Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrastov žižak

#276 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by hrastov žižak »

čitao sam to, dobro je. najvažnije je da on pokazuje i dan danas entuzijazam za napretkom, očito je da i dalje voli košarku istim žarom i da ima još prostora za napredak, iako je u nekim segmentima vrhunski igrač.
Tkd

#277 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tkd »

Priča mi kolega jedan dok su svi išli na kupanje Mirza je na +40 stepeni šutirao na koš i svi su mu se smijali. Kaže sada mi šetamo, a on nam blica iz BMW-a :lol:

Radom je sve postigao i svaka mu čast na tome. Patriota samo takav :bih:

Ponosni smo što te Mirza imamo, hvala Bogu :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#278 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tomahawk11 »

Tkd wrote:Priča mi kolega jedan dok su svi išli na kupanje Mirza je na +40 stepeni šutirao na koš i svi su mu se smijali. Kaže sada mi šetamo, a on nam blica iz BMW-a :lol:

Radom je sve postigao i svaka mu čast na tome. Patriota samo takav :bih:

Ponosni smo što te Mirza imamo, hvala Bogu :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Hm, sutao sam i ja po vazdan, pa nista :roll: (danas igram basketa, a on u NBA :mrgreen: )
Naravno da smo ponosni na Mirzu, kad je on ono najbolje sto imamo :bih:
hrastov žižak

#279 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by hrastov žižak »

Ja nisam ponosan na Mirzu jer ničim nisam učestvovao u njegovim uspjesima. Ne mogu se ponositi nečim u čemu ni na koji način nisam učestvovao. Ali mi je drago zbog njegovog uspjeha, zaslužio je.
JThomas

#280 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by JThomas »

ne možete porediti ono što je on morao raditi za našu reprezentaciju (silom prilika, realno), ono što je radio u caji i ono što će raditi u NBA. to su tri različita svijeta.
Tomahawk11
Globalni moderator

#281 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tomahawk11 »

hrastov zizak wrote:Ja nisam ponosan na Mirzu jer ničim nisam učestvovao u njegovim uspjesima. Ne mogu se ponositi nečim u čemu ni na koji način nisam učestvovao. Ali mi je drago zbog njegovog uspjeha, zaslužio je.
Kako nisi? Ako si gradjanin ove drzave, onda si ucestvovao. Njegov uspjeh je i nas uspjeh. On igra za reprezentaciju naše države za koju mi ucestvujemo navijajuci. Ponosan sam na sve koji uspiju u ovoj drzavi, jer to nije lahko. Mirza je nas ambasador, nasa pozitivna reklama u svijetu. Nisam trebao biti njegov sparing partner, trener, suigrac pa da budem ponosan. Mogu to kao Bosanac biti.
hrastov žižak

#282 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by hrastov žižak »

JThomas wrote:ne možete porediti ono što je on morao raditi za našu reprezentaciju (silom prilika, realno), ono što je radio u caji i ono što će raditi u NBA. to su tri različita svijeta.
jebote, kako govoriš ko da se radi o tri različita igrača :mrgreen:
JThomas

#283 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by JThomas »

pa haman da je tako.
hrastov žižak

#285 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by hrastov žižak »

Tomahawk11 wrote:
hrastov zizak wrote:Ja nisam ponosan na Mirzu jer ničim nisam učestvovao u njegovim uspjesima. Ne mogu se ponositi nečim u čemu ni na koji način nisam učestvovao. Ali mi je drago zbog njegovog uspjeha, zaslužio je.
Kako nisi? Ako si gradjanin ove drzave, onda si ucestvovao. Njegov uspjeh je i nas uspjeh. On igra za reprezentaciju naše države za koju mi ucestvujemo navijajuci. Ponosan sam na sve koji uspiju u ovoj drzavi, jer to nije lahko. Mirza je nas ambasador, nasa pozitivna reklama u svijetu. Nisam trebao biti njegov sparing partner, trener, suigrac pa da budem ponosan. Mogu to kao Bosanac biti.
Pa fino nisam, nemam učešće u njegovim dostignućima. To da se može učestvovati u nečijem uspjehu navijanjem je, hm, plod kolektivne mašte. Ma nisam htio da okrenem priču na ovu temu, ovo mi je zadnji post o tome, samo sam htio iznijeti svoje mišljenje po tom pitanju, pošto je drukčije od ostalih. Jednostavno ne mogu osjetit ponos zbog veličine tuđih djela, to mi je potpuno nezamislivo. Jebiga, vi to vidite kao djelimice i kolektivni uspjeh, ja samo kao individualni.
Tomahawk11
Globalni moderator

