M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vlast

#276 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by vlast »

saibaba wrote:Hej ba ohladi malo .. Tebi ako nije šokantno to što se prijeti silovanjem maloljenoj kčerci službenog lica zbog vršenja svoje dužnosti .. jebi ga onda
Ne govorim o tom snimku nego o snimcima razgovora snimljenim u noci Ramizovog ubistva
mIRCerka wrote:Tajin potrcko, nemoj me molit, nego se sjeti u prosloj sezoni koliko je emisija bilo posveceno anti Zlatko kampanji.

Ili imas memoriju zlatne ribice, ili samo vadis iz konteksta kako tebi i tvom sefu odgovara...
Ovaj "epitet" potrcko neka tebi sluzi na cast, jer ja tebe jos nicim nisam uvrijedio!
A ti mi navedi samo jednu emisiju i na koju temu je bila (jer ocito imas puno bolju memoriju od mene), jer bi je stvarno volio pogledati!!!!
shalaedin

#277 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by shalaedin »

Ma sve ih treba u cuzu potrpati... i tamo im dati samo kasiku da njome kopaju zid...

DEDO ALIJA - BABO BAKIR = SINOVI KRIMINALCI
sarajevo63

#278 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by sarajevo63 »

Vlast, pod pretpostavkom da postoje arhive na svakoj televiziji, možda da kontaktiraš? Jednostavnije je, jer Ti znaš šta te interesuje.
Gandalf

#279 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Gandalf »

Ko je uništio silna preduzeća u privatizacijskoj pljački - SDA;
Ko je zaradio na opljačkanom narodu u privatizaciji - kriminalci koji su kućni prijatelji sa SDA šefovima;
Ko je kriv što po Sarajevu postoji toliko pištoljdžija , koji rade šta hoće a vlast mudro šuti , dok oni razvaljuju šta im se ćefne - SDA moćnici;
Ko svakih par dana puca , prijeti , reketari i gazi sve pred sobom - kriminalci kojima je najbolji jaran Bakir Izetbegović , koji je gazda SDA;
Ko su šaje , gašiji i slični likovi , koji imaju milione , čete batinaša i podršku Avaza - najbolji jarani B.I. koji je obični mafijaš kao i pomenuti prije njega;
Isključivi krivac za sve što se dešava u i oko Sarajeva a vezano sa pucnjavama , tučama , prijetnjama i kaubojštinama svih vrsta je SDA.
Traženje nekakvih dokaza da su gašiji , ćele , šaje i slične barabe krivi je čisto gubljenje vremena - istinu treba pogledati u oči - najveći dokaz da je ovaj dio Bosne totalno postao rob esdeaovaca tipa izetbegovića , čengića i jeste što šaje i slični već nisu na izdržavanju robije u trajanju 40-ak godina a imovina da im je oduzeta jer su je UKRALI ; OTELI;OPLJKAČKALI.
Naravno uvijek možemo zabiti glavu u pijesak i praviti se da je sve to zavjera 60 minuta i mrskih komunjara.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#280 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by mIRCerka »

vlast wrote:
saibaba wrote:Hej ba ohladi malo .. Tebi ako nije šokantno to što se prijeti silovanjem maloljenoj kčerci službenog lica zbog vršenja svoje dužnosti .. jebi ga onda
Ne govorim o tom snimku nego o snimcima razgovora snimljenim u noci Ramizovog ubistva
mIRCerka wrote:Tajin potrcko, nemoj me molit, nego se sjeti u prosloj sezoni koliko je emisija bilo posveceno anti Zlatko kampanji.

Ili imas memoriju zlatne ribice, ili samo vadis iz konteksta kako tebi i tvom sefu odgovara...
Ovaj "epitet" potrcko neka tebi sluzi na cast, jer ja tebe jos nicim nisam uvrijedio!
A ti mi navedi samo jednu emisiju i na koju temu je bila (jer ocito imas puno bolju memoriju od mene), jer bi je stvarno volio pogledati!!!!
Dokle god ti mene i ostale saX forumase nazivas pulenima i zastitnicima Zlatka, ti ces za mene biti Tajin potrcko. Ako te to toliko vrijedja, izvini, ali druge fraze za tebe trenutno nemam.

