sori, do mene, pogresno sam shvatioexliberal wrote:prije dvije godine....sto pitas?Neelix wrote:kad si zadnji put bio/la u BiH allaha ti?exliberal wrote:dajte ba kod mene zabranili da pusis u autu ako su malodobna djeca u njemu...tvoja rodjena djeca....ja nepusim ali su mi poceli ici na zivce sa ovim zabranama.....ali da nebude da je sve u bosni crno....u cijeloj evropi se nesmije vozit i pricat na telefon....e to kod nas smije posto je telefonski lobi jako vezan sa vladom pa ko god da pokrene pitanje tog zakona sasjeku ka u startu
isto sranje svugdje
ovo sto si stavio/la pod bold se neodnosi na bosnu nego kanadu
Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
- Neelix
#276 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
-
bierkof
#277 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Jedva cekam ovaj zakon. Nadam se zaista, od srca, iskreno, da ce kazne za krsenje ovog zakona biti ogromne, za vlasnike objekata/nadlezne/ kao i za prekrsioce.
Takodjer bi bilo super da ima neki broj telefona, call centar gdje bi mogao da prijavis kresenje zakona. Ja bih taj broj odmah stavio na speed dial. Konacno sam vam dohako, sto bi rekao Sakib.
Ja se trudim, ulazem vrijeme, novac, napor, da sacuvam svoje zdravlje i onda dodje neka seljacina labilnog karaktera sa cigarom i zadimi citavu prostoriju...
Moje pravo da budem zdrav je jace od vaseg prava da pusite. Ako hoces da pusis idi kuci pa truj svoju familiju, ako hoces zapali gumu na sred dnevnog boravka, ali sikter od mene.
Ovo treba poceti rigorozno primjenjivati na sve javne objekte bez izuzetka pocevsi sa radnim mjestima, skolama, fakultetima i sl.
Takodjer bi bilo super da ima neki broj telefona, call centar gdje bi mogao da prijavis kresenje zakona. Ja bih taj broj odmah stavio na speed dial. Konacno sam vam dohako, sto bi rekao Sakib.
Ja se trudim, ulazem vrijeme, novac, napor, da sacuvam svoje zdravlje i onda dodje neka seljacina labilnog karaktera sa cigarom i zadimi citavu prostoriju...
Ovo treba poceti rigorozno primjenjivati na sve javne objekte bez izuzetka pocevsi sa radnim mjestima, skolama, fakultetima i sl.
- seln
#278 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Imam ja rjesenje za to: napraviti gettho za bolesnike poput tebe, negdje visoko na planini, pa disite, disite.....bierkof wrote:Jedva cekam ovaj zakon. Nadam se zaista, od srca, iskreno, da ce kazne za krsenje ovog zakona biti ogromne, za vlasnike objekata/nadlezne/ kao i za prekrsioce.
Takodjer bi bilo super da ima neki broj telefona, call centar gdje bi mogao da prijavis kresenje zakona. Ja bih taj broj odmah stavio na speed dial. Konacno sam vam dohako, sto bi rekao Sakib.![]()
Ja se trudim, ulazem vrijeme, novac, napor, da sacuvam svoje zdravlje i onda dodje neka seljacina labilnog karaktera sa cigarom i zadimi citavu prostoriju...Moje pravo da budem zdrav je jace od vaseg prava da pusite. Ako hoces da pusis idi kuci pa truj svoju familiju, ako hoces zapali gumu na sred dnevnog boravka, ali sikter od mene.
![]()
![]()
- Neelix
#279 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
sjetit ces se svojih rijeci kad budes krv kasljaoseln wrote:Gospodo, gadi mi se vasa briga za mene, tim vise ako tu brigu (u stvari, stav sitnih dusa ka drugom i drugacijem) iskazujete casteci me rijecima "debil" (kako pusace pausalno nazva bivsi havazov mali od palube), "dim nam pojeo mozak", "idioti", "budale"...
Jebem ja zdravlje koje vi branite vasim bolesnim stavom, jebem ja drustvo u kojem se qurci nad onim ko se u datom trenutku smatra slabijim ili nema lobi.
Neko spomenu da mu pusaci "zagadjuju zrak"....i to u Sarajevu, napolju!! Ne zagadjuje saobracaj, industrija, cinjenica da skoro svaka kuca za sebe lozi i grije...
eee, moji talibani. Daleko vam kuca od moje, zdraviji je i duhan od vaseg kenjanja.
vidim nesto puno "jebes", ali ti ne vjerujem da mozes vise od jednom sedmicno. a i tad se moras odmorit nakon 3 poteza.
hoce to ko pusi.
