iPhone - All about
Moderator: Benq
-
Facasplaca
#276 Re: iPhone - All about
ma i ovi Iphoni postali nesigurni, poceli eksplodirat ko petarde 
- Sinisa91G
#277 Re: iPhone - All about
e ovako..nemam iphone ali imam jedno pitanje..
kad bi npr. sad kupio iphone 2g.. onako skroz klasicni bez icega, ali otkljucan i moze se koristiti na m:tel mrezi..
dali bi mogao prema onome uputsvu na apple-ovoj stranici update ga na 3.0..

kad bi npr. sad kupio iphone 2g.. onako skroz klasicni bez icega, ali otkljucan i moze se koristiti na m:tel mrezi..
i dali bi dobio sa tim updateom nove apps i koje?Make sure you are using iTunes 8.2. Connect your iPhone to your computer.
When iTunes opens, select your iPhone under Devices in the Source List on the left.
In the iPhone Summary pane, click Check for Update.
Click Download and Install. Do not disconnect your iPhone until the update has finished.
- hakazvaka
#278 Re: iPhone - All about
mogao bi.Sinisa91G wrote:e ovako..nemam iphone ali imam jedno pitanje..
i dali bi dobio sa tim updateom nove apps i koje?Make sure you are using iTunes 8.2. Connect your iPhone to your computer.
When iTunes opens, select your iPhone under Devices in the Source List on the left.
In the iPhone Summary pane, click Check for Update.
Click Download and Install. Do not disconnect your iPhone until the update has finished.
dobio bi nove app-ove, odnosno mogucnost da stavljas neke novije app-ove, a sada koje...
-
febo_acm
#279 Re: iPhone - All about
Sve se hoće kad se može
:P:P
-
savsvoj
#280 Re: iPhone - All about
sinisa ako upgradujes moras ces opet jailbreakat i unlockat telefon ako to neznas reci pa da ti objasnimo 
-
febo_acm
#281 Re: iPhone - All about
Veceras cu dobiti 3.0.1(potrošio sam skoro limit, ali snašo sam se
) vrijedi li mi to instalirati? Kao popravke navode pretežno SMS fix... Imali tu još kakva prednost?
-
savsvoj
#282 Re: iPhone - All about
nikakve al kad upgradujes na 3.0.1 opet ce ti trebat 3.0 da bi jailbreako telefon 
-
febo_acm
#283 Re: iPhone - All about
Onda neka sačeka 
Ima li ko iskustva sa ovim naručivanjem iPhone-a ua eBay-a? Vidim ima jako povoljnih iPhonea 3G po 275$
2G iPhone od 169$ itd...
Ima li ko iskustva sa ovim naručivanjem iPhone-a ua eBay-a? Vidim ima jako povoljnih iPhonea 3G po 275$
2G iPhone od 169$ itd...
- Sinisa91G
#284 Re: iPhone - All about
jel istina da se na 3.0 OS za iPhone 2G dobije opcija kao na 3GS "copy/paste" ?
Ako je istina, jel moguce da se kasnije na nekom OS pojavi opcija i video zapisa za iPhone 2G ?

EDIT:
jel postoji na 2G ono na desktopu,kada je npr vise od 16 app-ova da se lista..ako znate na sta mislim...vidio sam na 3G ispod app-ova imaju one tackice koje pokazuju koliko stranica ima sa app-ovima..jel to postoji na 2G..ako neznate na sta mislim da postavljam sliku

