OPERACIJA TRIJUMF
Moderator: _BataZiv_0809
- KIA
#276 Re: OPERACIJA TRIJUMF
p.s. ako je Milica Ciganka , onda je EXTREMNO dobro kamuflirana 
- jedna
#277 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Sta ako i jeste. Koga brigaKIA wrote:p.s. ako je Milica Ciganka , onda je EXTREMNO dobro kamuflirana
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#278 Re: OPERACIJA TRIJUMF
jel gleda iko ovo više.......
ja cu prec sad na HAYAT i Zagubljene neš se tamo zakuhalo....hoce Izoni da pjeva od AC grom DC pjesme 
- karanana
#279 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ja definitivno ne gledam.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#281 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Imam predosjetilo da ce ono Danijel da pobjedi sve je ovo igranka njegovog brat....pardom seke
Šerifa Marjana 
- hrabren miloradovic
#282 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ovaj Igor nije hteo da peva Lipe cvatu ne zbog "ravna ti je YU" , već što je to isto otpevo na nekoj tezgi pre godinu i po dana , pa su mu pretili smrću sunarodnici , zvali ga telefonom kući..bla,bla!
On reče da njemu to nije problem pevati! , već se boji za porodicu i budale koji ih mogu cimati!!
On reče da njemu to nije problem pevati! , već se boji za porodicu i budale koji ih mogu cimati!!
- Skyfox
#283 Re: OPERACIJA TRIJUMF
pici wrote:Imam predosjetilo da ce ono Danijel da pobjedi sve je ovo igranka njegovog brat....pardom seke![]()
Šerifa Marjana
pa normala Serif ce to da sredi
- Lauryn Hill
#284 Re: OPERACIJA TRIJUMF
"Danijele, idi pisaj sad",*svuce pokrivac sa njega, baci ga na pod*... 'ajde, ustani sad"!

Joj, moj Igore! VEOMA sam zavidna tom covjeku na nivou tolerancije, strpljenja, razumjevanja i dusevnog mira koje posjeduje!
Hvala Bogu, pa ja nisam tamo... Mislim da bi u Danijela sakama utukla razum.
Jer ocigledno... rijecima se njemu ne moze dokazati da "nekad" nije upravu, i da bi "nekad" bilo pametno da uraditi ono sto mu se govori, a to je... SHUT THE F*CK UP!
Eselatuveleslalom 

Joj, moj Igore! VEOMA sam zavidna tom covjeku na nivou tolerancije, strpljenja, razumjevanja i dusevnog mira koje posjeduje!
Hvala Bogu, pa ja nisam tamo... Mislim da bi u Danijela sakama utukla razum.
Jer ocigledno... rijecima se njemu ne moze dokazati da "nekad" nije upravu, i da bi "nekad" bilo pametno da uraditi ono sto mu se govori, a to je... SHUT THE F*CK UP!
Eselatuveleslalom 
- hrabren miloradovic
#285 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Evo ja sam iz Srbije , ali bez imalo griže savesti bi Danijela predo bbb,Torcidi,horde zla..ćelavim majmunima da mu odigarju moravac po lobanji!Lauryn Hill wrote:"Danijele, idi pisaj sad",*svuce pokrivac sa njega, baci ga na pod*... 'ajde, ustani sad"!![]()
![]()
Joj, moj Igore! VEOMA sam zavidna tom covjeku na nivou tolerancije, strpljenja, razumjevanja i dusevnog mira koje posjeduje!![]()
Hvala Bogu, pa ja nisam tamo... Mislim da bi u Danijela sakama utukla razum.Jer ocigledno... rijecima se njemu ne moze dokazati da "nekad" nije upravu, i da bi "nekad" bilo pametno da uraditi ono sto mu se govori, a to je... SHUT THE F*CK UP!
Eselatuveleslalom
To je jedno smeće ljudsko koje nikog ne poštuje ni momenat i samo kontrira! , ali to namreno i radi jer zna smrad da ga niko zbog buduće karijere mu neće nadodati šaka!
Ali izaće i on , ima ih dosta koji njegovu wudu lutku imaju , tako da za prvi izlazak po nekim spalvovima mu ne gine onaj brutalni školski buling od zemuskih đilkoša!
p.s
Splićo koristi desetarske fore iz vojske sa gušterima!
- Nirka
#286 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Aaaaaa nadam se da Đole ostaje....
Vukašin predobro pjeva, ali me nerviraaa strašno!
Vukašin predobro pjeva, ali me nerviraaa strašno!
- Lauryn Hill
#287 Re: OPERACIJA TRIJUMF
hrabren miloradovic wrote:
Evo ja sam iz Srbije , ali bez imalo griže savesti bi Danijela predo bbb,Torcidi,horde zla..ćelavim majmunima da mu odigarju moravac po lobanji!![]()
To je jedno smeće ljudsko koje nikog ne poštuje ni momenat i samo kontrira! , ali to namreno i radi jer zna smrad da ga niko zbog buduće karijere mu neće nadodati šaka!
