlića brzo umorio, a fizikalnoj terapiji će biti podvrgavan i narednih dana.

Zbog kanile koja mu je bila stavljena, Bešlić još uvijek ima poteškoća s govorom, ali liječnici navode kako će ti problemi potrajati svega nekoliko dana i kako će Bešlić “opet biti onaj stari” i svojim glasom uveseljavati brojnu publiku.

Bešlićevog sina i suprugu je posebno razveselila pomoć koju su im ponudili hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i medijski magnat Željko Mitrović. Mitrović je čak ponudio i kako će, bude li potrebno da pjevač ode na liječenje u Njemačku, Bešliću posuditi svoj privatni zrakoplov.
Latina

#283 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Latina »

Neelix wrote:Halid Bešlić će biti opet ko onaj stari

SVOJE prve korake od teške prometne nesreće koju je doživio 10. ožujka, popularni pjevač Halid Bešlić jučer je načinio uz pomoć fizioterapeuta. Bešlićevo zdravstveno stanje se počelo popravljati.

Faris Gavrankapetanović, direktor sarajevske bolnice u kojoj je Bešlić na oporavku, rekao je kako je u četvrtak navečer po treći put Bešlić sjedio na bolničkom krevetu, oko desetak minuta, a jučer su ga dvojica fizioterapeuta podigla na noge te je napravio nekoliko koraka. Taj je napor Bešlića brzo umorio, a fizikalnoj terapiji će biti podvrgavan i narednih dana.

Zbog kanile koja mu je bila stavljena, Bešlić još uvijek ima poteškoća s govorom, ali liječnici navode kako će ti problemi potrajati svega nekoliko dana i kako će Bešlić “opet biti onaj stari” i svojim glasom uveseljavati brojnu publiku.
To majstore ! :kiss: :thumbup:

:bih:
The Nightwatchman

#284 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by The Nightwatchman »

hm. cuo sam danas jednu varijantu halidovog slucaja koja mi se nekako ucinila vrlo vjerovatnom. prica se da halid nije vozio auto. nego neko drugi.

mjesto udara glavom...........nema sanse da tamo u desnu stranu udaris tom jacinom sa vozacevog mjesta a da ne polomis rebra ili ne ozljedis noge (natkoljenice) zbog volana.... sve je ovo previse sumnjivo i pod velom tajne odigrano....
karanana

#285 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by karanana »

The Nightwatchman wrote:hm. cuo sam danas jednu varijantu halidovog slucaja koja mi se nekako ucinila vrlo vjerovatnom. prica se da halid nije vozio auto. nego neko drugi.

mjesto udara glavom...........nema sanse da tamo u desnu stranu udaris tom jacinom sa vozacevog mjesta a da ne polomis rebra ili ne ozljedis noge (natkoljenice) zbog volana.... sve je ovo previse sumnjivo i pod velom tajne odigrano....
znaci ti meni govoris da je bio neki drugi vozac kojem nije bilo nista i koji se izvukao iz auta i nestao prije nego je hitna dosla? a zasto pretpostavljas da je ovo slucaj, odnosno zasto bi taj neko zbrisao sa lica mjesta? i kako je moguce da tome ko je navodno vozio ne bude nista tako da samo moze odsetati sa mjesta nesrece?
burek_in_space

#286 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by burek_in_space »

The Nightwatchman wrote:hm. cuo sam danas jednu varijantu halidovog slucaja koja mi se nekako ucinila vrlo vjerovatnom. prica se da halid nije vozio auto. nego neko drugi.

Ova verzija se pojavila isti dan kada je i javljeno da je Halid imao nesrecu i na nju su i aludirali banovani korisnici ovog foruma.Ali sve to je apsolutno nebitno,jer se radilo i josh uvijek radi o zdravstvenom stanju chovjeka koji nas je sve zaduzhio,shto svojom pjesmom shto ljudskom dobrotom koja se rijetko srece!A mahala i dalje radi svoje i ne obazire se na ono bitno...
metal_rules_cura

#288 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by metal_rules_cura »

Boze, zar je moguce da su ljudi ovoliko neispunjeni i ovoliko frustrirani da imaju vremena za ovakve konstrukcije... Kakva steta...

Covjeku zelim brzo ozdravljenje!
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#290 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by dr.gog »

Ljudi ne razbijajte glavu konstrukcijama iz novina od 0,50 KM molim vas.Malo je Sarajevo...

Molim vas ,iskreno, da uopšte ne citirate postove trolova čiji su tekstovi "njima na obraz".

Dobro što sebe ofiraju, ali što peglaju raju to je više nego nefer.