Ako je istina, jel moguce da se kasnije na nekom OS pojavi opcija i video zapisa za iPhone 2G ?
EDIT:
jel postoji na 2G ono na desktopu,kada je npr vise od 16 app-ova da se lista..ako znate na sta mislim...vidio sam na 3G ispod app-ova imaju one tackice koje pokazuju koliko stranica ima sa app-ovima..jel to postoji na 2G..ako neznate na sta mislim da postavljam sliku
-
febo_acm
#285 Re: iPhone - All about
Istina je
Ja na 2G imam copy/paste.
A moram ti priznati da imam i video zapis
Aplikacija se zove cycorder, dosta dobar video zapis.
A moram ti priznati da imam i video zapis
- hakazvaka
#286 Re: iPhone - All about
imas i videorecorderfor3gAMD wrote:Istina jeJa na 2G imam copy/paste.
A moram ti priznati da imam i video zapisAplikacija se zove cycorder, dosta dobar video zapis.
prilicno sirovo ime, ali cini mi se da je puno finiji do cycordera
- Sinisa91G
#287 Re: iPhone - All about
o hebem vam sunce sto vise cujem o iphone-u vise me privlaci..znaci i 2G moze snimati uz odredjenu aplikaciju.. ma kupicu ja njega pa makar kredit dizao
tnx all
tnx all
-
cevapcinica
#288 Re: iPhone - All about
Mislis na "stranice" sa programima koje se mogu "listati"? Kako da ne, funkcionise i na 2G modelu. Isto vrijedi i za Copy/Paste koju dobijas instaliranjem 3.0 sistema.Sinisa91G wrote:jel istina da se na 3.0 OS za iPhone 2G dobije opcija kao na 3GS "copy/paste" ?
Ako je istina, jel moguce da se kasnije na nekom OS pojavi opcija i video zapisa za iPhone 2G ?![]()
EDIT:
jel postoji na 2G ono na desktopu,kada je npr vise od 16 app-ova da se lista..ako znate na sta mislim...vidio sam na 3G ispod app-ova imaju one tackice koje pokazuju koliko stranica ima sa app-ovima..jel to postoji na 2G..ako neznate na sta mislim da postavljam sliku![]()
- sistem
#289 Re: iPhone - All about
pitanje ponosnim vlasnicima 3gs :
da li je razlika u odnosu na 3g dovoljna da se isplati promijeniti?
da li je bolje trajanje baterije?
da li je brze browsanje (wlan)
da li je i dalje vezan nivo slusanja muzike za nivo zvonjave telefona? (za mene najgluplja stvar na iphone)
da li je i dalje vezan nivo slusanja muzike za nivo zvonjave telefona? (za mene najgluplja stvar na iphone)
-
Richard Peti
- hakazvaka
#291 Re: iPhone - All about
imas li sbsettings ? mene je on nekada zezaodzemmo wrote:glava me vise boli..
nekad sam nedostupan a nekad je u dure, nece pa nece, 3.01 update, sve super, zovem, poruke..
ali, nece da primi pozive, ponekad, al bas ponekad primi poziv
mislim da je ovaj EDGE u pitanju, ili je zbog ovoga: Could not activate cellular data network: You are not subscribed
- hakazvaka
#292 Re: iPhone - All about
wtf ?sistem wrote:pitanje ponosnim vlasnicima 3gs :
-
Richard Peti
- sistem
#294 Re: iPhone - All about
mozda sam ja najgluplji cojk na svijetu (prihvatam tu mogucnost), ali ovako ide na mom telefonu:hakazvaka wrote:wtf ?sistem wrote:pitanje ponosnim vlasnicima 3gs :
slusam muziku i smanjim ton. tad mi i telefon zvoni manje jako.
kako sam procitao negdje - regulisanje zvucnika je jedinstveno za nivo zvonjave i nivo slusanja razgovora, muzike... kod iphona. ne moze razdvojeno.
- hakazvaka
#295 Re: iPhone - All about
koji ti je software ?sistem wrote:mozda sam ja najgluplji cojk na svijetu (prihvatam tu mogucnost), ali ovako ide na mom telefonu:hakazvaka wrote:wtf ?sistem wrote:pitanje ponosnim vlasnicima 3gs :
slusam muziku i smanjim ton. tad mi i telefon zvoni manje jako.
kako sam procitao negdje - regulisanje zvucnika je jedinstveno za nivo zvonjave i nivo slusanja razgovora, muzike... kod iphona. ne moze razdvojeno.
settings > general > about > version ?
- sistem
#296 Re: iPhone - All about
redovno apdejtovan, regularan software.
- hakazvaka
#297 Re: iPhone - All about
pa koji ?sistem wrote:redovno apdejtovan, regularan software.
- sistem
#298 Re: iPhone - All about
nije mi ovdje, ne mogu sad pogledatihakazvaka wrote:pa koji ?sistem wrote:redovno apdejtovan, regularan software.
pitao sam ja i prodavca u apple prodavnici, kaze - evo dumence, pa smanjite ton. lijepo rekoh, a kako cu ako hocu glasnije zvonjavu? pa fino kaze, to isto dugmence
eh, onda se stanje popravilo tako sto se iphone pokvario, pa koristism samsunga, i sad cekam da mi ga vrate opravljenog
- hakazvaka
#299 Re: iPhone - All about
kod mene sasvim druga situacija na 3.0 softwaresistem wrote:nije mi ovdje, ne mogu sad pogledatihakazvaka wrote:pa koji ?sistem wrote:redovno apdejtovan, regularan software.![]()
pitao sam ja i prodavca u apple prodavnici, kaze - evo dumence, pa smanjite ton. lijepo rekoh, a kako cu ako hocu glasnije zvonjavu? pa fino kaze, to isto dugmence. ok jaro, ali ako hocu tiho da mi na uvce zvoni, a glasno da pjeva? kaze - a sta ce vam to
![]()
eh, onda se stanje popravilo tako sto se iphone pokvario, pa koristism samsunga, i sad cekam da mi ga vrate opravljenog
kontrola radi sasvim ok razlicito na zvonjenju i ipodu.
- sistem
#300 Re: iPhone - All about
hajd, mozda kad mi ga oprave bude i kod mene isto.
i kod mene je verzija 3.0
i kod mene je verzija 3.0