jah, po tebi nije caco kriv, vec zrikaavac iz tunela. moramo prestati vlastite gluposto opravdavati cetnicima.turban wrote:Onaj ko je proizveo Cacu zove se Srbija i Bosanski izdajnici.Oni su gurnuli zlo u ruke Cace o ostalih,da li je jasno.Hebala vas cetnicka ideologija...Luke Perry wrote:Dzaba sve. Sve se zna ali eto valjda bh drustvo voli nasilnike. Kako se boriti protiv onih koji su mu bili na dzenazi? jebo Cacu
MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
-
callmethebreeeze
#276 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
- JThomas
#277 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
ma ja, drugi su krivi za sve
ko su ti izdajnici? možda ti momci koje je pobio?
samo se vi pravite blesavi i izjednačavate heroje i šehide s ubicama i kabadahijama
samo vi trpajte ćele i cace u isti koš s pravim herojima, svaka vam čast
a ovamo se na sva zvona žalite na izjednačavanje žrtve i agresora...
samo se vi pravite blesavi i izjednačavate heroje i šehide s ubicama i kabadahijama
- scooter21ba
#278 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
caco celo taib klinci palci eto teA-R-N-I wrote:A koga to NJIH?scooter21ba wrote:sve bi ja njih exhumirao i kremirao da ne zauzimaju ni tih 2 kvadrata
- turban
#279 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Kako pucaju pore umotanih demokrata,curi ti mrznja,pazi otrovaces se.Luke Perry wrote:e turbane kud te Srbi ne ubise
tema;
ne branim nikoga sem sto kazem da onaj ko je donio zlo u Bosnu ima nositi sav teret i tacka.I nase i njihove zrtve moraju se njima pripisati,moje misljenje licno.
- scooter21ba
#280 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
to sto ih je maltretirao branio da se jave itd ne opravdavam niti sto je vodio bolesneexliberal wrote:
pa medju tim podrumasima je bilo ljudi koji nisu bili sposobni za vojsku, ljudi koji su bili bolesni itd...i kad ih je doveo na liniju gurnuti su na prve polozaje ikakvih bez upozorenja i upustava ....koliko je tih nevinih ljudi izginulo zbog toga?
zbog cega su ti ljudi drzani po mjesec dana na polozajima , bez ikakve mogucnosti da se barem jave familijama da su zivi, da se operu a ne da se usmrde ko svinje ...povrh toga su bili maltretirani i prebijani bez ikakvog razloga
cacao je dobar bio dok nije poceo da terorise carsiju e tad je postao nepodoban....sve dotle su zmirili na prinudna odvodjenja, ubistva ali kad su gazde i gazdarice poceli da pate ......
ali sigurno znam da je mog komsiju koji je sposobniji bio od pola armije bih odveo na kopanje i nije mi ga zao ni sekundu
- moler
#281 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
04 mj 1992 sve poznateKABADAHIJEorganizuju ovaj jadni i naivni narod niđe ja nevidjeh ove današnje generale sem Rađe da se ufatiše makar za olovku a kamoli za pištoljJThomas wrote:ma ja, drugi su krivi za sveko su ti izdajnici? možda ti momci koje je pobio?
samo se vi pravite blesavi i izjednačavate heroje i šehide s ubicama i kabadahijamasamo vi trpajte ćele i cace u isti koš s pravim herojima, svaka vam čast
- moler
#282 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
ZA CHU......
kod nas se kaže oca mi
kod nas se kaže oca mi
- JThomas
#283 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
džaba tebi govoriti...moler wrote:04 mj 1992 sve poznateKABADAHIJEorganizuju ovaj jadni i naivni narod niđe ja nevidjeh ove današnje generale sem Rađe da se ufatiše makar za olovku a kamoli za pištoljJThomas wrote:ma ja, drugi su krivi za sveko su ti izdajnici? možda ti momci koje je pobio?
samo se vi pravite blesavi i izjednačavate heroje i šehide s ubicama i kabadahijamasamo vi trpajte ćele i cace u isti koš s pravim herojima, svaka vam čast
(po cijenu bana razumječu)
samo ti i dalje idoliziraj zločince, i onda se čudom čudi što druga i treća strana rade isto...