- Adriatic
#280 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
A kakvi smo to "ja i ovakvi kao ja"?seln wrote:Mashallah, sad se mozemo svi tusirati, posto si ti otkrio toplu vodu.Adriatic wrote:Izgleda da mnogi zaobilaze ono što je najvažnije u ovoj priči a to je zdravlje. Nedavno je bila vijest da pušenje uzrokuje bolest raka pluća koja je druga bolest po učestalosti (poslije raka dojke, mislim).
Dakle gospodo pušači, to je suština.
Ako želite sebe trovati i postepeno ubijati, bujrum. To vam niko ne brani.
Ali otkud vam pravo da trujete i one koji to ne žele?
Vaša sloboda da pušite prestaje (bar bi trebala) onda kada ugrožavate zdravlje drugog, koji ne želi da udiše taj dim i da još i oboli od toga.
To je suština.
Dakle, intencija ovog zakona je pored ostalog i da posredno, ukaže na štetnost pušenja kao pojave.
Po svim istraživanjima, pasivni pušači su skoro jednako izloženi bolestima kao i pravi pušači.
Halo, ba, znam ja dobro da je pusenje stetno.
A ti cuvaj tvoje dragocjeno zdravlje tako sto neces ici u lokale gdje se pusi.
Ja sigurno necu doci tamo gdje si ti i takvi kao ti.
Ti si izgleda previše nervozan. Mlatiš i lijevo i desno i vrijeđaš koga stigneš.
De ohladi malo. Tvoj glavni problem izgleda nije pušenje.
Dobro je da reče da znaš da je pušenje štetno.
Pa što onda truješ ljude oko sebe kad ti oni to ne traže?
I zašto ja ne bih ušao u neki lokal samo zato što si ti tamo,sa svojom navikom trovanja sebe i ostalih oko sebe?
- seln
#281 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
A ti si izgleda ufurani klinac koji misli da je popio pamet i da je moze prodavati drugima. Glede uvreda, pogledaj kako je bolesna sekta nepusaca nazivala pusace...Adriatic wrote:A kakvi smo to "ja i ovakvi kao ja"?seln wrote: Mashallah, sad se mozemo svi tusirati, posto si ti otkrio toplu vodu.
Halo, ba, znam ja dobro da je pusenje stetno.
A ti cuvaj tvoje dragocjeno zdravlje tako sto neces ici u lokale gdje se pusi.
Ja sigurno necu doci tamo gdje si ti i takvi kao ti.
Ti si izgleda previše nervozan. Mlatiš i lijevo i desno i vrijeđaš koga stigneš.
I zašto ja ne bih ušao u neki lokal samo zato što si ti tamo,sa svojom navikom trovanja sebe i ostalih oko sebe?
Ako udjes u lokal u kojem je dozvoljeno pusenje, onda se svjesno izlazes riziku. Zato, otvorite sebi lokale gdje ce se samo sluziti izvorska voda, a sve drugo (ukljucujuci i pusenje) bice zabranjeno kao stetno.
No, tebi se ne radi o tome i ne brines se ti za zdravlje, ti zelis da pusenje bude zabranjeno i u lokalima za koje ne znas ni da postoje, jer zelis da svuda zasija ta tvoja bolesna "istina". Stvarno, ne mogu sebi zamisliti nesto sto je toliko bolesno kao ta vasa iskljucivost. Cernobil je zracna banja u poredjenju s vama.
- seln
#282 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Uzdrzacu se od iskanja srodstva u cilju utvrdjivanja istine, ne zelim da budem baniran zbog karakternih nula.Neelix wrote:sjetit ces se svojih rijeci kad budes krv kasljaoseln wrote:Gospodo, gadi mi se vasa briga za mene, tim vise ako tu brigu (u stvari, stav sitnih dusa ka drugom i drugacijem) iskazujete casteci me rijecima "debil" (kako pusace pausalno nazva bivsi havazov mali od palube), "dim nam pojeo mozak", "idioti", "budale"...
Jebem ja zdravlje koje vi branite vasim bolesnim stavom, jebem ja drustvo u kojem se qurci nad onim ko se u datom trenutku smatra slabijim ili nema lobi.