Imas arhivu 60 minuta, pretrazi i pregledaj :D jer ja nisam fanatik sto se te emisije tice, tako da ne snimam i ne seciram svaku rijec izgovorenu tamo.
shalaedin

#281 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by shalaedin »

Her Flick wrote:
Gandalf wrote:Ko je uništio silna preduzeća u privatizacijskoj pljački - SDA;
Ko je zaradio na opljačkanom narodu u privatizaciji - kriminalci koji su kućni prijatelji sa SDA šefovima;
Ko je kriv što po Sarajevu postoji toliko pištoljdžija , koji rade šta hoće a vlast mudro šuti , dok oni razvaljuju šta im se ćefne - SDA moćnici;
Ko svakih par dana puca , prijeti , reketari i gazi sve pred sobom - kriminalci kojima je najbolji jaran Bakir Izetbegović , koji je gazda SDA;
Ko su šaje , gašiji i slični likovi , koji imaju milione , čete batinaša i podršku Avaza - najbolji jarani B.I. koji je obični mafijaš kao i pomenuti prije njega;
Isključivi krivac za sve što se dešava u i oko Sarajeva a vezano sa pucnjavama , tučama , prijetnjama i kaubojštinama svih vrsta je SDA.
Traženje nekakvih dokaza da su gašiji , ćele , šaje i slične barabe krivi je čisto gubljenje vremena - istinu treba pogledati u oči - najveći dokaz da je ovaj dio Bosne totalno postao rob esdeaovaca tipa izetbegovića , čengića i jeste što šaje i slični već nisu na izdržavanju robije u trajanju 40-ak godina a imovina da im je oduzeta jer su je UKRALI ; OTELI;OPLJKAČKALI.
Naravno uvijek možemo zabiti glavu u pijesak i praviti se da je sve to zavjera 60 minuta i mrskih komunjara.
naravno da je ovo sve zavjera ustasko/cetnicka skuhana u kuhinji KOS-a a plasirana preko zaltka i njegovih komunjara
ja to odavno znam, samo vi male komunjare to ne vidite jer ste zaludjeni bratstvom i jedinstvom
i nemoj da nam blatsi princa i babu (naseg precjednika, utemeljitelja bosanjcke naice, oca moderne BiH)
a to sto okrivljujes SDA to je na tvoju dusu
pa bolan gandalf znas li ti da nem nije bilo SDA i Precjedniak da bi nas cetnici sve pobili
Prije BiH rekao da nas je SDA dovela do toga pokolja... Aliji se nudilo mnogo sto sta samo da ostane u Jugoslaviji. Prihvatio je put nezavisnosti iako je je znao da ga to neminovno vodi u rat. Na kraju je njegov narod izgubio kada je u Dejtonu potpisao kapitulaciju koja nam je donjela mir i udarile temelje RS-u. Potpisom je podrzao dzelatovo ubijanje i stvaranje njegove tvorevine. On je profitirao onda kada je narod izgubio. I danas zbog istih njegov narod gubi. Narod gladuje, a njegovi nasljednici se bogate. Danas nema bratstva jedinstva, onaj koji ga je rusio u komunizmu, dozivio je njegov krah 1992 godine. On je potencirao Islamske deklaracije u neislamskoj zemlji, time praveci ne stetu vec kolateralnu stetu svome narodu. Religiozan sam ali takav gest na ovom prostoru je ravan suicidu. Vise mi on lici na nekoga ko je imao uze veze sa KOS-om jer je sve one koji su stari Kosovci smjestio u Armijsku sluzbu, a patriote mjenjao nekim zakrpama poput Fikreta Muslimovica... Alija i da je dobar bio, oprljan je ljudima oko sebe. Dedo kako ga zovu nasi kriminalci je paradok dobrote i zla... Ali mislim da je bio u vecini svoga dobronamjerni cica koji je vukao lose poteze koji su ga diskreditirali, ponekad je bio nesvejstan posljedica, ali dzaba to je aljo ili ga volite ili mrzite... ili vas jednostavno briga za njega. A sta reci? Dedo nije imo vremena da odgoji sina pa mu posto kriminalac, a onda on
odgojio jos mnostvo njih... Celu, Saju i ostalu kompaniju. Pa ih danas brani. E da nas Alija branio izginuli bi momentalno, sreca pa je tu bilo ljudi poput Kerima Luceravica, Talijana, Sibera, Vikica i drugih koji su se organizovali prije nego je Alija proglasio vanredno stanje u zemlji ...
vlast

#282 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by vlast »

mIRCerka wrote:Dokle god ti mene i ostale saX forumase nazivas pulenima i zastitnicima Zlatka, ti ces za mene biti Tajin potrcko. Ako te to toliko vrijedja, izvini, ali druge fraze za tebe trenutno nemam.