Ali izaće i on , ima ih dosta koji njegovu wudu lutku imaju , tako da za prvi izlazak po nekim spalvovima mu ne gine onaj brutalni školski buling od zemuskih đilkoša!
p.s
Ma, mene ne bi iznenadilo da Danijel i pobjedi! Bilo kako bilo... ja mislim da on (bez obzira na ishod ovog "show-a") ima vece sanse da napravi bolju i uspjesniju hm, "karijeru" za razliku od svih stalih kandidata. Mislim da se i zbog te cinjenice ponasa onako "superiorno" prema svim ostalim kandidatima.
Ma joj, ima i on svojih momenata kad se cini onako fin i simpatican. Jbg.. ipak je i on samo covjek! Ima momenata kada mu se ismijem
Eh, jos nesto...... Mada mi je Đole pravo simpa, ipak se nadam da mi Vukasin nece ispasti! Fakat cu se razocarati ako mi Vukasin ispadne!
- pun_mjesec
#288 Re: OPERACIJA TRIJUMF
sto se nikolina 'nako bezze obukla 
- Lauryn Hill
#289 Re: OPERACIJA TRIJUMF
E, moj Aleksandre... sta ovo bi, eselatuveleslalom?
Ubjedljivo njegov najgori nastup. A Nikola P. je veceras bio amazing. Mislim da je veceras bio njegov najbolji nastup do sada!
- Skyfox
#290 Re: OPERACIJA TRIJUMF
sa pletenicom ala dzevojka sa selapun_mjesec wrote:sto se nikolina 'nako bezze obukla
- Skyfox
#291 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Niki se napalila samo sto ne skoci na Alexa 
-
Kinder
#292 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ana je izgleda "slistila dvije crte" večeras
- Skyfox
#293 Re: OPERACIJA TRIJUMF
A Igor je otpevao pesmu
- Nigella
#294 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Meni je Nikola P veceras bio predobar fkt, ne znam sto neko nije gadjao Marinu T onim mandarinama kad je pocela da kenja kako je njemu mjesto na onoj tamo klupi
. Aleksanadar se uzivio kao da glumi u Matrix-u

- KIA
#295 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Nadam se da imas manje od 16 godina , jer bi za nekog starijeg i zrelijeg bila pogubna ovolika kolicina mrznje prema nekome ko mu nista u zivotu nije nazao uradio ...hrabren miloradovic wrote:
Evo ja sam iz Srbije , ali bez imalo griže savesti bi Danijela predo bbb,Torcidi,horde zla..ćelavim majmunima da mu odigarju moravac po lobanji!![]()
p.s
Danijel je tezak kreten , ali ponekad u celom tom kretenizmu ume da bude bolno simpatican ...
- KIA
#296 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ako Danijel i pobedi , to ce biti zbog toga sto je ekscentrik , a publika voli takve likove da gleda na bini ... Glas mu niko ne moze osporiti .Lauryn Hill wrote:
Ma, mene ne bi iznenadilo da Danijel i pobjedi! Bilo kako bilo... ja mislim da on (bez obzira na ishod ovog "show-a") ima vece sanse da napravi bolju i uspjesniju hm, "karijeru" za razliku od svih stalih kandidata. Mislim da se i zbog te cinjenice ponasa onako "superiorno" prema svim ostalim kandidatima.![]()
Ma joj, ima i on svojih momenata kad se cini onako fin i simpatican. Jbg.. ipak je i on samo covjek! Ima momenata kada mu se ismijemi mislim kada bi on ispao... vise nikome na akademiji dani ne bi bili zanimljivi, a vjerujem ni gledaocima!!!
![]()
![]()
![]()
Eh, jos nesto...... Mada mi je Đole pravo simpa, ipak se nadam da mi Vukasin nece ispasti! Fakat cu se razocarati ako mi Vukasin ispadne!VuKaŠin i Nikola P, umm!
A bataseka Marija ga ne gura sigurno jer je javna tajna da njih dvoje jedva komuniciraju privatno . To je Marija nekoliko puta i izjavila . Da je htela da ga pogura to bi uradila do sada , ne bi ga pustila da se blamira u nekoj tamo Operaciji Trijumf ...
- KIA
#297 Re: OPERACIJA TRIJUMF
[*]DRAGANA MARINKOVIĆA MACU, jednog od četiri voditelja reginalnog glazbenog reality showa Operacija Trijumf, sud u BiH je proglasio krivim za kazneno djelo zbog nepoštivanja ravnopravnosti spolova. Osuđen je na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je prije tri godine, točnije 14. prosinca 2005. godine, u emisiji "One Man Show - Niko kao ja" platio 20 KM slučajnom prolazniku da Amelu Dervišević, djevojku koja se slučajno našla na jednoj tržnici, uhvati za stražnjicu.
