BiH - Estonija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
striker

#276 Re: BiH - Estonija

Post by striker »

Zna li neko koliki je prosjek godina našeg tima?
osa

#277 Re: BiH - Estonija

Post by osa »

svaka čast BiH repki, samo tako.
BKrajina

#278 Re: BiH - Estonija

Post by BKrajina »

Hebote, dolazim kuci kad vidim kroz prozor neko vodi 7:0, svi moji ukucani sute, zeznuse me da gubimo, dolazim blize TV-u, vidim sad ce kraj a neki jos grizu koda gube. Kad ono oni plavi nisu Svabe vec nasi. E pa ljudi moji ovo ima neke veze sa onim eksperimenton sa atomima u Francuskoj 100%, cim nam se genetika skroz promijenila :lol:. Cuj 7:0 a mi jos napadamo ko da gubimo.Svaka cast nasim momcima a i Ciri brate. Vidi se da je unijeo disciplinu i red u reprezentaciju. Nema vise teferica prije utakmice, vec poslije i to ako pobijedimo. Samo jos da i savez istjeraju.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
shalla

#279 Re: BiH - Estonija

Post by shalla »

striker wrote:Zna li neko koliki je prosjek godina našeg tima?
Prosjek večerašnjih prvih 11 je 27,36...
Kasnije su još ušli Pjanić (19), Ibričić (23) i Ibišević (24)...
Last edited by shalla on 10/09/2008 23:24, edited 1 time in total.
burek_in_space

#280 Re: BiH - Estonija

Post by burek_in_space »

Odusevljen sam nasom igrom.Ne toliko ljepotom mada su u pojedinim trenucima znali "oplesti" pravo fino,nego disciplinom i smirenoscu.A i rezultat dosta toga govori! :D :-D Nego,je li se samo meni ucinilo da je Miske "faulirao" Dzeku da bi on dosao prvi do lopte(kada je postignut gol za vodstvo)?! :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#281 Re: BiH - Estonija

Post by Dado dijasporitus »

Benighted wrote:Odlicna utakmica ,odlicna atmosfera... sve za 10!

Evo ga svima koji su prizeljkivali poraz ili nerjeseno iz ovog ili onog razloga :dance:
Cestitka igracima,ciri,navijacima i svim koji su za ovu reprezentaciju...

A sad ozbiljnije... Igra je skripala do onog gola iz penala... onda su se estonci jednostavno raspali... pa je jos falilo da ciro udje i zabije gol... Dzeko jest dobar, ali on nije igrac koji zabija golove za vodstvo sto je i ovaj put pokazao,nije probl. dati cetvrti ili peti gol (koji je dao po redu ne sjecam se) problem je dati prvi gol... imam jos primjedbi... ocekivao sam ibisevica ali... pored rezultata 7 - 0 ne zelim nista prigovarat (posebno mi je drago da je 0 na nasoj strani)...

turci ce se pravo naostrit protiv nas i docekat pravo tvrdo... ali ova utakmica ce sigurno dati vjetar u jedra nasem timu i uz ovakvu igru (i par korekcija) mozda i bude nesto... kako god belgijanci su "ukrali" turcima 2 boda sto je sjajno!
Moram reci da se slazem sa dosta stvari. I ja sam primjetio ozbiljnu nervozu u igri prije nego su zabili za 2:0. Onda je krenulo kao po loju a Estonci su se raspali.

Stvar sto Dzeko nije odmah profunkcionisao nije pitanje njegove kvalitete nego samopouzdanja za koje sam siguran da ce od nocas dobiti sasvim drugi oblik. U najtezim momentima se vide lideri a to je Misimovic danas pokazao na nekoliko nacina. Vjerujem da ce vremenom svi slijediti tog nesudjenog kapitena repke.
Mahalac

#282 Re: BiH - Estonija

Post by Mahalac »

Gate 7 wrote:Sve čestitke,malo ko koga danas može dobiti sa 7:0
Najvise mi se svidjelo kod prvog gola kad je Miske povalio Dzeku pored sebe da ga on zabije, za vrat ko bekana :mrgreen:
shalla

#283 Re: BiH - Estonija

Post by shalla »

burek_in_space wrote:Odusevljen sam nasom igrom.Ne toliko ljepotom mada su u pojedinim trenucima znali "oplesti" pravo fino,nego disciplinom i smirenoscu.A i rezultat dosta toga govori! :D :-D Nego,je li se samo meni ucinilo da je Miske "faulirao" Dzeku da bi on dosao prvi do lopte(kada je postignut gol za vodstvo)?! :D
Ne da ga je faulirao već ga je momački počupao za dres i oborio ga :D :D
kvicbu

