E bas su hrabri bili...jos velikim slovom "Srpska".Sta reci,slika i prilika branitelja shumske.dalinton wrote:Ne nije napravio Dabić, napravila je hrabra Srpska vojska i narod. Dabić je samo loš izbor za Predsjednika.
KRAJ BIH JE BLIZU?
-
klixober
#276 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
-
paratrooper
#277 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
nemoj misliti da "xxx-likovi" nisu razmatrali te opcije i pripremaju uslove za to. Pokusavaju da podjele federaciju, kupuju ljude da kompliciraju i otezu stvari.zeko071 wrote:BiH može biti mrtva jedino ukoliko to Bošnjaci prihvate, inace...
A zanima me bas kako bi se to srbi otcijepili, na koji nacin? ono samo jedan kazu, mi nismo sa vama, ili carapasi nam ponovo osvanu na ulicama?
također me zanima koja obavjestajna agencija stoji iza diskusija kao ove?ocit je cilj, putem mas medija otvoroti diskusije u cilj u pripreme izvresenja zadatka. puno puta viđeno.
Prije svega "srpski" nacionalisti, oni koji su osmislili program ekspanzije su ljudi odgojeni u boljsevickom duhu. Tosu vrlo povrsne osobe koje kada nesto ne postignu "silom" onda vrlo lako odustaju.
maske im ne bi mnogo pomogle jer imaju problem sa komunikacijama krajine i istocne hercegovine sa srbijom i osim toga sjedinjene drzave su garant opstojnosti BIH.
-
dallton
#278 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Sad treba oprezno postupati pacijent je na vrhuncu krize identiteta, ali napredak se osjeca, projekcija se vraca u okrilje onog koji osobine projicira na druge.dallton wrote:Samo imputiranje ove rečenice, jednog bolesnika koje obraćao drugom bolesniku, meni i to samo zato što sam pripadnik istog naroda kao jedan od ovih nabrojanih je primjer mržnje i zaluđenosti djela Bošnjalka kojima je mozak ostao na 1992.
Ne nije napravio Dabić, napravila je hrabra Srpska vojska i narod. Dabić je samo loš izbor za Predsjednika![]()
![]()
![]()
![]()
- cogni
#279 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Recimo ovako, http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Coutillier.GIFVedoni wrote:
Ok. vratimo se u 1990. Kako napraviti RS bez etnickog ciscenja? Ovo nije retoricko pitanje, neg me fakat zanima.
Kako bi zvucalo neuljepsano?P.S. "diskriminacija prema nesrbima" je jako diplomatski receno priznaces, onako kozmeticki uljepsano.
- cogni
#280 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Da, cim neko drukcije misli to je BIA. Cak su i Tihic i Silajdzic agenti BIA, a vjerojatno je to i Solana, ako ne i Obama.Real Khan wrote:BIA, provjereno...zeko071 wrote:BiH može biti mrtva jedino ukoliko to Bošnjaci prihvate, inace...
A zanima me bas kako bi se to srbi otcijepili, na koji nacin? ono samo jedan kazu, mi nismo sa vama, ili carapasi nam ponovo osvanu na ulicama?
također me zanima koja obavjestajna agencija stoji iza diskusija kao ove?ocit je cilj, putem mas medija otvoroti diskusije u cilj u pripreme izvresenja zadatka. puno puta viđeno.
- cogni
#281 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Ne govorim, jer ne vidim smisao toga, mada generalno nemam nista protiv toga ako bi to bila prepreka rjesenju problema u BiH.Abacija wrote:
Je li ti to govoris o federativnom uredjenju unutar pc-a?!
-
dallton
#282 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Cini ti se Obama je CIAcogni wrote:Da, cim neko drukcije misli to je BIA. Cak su i Tihic i Silajdzic agenti BIA, a vjerojatno je to i Solana, ako ne i Obama.Real Khan wrote:BIA, provjereno...zeko071 wrote:BiH može biti mrtva jedino ukoliko to Bošnjaci prihvate, inace...
-
dallton
#283 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
To su hipoteticke rasprave sta bi bilo da je bilocogni wrote:Recimo ovako, http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Coutillier.GIFVedoni wrote:
Ok. vratimo se u 1990. Kako napraviti RS bez etnickog ciscenja? Ovo nije retoricko pitanje, neg me fakat zanima.
Kako bi zvucalo neuljepsano?P.S. "diskriminacija prema nesrbima" je jako diplomatski receno priznaces, onako kozmeticki uljepsano.
-
Vedoni
#284 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Otprilike ovako...cogni wrote:Recimo ovako, http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Coutillier.GIFVedoni wrote:

