Jefferson je daleko svjesniji africkog problema nego ti, jer mi e to dio posla, i vrlo dobro znam sta se desava u africi, aziji, J. Americi, Americi, Bosni itd.besana wrote:briga me, nervira me, poso vamo, poso tamo, privatluk , radio u drzavnoj firmi kod stranaca etc, i neshta zakera, ma bjeziljubav_aha wrote:besana,mislim da nisi dobro razumjela jeffesona,on pise o birokracijskim procedurama
A koliko vidim samo o sebi i prica![]()
Sad bih ja njega u Afriku malo
To uopste nije bila poenta mog posta.
Nije me stid! Znas sto me nije stid? Jer sam ih ja zaradio svojim radom. To sto ti smatras da je normalno da ti drzava uzima pare a nista ne daje, to je tvoj problem. To je u sustini problem Bosne i hercegovine kao drzave. Svi okrecu glavu od opste pljacke koja se vodi u njihovo ime. Ako ja platim porez za nesto, a aj to uopste ne da ne koristim, nego ni ne zivim tu, onda je logicno da imas povrat poreza kao i u svakoj normalnoj zemlji ili da imas neka prave.
Hocul ja taj visak para dati Crvenom krstu ili cu kupiti sebi Ipod je MOJA stvar a ne stvar drzave.
Kada nasi politicari budu shvatili da su oni servis gradjanima, a ne entitet koji MORA postojati a mi ga finansirati, tada cemo naprijed krenuti.
Ali jedna od NAJGLUPLJIH frza je da sutis jer moze biti gore, sto tvoj post vise nego odrazava to.
Sta si time htjela reci?
BiH ce biti sve vise u k.... zbog tog pristupa: dobro je kako moze biti!