Pearl JamBetter Man wrote: Da, nalazim se na platnom spisku firme u kojoj radim svaki dan izuzev subote i nedelje od 8 h do 16 h. Zašto bih mjenjao nick kad je riječ o naslovu jedne pjesme koju izvode genijalci koje sam dva puta gledao uživo i dolaze iz Seattle-a. Danas Koševo ima stolice i sam kapacitet se ne može porediti sa onim vremenom kad nije bilo stolica i kad je moglo stati na tribine istog preko 50 hiljada ljudi. Nisam ja meteorolog. već su to izjave Čole i njegovog menadžmenta. Neki su ovdje tvrdili da je jedino Dino Merlin uz U2 punio Koševo i ja sam im rekao gdje je bio kad je to uradio Čola, a to što nisi u stanju da skontaš napisano tvoj problem. I koncert Čole na Koševu je bio u sklopu turneje putujući zemljotres i desio se 1978 ili 1979 nisam 100% siguran. Na besplatnom koncertu jeste bilo prepuno Koševo, ali na tom kišnom nije bilo tih 60 hiljada ljudi, jer ja imam podatak od osobe koja je učestvovala u organizaciji tog kišnog koncerta da je prodato između 35 i 40 hiljada karata + gosti i osobe koje su na koncertu bile sa besplatnim kartama. Dakle možemo govoriti između 40 i 50 hiljada ljudi na kišnom koncertu. Neka Dino sad kad bude pravio koncert na Koševu stavi cijenu karte 15 ili 20 Km, pa da vidim što će ga rasprodati. Neko reče da nije mjerilo kvalitete pun stadion i apsolutno je u pravu, jer da jeste mjerilo kvalitete onda bi Ceca bila kvalitet. A što je najžalosnije sutra da Ceca najavi koncert u Sarajevu na Koševu i dva stadiona bila premala da primi sve one koji bi htjeli da je gledaju, a večina među publikom bi upravo bili i fanovi Dine Merlina. Zato eto Vam Dino Merlin, Vesna Zmijanac, Ivana Banfić i slične polupismene pevaljke s kojima je radio duete, a ja ću ovo ljeto do Hrvatske da Vidim neke od svjetskih legendi kao što su Nick Cave, Bob Dylan, Manic Street Preachers, Iron Maiden itd.
samo to.