- chuchumbamayumbe
#284 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
E vidis, kod nas na Alipasinom se kaze, ocam'!moler wrote:ZA CHU......
kod nas se kaže oca mi
- chuchumbamayumbe
#285 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Daj ba Luke, koji ti je?!Luke Perry wrote:e turbane kud te Srbi ne ubise
- moler
#286 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
sa jakim i dobrim argumentima nije đaba(mehko đ 2 palatalizacija)JThomas wrote:džaba tebi govoriti...moler wrote:04 mj 1992 sve poznateKABADAHIJEorganizuju ovaj jadni i naivni narod niđe ja nevidjeh ove današnje generale sem Rađe da se ufatiše makar za olovku a kamoli za pištoljJThomas wrote:ma ja, drugi su krivi za sveko su ti izdajnici? možda ti momci koje je pobio?
(po cijenu bana razumječu)
samo ti i dalje idoliziraj zločince, i onda se čudom čudi što druga i treća strana rade isto...
- moler
#288 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
respekt za TM fazu ali nekako mi se ti neuklapaš tuchuchumbamayumbe wrote:E vidis, kod nas na Alipasinom se kaze, ocam'!moler wrote:ZA CHU......
kod nas se kaže oca mi
-
DZOMBA
#289 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Reci cu samo da se slazem s vecinom po pitanju Cace kao patoloske pojave. A javljam se samo da prepricam jednu malu slicicu iz rata. U doba kad su se Cacine "jurisne" patrole uveliko razmahale po gradu u racijama po kaficima i sl. trazeci pjevace, radnu obavezu itd. Jedna se usudila doci do A. Polja, kombi s tri lika (jedan je bio bas mrcina sa dugom svijetlijom kosom, 120-ak kg je tada djelovalo jako strasno). I oni bi kao da prave raciju na pijaci i kaficu DD (kod Harisa Jazica) a u njemu sjedili momci iz komsiluka. Iz "nekog" razloga uloge su bile jako brzo zamjenjene, Cacini razoruzani onako usput malo preslusani, dok taj veliki nije rekao da ce se vratiti sa Cacom i da ce bit belaja. Ova dvojica su odnijeli ono sto je ostalo od njega (vjerovatno je i prezivio) kombi je ostao za uspomenu. Cekao se Caco jos dan-dva ali 0 bodova vjerovatno je imao informaciju o odboru za dobrodoslicu. Tad je pi** pokazala pravo lice i nije se pojavila, kao i one seljacke face oko njega. Ovo sam ispricao samo radi Kenjca, da zna da to nije islo bas glatko svaki put
Nemojte da ovo preraste sad u neko loko prepucavanje, prosao bi on slicno kod vecine mangupa u bilo kojem djelu grada ali je pi**a udarala samo po sirotinji.
Nemojte da ovo preraste sad u neko loko prepucavanje, prosao bi on slicno kod vecine mangupa u bilo kojem djelu grada ali je pi**a udarala samo po sirotinji.
- JThomas
#290 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
ti to ozbiljno za đ?moler wrote: sa jakim i dobrim argumentima nije đaba(mehko đ 2 palatalizacija)
ne znam i ne interesuje me ko su današnji generali te naše šatro vojske...ali znam da je bilo sasvim dovoljno i generala i običnih ljudi (čak štaviše, bilo ih je 99.9%) koji su branili, i odbranili, ovu zemlju bez da su uprljali ruke i postali masovne ubice...a ti samo i dalje vrijeđaj te ljude trpajući ih u isti koš s prijeratnim sitnim kriminalcima, psihopatama i sadistima, koji su se zapojasali silom i uzeli terorisati vlastiti narod.
te priče da se bosna ne bi odbranila i bez ćela i caca možete nekom drugom bacati.