Neko spomenu da mu pusaci "zagadjuju zrak"....i to u Sarajevu, napolju!! Ne zagadjuje saobracaj, industrija, cinjenica da skoro svaka kuca za sebe lozi i grije...
eee, moji talibani. Daleko vam kuca od moje, zdraviji je i duhan od vaseg kenjanja.a ja se zbog toga ni po Milojku pocesat necu.
vidim nesto puno "jebes", ali ti ne vjerujem da mozes vise od jednom sedmicno. a i tad se moras odmorit nakon 3 poteza.
hoce to ko pusi.
A bacanje krvi je daleko bolje od tog zdravlja koje VI nudite.
A ja se upravo cesem po milojku oko toga hoces li se ti cesati ili ne.
Zivi to "zdravlje" i ne pametuj drugima, culi se, ne vidjeli se.
- jazzer
#283 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
[/quote]sjetit ces se svojih rijeci kad budes krv kasljao
a ja se zbog toga ni po Milojku pocesat necu.
hoce to ko pusi.[/quote]
Bezze komentar. Vi nepusaci ste maratonci u sexu a mi kao ''mozemo jednom sedmicno''???
Kad pocnes karat vidjeces da to i ne igra neku ulogu. Pozz
hoce to ko pusi.[/quote]
Bezze komentar. Vi nepusaci ste maratonci u sexu a mi kao ''mozemo jednom sedmicno''???
- Adriatic
#284 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Nevjerovatno da ovaj lik još nije baniran????????????seln wrote:A ti si izgleda ufurani klinac koji misli da je popio pamet i da je moze prodavati drugima. Glede uvreda, pogledaj kako je bolesna sekta nepusaca nazivala pusace...Adriatic wrote: A kakvi smo to "ja i ovakvi kao ja"?
Ako udjes u lokal u kojem je dozvoljeno pusenje, onda se svjesno izlazes riziku. Zato, otvorite sebi lokale gdje ce se samo sluziti izvorska voda, a sve drugo (ukljucujuci i pusenje) bice zabranjeno kao stetno.
No, tebi se ne radi o tome i ne brines se ti za zdravlje, ti zelis da pusenje bude zabranjeno i u lokalima za koje ne znas ni da postoje, jer zelis da svuda zasija ta tvoja bolesna "istina". Stvarno, ne mogu sebi zamisliti nesto sto je toliko bolesno kao ta vasa iskljucivost. Cernobil je zracna banja u poredjenju s vama.
"Ufurani klinac, bolesna sekta, Černobil....."
Hajde presaberi se. I povrati kontrolu nad sobom.
Kad čovjek čita tvoje postove, dobije utisak da si ti kao pušač ugrožen od nepušača.
Smiješno i nije vrijedno komentara.
A znam da te istina boli:pušači truju nepušače i uzrokuju visoku smrtnost kako sebe tako i onih oko njih.
E to je poenta, a za lokale i restorane ćemo lako.
- rosal
#285 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Preletio sam prve tri stranice i nije mi se dalo ici dalje jer nevjerovatno je koliko ima supljiranja, skretanja s teme i slicnih gluposti! Ja cu evo pokusati da malim mozgovima pojasnim neke stvari!
1. Osnovi princip demokratije je sloboda, sloboda u smislu da mozes raditi sta hoces ali pod uslovom da drugima ne nanosis stetu bilo koje vrste!
2. Cigarete su stetne je uzrokuju:
Koronarna bolest
Angina pectoris
Infarkt miokarda
Aritmije
Aneurizma aorte
Bore
Diskoloracije na prstima i noktima
Psorijaza
Palmoplantarna pustuloza
Karcinom pluća
Karcinom jednjaka
Karcinom laringxa
Karcinom usne duplje
Karcinom mokraćne bešike
Degenerativni procesi na diskusima
Osteoporoza
Osteoartroza
Poteškoće u zacjeljivanju povreda i operacija
Sterilnost
Impotencija
Smanjenje pokretljivosti i broja spermija
Spontani pobačaji
Prijevreeni porodi
Ranije menopauze
Tranzitni ishemični napadi
Moždani udar
Pogoršanje multiple skleroze
Katarakta
Makularna degeneracija
Periodontoza
Želučani i duodenalni ulkus
Kronova bolest
Poremećaji imuniteta
3. Svaki oblik izlozenosti duhanskom dimu moze dovesti do nastanka navedenih oboljenja, i u tom smislu NE POSTOJI RAZLIKA izmedju aktivnih i pasivnih pusaca!
