pokusavao sam je stici cijelo vrijemeMeshtar wrote:Ko je broj 133? Pogledajte galeriju na Sa-X-u
ne bih da me negdje nadju i nakautirajudr.gog wrote:I niko se nije sjetio da uslika forumašice koje su nepobitno bile najljepše...pa stvarno je bilo lako zapucat u banderu gledajući neke od naljlepših
..koji ono broj bi..217 čini mi se..jel upamtio još ko brojeve ili uslikao štagod

Giro Di Pakistand2 wrote:pamtim jednu u crvenoj majici i jednu u crnoj, vozio bih do pakistana za njima
ako treba i Uzbekistan, ni jedna zemlja nije dovoljno daleko100_KA wrote:Giro Di Pakistand2 wrote:pamtim jednu u crvenoj majici i jednu u crnoj, vozio bih do pakistana za njima
Sony Ericsson K810i, 3.2 Mp, pravi jako fine slikice...d2 wrote:vala su slike beton s obzirom da je mobitel, koja je ovo sprava ?
da, fino izgledaju zaista, nisam znao da su kamera na mobitelima dosle do tog nivoa kvaliteta slikeVR6 wrote:Sony Ericsson K810i, 3.2 Mp, pravi jako fine slikice...d2 wrote:vala su slike beton s obzirom da je mobitel, koja je ovo sprava ?
ndama se da se ovo odnosi i na mene[/quote]Umjetnik a wrote:
oh,hocu,i na tebejao pobrkala sma datum ,ajme meni
pusa svim aktivistima,narocito sefu,jel tako raja