ma slobodno reci, Bog im dao nimet u tome i opet da mogu kako - lajali bi na zvijezdePalaSa Marsa wrote:Eh...Bog dao covjeka i zenu, dao im na dar da se zaljube, da se zavole..Dao im da..se vole da se zavole...Dao im da nakon svega vode ljubav ili kako u slobodnom rijecniku, vec "sexaju se."
Sexy shop u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kolega
#276 Re: Sexy shop u Sarajevu
- dushmanka_sa
#277 Re: Sexy shop u Sarajevu
Lako je tebi pričati. Znaš li ti koji je omjer muškaraca naspram žena?PalaSa Marsa wrote:Eh...Bog dao covjeka i zenu, dao im na dar da se zaljube, da se zavole..Dao im da..se vole da se zavole...Dao im da nakon svega vode ljubav ili kako u slobodnom rijecniku, vec "sexaju se.".Dao im je sve sto Bog moze dati, pa zar nam trebaju te neke kuglie, plasticni da izvines hmm..ili ti neki gelovi..Pa ljudi moji, ako nam je Bog dao sve pod Butum de da iskoristimo stvari kakve jesu, ja sam- za potpuno, imal sta ljepse nego da je sve prirodno i da ide sve kako je Bog ostavio, prodjite se kojekakvih naprava..Uh..(mozda ce me ove firme kazniti sto ja ovo ovako pricam,dace mi zabranu zivljennja)...Ali sta me briga, ja ipak volim sve Sto nam je Bog dao..Zivjeli :bih Moracu organizovti kakvu propagandu i zvace se "Sva stimulativna sredstva za sexualna pobudzenja ukidajmo, dole vjestak (divljak) hocemo prirodnu satisfakciju na prirodan nacin" Tako ce se zvati....Zivjelikolega wrote:potpuno se slazem, nego od pasjaluka pojedini ne znaju sta ce sa sobom pa masine izmisljaju da ih zadovoljavajuPalaSa Marsa wrote:...Samo sam htjela reci, da ovo nama ne treba, sta ljepse ima od Bozije prirode koja nam je data na DAR...Zivjeli
- kolega
#278 Re: Sexy shop u Sarajevu
pusti sad omjer, đe su kugle, dokle su stigle? 
- dushmanka_sa
#279 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ih... ispale... davno... jedva...kolega wrote:pusti sad omjer, đe su kugle, dokle su stigle?
Čekam sad da se ko sjeti da mi kupi one vibrirajuće.
- kolega
#280 Re: Sexy shop u Sarajevu
pa jel' to bilo opasno, ja znam kad u puški zaglavi kugla to je havarijadushmanka_sa wrote:Ih... ispale... davno... jedva...kolega wrote:pusti sad omjer, đe su kugle, dokle su stigle?![]()
![]()
![]()
Čekam sad da se ko sjeti da mi kupi one vibrirajuće.![]()
i šta sad čekaš nekog zainteresovan za bilijar koji će se pobrinuti i za kugle
- dushmanka_sa
#281 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ja sam sam svoj majstor.kolega wrote:pa jel' to bilo opasno, ja znam kad u puški zaglavi kugla to je havarijadushmanka_sa wrote:Ih... ispale... davno... jedva...kolega wrote:pusti sad omjer, đe su kugle, dokle su stigle?![]()
![]()
![]()
i šta sad čekaš nekog zainteresovan za bilijar koji će se pobrinuti i za kugle
- kolega
#282 Re: Sexy shop u Sarajevu
dobro je to "uradi sam" ali cesto je potrebno znanje strucnjakadushmanka_sa wrote:Ja sam sam svoj majstor.
- dushmanka_sa
#283 Re: Sexy shop u Sarajevu
Nađem ja i to. Nosikiriki.kolega wrote:dobro je to "uradi sam" ali cesto je potrebno znanje strucnjakadushmanka_sa wrote:Ja sam sam svoj majstor.