4. Ja kao nepusac imam pravo da kazem NE, da sam odlucujem o svom zdravlju i da mi pri tome ne budu uskracene aktivnosti tipa odlaska u restoran, neki bar i sl!
5. Istina je da nasa zemlja ima i vecih problema, ali od necega se mora krenuti i krajnje je vrijeme da je pocnemo dovoditi u red!
1. Osnovi princip demokratije je sloboda, sloboda u smislu da mozes raditi sta hoces ali pod uslovom da drugima ne nanosis stetu bilo koje vrste!
Koronarna bolest
Angina pectoris
Infarkt miokarda
Aritmije
Aneurizma aorte
Bore
Diskoloracije na prstima i noktima
Psorijaza
Palmoplantarna pustuloza
Karcinom pluća
Karcinom jednjaka
Karcinom laringxa
Karcinom usne duplje
Karcinom mokraćne bešike
Degenerativni procesi na diskusima
Osteoporoza
Osteoartroza
Poteškoće u zacjeljivanju povreda i operacija
Sterilnost
Impotencija
Smanjenje pokretljivosti i broja spermija
Spontani pobačaji
Prijevreeni porodi
Ranije menopauze
Tranzitni ishemični napadi
Moždani udar
Pogoršanje multiple skleroze
Katarakta
Makularna degeneracija
Periodontoza
Želučani i duodenalni ulkus
Kronova bolest
Poremećaji imuniteta
3. Svaki oblik izlozenosti duhanskom dimu moze dovesti do nastanka navedenih oboljenja, i u tom smislu NE POSTOJI RAZLIKA izmedju aktivnih i pasivnih pusaca!
4. Ja kao nepusac imam pravo da kazem NE, da sam odlucujem o svom zdravlju i da mi pri tome ne budu uskracene aktivnosti tipa odlaska u restoran, neki bar i sl!
5. Istina je da nasa zemlja ima i vecih problema, ali od necega se mora krenuti i krajnje je vrijeme da je pocnemo dovoditi u red!
- seln
#286 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
sjetit ces se svojih rijeci kad budes krv kasljaojazzer wrote:
hoce to ko pusi.[/quote]
Bolje bacat krv nego bacat na ruke.
- seln
#287 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Kako si i sam zakljucio: smijesno i nije vrijedno komentara. Vjerovatno ima cetnika koji su spremniji na dijalog od nepusaca.Adriatic wrote:Nevjerovatno da ovaj lik još nije baniran????????????seln wrote:A ti si izgleda ufurani klinac koji misli da je popio pamet i da je moze prodavati drugima. Glede uvreda, pogledaj kako je bolesna sekta nepusaca nazivala pusace...Adriatic wrote: A kakvi smo to "ja i ovakvi kao ja"?
Kad čovjek čita tvoje postove, dobije utisak da si ti kao pušač ugrožen od nepušača.
A znam da te istina boli:pušači truju nepušače i uzrokuju visoku smrtnost kako sebe tako i onih oko njih.
-
zonbirile
#288 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
seln
nisi korektan,jer živiš vani i znaš kada zakon prođe da nema proseravanja,tipa hoću-neću.To što pametuješ ovde,sa istim argumentima ne važe tamo gdje si,nego sankcija.Problem Bosne je nemogućnost da sprovede zakon ,koji je na snazi i onda se javljaju ovake debate.Javne debate da,sukob mišljenja,civilno društvo i organizacije,lobiranje zajednica za ovo,ono,sve do donošenja zakona.Poslije nema priče,samo sankcije.
nisi korektan,jer živiš vani i znaš kada zakon prođe da nema proseravanja,tipa hoću-neću.To što pametuješ ovde,sa istim argumentima ne važe tamo gdje si,nego sankcija.Problem Bosne je nemogućnost da sprovede zakon ,koji je na snazi i onda se javljaju ovake debate.Javne debate da,sukob mišljenja,civilno društvo i organizacije,lobiranje zajednica za ovo,ono,sve do donošenja zakona.Poslije nema priče,samo sankcije.
