pa idiot je medicinski izraz, ne vidim u čemu je problem. haj dobro moron ali ni to nije pretjerano uvrjedljivo. e pa imaju auta sa naljepnicama udruženja, pitanje je odakle im auto. zakon jeste usvojen, ali je izlobiran pogodi od koga? naravno da ga neće sprovoditi jer, pazi sad, hraniti pse za vrijeme dok ljudi gladuju i žive u kolektivnim smještajima, je u najmanju ruku .................(ovdje bi dobro došao onaj medicinski pojam od sir amela al strahovlada je pa ću se suzdržati)kurty wrote:haj kad trazis vec...jedini je on koristio izraze "idoti, moroni..."-Romeo- wrote:sad se svi razbježali, a amel nastrada zato što je mislio drugačije, o adolfe mala li si maca.![]()
nego neko postavi pitanje finansiranja udruženja, pa i mene zanima odakle im ta obilježena auta.
ovo o naljepnicama, pojma nemam... Od udruzenja, sam bio u kontaktu sa Av Mau...i oni su me dobrano zafrkali... Tako da nemam bas fino misljenje o njima, ali smeta mi sto za sve probleme, krivite udruzenja...
Fino lijepo, zakon usvojen, a niko ga ne sprovodi
Agresivni psi??
Moderator: anex
- -Romeo-
#276 Re: Agresivni psi??
-
Sir Amel
#277 Re: Agresivni psi??
To ti se zove JUS NUDUM ili "Golo pravo". To ti je kao pravo na rad, a imaš 500 000 nezaposlenih. To znači zarad jeftinih poena doneseš zakon koji znas unaprijed da ne ožes sprovoditi i tako kreiraš apsurd.kurty wrote:haj kad trazis vec...jedini je on koristio izraze "idoti, moroni..."-Romeo- wrote:sad se svi razbježali, a amel nastrada zato što je mislio drugačije, o adolfe mala li si maca.![]()
nego neko postavi pitanje finansiranja udruženja, pa i mene zanima odakle im ta obilježena auta.
ovo o naljepnicama, pojma nemam... Od udruzenja, sam bio u kontaktu sa Av Mau...i oni su me dobrano zafrkali... Tako da nemam bas fino misljenje o njima, ali smeta mi sto za sve probleme, krivite udruzenja...
- kurty
#278 Re: Agresivni psi??
Bravo Amele, "Golo pravo"...Sir Amel wrote:To ti se zove JUS NUDUM ili "Golo pravo". To ti je kao pravo na rad, a imaš 500 000 nezaposlenih. To znači zarad jeftinih poena doneseš zakon koji znas unaprijed da ne ožes sprovoditi i tako kreiraš apsurd.kurty wrote:haj kad trazis vec...jedini je on koristio izraze "idoti, moroni..."-Romeo- wrote:sad se svi razbježali, a amel nastrada zato što je mislio drugačije, o adolfe mala li si maca.![]()
I sad su udruzenja kriva, sto se oni majmuni iz vlasti htjeli samo da se kutarisu problema... I zbog toga svaki put se kaze, zovite opstinu, ili koga vec ako imate problem..
Udruzenja koje stalno spominjete, pokusavaju da sto vise pasa udome, da ih poslaju na udomljavanje u zemlje EU..da im smanje broj u BiH, a vi samo njih napadate
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#279 Re: Agresivni psi??
Necivilizovano posanje je nazivati ljude idiotima, moronima itd.kokuz_sa wrote:
necu da ti kontriram al zar to sto si kazala ne znaci da ako je ljude strah za svoju sigurnost i svoj zivot i ako nesto ucini ili navodi da se ucini da se zastiti(konkretno kaze da treba nesto uradit sa prima..npr zvat sintore da ih uspavaju)
to se naziva necivilozovano ponasanje..
to je stvarno malo grubo kazano.jer zelja za sigurnostcu i neciviliziranost ne moze u isti kos da se trpa
Romeo 14 dana, dosta je i tebe bilo.
Amel, trajni
kljuc privremeno.