A šta si ti k'o biva od to dvoje?alkalna_baterija wrote:
Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#276 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
- alkalna_baterija
#277 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
nijedno.fatamorgana wrote:A šta si ti k'o biva od to dvoje?alkalna_baterija wrote:
- Sir Smoke a Lot
#278 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
i kejdz isto veli a?velikibrnjo wrote:Sir Smoke a Lot wrote:Lijepa i... hmm, pametna?
Ne mozes se bojati neceg sto ne postoji, to je isto ono djecje, kaze zipa babaroga.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#279 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Sir Smoke a Lot wrote:Lijepa i... hmm, pametna?
Ne mozes se bojati neceg sto ne postoji, to je isto ono djecje, kaze zipa babaroga.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#280 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

jesu popularne ove slike
- Sir Smoke a Lot
#281 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
np, i'm glad i could helpladyblue18 wrote:Sir Smoke a Lot wrote:Lijepa i... hmm, pametna?
- ladyblue18
#282 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Cuj np
otkad nisam np procitala

- _mufljuz_
#283 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
lijepe i vidjam al' pametne tesko.... ako se nekako i spoje ta dva atributa tu je negdje nenadmasna umisljenost.... zbog toga ako se i bojimo - bojimo se da ne budemo odbijeni (brutalno
) kad smo smogli hrabrosti da pridjemo takvoj "lovini"......
sto me iznenadilo je par forumasica koje su mi se javile na PP - i mogu reci da su strasno inteligentne osobe -
tako da sam prijatno iznenaGJen i oblagodaren
mislim da je lijepih dosta puna ih je stampa, okolina, ulica, kafici, barovi, diskoteke.... vidjam ih nonstop - ali intelektualno-inteligencijske crte - vidim rijetko.....
neki dan sam odem na kafu i vidim 2 mladje cure pred sebe zbirku zadataka vise matematike i raspravljaju o problemima....
iskreno mi je doslo da zaplacem
a obje ko lutke - jos nenafrakane nenasminkane obicno obucene..... pridjem i pohvalim ih kako su lijepe i kako mi je drago da jos uvijek ima lijepih cura koje zanima znanje
.... obzirom da su bile dvije flert je bio iskljucen i na blago "hvala" i osmijeh sam utek'o u vidu molekule
iza prozora mi se jedna osmjehnula - mozda sam dobio dijagnozu
mozda im je bilo drago - necu nikad saznat 
sto me iznenadilo je par forumasica koje su mi se javile na PP - i mogu reci da su strasno inteligentne osobe -
tako da sam prijatno iznenaGJen i oblagodaren
mislim da je lijepih dosta puna ih je stampa, okolina, ulica, kafici, barovi, diskoteke.... vidjam ih nonstop - ali intelektualno-inteligencijske crte - vidim rijetko.....
neki dan sam odem na kafu i vidim 2 mladje cure pred sebe zbirku zadataka vise matematike i raspravljaju o problemima....
iskreno mi je doslo da zaplacem
- fatamorgana
#284 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Joj evo meni sad suza krenu .... a propos, jesul' imale na sebi i nešto " za zaštitu od prašine",_mufljuz_ wrote: neki dan sam odem na kafu i vidim 2 mladje cure pred sebe zbirku zadataka vise matematike i raspravljaju o problemima....
iskreno mi je doslo da zaplacema obje ko lutke - jos nenafrakane nenasminkane obicno obucene.....
- _mufljuz_
#285 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
da - imale su kurton na glavifatamorgana wrote:Joj evo meni sad suza krenu .... a propos, jesul' imale na sebi i nešto " za zaštitu od prašine",_mufljuz_ wrote: neki dan sam odem na kafu i vidim 2 mladje cure pred sebe zbirku zadataka vise matematike i raspravljaju o problemima....
iskreno mi je doslo da zaplacema obje ko lutke - jos nenafrakane nenasminkane obicno obucene.....
- fatamorgana
#286 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
_mufljuz_ wrote:da - imale su kurton na glavifatamorgana wrote:Joj evo meni sad suza krenu .... a propos, jesul' imale na sebi i nešto " za zaštitu od prašine",_mufljuz_ wrote: neki dan sam odem na kafu i vidim 2 mladje cure pred sebe zbirku zadataka vise matematike i raspravljaju o problemima....
- Ramzess Veliki
#287 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Potaman inteligentna.
- Sir Smoke a Lot
#288 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja ne znam kom da se obratim, jel ti dajes te.. medalje il se samo razbacujes slikamaBlack swan wrote:
jesu popularne ove slike![]()
![]()
-
iTo
#289 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
"pametna" je diskutabilo bez rezultat sa MENSA testa... vecina "Lijepih" koje znam samo misle da su pametne a levati ih ko stigne uglavnom...
- Truba
- eluna
-
moke33-sa
#292 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
nikako mi nije jasno kako se neko moze bojati lijepih i pametnih zena..to moze samo da bude plus i da se ponosis takvom zenom...da je pitanje bilo kojim slucajem bojimo li se glupih i manje lijepih da nekazem onu drugu rjec zena e to je vec problem.. lijepe i pametne zene su nesto sto svaki muskarac moze samo pozeliti:)

- MedenoSrce
#293 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
vidi ko se javlja, a kleo se do sada bar 2x da je bas sa takvomBlack swan wrote:
-
moke33-sa
#294 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
srce medeno ili j...beno..da moje zene su dosada sve bile takve..i bice naravno...i ne znam sta sam ja lose napisao..da ko se boji zena pametnih i ljepih on je po mom shvatanju lud..MedenoSrce wrote:vidi ko se javlja, a kleo se do sada bar 2x da je bas sa takvomBlack swan wrote:
- MedenoSrce
#295 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
moke33-sa wrote: srce medeno ili j...beno..da moje zene su dosada sve bile takve..i bice naravno...i ne znam sta sam ja lose napisao..da ko se boji zena pametnih i ljepih on je po mom shvatanju lud..![]()
ko se tebi obracao neinteligentno i nekulturno stvorenje?
- _mufljuz_
#296 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
zaboravio se cojek odlogovat sa tog nicka pa ti odgovorio sa drugimMedenoSrce wrote:moke33-sa wrote: srce medeno ili j...beno..da moje zene su dosada sve bile takve..i bice naravno...i ne znam sta sam ja lose napisao..da ko se boji zena pametnih i ljepih on je po mom shvatanju lud..![]()
- Truba
- ladyblue18
#298 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
MedenoSrce wrote:
Komi sta ti je s tim slikama
- Truba
- Butmiran
#300 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Rek'o je čovjek u prvom postu fino.moke33-sa wrote:nikako mi nije jasno kako se neko moze bojati lijepih i pametnih zena..to moze samo da bude plus i da se ponosis takvom zenom...da je pitanje bilo kojim slucajem bojimo li se glupih i manje lijepih da nekazem onu drugu rjec zena e to je vec problem.. lijepe i pametne zene su nesto sto svaki muskarac moze samo pozeliti:)![]()
jer, ako te nervira ne mozes se ( kao zastitni mehanizam kompenzacije i umanjenja) pozvati na to da je ruzna (jer nije), niti se mozes pozvati na to da je glupa (jer nije)i sta onda...
![]()