- GODZZILA
#284 Re: Sexy shop u Sarajevu
ljubav_aha wrote:slazem sekolega wrote:ne znam, ako je na struju nije se sa tim igratljubav_aha wrote:aha,to vibrirajuca vagina,nasa ne vibrirama sigurno je na baterije,koristis igracku bilo gjde,i bilo kad
Pa je li iko kupio "Silikonski masturbaror bez vibracija"
Kakva su iskustva, da li je makar priblizno pravoj stvari
-
PalaSa Marsa
#285 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu hehedushmanka_sa wrote:Ih... ispale... davno... jedva...kolega wrote:pusti sad omjer, đe su kugle, dokle su stigle?![]()
![]()
![]()
- miki4
#286 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu hehe
ipak te virbacione mogu biti opasne, kad sa tim potpuno mirnim tako prosla kako si nam opisala
Zivjeli
Ovaj htjela sam jos reci, neka ti je Bog na pomoci, ali za svaki slucaj nadji nekog Frajera, neka ti bude na pomoci , jer nikad se ne zna
[/quote]
Pala Sa Marsa;hoćeš da kažeš da je prirodna koža još ne zamjenjiva, ako to misliš u potpunosti si u pravu.
Pala Sa Marsa;hoćeš da kažeš da je prirodna koža još ne zamjenjiva, ako to misliš u potpunosti si u pravu.
- scooter21ba
#287 Re: Sexy shop u Sarajevu
jebo nas sex shop
vise zanimljivih stvari sto se tice sex igrica ces naci na autopijaci i u kineskim radnjama nego u tom shopu
kako je nije stid nazvati ono sex shopom
vise zanimljivih stvari sto se tice sex igrica ces naci na autopijaci i u kineskim radnjama nego u tom shopu
- zastoqsviram
#288 Re: Sexy shop u Sarajevu
sta si to kupio, pa nije fukcionisalo...scooter21ba wrote:jebo nas sex shop
- dushmanka_sa
#290 Re: Sexy shop u Sarajevu
Pa nisam ja to ni mislila sama.PalaSa Marsa wrote:Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu hehedushmanka_sa wrote:Ih... ispale... davno... jedva...kolega wrote:pusti sad omjer, đe su kugle, dokle su stigle?![]()
![]()
![]()
ipak te virbacione mogu biti opasne, kad sa tim potpuno mirnim tako prosla kako si nam opisala
Zivjeli
Ovaj htjela sam jos reci, neka ti je Bog na pomoci, ali za svaki slucaj nadji nekog Frajera, neka ti bude na pomoci , jer nikad se ne zna
- kolega
#291 Re: Sexy shop u Sarajevu
sve ti je to na baterijemima wrote:Halo jebaci......sta ima?
-
PalaSa Marsa
#292 Re: Sexy shop u Sarajevu
Pala Sa Marsa;hoćeš da kažeš da je prirodna koža još ne zamjenjiva, ako to misliš u potpunosti si u pravu.[/quote]miki4 wrote:Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu heheipak te virbacione mogu biti opasne, kad sa tim potpuno mirnim tako prosla kako si nam opisala
Zivjeli
Da naravno da mislim da nas je Bog tacno upario ovakvim kakvi jesmo, znaci jedne za druge, muske za zene i obrano, sve drugo mi je nekak ne prirodno i trazenje hljeba nad pogacom
-
PalaSa Marsa
#293 Re: Sexy shop u Sarajevu
Čekam sad da se ko sjeti da mi kupi one vibrirajuće.
[/quote]
Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu hehe
Zivjeli
[/quote]
Pa nisam ja to ni mislila sama.
[/quote]
E da...bas dobro sto nisi sama, i bas zato sto imas nekog, baci ta sranja od kuglica i kojekakvih pomagala
Slomi tog pored sebe, kad je vec tu i kad ga imas, pa neka i on dozna, kakav sve sex ili vodjenje ljubavi moze biti i bez predmeta (vjestackih) Zivla 
Pa nisam ja to ni mislila sama.
