Hahaha provale. Isuso miki. Pa ljudi nisam jednom bio u Sarajevu. Cim udjes osjeti se smrad sto ga stvaraju auta stara 80 godina s kojih ratkape otpadaju po cestu. Standard vam je kao u Zimbabveu. Sramota. Mi i Srbi bar imamo standard za razliku od vas. Na 1000 bosnjaka dode 950 socijalnih slucajeva.
Đaba ti tvoj standard kad ste obična selendra za Sarajevo u svakom pogledu. A i standarrd Vam je u usporedbi sa Sarajevom jadan.
Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
-
UniC
#276 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
-
feral.tribune
#277 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
namiUniC wrote:Inače sam Hrvat. Dodika nemogu podnijeti iz prostog razloga što je seljačina, bez ikakve veze sa nacionalnosti. Mesića ne da nemogu podnijeti nego ga mrzim iz prostog razloga što nevoli Hrvate iz BiH. Tko je on da nami govori kako nam je BiH domovina? On je stvorio Hrvatsku?? Meni srce kuca za Hrvatsku, rodjen sam u Hercegovini i volim je, ali nevolim BiH cjelokupno. I sad će meni jedan jugonostalgičar, titov guzoljubac objašnjavat da ja tražim sreću u Sarajevu i da je to moja domovina? Tko je on, dok su branitelji ginuli na sve strane, on je se skrivao po Švicarskoj i prao novac. I sad mi ima morala reć da mi Hrvatska nije domovina. Dodik donekle ima pravo. Ni ja nevolim Bosnu i Hercegovinu, znamo da je nebi bilo da se nije umiješala američka vlast koja ni nezna kako se ovde ljudi ne podnose. Republika Srpska -Srbiji, Herceg-Bosna- Hrvatskoj, ostalo- Bosna, i svi zadovoljni. Pozdrav!
-
UniC
#278 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Haha nama ni netreba autocesta. I ovako cesta nam je bolje kvalitete nego ce vasa autocesta ikada biti.vee-jay wrote:koga interesuje tvoj respekt?!?!?! Sta ce mi respekt nekoga tko je jos u pelenama...UniC wrote:... javi mi se i imat ćete moj ogromni respekt.
Ma hajde mozda ti tata pokloni plasticni kamioncic, pa se provozaj svojom ulicom i vodi kako je lijepa. Samo pazi na kamenje i blato preko kojeg vozis. Ma bit ce i to nekad autoput..
Otkada nasa domovina ima autocestu, vi ste zaostali, kuzis?
- tranquil
#279 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Ambicije ružno stoje kada kompleksi ih goneUniC wrote:Nisu oni tu gosti, oni su tu stanovnici. btw, svi ste vi oni. tako da ih netrebas izdvajati, za kruha nemate
FYI, prosjaci su česta pojava tamo gdje IMA bogatijih, dakle tamo odakle mogu izvući koju marku. Izuzetak od ovoga mogu biti mjesta gdje se sprovodi policijska zabrana prosjačenja, ne znam da li je u Z. Hercegovini takav slučaj.
Neke stvari su iz kuće, druge dolaze iz škole
-
UniC
#280 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
To je hercegovački naglasak koji primjenjujem i kada pišem. Treba crtati?
nami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nami je zamjenica koja ne postoji u bosanskom jeziku a u jeziku hrvatina koji voze BMVEJ oznacava / nama , nas , njih / sta ces jezik je cudo za njizi
![]()
- vee-jay
#281 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
evo zavrzlame da zavrzlazavrzlama wrote:Mesiceva poruka Dodiku je vise uznemirila hrvatske secesioniste u BIH ..nego li srbe..sto li majku mu
- osa
#282 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
ajde dečko ne sramoti se.
