polumasni wrote:no sikiriki, ponijecu ja cumura, hebes grancice
ponesi ti ćevape a za ćumur i grančice ćemo se snaći
polumasni wrote:no sikiriki, ponijecu ja cumura, hebes grancice
pa ne treba ti onda auto imas bike pa tour de igmantarikzzz wrote:eh natjeraste vi mene da se registrujemopet. Ovako imam 3-4 kandidata ukljucujuci mene koji bi isli. Svi imamo bacikla al nemamo auta
a i kondicije imamo eto da se zna samo za 6 dana preso sam 350 kilometara
po brdima ?tarikzzz wrote:eh natjeraste vi mene da se registrujemopet. Ovako imam 3-4 kandidata ukljucujuci mene koji bi isli. Svi imamo bacikla al nemamo auta
a i kondicije imamo eto da se zna samo za 6 dana preso sam 350 kilometara
mora bavka da te izmjeri pa da odlucichinese_water wrote:ja ne znam da vozim biciklo, morem li ja?
jennisjoplin wrote:mora bavka da te izmjeri pa da odlucichinese_water wrote:ja ne znam da vozim biciklo, morem li ja?
e onda ne mozes icichinese_water wrote:jennisjoplin wrote:mora bavka da te izmjeri pa da odlucichinese_water wrote:ja ne znam da vozim biciklo, morem li ja?![]()
![]()
ne dozvoljava mi zena u mene da me druge mjere![]()
![]()
![]()
bavka wrote: mora bavka da te izmjeri pa da odluci
ovo je krsenje zenevske konvencijebavka wrote:nista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a bavka ti je musko
joj na kraju opstenarodno veselje na igmanu...moze Mima,zovi sve redommima wrote:Mogu li ja da prijavim raju iz mahale?
bavka wrote:joj na kraju opstenarodno veselje na igmanu...moze Mima,zovi sve redommima wrote:Mogu li ja da prijavim raju iz mahale?
mima wrote:bavka wrote:joj na kraju opstenarodno veselje na igmanu...moze Mima,zovi sve redommima wrote:Mogu li ja da prijavim raju iz mahale?
Meni je bitno da se ti slazes lijepi mladicu....![]()
Hajmo sad svi povest raju iz mahale.....nek bidne pravo narodno veselje.....cevljanovici
fishtrija wrote:Pišite i mene, ne mogodoh skontat gdje je tema. Al treba mi bajk, obzirom da je onaj moj cestovnjak razmažen prilično...Vidjeću i kakve raje da skontam.
eh ovako:fishtrija wrote:Pišite i mene, ne mogodoh skontat gdje je tema. Al treba mi bajk, obzirom da je onaj moj cestovnjak razmažen prilično...Vidjeću i kakve raje da skontam.
mogu li ja na rolama?bavka wrote:eh ovako:fishtrija wrote:Pišite i mene, ne mogodoh skontat gdje je tema. Al treba mi bajk, obzirom da je onaj moj cestovnjak razmažen prilično...Vidjeću i kakve raje da skontam.
u kombi koji ce voziti bajkove do V.polja moze stati max. 12 bajkova.
predlazem da to budu ljudi koji su se prijavili prvi.ovi ostali bi se nekako morali snaci i prebaciti bajkove autima i sl.
ima covjek koji inace vozi neke bicikliste do gore,mislim da uzme nekih 5km za prevoz bajka.
ove sedmice pravimo konacan spisak i zato molim ove koji fakat misle ici da potvrde meni PP-om.
ko nema bajk,isti moze iznajmiti u CC-u na Ilidzi.
koliko sam vidio,par forumasa ce autom,tako da cete se moci org. za prevoz ljudi![]()
![]()
[/quote][/quote][/quote]jennisjoplin wrote:1. bavka vođa i kolovođa, bog i batina
2. ja (čuj ja![]()
![]()
)
3. dushmanka_sa
4. amyxy
5. vesna55
6. Meri_
7. jaza_HZSA
8. scooter2ba
9. bike + auto
10. jaran mozda od broja 9-og
11. shiz