Imas arhivu 60 minuta, pretrazi i pregledaj jer ja nisam fanatik sto se te emisije tice, tako da ne snimam i ne seciram svaku rijec izgovorenu tamo.
Mircerka opet naravno fulila, jer u nijednom postu nisam to rekao, a to se lako moze vidjeti. To sto se ona osjeca prozvanom u tom kontekstu je vjerovatnom iz razloga sto se osjeca krivom!!!!
Ja tvrdim da i pored toga sto imam memoriju zlatne ribice takva emisija ne postoji, pa necu da gubim vrijeme na pretragu, pa sam samo zamolio gore pomenutu, posto sa sigurnoscu tvrdi da ih je bilo, ne jedna nego vise, da me u tom smislu "prosvijetli"!
Ni u jednom momentu gore pomenutu nisam nazvao fanatikom ove emisije, ali se ista izgleda opet osjetila krivom! Ali sta ja tu mogu!
Od svega na kraju najmanje protivargumenta ili argumenata uopce, ali to i jeste oduvijek bio stil gore pomenute i njoj slicnih, a nazalost vecine na ovom forumu! :sad:
sarajevo63

#283 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by sarajevo63 »

vlast wrote:
mIRCerka wrote:Dokle god ti mene i ostale saX forumase nazivas pulenima i zastitnicima Zlatka, ti ces za mene biti Tajin potrcko. Ako te to toliko vrijedja, izvini, ali druge fraze za tebe trenutno nemam.

Imas arhivu 60 minuta, pretrazi i pregledaj jer ja nisam fanatik sto se te emisije tice, tako da ne snimam i ne seciram svaku rijec izgovorenu tamo.
Mircerka opet naravno fulila, jer u nijednom postu nisam to rekao, a to se lako moze vidjeti. To sto se ona osjeca prozvanom u tom kontekstu je vjerovatnom iz razloga sto se osjeca krivom!!!!
Ja tvrdim da i pored toga sto imam memoriju zlatne ribice takva emisija ne postoji, pa necu da gubim vrijeme na pretragu, pa sam samo zamolio gore pomenutu, posto sa sigurnoscu tvrdi da ih je bilo, ne jedna nego vise, da me u tom smislu "prosvijetli"!
Ni u jednom momentu gore pomenutu nisam nazvao fanatikom ove emisije, ali se ista izgleda opet osjetila krivom! Ali sta ja tu mogu!
Od svega na kraju najmanje protivargumenta ili argumenata uopce, ali to i jeste oduvijek bio stil gore pomenute i njoj slicnih, a nazalost vecine na ovom forumu! :sad:
Valjda i mi forumaši imamo pravo da budemo jednoumni, pogotovo što svi sve čine da budemo maloumni.
Vincent Raine

#284 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Vincent Raine »

vlast wrote:Mircerka molim te samo konkretan odgovor, pa da zavrsimo!
Da li postoje razlozi da Zlatko Lagumdzija bude tretiran kao tema kriminala ili bar sumnje na kriminal u emisiji 60 minuta?
Dakako da postoje... ipak je rijec o "60 minuta". Konkurencija je velika, a minutaza mala :wink:
Thinker

#285 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Thinker »

Večeras novi šok, ne samo da su Gaši i Šaja kriminalci nego ih i Fahro štiti preko Avaza.
burek_in_space

#286 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by burek_in_space »

Thinker wrote:Večeras novi šok, ne samo da su Gaši i Šaja kriminalci nego ih i Fahro štiti preko Avaza.
Koji shock! :shock: :oops:
sarajevo63

#287 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by sarajevo63 »

Može l u kratkim crtama, ono iz druge ruke...
JThomas

#288 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by JThomas »

Thinker wrote:Večeras novi šok, ne samo da su Gaši i Šaja kriminalci nego ih i Fahro štiti preko Avaza.
sereš :shock:

ma nemoguće...
upravnik

#289 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by upravnik »

Večeras novi šok, ne samo da su Gaši i Šaja kriminalci nego ih i Fahro štiti preko Avaza.
ja se još samo pitam: kako se oporaviti od takvog strašnog šoka?
sarajevo63

#290 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by sarajevo63 »

JThomas wrote:
sereš :shock:

ma nemoguće...
:lol:
upravnik wrote:
:lol: :lol: :lol:
klixober

#291 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by klixober »