#284 Re: BiH - Estonija

Post by kvicbu »

aj nek je BIH uljepsala ovu vecer... svaka cast, samo naprijed, sad turke oderati dole i onda se sve otvara...
striker

#285 Re: BiH - Estonija

Post by striker »

shaqqa wrote:
striker wrote:Zna li neko koliki je prosjek godina našeg tima?
Prosjek večerašnjih prvih 11 je 27,36...
Je li to sa Ćirom ili bez... ? :D

Šalim se, ali ako znamo da u tom prosjeku nisu Pjanić, Ibišević, onda u dogledno vrijeme Buba i Husejnović mislim da će mo imati mladu i perspekivnu ekipu za duže vrijeme. Nadam se i veće rezultate nego do sad. :thumbup:
Jazz_Junkie

#286 Re: BiH - Estonija

Post by Jazz_Junkie »

Ljudi zasto su dva gola ponistena? Nisam gledao tekmu.
fantom slobode

#287 Re: BiH - Estonija

Post by fantom slobode »

Jazz_Junkie wrote:Ljudi zasto su dva gola ponistena? Nisam gledao tekmu.
oba puta ofsajd...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#288 Re: BiH - Estonija

Post by pape »

@Chmoljo, .... zbog spamanja, .... banovanje na 7 dana.
@karanana, ... @crni bombarder, @shaqqa i @Sibicar, .... zadnja opomena pred banovanje.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#289 Re: BiH - Estonija

Post by Dado dijasporitus »

Jazz_Junkie wrote:Ljudi zasto su dva gola ponistena? Nisam gledao tekmu.

Jedan je bio pasivni ofsajd a za drugi ne znam
roba_s_greskom

#290 Re: BiH - Estonija

Post by roba_s_greskom »

Samo im je samopouzdanje i dobra motivacija nedostajalo!!!
Koliko god da smo se nervirali proslu utakmicu i koliko god mislili da smo knta za nabijanje,ovom igrom veceras uz fenomenalno vodenje sa klupe ova ekipa ima veliku buducnost!
Svaka cast djecacima ,takva mladost,ne znam da li postoji neka repka sa tako mladom ekipom uopste!

Svaka cast svima a najvise Salihovicu i Misimovicu jer su veliki igraci a da mi mozda nismo ni svjesni toga.
Kako god da zavrsimo u ovim kvalifikacijama ,djecake treba bodriti,navijati za njih jer doci ce vrijeme kada ce nam oni vratiti velikim rezultatom,smijem se kladiti.
Fudbal se oduvijek igrao a i igrace se u BiH ,i to DOBAR FUDBAL a ne treba zaboravljati da je BiH uvijek davala velike igrace i danas mislim da smo dobili nekoliko takvih koji ce uskoro harati Evropom
Samo naprijed i posebno hvala Miroslavu Ciri Blazevicu za ovaj veliki poklon nasoj naciji
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#291 Re: BiH - Estonija

Post by -LIBERO- »

Cestitka igracima,cestitka Ciri..nije malo dati 7golova pa bilo kome :thumbup:

Sve ovo,naravno,ne amnestira bagru iz saveza ni sekundice. :x

Ogromna mrlja na cijeli dojam su dali Robijasi svojim primitivnim pjesmama protiv Sarajeva,10tak puta prozivanje Fanatikosa,prijetnje da ce dobiti batine..i jos pregrst izlijeva primitivizma.

Ja stvarno neznam sta je sa tim ljudima,i dokle vise :x :x :x

A sto se tice Turske,bice tesko,ali ocekujem da mozemo izvuci nerjeseno... :bih: :thumbup:
kirby

#292 Re: BiH - Estonija

Post by kirby »

Vaso wrote:rahimic i muratovic ne mogu igrati zajedno, pogotovo ne u utakmicu gdje trebamo napadat. trebao se odlucit samo za jednog od ove dvojice, a napravit mjesto pjanicu.
ovako, opet ce doci do zastoja u protoku lopte, jer ni jedan od ove dvojice nije u stanju ni iznijeti loptu, kamoli dati neku upotrebljivu loptu prema naprijed.
znaci, opet ce se misimovic morati vracat i trosit pokusavajuci povezati nesto.

sad sam gotovo siguran u nas neuspjeh, i mislim da ce promjene sa klupe kasno stici...

