hana_montana wrote:ma ne volis ti puter![]()
![]()
![]()
![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hana_montana wrote:ma ne volis ti puter![]()
![]()
![]()
![]()
todd_smith wrote:hana_montana wrote:ma ne volis ti puter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
todd_smith wrote:eh sta sad da mislim...
ti si prva pocela...hana_montana wrote:todd_smith wrote:eh sta sad da mislim...
![]()
![]()
najbolje da ne mislis uopste
![]()
haj voz zacatavamo temu
todd_smith wrote:ti si prva pocela...hana_montana wrote:todd_smith wrote:eh sta sad da mislim...
![]()
![]()
najbolje da ne mislis uopste
![]()
haj voz zacatavamo temu

todd_smith wrote:muško i žensko ne mogu biti jarani..ne more to tako...suspect_zero wrote:edo_79 wrote:Nego onaj ..... Nihade imaš li ti kakvu curu?
Nemam............Senada mi je jaran![]()
![]()
![]()
to se pitanje ne postavlja puterususpect_zero wrote: A šta budu muško i žeNsko![]()
todd_smith wrote:to se pitanje ne postavlja puterususpect_zero wrote: A šta budu muško i žeNsko![]()
suspect_zero wrote:todd_smith wrote:to se pitanje ne postavlja puterususpect_zero wrote: A šta budu muško i žeNsko![]()
Misliš margarinu?jesi brz
![]()
todd_smith wrote:
![]()
![]()
mozda ja tebi trebam postaviti to pitanje
pa eto...to tvoje pitanje postavljam...suspect_zero wrote:todd_smith wrote:
![]()
![]()
Hajd postavi.........šta te sprečava
todd_smith wrote:pa eto...to tvoje pitanje postavljam...suspect_zero wrote:todd_smith wrote:
![]()
![]()
Hajd postavi.........šta te sprečavasamo nemoj da bude opet kakvog objasnjvanja da ne bi puter mozda opet fasov`o
bice da ne znamsuspect_zero wrote:todd_smith wrote:
pa eto...to tvoje pitanje postavljam...samo nemoj da bude opet kakvog objasnjvanja da ne bi puter mozda opet fasov`o
Znaš li ti razliku između putera i margarina![]()
todd_smith wrote:bice da ne znamsuspect_zero wrote:todd_smith wrote:
pa eto...to tvoje pitanje postavljam...samo nemoj da bude opet kakvog objasnjvanja da ne bi puter mozda opet fasov`o
Znaš li ti razliku između putera i margarina![]()
hocu li ovo opet u cosku zavrsiti
opet nisi odgovorila na pitanjesuspect_zero wrote:
Nećeš...........meni ovo margarin dođe ko kompliment
![]()
todd_smith wrote:opet nisi odgovorila na pitanjesuspect_zero wrote:
Nećeš...........meni ovo margarin dođe ko kompliment
![]()
![]()
edo_79 wrote:Ljubavni bi ćilim zbog tebe depiliro... čak ni one stidne nebi biroooo ... ojha ...... sorry ja se malo zaneo![]()
![]()
![]()
Sladjo... ovo netje da može ovako ... pa ja se ne zanosim zbog Todda .... ja se zanosim zbog preduzetjetasuspect_zero wrote:edo_79 wrote:Ljubavni bi ćilim zbog tebe depiliro... čak ni one stidne nebi biroooo ... ojha ...... sorry ja se malo zaneo![]()
![]()
![]()
Zbog koga.........nije valjda zbog Todda
![]()
![]()
Da ne budes na kraju:" ...uvredjen i povredjen zbog preduzetja"edo_79 wrote:Sladjo... ovo netje da može ovako ... pa ja se ne zanosim zbog Todda .... ja se zanosim zbog preduzetjetasuspect_zero wrote:edo_79 wrote:Ljubavni bi ćilim zbog tebe depiliro... čak ni one stidne nebi biroooo ... ojha ...... sorry ja se malo zaneo![]()
![]()
![]()
Zbog koga.........nije valjda zbog Todda
![]()
![]()
Zar mi moraju drugi govoriti ?suspect_zero wrote:Beg_Babic wrote:
ne zali srce
Ko ti je rekao da ja imam srce![]()