Liga prvaka / pretkola
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
#276 Re: Liga prvaka / pretkola
RTS server pun, kako se gleda na hayat-u, nema nigdje link 'uzivo'
- abondanzieri
#277 Re: Liga prvaka / pretkola
A.Famagusta-Olympiakos 3-0
Levski-B.Borisov 0-1
Bjelorusija i Kipar su vrlo blizu da po prvi put dobiju svog predstavnika u ligi sampiona
Levski-B.Borisov 0-1
Bjelorusija i Kipar su vrlo blizu da po prvi put dobiju svog predstavnika u ligi sampiona
- Layne
#278 Re: Liga prvaka / pretkola
90' Anorthosis 3 - 0 Olympiakos Piraeus
Bogam' će se Olympiakos dooobro namučit ako želi dalje (a siguran sam da želi
)
Bogam' će se Olympiakos dooobro namučit ako želi dalje (a siguran sam da želi
Last edited by Layne on 13/08/2008 21:58, edited 1 time in total.
- Topla voda
#279 Re: Liga prvaka / pretkola
ne znam stvarno kako to ide,evo sega penal za fener i 2-1
anarthosis ubi olimpijakosa...3-0
- karanana
#280 Re: Liga prvaka / pretkola
ja rezultata majko mila, sta je ovo.
-
redondo72
#281 Re: Liga prvaka / pretkola
Groblje - Fener: 2-2
Još će i da izgube.
Još će i da izgube.
-
#282 Re: Liga prvaka / pretkola
kome?hape_hapica wrote:Kad se samo sjetim kako im je Zeljo prije par godina oderao guzove.Topla voda wrote:ne znam stvarno kako to ide,evo sega penal za fener i 2-1
- campa_xxx
#283 Re: Liga prvaka / pretkola
Anorthozisu 
-
#284 Re: Liga prvaka / pretkola
Ja do veceras za taj klub nisam cuo.
- karanana
#285 Re: Liga prvaka / pretkola
ovaj fener je na kladionici uplatio x.
e dabogda vas srbi na sred istambula pojeli, ali nece i partizan kao i svi ovi ex-yu timovi su zesce karanane.
a evo i liverpool ce ga podvaliti nama kladionicarima. katastrofalan dan.
e dabogda vas srbi na sred istambula pojeli, ali nece i partizan kao i svi ovi ex-yu timovi su zesce karanane.
a evo i liverpool ce ga podvaliti nama kladionicarima. katastrofalan dan.
- Layne
#286 Re: Liga prvaka / pretkola
T.Henry - 50'
Xavi - 25'
S.Eto'o - 17'
Jel' ovo Barcelona napokon igra 4-4-2?
Xavi - 25'
S.Eto'o - 17'
Jel' ovo Barcelona napokon igra 4-4-2?
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#287 Re: Liga prvaka / pretkola
Rezultati su bilo-ne ponovilo se!Da je Sarajevo ove godine igralo LS,prosli bi dalje kao od sale
,ove ce godine sve karinasi (naravno tu ne svrstavam Sarajevo) proci u grupnu fazu!
- JThomas
#288 Re: Liga prvaka / pretkola
.... ti liverpool
mrzim vas iz dna duše
inače vas mrzim, ali sad vas još više mrzim 
mrzim vas iz dna duše
- cyprus
#289 Re: Liga prvaka / pretkola
Anorthosis Famagusta - Olympiakos Piraeus 3:0
1:0 Torosidis (ag) 5'
2:0 Sosin 19'
3:0 Laban 87'
(al nije ovo još gotovo
)
1:0 Torosidis (ag) 5'
2:0 Sosin 19'
3:0 Laban 87'
(al nije ovo još gotovo
- jeza u ledja
#290 Re: Liga prvaka / pretkola
Anorthosis je isto ovako uzeo Rapida 3-0, pa su u gostima izgubili 1-3 mescini.
Ovo bi bila prava senzacija, ali bi jos veca bila kad bi se BATE plasirao jer su Bjelorusi rankirani u Evropi cak 8 mjesta ispoda nas.
Ovo bi bila prava senzacija, ali bi jos veca bila kad bi se BATE plasirao jer su Bjelorusi rankirani u Evropi cak 8 mjesta ispoda nas.
- cyprus
#291 Re: Liga prvaka / pretkola
Ako se BATE plasira, to bi bilo prvi put da klub koji nije nosioc čak ni u prvom pretkolu uđe u Ligu Šampiona. A dosad je meščini jedino Artmedia uspjela doć iz prvog pretkola do grupne faze LŠ (a umalo i do osmine finala). Naravno ovo važi za period otkad se igra LŠ po ovom sistemu (tri pretkola).jeza u ledja wrote:Anorthosis je isto ovako uzeo Rapida 3-0, pa su u gostima izgubili 1-3 mescini.