Kaze Gasi: "Poselami mi novinara"
Saja odgovara:"Hocu,on je na nasoj strani"

Nije tesko zakljuciti da je "novinar" vlasnik Hahvaza i Sajin najbolji prijatelj Fahrudin Radoncic.
Thinker

#292 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Thinker »

Ma jok, garant je mislio na Senada Avdića, on ih baš onako pazi po novinama
Thinker

#293 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Thinker »

upravnik wrote:
Nisam siguran da ću se ikada više moći oporaviti, emotivno sam skrhan, još samo da mi neko kaže da je i Reis korumpiran pa da se ubijem.
Gandalf

#294 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Gandalf »

Šta li će sutra u Avazu pričati Izetbegović junior o svom jaranu Šaji - kakvu li će sada srceparajuću priču ispričati o svom Šaji - kako je Šaja baš jednom pred iftar hodajući oko Miljacke , ugledao dva sirota dječaka kako stoje u vodi i koje napadaju aligatori potpomognuti piranama :lol: , pa zgrožen tim gnusnim činom uskočio u papučama ( koje je dobio na poklon od svog prijatelja papučara sa Baščaršije ) u hladnu Miljacku , dao par vaspitnih aligatorima :-D , te par pljuski iza ušiju piaranama :D . Nakon što je spasio dječicu , odveo ih je svojoj kući gdje je nahranio žednog te napio gladnog. :-) Ma Šaja je duša od čovjeka , samo ima malo pogan jezik , zaključiće junior Izetbegović.
Soul_Sista

#295 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Soul_Sista »

Gandalf wrote:Šta li će sutra u Avazu pričati Izetbegović junior o svom jaranu Šaji - kakvu li će sada srceparajuću priču ispričati o svom Šaji - kako je Šaja baš jednom pred iftar hodajući oko Miljacke , ugledao dva sirota dječaka kako stoje u vodi i koje napadaju aligatori potpomognuti piranama :lol: , pa zgrožen tim gnusnim činom uskočio u papučama ( koje je dobio na poklon od svog prijatelja papučara sa Baščaršije ) u hladnu Miljacku , dao par vaspitnih aligatorima :-D , te par pljuski iza ušiju piaranama :D . Nakon što je spasio dječicu , odveo ih je svojoj kući gdje je nahranio žednog te napio gladnog. :-) Ma Šaja je duša od čovjeka , samo ima malo pogan jezik , zaključiće junior Izetbegović.
:D :D :D
nigdje.nikog

#296 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by nigdje.nikog »

Ovo je stvarno strasno, ali ne zbog rijeci koje smo culi, vec zbog onoga sto jos nismo culi.

Gasi, Cele, Face, Olomanka, Urbanizam, Kanton, MUP, Tuzitelji....

majko moja, pa sve je zarazeno, jedino pomaze reinstalacija.
Ovo bi najbolje bilo vratiti na SFRJ v7.4
notabene

#297 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by notabene »

Ja iskreno mislim da ce Bakir uskoro dobiti metak.. Svaka cast na hrabrosti, ali ja se ipak ne bi igrao do te mjere.. mislim ipak da je bitnije ostati ziv..
StupskaBitanga

#298 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by StupskaBitanga »

notabene wrote:Ja iskreno mislim da ce Bakir uskoro dobiti metak.. Svaka cast na hrabrosti, ali ja se ipak ne bi igrao do te mjere.. mislim ipak da je bitnije ostati ziv..
sudba Pukanića će zadesiti Bakira
i to udružiće se Lola+ova mafija
Thinker

#299 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Thinker »

U tom slučaju neka nam bog pomogne, a ja pakujem porodicu i napuštam ovu vukojebinu da se nikada više ne vratim.
notabene

#300 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by notabene »

Nije zajebancija, zaista.. Gledam veceras ponovo 60 minuta i opet istom jacinom mozda jos jacom prikazuje ljude i koji drze ovaj grad.... Kao da mu nije jasno da ovdje nema zakona, nista se nece preko noci desiti.. Zaista mu se divim na hrabrostcu, uzevsi u obzir da ima porodicu.... Ako mu ovo nije nacin da stekne popularnost, ako je ovo iz cistog srca onda je zaista lud.. Kakav god bio nas pravosudni sistem, ti ljudi drze sarajevo i to se zna, oni su povezani sa vodecim politicarima.. ja ne bih sigurno spavao....
Post Reply