"trener svih trenera" nema pojma.

haj Ž

jarane molim te skini avatar i ne javljaj se na temama o fudbalu.ima podforum ostali sportovi ,pa malo o sahu razglabaj, mozda ces biti uvjerljiviji i bolji. :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P
BKrajina

#293 Re: BiH - Estonija

Post by BKrajina »

burek_in_space wrote:Odusevljen sam nasom igrom.Ne toliko ljepotom mada su u pojedinim trenucima znali "oplesti" pravo fino,nego disciplinom i smirenoscu.A i rezultat dosta toga govori! :D :-D Nego,je li se samo meni ucinilo da je Miske "faulirao" Dzeku da bi on dosao prvi do lopte(kada je postignut gol za vodstvo)?! :D
Evo gedam golove, ma gurnu ga Miske sine pravo momacki, jos imao vremena da kaze: Bjezi mali dosta te je bilo. Srecom sudija nije svirao faul, mogo je Miske i crveni dobiti :lol: . A ljudi moji tata Ciro je pravo nalozio nase momke, otimaju se ko ce dati gol i biti bolji. Ma da je znati koji mu je fazon kad pali. :?:
Mahalac

#294 Re: BiH - Estonija

Post by Mahalac »

Po meni jeVaso djelomicno bio u pravu Muratovic ne treba u prvih 11 a dobro bi bilo kad bi za Rahimica nasli zamjenu.
HRVojeVukcicHRVATinic

#295 Re: BiH - Estonija

Post by HRVojeVukcicHRVATinic »

roba_s_greskom wrote: Samo naprijed i posebno hvala Miroslavu Ciri Blazevicu za ovaj veliki poklon nasoj naciji
Ćiro je majstor. Ima sitnih mana al zna motivirat igrače. Ima vrhunsku psihološku pripremu igrača i autoritet, sve što prethodni nisu imali.
JThomas

#296 Re: BiH - Estonija

Post by JThomas »

-LIBERO- wrote:Cestitka igracima,cestitka Ciri..nije malo dati 7golova pa bilo kome :thumbup:

Ogromna mrlja na cijeli dojam su dali Robijasi svojim primitivnim pjesmama protiv Sarajeva,10tak puta prozivanje Fanatikosa,prijetnje da ce dobiti batine..i jos pregrst izlijeva primitivizma.

A sto se tice Turske,bice tesko,ali ocekujem da mozemo izvuci nerjeseno... :bih: :thumbup:
:thumbup: to

nažalost, uvijek kad mislim da me zenička publika ne može više iznenaditi (namjerno ne kažem grad zenica jer neću da trpam sve u isti koš)...iznenadim se :skoljka:
frakson

#297 Re: BiH - Estonija

Post by frakson »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
burek_in_space

#298 Re: BiH - Estonija

Post by burek_in_space »

@Shaqqa i @BKrajina

Hvala,vec sam kont'o da sam prolupo skroz i da sam jedini to vidio! :D :lol:
BKrajina

#299 Re: BiH - Estonija

Post by BKrajina »

pape wrote:Chmoljo, .... zbog spamanja, .... banovanje na 7 dana.
karanana, ... crni bombarder, shaqqa i Sibicar, .... zadnja opomena pred banovanje.
Pape uzeo Crinu taktiku. Svaka cast :lol:
amrica

#300 Re: BiH - Estonija

Post by amrica »

-LIBERO- wrote:Cestitka igracima,cestitka Ciri..nije malo dati 7golova pa bilo kome :thumbup:

A dokle ce se vise utakmice reprezentacije igrati u Zenici? Nemam nista protiv Zenice, ali to je ipak malo bolji "seoski" stadion, bez atletske staze, sa najmanjim mogucim dozvoljenim dimenzijama terena, sa malim kapacitetom, tacno da ima glasnu publiku, itd, .... ali upravo zbog ovakvih navijaca treba se malo vratiti "kuci" za pripremanje kako se ponasati u Europi ili svijetu. Ako je njima vaznije zgaziti pitare ili BHF, a ne istjerati Savez, onda je jasno zasto se utakmice igraju tamo.
Kakva psihologija, strah ili baksuz, ono, Kosevo baksuzno, a Bilino polje sretno... ako se igra dobro, pobjedjuje se svugdje.
Ipak bi ova veceresnja pobjeda bila puno ljepsa na punom Kosevu.
Locked