- van Basten
#292 Re: Liga prvaka / pretkola
fina dva iznenađenja (mislim na kiprane i bjeloruse). Naravno, očekujem da se jave dušebrižnici koji će početi drobiti šta će neki levati u LP, a nećemo gledati po hiljaditi put iste duele ztbog njih...
ja bih još u iznenađenje svrstao uvjerljivu pobjedu Dynama u Moskvi, ovo ostalo je ipak manje - više očekivano (da, i zagrebački Dinamo je očekivano)
ja bih još u iznenađenje svrstao uvjerljivu pobjedu Dynama u Moskvi, ovo ostalo je ipak manje - više očekivano (da, i zagrebački Dinamo je očekivano)
-
El_comadante
#293 Re: Liga prvaka / pretkola
manje više uvijek 1-2 ekipe zaludaju u LP i ništa više. može sada ali četvrtfinale polu finale iste ekipe rijetko daa koja prođe pogotovo mimo ovi TOP 5 liga
-
elSaik
#294 Re: Liga prvaka / pretkola
Pa i kako će proći kad je 60% Lige Bogatih iz 4 države...El_comadante wrote:manje više uvijek 1-2 ekipe zaludaju u LP i ništa više. može sada ali četvrtfinale polu finale iste ekipe rijetko daa koja prođe pogotovo mimo ovi TOP 5 liga
@cyprus - malo da budem cjepidlaka. Mislim da je Liverpool bio prvi tim koji je prošao sva tri kruga kvalifikacija a nije bio nosilac u prvom.
-
Fordas
#295 Re: Liga prvaka / pretkola
U svim normalnim zemljama logicno je da ekipe napreduju, idu uzlaznom putanjom. Kod nas je naravno obrnuto...hape_hapica wrote:Kad se samo sjetim kako im je Zeljo prije par godina oderao guzove.Topla voda wrote:ne znam stvarno kako to ide,evo sega penal za fener i 2-1
-
El_comadante
#296 Re: Liga prvaka / pretkola
to si upravu a to mi nije interesno ali i iz tih liga igraju iste ekipe REAL Barsalona a mjenaju ju se valensija Atletiko Viljareal, Kod Njemaca Bajern Verder i Šalke englezi ManUTD, čelzi Livrepool i Arsenal fra lion i to su ti te ekipe pa recimo nema Aston Vile Evrtona ManCIty ili recmo Mainz HSV ili Espanyol itdelSaik wrote:Pa i kako će proći kad je 60% Lige Bogatih iz 4 države...El_comadante wrote:manje više uvijek 1-2 ekipe zaludaju u LP i ništa više. može sada ali četvrtfinale polu finale iste ekipe rijetko daa koja prođe pogotovo mimo ovi TOP 5 liga
@cyprus - malo da budem cjepidlaka. Mislim da je Liverpool bio prvi tim koji je prošao sva tri kruga kvalifikacija a nije bio nosilac u prvom.
- cyprus
#297 Re: Liga prvaka / pretkola
HmelSaik wrote:Pa i kako će proći kad je 60% Lige Bogatih iz 4 države...
- campa_xxx
#298 Re: Liga prvaka / pretkola
3. Pretkolo lige prvaka - revansi
26.08.2008.
Panathinaikos 1-0 Sparta Prague (2-1)
Petrzalka 1-1 Juventus (0-4)
Wisla Krakow 1-0 Barcelona (0-4)
27.08.2008.
BATE Borisov - Levski Sofia (1-0)
Kaunas - Aalborg BK (0-2)
Dynamo Kyiv - Spartak Moscow (4-1)
Steaua Bucuresti - Galatasaray (2-2)
Fenerbahce - Partizan Belgrade (2-2)
Basel - Vitoria Guimaraes (0-0)
Atletico Madrid - Schalke (0-1)
Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (0-2)
Marseille - Brann Bergen (1-0)
Olympiakos Piraeus - Anorthosis (0-3)
Slavia Prague - Fiorentina (0-2)
Arsenal - FC Twente Enschede (2-0)
Liverpool - Standard Liege (0-0)
U zagradi su rezultati prvih utakmica, "plave" ekipe prosle u grupnu fazu LP
26.08.2008.
Panathinaikos 1-0 Sparta Prague (2-1)
Petrzalka 1-1 Juventus (0-4)
Wisla Krakow 1-0 Barcelona (0-4)
27.08.2008.