Amela očigledno nije shvatila da se radi o pukoj šali, već je našla za shodno nakon emitiranja emisije 1. siječnja 2006. godine, tužiti Macu i televiziju OBN na kojoj je bilo prikazano kako je šlata Zdenko Jovanović. Kad je prilog bio prikazan prolaznici koji su se zatekli na mjestu događaja su prasnuli u smijeh, a Amela se našla "poniženom osobom kojoj je narušen ugled, smanjeno samopoštovanje, samopouzdanje i povjerenje u druge ljude".
Novčana kazna od 20 tisuća KM
Maca je proglašen krivim za kazneno djelo iz članka 27 Zakona o ravnopravnosti spolova u BiH. Prema tome, sarajevski glumac je dužan isplatiti novčanu kaznu u visini od 20 tisuća KM i to u roku od mjesec dana od pravomoćnosti presude. Isto tako, sud je odredio da Maca neće grebati iza rešetaka ukoliko u naredne dvije godine neće napraviti novo kazneno djelo. Na saslušanju je Maca izjavio da se "ne osjeća krivim za seksualno uznemiravanje".
Izvršni direktor OBN-a Mirza Vilić oslobođen je optužbe da je 1. siječnja 2006. godine omogućio optuženom Maci emitiranje audio i video zapisa nastalog snimanjem priloga "Hoćeš-nećeš" što bi bilo suprotno Kodeksu za emitiranje televizisjkog i radijskog programa.
Dragan Marinković Maca, poznat po svojem osebujnom nastupu prema ljudima i na televiziji, jednom je prilikom o cijelom ovom slučaju rekao: "Ne mogu vjerovati da se ljudi time bave u zemlji koja ima toliko problema".
[/color]
Konjina debela , stvarno je steta sto nije rodjen u Sidneju ili L.A. , radio bi bar te 2 godine za leba i vodu ...
Koja seljacina na kub !

Amela očigledno nije shvatila da se radi o pukoj šali, već je našla za shodno nakon emitiranja emisije 1. siječnja 2006. godine, tužiti Macu i televiziju OBN na kojoj je bilo prikazano kako je šlata Zdenko Jovanović. Kad je prilog bio prikazan prolaznici koji su se zatekli na mjestu događaja su prasnuli u smijeh, a Amela se našla "poniženom osobom kojoj je narušen ugled, smanjeno samopoštovanje, samopouzdanje i povjerenje u druge ljude".
Maca je proglašen krivim za kazneno djelo iz članka 27 Zakona o ravnopravnosti spolova u BiH. Prema tome, sarajevski glumac je dužan isplatiti novčanu kaznu u visini od 20 tisuća KM i to u roku od mjesec dana od pravomoćnosti presude. Isto tako, sud je odredio da Maca neće grebati iza rešetaka ukoliko u naredne dvije godine neće napraviti novo kazneno djelo. Na saslušanju je Maca izjavio da se "ne osjeća krivim za seksualno uznemiravanje".
Izvršni direktor OBN-a Mirza Vilić oslobođen je optužbe da je 1. siječnja 2006. godine omogućio optuženom Maci emitiranje audio i video zapisa nastalog snimanjem priloga "Hoćeš-nećeš" što bi bilo suprotno Kodeksu za emitiranje televizisjkog i radijskog programa.
Dragan Marinković Maca, poznat po svojem osebujnom nastupu prema ljudima i na televiziji, jednom je prilikom o cijelom ovom slučaju rekao: "Ne mogu vjerovati da se ljudi time bave u zemlji koja ima toliko problema".
[/color]
Konjina debela , stvarno je steta sto nije rodjen u Sidneju ili L.A. , radio bi bar te 2 godine za leba i vodu ...
Koja seljacina na kub !
-
lahor
#298 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Cuj ovo "Amela ocigledno nije shvatila da se radi o pukoj sali"...Koji je debil od novinara mogao ovako nesto napisati?KIA wrote:[*]DRAGANA MARINKOVIĆA MACU, jednog od četiri voditelja reginalnog glazbenog reality showa Operacija Trijumf, sud u BiH je proglasio krivim za kazneno djelo zbog nepoštivanja ravnopravnosti spolova. Osuđen je na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je prije tri godine, točnije 14. prosinca 2005. godine, u emisiji "One Man Show - Niko kao ja" platio 20 KM slučajnom prolazniku da Amelu Dervišević, djevojku koja se slučajno našla na jednoj tržnici, uhvati za stražnjicu.
[/color]
Koja seljacina na kub !![]()
![]()
Bilo bi dobro da ovaj novinar dovede svoju sestru ili mamicu pa da je ljudi po gradu fataju za guzicu....tek onako iz sale....Maca je zasluzio jos vecu kaznu ali eto poznata je licnost pa mu se gledalo kroz prste....
- lolita_xx
#299 Re: OPERACIJA TRIJUMF
pa ko je ispao sinoc?
- Skyfox
#300 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Djole...