Jednostavno, administrator banuje odmah, a mi moderatori se ne možemo umoriti brišući postove :D .Dakle, ignor na trolove :)

Hvala.
Mendoza

#291 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Mendoza »

Halide kralju samo ozdravi nam ti :bih: :bih: :bih:
Latina

#292 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Latina »

Dragi Miljenko ( ako citas ovu temu ), mislim da si u vecini stvari u svom tekstu u pravu. Ono najljepse u Halidu nije njegova pjesma, nego osjecaj za mjeru, :) koji si pomenuo u svom tekstu. Ona skromnost koja odredjene Bosance cini neodoljivim ( ma gdje da se nadju ). Ono sto se u kuci naucilo, da nikoga ne molis bez velike muke. I ona fina osobina da nikoga, nicim ne davis. Za to nema skole, to ili naucis ili ne naucis. Ako si naucio svugdje si dobrodosao, jer ti u stvari nigdje ne mislis ostati. Jedna od najvaznijih stvari u zivotu je znati gdje pripadas, gdje je tvoje mjesto. To je ono sto krasi Halida i zbog cega ga volimo. :)

Eto, zivio. :bih:
campa_xxx

#293 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by campa_xxx »

Image
Image
*mima*

#294 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Halid super izgleda kako sam zamisljala.
veljaca

#295 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by veljaca »

Zao mi covjeka. Halid izgleda ne bas lijepo ... Zelim mu brz oporavak ...
zonbirile

#296 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by zonbirile »

nije baš super,ali nadati se najboljem,uvijek nastrada dobar čovjek
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#297 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by mIRCerka »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090402037
Prve fotografije nakon nesreće
Halid Bešlić otputovao u Istanbul
Jedan od najpoznatijih interpretatora narodne muzike Halid Bešlić napustio je danas oko 13.15 sati Klinički centar Koševo.
Foto: Forumaš campa_xxx
Foto: Forumaš campa_xxx
Bešlić je u pratnji porodice, prijatelja, premijera KS-a Besima Mehmedića i kompletnog tima Kliničkog centra u Koševu koji je vodio brigu o njemu i njegovom uspješnom oporavku, izašao pred veliki broj predstavnika medijskih kuća iz BiH i regiona te im se zahvalio za dolazak.

"Sada ne mogu puno da pričam, ali ću uskoro moći pa ćemo se ispričati", poručio je i izazvao buru oduševljenja među medijima i onima koji su ga došli ispratiti.

Halid Bešlić je, po riječima direktora Kliničkog centra Farisa Gavrankapetanovića, oporavljen.

"Predstoje operacije oka koje će biti urađene na najboljoj klinici za ovu vrstu povreda. Operirat će ga dr. Murat Karađogul, a izuzetno ohrabrujuća je činjenica da desno oko reagira na svjetlost", izjavio je Gavrankapetanović.

Posebnu pohvalu, Gavrankapetanović je uputio porodici Bešlić koja je imala povjerenja u Klinički centar te timu vrsnih ljekara koji su radili na Halidovom oporavku: Naimu Kadiću, šefu Neurohirurgije, Selvedini Komeliji, šefici Intenzivne njege, Edini Lekić, anesteziologu, Benjaminu Bejtoviću, maksilofacijalnom hirurgu koji je vodio operaciju na Bešlićevom licu, Mustafi Hirošu, šefu hirurških disciplina te Mirsadu Aliću, anesteziologu.

Bešlić i njegova porodica su zahvalili medicinskim sestrama Olji, Saneli, Mensuri i Mirsadi koje su sve vrijeme bile uz Bešlića.

Ove fotografije su fotografije prvog pojavljivanja u javnost Halida Bešlića nakon saobraćajne nesreće, a objavio ih je korisnik našeg foruma.
sheilak

#298 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by sheilak »

Izgleda savim dobro nakon takvih povreda. Vidi se da se oporavlja.

Zelim mu jos brzi i potpun oporavak. :)
karanana

#299 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by karanana »

campa legendo, koliko si dobar na ovome?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#300 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by mIRCerka »

karanana wrote:campa legendo, koliko si dobar na ovome?
:lol: vala da se na ovoj temi i nasmijem malo :D

Halid izgleda predobro koliko se pricalo da je smrvljen i slicno.

Sretan mu boravak u Turskoj i drzimo ga za rijec...

PS U ovom clanku me je odusevilo to sto pobrojase sve med. sestre sto su bile uz njega...obicno samo pomenu doktore, a sestre niko nikad... :thumbup:
Post Reply