BATE Borisov - Levski Sofia (1-0)
Kaunas - Aalborg BK (0-2)
Dynamo Kyiv - Spartak Moscow (4-1)
Steaua Bucuresti - Galatasaray (2-2)
Fenerbahce - Partizan Belgrade (2-2)
Basel - Vitoria Guimaraes (0-0)
Atletico Madrid - Schalke (0-1)
Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (0-2)
Marseille - Brann Bergen (1-0)
Olympiakos Piraeus - Anorthosis (0-3)
Slavia Prague - Fiorentina (0-2)
Arsenal - FC Twente Enschede (2-0)
Liverpool - Standard Liege (0-0)
U zagradi su rezultati prvih utakmica, "plave" ekipe prosle u grupnu fazu LP
-
vjecnobordo
#299 Re: Liga prvaka / pretkola
Moja prognoza:
BATE Borisov - Levski Sofia (1-0) (Kao i protiv Belgijanaca u 2. kolu,BATE nije losa ekipa i ocekujem da i u grupnoj fazi uzmu koji bod
)
Kaunas - Aalborg BK (0-2) (Egal utakmica, a ipak je previše očekivati da Litvanci pobjede sa 3 razlike)
Dynamo Kyiv - Spartak Moscow (4-1) (Mislim da bi ovdje trebalo biti x2,ali prolaz Dinama ne dolazi u pitanje)
Steaua Bucuresti - Galatasaray (2-2) (Jedan od neizvjesnijih duela, a ja prednost dajem Turcima,kvalitetniji su)
Fenerbahce - Partizan Belgrade (2-2) (rutinska pobjeda Fenera)
Basel - Vitoria Guimaraes (0-0) (Ovdje je možda moguće iznenađenje,ali ipak mislim da se Basel lagano vraća ondje gdje bio prije 3-4 godine)
Atletico Madrid - Schalke (0-1) (Najbolja tekma 3.pretkola,navijam za Atletico,al ne vjerujem da mogu dobiti 2 razlike,nekako ne mogu zamisliti, pa prednost dajem Schalkeu 04)
Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (0-2) (Ma kakav Dinamo
)
Marseille - Brann Bergen (1-0) (Rutinski, nisu Francuzi sasa
)
Olympiakos Piraeus - Anorthosis (0-3) (Nije ovdje sve tako čisto,tako da se ne bih začudio ni da Olympiacos prođe, ali više volim gledati ove male klubove u LŠ)
Slavia Prague - Fiorentina (0-2) ( Napokon se Fiorentina vraća na staze stare slave, dobar žrijeb što i koriste)
Arsenal - FC Twente Enschede (2-0) (Dobar rezultat iz prve utakmice, ne može se prokockati)
Liverpool - Standard Liege (0-0) ( Volio bih da ovi Belgijanci prođu, odavno zapinju u 3. pretkolu,mislim na Standard, ali Liverpool mora igrati LŠ )
BATE Borisov - Levski Sofia (1-0) (Kao i protiv Belgijanaca u 2. kolu,BATE nije losa ekipa i ocekujem da i u grupnoj fazi uzmu koji bod
Kaunas - Aalborg BK (0-2) (Egal utakmica, a ipak je previše očekivati da Litvanci pobjede sa 3 razlike)
Dynamo Kyiv - Spartak Moscow (4-1) (Mislim da bi ovdje trebalo biti x2,ali prolaz Dinama ne dolazi u pitanje)
Steaua Bucuresti - Galatasaray (2-2) (Jedan od neizvjesnijih duela, a ja prednost dajem Turcima,kvalitetniji su)
Basel - Vitoria Guimaraes (0-0) (Ovdje je možda moguće iznenađenje,ali ipak mislim da se Basel lagano vraća ondje gdje bio prije 3-4 godine)
Atletico Madrid - Schalke (0-1) (Najbolja tekma 3.pretkola,navijam za Atletico,al ne vjerujem da mogu dobiti 2 razlike,nekako ne mogu zamisliti, pa prednost dajem Schalkeu 04)
Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (0-2) (Ma kakav Dinamo
Marseille - Brann Bergen (1-0) (Rutinski, nisu Francuzi sasa
Olympiakos Piraeus - Anorthosis (0-3) (Nije ovdje sve tako čisto,tako da se ne bih začudio ni da Olympiacos prođe, ali više volim gledati ove male klubove u LŠ)
Slavia Prague - Fiorentina (0-2) ( Napokon se Fiorentina vraća na staze stare slave, dobar žrijeb što i koriste)
Arsenal - FC Twente Enschede (2-0) (Dobar rezultat iz prve utakmice, ne može se prokockati)
Liverpool - Standard Liege (0-0) ( Volio bih da ovi Belgijanci prođu, odavno zapinju u 3. pretkolu,mislim na Standard, ali Liverpool mora igrati LŠ )
- Brunello
#300 Re: Liga prvaka / pretkola
vjecnobordo wrote:Moja prognoza:
BATE Borisov - Levski Sofia (1-0) (Kao i protiv Belgijanaca u 2. kolu,BATE nije losa ekipa i ocekujem da i u grupnoj fazi uzmu koji bod)
Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (0-2) (Ma kakav Dinamo)
Marseille - Brann Bergen (1-0) (Rutinski, nisu Francuzi sasa)
super prognoza, kao da si sa mnom dogovarao!!