- seln
#289 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Vidis sta se desava kad djeca bez nadzora citaju medicinske knjige.rosal wrote:Preletio sam prve tri stranice i nije mi se dalo ici dalje jer nevjerovatno je koliko ima supljiranja, skretanja s teme i slicnih gluposti! Ja cu evo pokusati da malim mozgovima pojasnim neke stvari!
blablablabla, qrac-palac, blabla...
- rosal
#290 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Jedino gore od ovoga je kad se papak docepa interneta!seln wrote:Vidis sta se desava kad djeca bez nadzora citaju medicinske knjige.rosal wrote:Preletio sam prve tri stranice i nije mi se dalo ici dalje jer nevjerovatno je koliko ima supljiranja, skretanja s teme i slicnih gluposti! Ja cu evo pokusati da malim mozgovima pojasnim neke stvari!
- seln
#291 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
zonbrilezonbirile wrote:seln
zivim u drzavi koja, iako u njoj vlada red i blagostanje, ne maze oci gladnim ljudima kao hrvatska i uskoro bosna tako sto ce zabraniti pusenje, a ljudi ionako jedva da imaju za cigare. Ne da mi se brojati koliko puta sam vec napisao na ovoj temi, ali za gospodu sa bolesnom iskljucivoscu cu rado ponoviti jos jednom:
- zabrana pusenja u skolama, bolnicama, javnim ustanovama generalno.
-zabrana pusenja na radnom mjestu, s tim sto je poslodavac obavezan da obezbijedi prostorije za pusace, pa kome se dimi, bujrum tamo.
- izgradnja odvojenih prostorija za pusace i nepusace u lokalima gdje je to prostorno moguce.
-u manjim lokalima vlasnik sam odlucuje je li za pusace ili ne pusace.
Vjerovao ili ne, upravo ovako izgleda zakon u drzavi gdje zivim.
Dakle, ja sam spreman na kompromis i ne insistiram na tome da mogu pusiti svuda i uvijek. A sad pogledaj pisanje nepusaca, pa ces vidjeti da oni nisu za kompromis, vec hoce da ukinu pusenje svuda i u svako vrijeme. Njima je stetno za zadravlje sama cinjenica da ja postojim, iako me nikad nisu vidjeli.
Toliko. Vise ne dajem nikakva objasnjenja, izvolite misliti o meni sta god hocete.
- seln
#292 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Sta, imas i brata?rosal wrote:Jedino gore od ovoga je kad se papak docepa interneta!seln wrote:Vidis sta se desava kad djeca bez nadzora citaju medicinske knjige.rosal wrote:Preletio sam prve tri stranice i nije mi se dalo ici dalje jer nevjerovatno je koliko ima supljiranja, skretanja s teme i slicnih gluposti! Ja cu evo pokusati da malim mozgovima pojasnim neke stvari!
- Krigla_Sa
#293 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
@seln
Ma imam i ja za vas rjesenje, ako Bog da kad se uvede ovaj zakon,skupite se vas 5-6 , natrpajte se u auto,zatvorite prozore i svi stiklajte jednu na drugu, ako se zapricate i izgori cigara dim vam nece pobjeci,prozori su zatvoreni.
Ma imam i ja za vas rjesenje, ako Bog da kad se uvede ovaj zakon,skupite se vas 5-6 , natrpajte se u auto,zatvorite prozore i svi stiklajte jednu na drugu, ako se zapricate i izgori cigara dim vam nece pobjeci,prozori su zatvoreni.
-
bierkof
#294 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Bas ti hvala za to rjesenje ali moram da te razocaram da nisi nista novo smislio. Ovakvi poput mene zaista se raduju svakoj posjeti prirodi i planini.seln wrote:Imam ja rjesenje za to: napraviti gettho za bolesnike poput tebe, negdje visoko na planini, pa disite, disite.....bierkof wrote:Jedva cekam ovaj zakon. Nadam se zaista, od srca, iskreno, da ce kazne za krsenje ovog zakona biti ogromne, za vlasnike objekata/nadlezne/ kao i za prekrsioce.
Takodjer bi bilo super da ima neki broj telefona, call centar gdje bi mogao da prijavis kresenje zakona. Ja bih taj broj odmah stavio na speed dial. Konacno sam vam dohako, sto bi rekao Sakib.![]()
Ja se trudim, ulazem vrijeme, novac, napor, da sacuvam svoje zdravlje i onda dodje neka seljacina labilnog karaktera sa cigarom i zadimi citavu prostoriju...Moje pravo da budem zdrav je jace od vaseg prava da pusite. Ako hoces da pusis idi kuci pa truj svoju familiju, ako hoces zapali gumu na sred dnevnog boravka, ali sikter od mene.
