citat re-fresh-mentljubav_aha wrote:raja ,imam prijedlog : ili nastavite pisati tekstove vezane za temu ili se dobro napijte nakon piva,pive iz case,flase,sta god i lijepo zatvorite temu
P.S. muskarci takodjer,kao i zene, izgledaju sofisticirano kada piju iz case
Kome ba?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#276 Re: Kome ba?
- idia
- Irm@
#278 Re: Kome ba?
u kom to selu molim teevy wrote:naaajruznije je kada se pije (sok ili piva, svejedno) na slamku![]()
- idia
- Irm@
#280 Re: Kome ba?
evy wrote:naaajruznije je kada se pije (sok ili piva, svejedno) na slamku![]()
naravno imam cijelu kolekciju starkievy wrote:irma ti sigurno i starke nosis![]()
![]()
![]()
(u onome u kome je pijenje iz flase ruzno)
samo neka od nas dvije je veceras malo popila
- idia
- Irm@
#282 Re: Kome ba?
halali... evo tek sam skontala
a sta ces 'hem u dushi 'hem na povrsini plavusa

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#283 Re: Kome ba?
neg koja ce samnome na pivu,more birat hoš tuborg,hoš sarajevsko,hoš zlatorog,hoš karlovacko,hoš toceno,hoš u flaši,hoš u konzervi

- Irm@
#285 Re: Kome ba?
necupici wrote:neg koja ce samnome na pivu,more birat hoš tuborg,hoš sarajevsko,hoš zlatorog,hoš karlovacko,hoš toceno,hoš u flaši,hoš u konzervi
nego... zar ne gledas ti utakmicu?
- pici
#286 Re: Kome ba?
ma gledo pa se iznerviro a nestalo mi pive ,a nece moja zenmska da ide da mi donese ,pa vidim vi talabirite o pivama ,pa mi naumpalo.............jooooojjj dajem konja za flašu piveIrm@ wrote:necupici wrote:neg koja ce samnome na pivu,more birat hoš tuborg,hoš sarajevsko,hoš zlatorog,hoš karlovacko,hoš toceno,hoš u flaši,hoš u konzervi![]()
![]()
nego... zar ne gledas ti utakmicu?![]()
- Irm@
#287 Re: Kome ba?
aha
ja kontam da nisi anam onaj
jer su meni na msn-u online od slinih muskih samo 3... i to je njihova muskost vrlo diskutabilna

ja kontam da nisi anam onaj
-
njeka
#288 Re: Kome ba?
Ih konja!! Konja imam za izvoz...pici wrote:ma gledo pa se iznerviro a nestalo mi pive ,a nece moja zenmska da ide da mi donese ,pa vidim vi talabirite o pivama ,pa mi naumpalo.............jooooojjj dajem konja za flašu piveIrm@ wrote:necupici wrote:neg koja ce samnome na pivu,more birat hoš tuborg,hoš sarajevsko,hoš zlatorog,hoš karlovacko,hoš toceno,hoš u flaši,hoš u konzervi![]()
![]()
nego... zar ne gledas ti utakmicu?![]()
- pici
#289 Re: Kome ba?
ma ovo su prve tekme nije se jos zakuhalo ,cek da se dodje do cetvrtfinala
a msn sam ugasio i skipe
nisam mogao ziv ostat os silnog zenmskinja,cak sam pokupio bio online 1 amerikanku,1 rumunku,1 turkinju,3 croatitišen,2 srbišen i 1/2 njemišen(nije punoljetna 17 joj god)
a bosanišen (herka)
mi je u stanu

- Irm@
#290 Re: Kome ba?
-
Kjajević Majko
#291 Re: Kome ba?
Istina, jeste opao. Cura više ni pivu ne smije popiti a da nije "cura koja fura da je samosvijesna, nezavisna, odrasla..."SsTtEeLlAa wrote:Niko nije rekao da si ti ili 5 - 10 manje vrijedna zato sto volis da pijes pivo, vec kada vidim to jednostavno mi sva ta slika ne izgleda ni najmanje prijatno, kako @irma rece ne estetski ni malo , ne zenstveno skroz... Ja sam zena i bas mi je ruzno to vidjet, ne znam zasto vam je cudno kad se muski groze na to....mislim svako ima pravo na svoje misljenje kao i na to da bira sta ce da pije i kako da se ponasa, al sto je najgore u tome svemu je to da danjasnje cure s tim sto ce uzet pivu ili neko drugo alkoholno pice da popiju misle da ce izgledat samosvjesnije, ne zavisnije,odraslije i ne znam ti vise sta sve ne... e to je jako ruzno, to me jako nervira.....zivotni sistem vrijednosti je jako opao na zalost
Nešto ovako nisko samo žena može misliti o ženama, nažalost.
- pustopoljina
#292 Re: Kome ba?
pivo se pravilo i u starom egiptu,prije kristova rodjenja...mislim...danasnji sistem vrijednosti 
- pustopoljina
#293 Re: Kome ba?
a jos je samosvjesna,nezavisna,odrasla ,da napomenemo-kad se radi o zeni-NEGATIVNA osobina?!
- pici
#294 Re: Kome ba?
ma joj dok ja skontam dje sam sta pisao ,prode godinaIrm@ wrote:![]()
ccc jesi se ti upisao na onu temu nesto oko "saranja" po forumu a?
![]()