#286 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tomahawk11 »

OK je, svako ima pravo na svoje misljenje. Moje bi se slozilo s tvojim da govoris o Parkeru, Gasolu, Teodosicu....bilo kojem tudjem igracu.
Comrad

#287 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Comrad »

hrastov zizak wrote:Pa fino nisam, nemam učešće u njegovim dostignućima. To da se može učestvovati u nečijem uspjehu navijanjem je, hm, plod kolektivne mašte. Ma nisam htio da okrenem priču na ovu temu, ovo mi je zadnji post o tome, samo sam htio iznijeti svoje mišljenje po tom pitanju, pošto je drukčije od ostalih. Jednostavno ne mogu osjetit ponos zbog veličine tuđih djela, to mi je potpuno nezamislivo. Jebiga, vi to vidite kao djelimice i kolektivni uspjeh, ja samo kao individualni.
Brate, ala si ti neki tezak covjek. :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#288 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tomahawk11 »

Comrad wrote:
hrastov zizak wrote:Pa fino nisam, nemam učešće u njegovim dostignućima. To da se može učestvovati u nečijem uspjehu navijanjem je, hm, plod kolektivne mašte. Ma nisam htio da okrenem priču na ovu temu, ovo mi je zadnji post o tome, samo sam htio iznijeti svoje mišljenje po tom pitanju, pošto je drukčije od ostalih. Jednostavno ne mogu osjetit ponos zbog veličine tuđih djela, to mi je potpuno nezamislivo. Jebiga, vi to vidite kao djelimice i kolektivni uspjeh, ja samo kao individualni.
Brate, ala si ti neki tezak covjek. :roll:
Sto bi rekli, na svoju ruku :mrgreen: Neka, ima covjek pravo na misljenje, iskreno je napisao sta osjeca.
Tkd

#291 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tkd »

Nije stao Mirza na normalnu veličinu plakata :lol:
Arminovski

#292 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Arminovski »

A sto ce neko slatko uzeti dres ako ikako bude mogao. :) Valjda nece biti preskup.

http://www.nba.com/nets/gallery/jay-z-o ... er-gallery
Tkd

#293 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Tkd »

Perverzija dres, no crni na suncu = sauna :D

Mislim da ne bi trebao biti više od nekih 60-tak dollara.
DTSRyder

#294 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by DTSRyder »

Davno sam ja rekao da će Mirza biti najbolji
Zmijuga loma

#295 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Zmijuga loma »

Image
Image
Image
Image

:dance:
MightyMatch

#297 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by MightyMatch »

Pitaju trenera sta misli o Teletovicu,a ovaj odgovara''Pa taj moze i sa parkinga bez ikakvih problema da osuta i pogodi :lol:
Arminovski

#298 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Arminovski »

MightyMatch wrote:Pitaju trenera sta misli o Teletovicu,a ovaj odgovara''Pa taj moze i sa parkinga bez ikakvih problema da osuta i pogodi :lol:
PItam se koja ce mu biti minutaza...

Notes

Coach Avery mentioned that – right now – Andray Blatche had established himself as the backup center, and Mirza Teletovic, the backup power forward...Joe Johnson said this could prove a better combination than him and Steve Nash, citing the options provided by Deron's ability to play in the post and more physical drives...Johnson also said he can't envision Brook Lopez being guarded by a single defender.
http://www.nba.com/nets/viewfromcouch/w ... ready-lead
Mr. Brightside

#299 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by Mr. Brightside »

prva tekma za desetak dana :D :D
duplanula

#300 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi

Post by duplanula »

Mr. Brightside wrote:prva tekma za desetak dana :D :D

da budemo tacni 13.10 :D
Post Reply