U koju ste osnovnu skolu isli?
-
Como_Sarajevo
Šta li je sa Rikalovkom što je predavala fizičko 
-
Como_Sarajevo
Opalila je moja mamadanas wrote:jao fakatPlavac wrote:Šta li je sa Rikalovkom što je predavala fizičko
meni je doduse predavala erceg rosa. sta je sa njom? i djecom joj?
- danas
ma jastaPlavac wrote:Opalila je moja mamadanas wrote:jao fakatPlavac wrote:Šta li je sa Rikalovkom što je predavala fizičko
meni je doduse predavala erceg rosa. sta je sa njom? i djecom joj?stolicom
preko leđa
Dirala me bila
I ja se žalio mami
samo nije bilo sanse
-
sarayewo
Miljenko Cvitkovic - 1. do 4. razred - uciteljica Nadira Lukacevic... taman zavrsavao 4. razred kad poce rat, i "skola po stanovima", pa ja silom prilika predjem u Vuk Karadzic... Onda se u 7. razredu vratim nazad u Miljenko Cvitkovic (tada vec Musa Cazim Catic), odjeljenje 2...
Konacno, zavrsim V gimnaziju.
Ima'l ko da je generacija?
Konacno, zavrsim V gimnaziju.
Ima'l ko da je generacija?
-
King Kikapu
ivan goran kovacic, razrednica vera pavlovic, zavrsio '90.
-
metastasio
SSK, od 1984. do 1992. Učiteljica Nada Radović (Bože sačuvaj), razrednik Nusret Muratović (još jednom Bože sačuvaj...). Zili, ako misliš na nastavnika biologije Kostu, on je Konstantin Andžić, ne Radivojević. Inače, dolazio je u Sarajevo poslije rata iz Amerike, da li se vratio, više ne znam. Najveća legenda one škole (u negativnom smislu, ali, džaba, legenda) bila je Rizajeta Stojadinović. Oj, kad se sjetim tih nebuloza... Od divnih profesora i ljudi mogu izdvojiti Hrvoja Filipovića (umro), učitelja Veselina (viđao sam ga cijelo vrijeme u Sarajevu). Meni je bila i Radinka Bojanić (engleski) jako dobra, jako sam puno naučio kod nje, iako je drugi baš i nisu voljeli...
-
Shoshana
Meni je razrednik bio Nedim, Samijin muzdanas wrote:OS Petar Dokic, ne znam kako se sada zove
Uciteljica Samija Selmanovic, onda Jelena Velasevic razredna.
A uciteljica mi je bila Ratka Turanjanin (mislim da smo Edin H. i ja isli u isti razred)
- danas
ratka je bila uciteljica i mojoj sestri... koja je jedno 4*X godina mladja od tebeShoshana wrote:Meni je razrednik bio Nedim, Samijin muzdanas wrote:OS Petar Dokic, ne znam kako se sada zove
Uciteljica Samija Selmanovic, onda Jelena Velasevic razredna.![]()
A uciteljica mi je bila Ratka Turanjanin (mislim da smo Edin H. i ja isli u isti razred)
mozda je i sa edinom ista stvar
-
Šandor
Ah, zar i tebi Shoshana!Shoshana wrote:A uciteljica mi je bila Ratka Turanjanin (mislim da smo Edin H. i ja isli u isti razred)
Sreo sam par puta ljude koje sam mogao pitati (Fatka Sućeska, Davorin Primorac....) ali u onoj frci uvijek zaboravim.