- chuchumbamayumbe
#291 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Znam, mnogi mi to i danas kazu, a ja za inat dusmanima, necu da idem.moler wrote:respekt za TM fazu ali nekako mi se ti neuklapaš tuchuchumbamayumbe wrote:E vidis, kod nas na Alipasinom se kaze, ocam'!moler wrote:ZA CHU......
kod nas se kaže oca mi
Nigdje mi nije, niti ce mi biti bolje.
- moler
#292 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
nisam ti ja bolan nebio rekao/la da ideš nego da mi se neuklapaš
jer
tu je stanovao narod sa Vratnika Bistrika i ostalih ika
haj sad ostaj mi zdravo i pametno do nekog drugog puta
jer
- vjesticanametli
#293 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
molerko da ti caco nije sta izmeĐŽu 2 koljenaJThomas wrote:ti to ozbiljno za đ?moler wrote: sa jakim i dobrim argumentima nije đaba(mehko đ 2 palatalizacija)
ne znam i ne interesuje me ko su današnji generali te naše šatro vojske...ali znam da je bilo sasvim dovoljno i generala i običnih ljudi (čak štaviše, bilo ih je 99.9%) koji su branili, i odbranili, ovu zemlju bez da su uprljali ruke i postali masovne ubice...a ti samo i dalje vrijeđaj te ljude trpajući ih u isti koš s prijeratnim sitnim kriminalcima, psihopatama i sadistima, koji su se zapojasali silom i uzeli terorisati vlastiti narod.
te priče da se bosna ne bi odbranila i bez ćela i caca možete nekom drugom bacati.
i kaze se ĐŽ kako se pravilno i pise po novom bos. pravopisu
- moler
#294 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
vjesticanametli wrote:molerko da ti caco nije sta izmeĐŽu 2 koljenaJThomas wrote:ti to ozbiljno za đ?moler wrote: sa jakim i dobrim argumentima nije đaba(mehko đ 2 palatalizacija)
te priče da se bosna ne bi odbranila i bez ćela i caca možete nekom drugom bacati.![]()
- zlatiborka
#295 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
@vjestice na metli,vjesticanametli wrote:molerko da ti caco nije sta izmeĐŽu 2 koljenaJThomas wrote:ti to ozbiljno za đ?moler wrote: sa jakim i dobrim argumentima nije đaba(mehko đ 2 palatalizacija)
te priče da se bosna ne bi odbranila i bez ćela i caca možete nekom drugom bacati.![]()
opasna si i pogaĐŽas u metu u srid sride, ubojita ti je mnogo ta drska od metle.....
- chuchumbamayumbe
#296 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Ma nisam ni rekao si mi ti to licno rekao/rekla.moler wrote:nisam ti ja bolan nebio rekao/la da ideš nego da mi se neuklapaš
jer
Za zapisnik, moj je otac isao osnovnu u Dzavid Haveric.
Zivio/zivjela i ti meni, pa navrati da promuhabetimo koju pametnu.
- moler
#297 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
valjachuchumbamayumbe wrote:Ma nisam ni rekao si mi ti to licno rekao/rekla.moler wrote:nisam ti ja bolan nebio rekao/la da ideš nego da mi se neuklapaš
jer
Za zapisnik, moj je otac isao osnovnu u Dzavid Haveric.![]()
Zivio/zivjela i ti meni, pa navrati da promuhabetimo koju pametnu.
- zlatiborka
#298 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Opa, imamo tu na forumu i biseksualce....
forumas/ica @moler....da li je musko ili zensko....

forumas/ica @moler....da li je musko ili zensko....
- moler
#299 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
e da ti je znatizlatiborka wrote:Opa, imamo tu na forumu i biseksualce....![]()
![]()
forumas/ica @moler....da li je musko ili zensko....![]()
-
amel ledina
#300 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Pozdrav,
Da li vi imate neke druge i korisnije teme za raspravu.