![]()
![]()
Nadam se takodjer da ce cigare da pokupe barem 3-4x.
Takodjer neko spomenu i industriju, automobile... Fakat mi je zlo od takvih izgovora.
Zar stvarno mislite da ljudi vec ne ulazu napore u razvijanje obnovljivih izvora energije, razvoj vozila koji ne zagadjuju okolinu, razvoj zelene tehnologije?? Druga je stvar to sto raznim lobijima nije u interesu da takva tehnologija zazivi pa taj citav proces ide previse sporo.
To opet ne daje pravo VAMA da pusite i na taj nacin pogorsavate ionako katastrofalnu situaciju, ili cak da je koristite kao argument u branjenju vasih pokvarenih navika.
Ako ste vec svjesni u kakvim smo govnima sto se tice zagadjivanja okoline zasto se onda ne obrazujete na nekim tehnoloskim univerzitetima, stanete na stranu ljudi koji posvecuju svoj zivot istrazivanjima za dobrobit covjecanstva...
Poznavajuci nas domaci mentalitet, nece dugo proci dok se ne javi neka lola koja ce dovesti u pitanje moje privatne motive, pa cu odmah da vam odgovorim da sve sto sam naveo, ja sam u svakodnevnom zivotu praktikujem...
- seln
#295 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Imam i ja za tebe:Krigla_Sa wrote:@seln

- seln
#296 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Sta ja imam ispravljati svijet pored tebe zivog?bierkof wrote: Bas ti hvala za to rjesenje ali moram da te razocaram da nisi nista novo smislio. Ovakvi poput mene zaista se raduju svakoj posjeti prirodi i planini.
Nadam se takodjer da ce cigare da pokupe barem 3-4x.
Takodjer neko spomenu i industriju, automobile... Fakat mi je zlo od takvih izgovora.
Zar stvarno mislite da ljudi vec ne ulazu napore u razvijanje obnovljivih izvora energije, razvoj vozila koji ne zagadjuju okolinu, razvoj zelene tehnologije?? Druga je stvar to sto raznim lobijima nije u interesu da takva tehnologija zazivi pa taj citav proces ide previse sporo.
To opet ne daje pravo VAMA da pusite i na taj nacin pogorsavate ionako katastrofalnu situaciju, ili cak da je koristite kao argument u branjenju vasih pokvarenih navika.
Ako ste vec svjesni u kakvim smo govnima sto se tice zagadjivanja okoline zasto se onda ne obrazujete na nekim tehnoloskim univerzitetima, stanete na stranu ljudi koji posvecuju svoj zivot istrazivanjima za dobrobit covjecanstva...
Poznavajuci nas domaci mentalitet, nece dugo proci dok se ne javi neka lola koja ce dovesti u pitanje moje privatne motive, pa cu odmah da vam odgovorim da sve sto sam naveo, ja sam u svakodnevnom zivotu praktikujem...
- Krigla_Sa
#297 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
A sta je to ? Neki antidepresiv ili sta ?seln wrote:Imam i ja za tebe:Krigla_Sa wrote:@seln
Ako je to, fakat mi ne treba,nemam problema s nervozom, sacuvaj ti sebi da ne bude singerica ispod stola kad zafali cigara
- Adriatic
#298 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Klasika. Nema argumenata pa smo sad i ispod ranga četnika. Administracija?seln wrote:Kako si i sam zakljucio: smijesno i nije vrijedno komentara. Vjerovatno ima cetnika koji su spremniji na dijalog od nepusaca.Adriatic wrote:
Nevjerovatno da ovaj lik još nije baniran????????????
- rosal
#299 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Jadnicak... nije on kriv sto je prekasno shvatio.....

- seln
#300 Re: Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH ?!
Sta je, klinac, u nedostatku nadzora starijih zovemo administraciju? Ili u nedostatku argumenata?Adriatic wrote:Klasika. Nema argumenata pa smo sad i ispod ranga četnika. Administracija?seln wrote:Kako si i sam zakljucio: smijesno i nije vrijedno komentara. Vjerovatno ima cetnika koji su spremniji na dijalog od nepusaca.Adriatic wrote:
Nevjerovatno da ovaj lik još nije baniran????????????
Jadan si i ti i svi kao ti.