tempora wrote: Zvali ste?
Bujrum, ti si uvijek dobrodosla.
tempora wrote: Zvali ste?
Jeste,sasvim si u pravu sve što kažeš,ali svi takvi postovi će biti i ubuduće brisani.Suviše si kratko na forumu da daješ ocjene o bilo čijem pisanju.manfred wrote: Ovdje se izgleda banuju i brisu se samo postovi nikova koji nisu tipa:"halide care, majstore, legendo" i slicne dubokoumnosti! Jako objektivno i nepristrasno. Moderatori su na ovom forumu izgleda neki zestoki narodnjaci i turbo-folkeri.
I am in love.Inače sam teški turbaš i narodnu muziku slušam stalno, a Halida imam istetoviranog na ramenu ispod tatoo-a JNA.Volim Kalman ,tole auf falten, šarene turske košulje i žena mi donosi pivu dok gledam Pink.Čitam Avaz i dugokosu djecu zovem Ašišari.
dr. gog, ti si moj coj'kdr.gog wrote:Jeste,sasvim si u pravu sve što kažeš,ali svi takvi postovi će biti i ubuduće brisani.Suviše si kratko na forumu da daješ ocjene o bilo čijem pisanju.manfred wrote: Ovdje se izgleda banuju i brisu se samo postovi nikova koji nisu tipa:"halide care, majstore, legendo" i slicne dubokoumnosti! Jako objektivno i nepristrasno. Moderatori su na ovom forumu izgleda neki zestoki narodnjaci i turbo-folkeri.
Ne javljaj se sa trolovanjem ako nećeš da dobiješ trajni ban.
![]()
p.s....pošto si prozvao moderatore skupno-red je da ti kažem da si nepravedno optužio kolege.
Ja sam ti obrisao postove.
Inače sam teški turbaš i narodnu muziku slušam stalno, a Halida imam istetoviranog na ramenu ispod tatoo-a JNA.Volim Kalman ,tole auf falten, šarene turske košulje i žena mi donosi pivu dok gledam Pink.Čitam Avaz i dugokosu djecu zovem Ašišari.
Žalbe i sugestije možeš poslati na e-mail administracije.
To majstore !Neelix wrote:Halid Bešlić će biti opet ko onaj stari
SVOJE prve korake od teške prometne nesreće koju je doživio 10. ožujka, popularni pjevač Halid Bešlić jučer je načinio uz pomoć fizioterapeuta. Bešlićevo zdravstveno stanje se počelo popravljati.
Faris Gavrankapetanović, direktor sarajevske bolnice u kojoj je Bešlić na oporavku, rekao je kako je u četvrtak navečer po treći put Bešlić sjedio na bolničkom krevetu, oko desetak minuta, a jučer su ga dvojica fizioterapeuta podigla na noge te je napravio nekoliko koraka. Taj je napor Bešlića brzo umorio, a fizikalnoj terapiji će biti podvrgavan i narednih dana.
Zbog kanile koja mu je bila stavljena, Bešlić još uvijek ima poteškoća s govorom, ali liječnici navode kako će ti problemi potrajati svega nekoliko dana i kako će Bešlić “opet biti onaj stari” i svojim glasom uveseljavati brojnu publiku.
znaci ti meni govoris da je bio neki drugi vozac kojem nije bilo nista i koji se izvukao iz auta i nestao prije nego je hitna dosla? a zasto pretpostavljas da je ovo slucaj, odnosno zasto bi taj neko zbrisao sa lica mjesta? i kako je moguce da tome ko je navodno vozio ne bude nista tako da samo moze odsetati sa mjesta nesrece?The Nightwatchman wrote:hm. cuo sam danas jednu varijantu halidovog slucaja koja mi se nekako ucinila vrlo vjerovatnom. prica se da halid nije vozio auto. nego neko drugi.
mjesto udara glavom...........nema sanse da tamo u desnu stranu udaris tom jacinom sa vozacevog mjesta a da ne polomis rebra ili ne ozljedis noge (natkoljenice) zbog volana.... sve je ovo previse sumnjivo i pod velom tajne odigrano....
Ova verzija se pojavila isti dan kada je i javljeno da je Halid imao nesrecu i na nju su i aludirali banovani korisnici ovog foruma.Ali sve to je apsolutno nebitno,jer se radilo i josh uvijek radi o zdravstvenom stanju chovjeka koji nas je sve zaduzhio,shto svojom pjesmom shto ljudskom dobrotom koja se rijetko srece!A mahala i dalje radi svoje i ne obazire se na ono bitno...The Nightwatchman wrote:hm. cuo sam danas jednu varijantu halidovog slucaja koja mi se nekako ucinila vrlo vjerovatnom. prica se da halid nije vozio auto. nego neko drugi.
mjesto udara glavom...........nema sanse da tamo u desnu stranu udaris tom jacinom sa vozacevog mjesta a da ne polomis rebra ili ne ozljedis noge (natkoljenice) zbog volana.... sve je ovo previse sumnjivo i pod velom tajne odigrano....
Dragi Miljenko ( ako citas ovu temu ), mislim da si u vecini stvari u svom tekstu u pravu. Ono najljepse u Halidu nije njegova pjesma, nego osjecaj za mjeru,
karanana wrote:campa legendo, koliko si dobar na ovome?