-
Madame de Pompadour
#283 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Kakva "lipa vira" i standard u njoj, kad svak svakog mrzi, pocevsi kao ti od drzave gdje zivis pa do prvog komsije kojeg sreces itd... bolje receno do podne mrzis sam sebe a popodne cijeli svijet. Nauci da ljudi cine okolinu a ne kuce i autaUniC wrote:Za razliku od vas mi imamo neki standard. Pogledaj malo oko sebe Bosnu. Prodjes jednom od Sarajeva do Viteza zaustavi te 100 cigangića i traže po 1km.. vi ste svi socijalni slučajevi. Kad takvo što vidiš u Zapadnoj Hercegovini javi mi se i imat ćete moj ogromni respekt.paratrooper wrote:vjerovali ili ne, ali mi izgleda bas da je to to.vee-jay wrote: ma stipu, nije do njega, tata mu tako rekao.
Sin: tata, zasto nas Hercegovce niko oko nas ne voli?
Tata: Nije sine da nas ne vole, oni nas svi mrze jer su puni ljubomore jer mi u vicevima imamo mercedese i vile.
![]()
![]()
Papci iz lipe vire, uvijek je bila anegdota "od vas ni ljudi ni kavada"!
-
UniC
#284 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Okolinu čine ljudi, ali pravi ljudi, a ne bosanska stoka.
Kakva "lipa vira" i standard u njoj, kad svak svakog mrzi, pocevsi kao ti od drzave gdje zivis pa do prvog komsije kojeg sreces itd... bolje receno do podne mrzis sam sebe a popodne cijeli svijet. Nauci da ljudi cine okolinu a ne kuce i auta![]()
-
feral.tribune
#285 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Ah puste ljubavi , da te cuje Andrija Artukovic bi ti zapalia tvog BMVEJA za ovu sexualnu necastivost .Ajme meni Isaaa ti sutra ce snijeg i cuskije padati zapadni hervegovac voli Srbe .A nije te Thopmson tako ucia ...nije nijeUniC wrote:Hahaha provale. Isuso miki. Pa ljudi nisam jednom bio u Sarajevu. Cim udjes osjeti se smrad sto ga stvaraju auta stara 80 godina s kojih ratkape otpadaju po cestu. Standard vam je kao u Zimbabveu. Sramota. Mi i Srbi bar imamo standard za razliku od vas. Na 1000 bosnjaka dode 950 socijalnih slucajeva.
Đaba ti tvoj standard kad ste obična selendra za Sarajevo u svakom pogledu. A i standarrd Vam je u usporedbi sa Sarajevom jadan.![]()
![]()
-
paratrooper
#286 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
UniC wrote: Mi i Srbi bar imamo standard za razliku od vas.![]()
![]()
kud bi vi bez srba
-
UniC
#287 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Nevolim ih, ali opet su mi drazi od vas muđžahedina i istočnih čobana
Ah puste ljubavi , da te cuje Andrija Artukovic bi ti zapalia tvog BMVEJA za ovu sexualnu necastivost .Ajme meni Isaaa ti sutra ce snijeg i cuskije padati zapadni hervegovac voli Srbe .A nije te Thopmson tako ucia ...nije nije
-
feral.tribune
#288 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Pusti ba Osa nek se covik ispuca sve je to stvar karakteraosa wrote:ajde dečko ne sramoti se.
- tranquil
#289 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Oho, živci već popustiliUniC wrote:Okolinu čine ljudi, ali pravi ljudi, a ne bosanska stoka.
Kakva "lipa vira" i standard u njoj, kad svak svakog mrzi, pocevsi kao ti od drzave gdje zivis pa do prvog komsije kojeg sreces itd... bolje receno do podne mrzis sam sebe a popodne cijeli svijet. Nauci da ljudi cine okolinu a ne kuce i auta![]()
- karanana
#290 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
ma pustite ovog komedijasa ljudi, ne kontam zasto gubimo vrijeme u ovakvim prepirkama
-
UniC
#291 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Ljudi vi nemozete pošteno ni otplatiti vaše branitelje i članove Armije BiH, pa ja kada igram kladionicu plaćam porez od 15% koji ide na isplatu dugova Armi BiH i njezinim članovima. Stidite se, da vam drugi moraju plaćati, koji ste vi čobani. Ali srećom, Imotski je blizu.