Svi znamo koje bio Caco i njemu slicni
I neka sviju bude sram i stid sto uopste raspravljaju na ovu temu Jer je ovo jako odvratno
Zna se koje i kako branio Sarajevo i gdje su ti mladici ili malo stariji borci zavrsili i kako njihove porodice zive
Isto tako se zana da u Sarajevo CETNICI NISU USLI DA GA UNUTRA POKRADU Jako dobro se zna koje u njihovo ime i zaciji racun su radili to sto su radili Svi ti ostapleri koji su sebe zvali borcima Armije bili su i ostali veci zlocinci od ovih s brda
Bez obzira kako smo se zvali u Sarajevu koji je i izvana i iznutra licio na logor imali smo takozvane borce koji su nam non stop preturali po stanovima i utjerivali strah u kosti sa svojim racijama u ime neceg.
Dacu vam jedan primjer s pocetka rata kojeg su nasi pripadnici TO u ime tog imena vrsili pljacku
OK radnja se desava 92, mjesec Juni u Otesu svi znamo kako je Otes lijepo zavrsio i koliko je zlatnih momaka poginulo
Gospodja sa svoje dvoje maloljetne djece je izbjeglica sa Ilidze ona je po vjeroispovjesti muslimanka bila je udata za pravoslavca kojeg su Cetnici ubili jer nije htio da bude jedan od njih.
OK zenu su smjestili u jedan napusteni stan za jednu kutiju namaza koji je bio margarin dala je zlatni prsten ovim ratnim profiterima u Otesu je cesto bila racija od ovih zestokih momaka iz grada koji kad bi dosli u Otes uvijek napravili problem
tako da ni ona nije bila postedjena te racije jer je bila udata za cetnika i nosila je prezime cetnicko tako se tada razmisljalo
Jedan balavac koji je bio pripadnik te eminentne skupine joj je oduzeo taj margarin u IME ARMIJE ZA NJIHOVE POTREBE
Ovo je jedan od primjera nazalost koji svi mi znamo u Sarajevu.
Ne vidim razlog zasto se ti ljudi trebaju velicati i uopste pokretati takve teme bilo da je rijec o ovima nasima ili onima tamo s brda.
Da li vi imate neke druge i korisnije teme za raspravu.
Svi znamo koje bio Caco i njemu slicni
I neka sviju bude sram i stid sto uopste raspravljaju na ovu temu Jer je ovo jako odvratno
Zna se koje i kako branio Sarajevo i gdje su ti mladici ili malo stariji borci zavrsili i kako njihove porodice zive
Isto tako se zana da u Sarajevo CETNICI NISU USLI DA GA UNUTRA POKRADU Jako dobro se zna koje u njihovo ime i zaciji racun su radili to sto su radili Svi ti ostapleri koji su sebe zvali borcima Armije bili su i ostali veci zlocinci od ovih s brda
Bez obzira kako smo se zvali u Sarajevu koji je i izvana i iznutra licio na logor imali smo takozvane borce koji su nam non stop preturali po stanovima i utjerivali strah u kosti sa svojim racijama u ime neceg.
Dacu vam jedan primjer s pocetka rata kojeg su nasi pripadnici TO u ime tog imena vrsili pljacku
OK radnja se desava 92, mjesec Juni u Otesu svi znamo kako je Otes lijepo zavrsio i koliko je zlatnih momaka poginulo
Gospodja sa svoje dvoje maloljetne djece je izbjeglica sa Ilidze ona je po vjeroispovjesti muslimanka bila je udata za pravoslavca kojeg su Cetnici ubili jer nije htio da bude jedan od njih.
OK zenu su smjestili u jedan napusteni stan za jednu kutiju namaza koji je bio margarin dala je zlatni prsten ovim ratnim profiterima u Otesu je cesto bila racija od ovih zestokih momaka iz grada koji kad bi dosli u Otes uvijek napravili problem
tako da ni ona nije bila postedjena te racije jer je bila udata za cetnika i nosila je prezime cetnicko tako se tada razmisljalo
Jedan balavac koji je bio pripadnik te eminentne skupine joj je oduzeo taj margarin u IME ARMIJE ZA NJIHOVE POTREBE
Ovo je jedan od primjera nazalost koji svi mi znamo u Sarajevu.
Ne vidim razlog zasto se ti ljudi trebaju velicati i uopste pokretati takve teme bilo da je rijec o ovima nasima ili onima tamo s brda.