-
dallton
#285 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
ili mozda ovako

ili mozda

ili mozda

- cogni
#286 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Jeste upecatljivije, ali ja zbilja ne mogu da koristim slikovno pismo.Vedoni wrote: Otprilike ovako...
-
dallton
#287 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Probas sa desavanje naroda- poznata rijeccogni wrote:Jeste upecatljivije, ali ja zbilja ne mogu da koristim slikovno pismo.Vedoni wrote: Otprilike ovako...
- Tullius Iustinius
#288 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
A zanima i mene kako bi to FBiH ukinula RS ?zeko071 wrote: A zanima me bas kako bi se to srbi otcijepili, na koji nacin?
-
Vedoni
#289 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Doce FBiH i rec RS-u: "haj se ukini, zivota ti vise!"Tullius Iustinius wrote:A zanima i mene kako bi to FBiH ukinula RS ?zeko071 wrote: A zanima me bas kako bi se to srbi otcijepili, na koji nacin?
-
Vedoni
#290 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Pa evo recimo, kad pogledas onu sliku...nekako "diskriminacija" zvuci smijesno...recimo teror mi puno bolje oslikava stvarnu situaciju na terenu.cogni wrote:Jeste upecatljivije, ali ja zbilja ne mogu da koristim slikovno pismo.Vedoni wrote: Otprilike ovako...
-
dallton
#291 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Vedoni wrote:Doce FBiH i rec RS-u: "haj se ukini, zivota ti vise!"Tullius Iustinius wrote:A zanima i mene kako bi to FBiH ukinula RS ?zeko071 wrote: A zanima me bas kako bi se to srbi otcijepili, na koji nacin?
- cogni
#292 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Govorimo o generalnom stanju, mislim da je teror ipak malo prejaka rijech za danasnju situaciju u RS.Vedoni wrote: Pa evo recimo, kad pogledas onu sliku...nekako "diskriminacija" zvuci smijesno...recimo teror mi puno bolje oslikava stvarnu situaciju na terenu.
-
dallton
#293 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Pa zavisi jesi li onaj koji je terorisan ili onaj koji terorise - sve je do perspektivecogni wrote:Govorimo o generalnom stanju, mislim da je teror ipak malo prejaka rijech za danasnju situaciju u RS.Vedoni wrote: Pa evo recimo, kad pogledas onu sliku...nekako "diskriminacija" zvuci smijesno...recimo teror mi puno bolje oslikava stvarnu situaciju na terenu.
-
Vedoni
#294 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
U svakom slucaju nije nimalo lijepa.cogni wrote:Govorimo o generalnom stanju, mislim da je teror ipak malo prejaka rijech za danasnju situaciju u RS.Vedoni wrote: Pa evo recimo, kad pogledas onu sliku...nekako "diskriminacija" zvuci smijesno...recimo teror mi puno bolje oslikava stvarnu situaciju na terenu.
Ne mogu ni zamisliti kako je zivjeti recimo, u jednom od gradova ili sela u RS-u, i ono prolazis autom, pogledas lijevo kroz prozor i ugledas u prolazu iskopavanje posmrtnih ostataka neke masovne grobnice. E sad, pokusavam da se uzivim u psihologiju jednog Bosnjackog (ili Hrvatskog) povratnika u RS-u.
-
popajic
#295 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Kako ???@cogni
RS je mogla postojati i bez etnickog ciscenja
oni koji su kasnije pobijeni i protjerani sigurno ne bi ni na kakvom referendumu glasali za stvaranje RS-a.ZATO su i morali biti unisteni !2+2= uvijek 4 !
- osa
#296 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
teško bi ovo bilo izvodljivo i u srbiji,možda u šumadiji.popajic wrote:@cogni
-
dallton
#297 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Ko sto je i Njemacki Rajh mogao postojati s Jevrejimaosa wrote:teško bi ovo bilo izvodljivo i u srbiji,možda u šumadiji.popajic wrote:@cogni
- osa
#298 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
quote="osa"]
Ko sto je i Njemacki Rajh mogao postojati s Jevrejima[/quote]
s kim se ti porediš.
teško bi ovo bilo izvodljivo i u srbiji,možda u šumadiji.[/quote]popajic wrote:@cogni
Ko sto je i Njemacki Rajh mogao postojati s Jevrejima[/quote]
s kim se ti porediš.
-
dallton
#299 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Ko sto je i Njemacki Rajh mogao postojati s Jevrejima[/quote]osa wrote:quote="osa"]teško bi ovo bilo izvodljivo i u srbiji,možda u šumadiji.popajic wrote:@cogni
s kim se ti porediš.[/quote]
Izvini, greska, citiram @dalintona i @cognia
-
gradska toplana
#300 Re: KRAJ BIH JE BLIZU?
Nazalost vasu velikosrbi, planovi vam se nisu ostvarili ,a niti ce.Ipak su proBiH snage jace i jacaju fala Bogu iz dana u dan.Niste htijeli BiH valutu,tablice,zastavu BiH na granicnim prelazima,premijer lige u svim sportovima pa polako dodje sve na svoje.Sirom republike sumske pobili ste i rastjerali masovno sve necetnike(postovanje proBiH srbima),a eto opet narod se vraca na svoje ,usi vam trepere od muke.Koliko ste gospodo cetnici hrabri pokazujete primjer na zeni,starici bosanskom heroju Fati Orlovic.