E da...bas dobro sto nisi sama, i bas zato sto imas nekog, baci ta sranja od kuglica i kojekakvih pomagala
- Ekspanzi
#294 Re: Sexy shop u Sarajevu
evo na onom sajtu: "Rozi tabure sa 14cm dugim vibrirajucim penisom na sredini, sa ruckama i daljinskim upravljacem. "scooter21ba wrote:jebo nas sex shop
koji je to komad namjestaja, pa ti reci da nema nista
- scooter21ba
#295 Re: Sexy shop u Sarajevu
na auto pijaci ja vidio sa 2 (doduse ne lici na penis al su 2 ispupcenja vjerovatno iskocile daske ili sta vec) pa ti reci da nije bolja auto pijacaEkspanzi wrote:evo na onom sajtu: "Rozi tabure sa 14cm dugim vibrirajucim penisom na sredini, sa ruckama i daljinskim upravljacem. "scooter21ba wrote:jebo nas sex shop
koji je to komad namjestaja, pa ti reci da nema nista
ovi dole misle na obe rupe
- miki4
#296 Re: Sexy shop u Sarajevu
Da naravno da mislim da nas je Bog tacno upario ovakvim kakvi jesmo, znaci jedne za druge, muske za zene i obrano, sve drugo mi je nekak ne prirodno i trazenje hljeba nad pogacomPalaSa Marsa wrote:Pala Sa Marsa;hoćeš da kažeš da je prirodna koža još ne zamjenjiva, ako to misliš u potpunosti si u pravu.miki4 wrote:Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu heheipak te virbacione mogu biti opasne, kad sa tim potpuno mirnim tako prosla kako si nam opisala
Zivjeli
ne samo da postaje sumnjivo već patnja i bez veze
-
PalaSa Marsa
#297 Re: Sexy shop u Sarajevu
ne samo da postaje sumnjivo već patnja i bez vezemiki4 wrote:Da naravno da mislim da nas je Bog tacno upario ovakvim kakvi jesmo, znaci jedne za druge, muske za zene i obrano, sve drugo mi je nekak ne prirodno i trazenje hljeba nad pogacomPalaSa Marsa wrote:Pala Sa Marsa;hoćeš da kažeš da je prirodna koža još ne zamjenjiva, ako to misliš u potpunosti si u pravu.miki4 wrote:Ali ovaj put budi ozbiljna stvarno..Ne igraj se sa zivotom, ne znam kako ces proci to sto jos te nove "kugle" vibriraju, pazi se, sta znas, vidis koliko si cekala da te prve ispadnu heheipak te virbacione mogu biti opasne, kad sa tim potpuno mirnim tako prosla kako si nam opisala
Zivjeli
i znam da sam u pravu miki4, cim se podje experimentisat, meni to postane sumnjivo
Zivejli
Ok, ok miki4, vjerujem
- miki4
#298 Re: Sexy shop u Sarajevu
ja sam uvjeren, a ne samo da moram vjerovati
-
d2
#299 Re: Sexy shop u Sarajevu
merkator socijalno, tamo gdje su kondomi i kozmetika (dakle ne na kasi nego medju kozmetikom)newbloke wrote:pola stvari ne znam za sta sluzedo mene je...
jedino one falusne stvari znam...a ovo ostalo...treba demonstracija![]()
a gdje ima kupiti onaj fini durexov lubrikant u sarajevu?
- dushmanka_sa
#300 Re: Sexy shop u Sarajevu
Imaš u svim tržnim centrima.d2 wrote:merkator socijalno, tamo gdje su kondomi i kozmetika (dakle ne na kasi nego medju kozmetikom)newbloke wrote:pola stvari ne znam za sta sluzedo mene je...
jedino one falusne stvari znam...a ovo ostalo...treba demonstracija![]()
a gdje ima kupiti onaj fini durexov lubrikant u sarajevu?