- tranquil
#292 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
A i BanovićiUniC wrote:Ljudi vi nemozete pošteno ni otplatiti vaše branitelje i članove Armije BiH, pa ja kada igram kladionicu plaćam porez od 15% koji ide na isplatu dugova Armi BiH i njezinim članovima. Stidite se, da vam drugi moraju plaćati, koji ste vi čobani. Ali srećom, Imotski je blizu.
-
feral.tribune
#293 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Neka te neka te ...odavno nisam bio u Lisnjskom pa sam se pozelio price sa pametnim i obrazovanim ljudima .....UniC wrote:Nevolim ih, ali opet su mi drazi od vas muđžahedina i istočnih čobana
Ah puste ljubavi , da te cuje Andrija Artukovic bi ti zapalia tvog BMVEJA za ovu sexualnu necastivost .Ajme meni Isaaa ti sutra ce snijeg i cuskije padati zapadni hervegovac voli Srbe .A nije te Thopmson tako ucia ...nije nije
-
feral.tribune
#294 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Joj sto volim karakterne ljude .UniC wrote:Okolinu čine ljudi, ali pravi ljudi, a ne bosanska stoka.
-
UniC
#295 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Ajde balavi ima da nam budete zahvalni. Dok vam je HVO branio to malo države što imate vi ste digli pobunu i još nas sada tužite za genocid i agresiju. To je karakter
-
feral.tribune
#296 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
a u srpskom i bošnjačkom niti jednom, ha feral šta kažeš.[/quote]osa wrote:quote="feral.tribune"]Ni priblizno sta je trebaoBosanac sa dna kace wrote:Na Sa-x pise ovo dole.jel ima iko ko moze da kaze sta je tacno Mesiz govorio 1991 u Australiji protiv Srba?U Srbiji je, naveo je, daleko više Srba iz Hrvatske, a "Mesić je zadnji čovjek koji o tome treba da priča i nekome drži lekcije, posebno imajući u vidu njegove izjave s početka jugoslavenske krize koje je davao u Australiji i govorio o potrebi upravo takvog čišćenja".Zivio Stipe Mesic ! Stipe Mesic je dokaz da se u hrvatskom narodu moze dvaput roditi Tito .
Pa kazem tacno kao sto je tacno da se nam nikad ne rodi Ante Pavelic , Majstorovic fra Sotona , Luburic , Francetic , Tudjamn , Boban , Kordic .........Draza i Raso Slobo i Ratko .....niti jednom u tisucu godina
vidiš kod nas ili najbolji ili najgori, mi ili smrdimo ili mirišimo,a vi, to ti se zove karakter, ako nisi znao.[/quote]
Nisam zaista znao da su svi ovi pobrojani ljudi dio hrvatskog karaktera .Zaista nisam .Ako ti kazes da je tako ja ne sumnjam .Danas sam nesto naucio .Vjerujem da i ovaj forumas @ UniC takodje pokazuje svoj raskosni talent garniran hrvtskim karakterom .
-
Madame de Pompadour
#297 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Bravo bosanac, niko k'o bosanac ovaj put iz "lipe vire"UniC wrote:Okolinu čine ljudi, ali pravi ljudi, a ne bosanska stoka.
-
UniC
#298 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Madame de Pompadour wrote:Bravo bosanac, niko k'o bosanac ovaj put iz "lipe vire"UniC wrote:Okolinu čine ljudi, ali pravi ljudi, a ne bosanska stoka.
Papci iz lipe vire, uvijek je bila anegdota "od vas ni ljudi ni kavada"!Tako ti je kad si daleko i od Sarajeva i od Zagreba, civilizacijo daleko je sunce
Vjeruj mi da mi je drago što nisam blizu Sarajeva. To je samo hrpa cigana na jednom mjestu, za razliku od Zenice, Tuzle, Jajca, Travnika, Visokog.... gdje je malo manja hrpa
- tranquil
#300 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Džaba editovanje vidio sam šta si pisao. Đubre.UniC wrote:HHIIHIHIHI