-
rousebs
#295 Re: Kome ba?
znam ja dosta takvih cura kojih si napisao na početku
mora da izlaziš na pogrešna mjesta
mora da izlaziš na pogrešna mjesta
- ljubav_aha
#296 Re: Kome ba?
koje su pozeljne lokacije za vecernji izlazak 
- pici
#297 Re: Kome ba?
sve zavisi sta volis i sta ti odgovara,jel klasican kafe,jel disko club,jel restoran jel cevabdzinicaljubav_aha wrote:koje su pozeljne lokacije za vecernji izlazak
eto ja te mogu izvest na par mjesta pa da vidis dali ti odgovara

- otherside
#298 Re: Kome ba?
Do toga da li se muskarcima gade zene koje piju pivo(u) ili ih to pali mi je stalo ko do lanjskog snijega ali je iznenadjenje kola da se cure upustise u diskusiju o samosvijesti, neovisnosti i zenstvenosti u kojoj je glavni kriterij pivo(a) u ruci (casa, flasha,whatever...)Kjajević Majko wrote:Istina, jeste opao. Cura više ni pivu ne smije popiti a da nije "cura koja fura da je samosvijesna, nezavisna, odrasla..."SsTtEeLlAa wrote:Niko nije rekao da si ti ili 5 - 10 manje vrijedna zato sto volis da pijes pivo, vec kada vidim to jednostavno mi sva ta slika ne izgleda ni najmanje prijatno, kako @irma rece ne estetski ni malo , ne zenstveno skroz... Ja sam zena i bas mi je ruzno to vidjet, ne znam zasto vam je cudno kad se muski groze na to....mislim svako ima pravo na svoje misljenje kao i na to da bira sta ce da pije i kako da se ponasa, al sto je najgore u tome svemu je to da danjasnje cure s tim sto ce uzet pivu ili neko drugo alkoholno pice da popiju misle da ce izgledat samosvjesnije, ne zavisnije,odraslije i ne znam ti vise sta sve ne... e to je jako ruzno, to me jako nervira.....zivotni sistem vrijednosti je jako opao na zalost
Nešto ovako nisko samo žena može misliti o ženama, nažalost.
- ljubav_aha
#299 Re: Kome ba?
pici,gdje su u sarajevu pozeljna mjesta za izlazakpici wrote:sve zavisi sta volis i sta ti odgovara,jel klasican kafe,jel disko club,jel restoran jel cevabdzinicaljubav_aha wrote:koje su pozeljne lokacije za vecernji izlazak![]()
- pici
#300 Re: Kome ba?
vidim ja nista od naseg izlaska ,al nije pici neki pa evo birajljubav_aha wrote:pici,gdje su u sarajevu pozeljna mjesta za izlazakpici wrote:sve zavisi sta volis i sta ti odgovara,jel klasican kafe,jel disko club,jel restoran jel cevabdzinicaljubav_aha wrote:koje su pozeljne lokacije za vecernji izlazak![]()
AQUARIUS
Caffe VON HABSBURG
L.A.
OPERA
RETRO
CITY PUB
HEMINGWAY
PARK PRINČEVA
PLAVA PRIZMA.....mora ti momak il muz biti lovator
PEPPERS
CELTIC PUB
u neke nisam otisao odavno tako da ne znam tacno kakvo je stanje sada imas preko puta cevabdzinice "zeljo" na carsiji red kafica,stoje macani na vratima tako da nema frke a unutra su sve mladja raja pa Bujrum
P.S Ipak bi ti bilo bolje sa mnom
uh,uh zaboravih
JEŽ
HACIENDA