Da susjedi ne cuju.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
#276 Re: Da susjedi ne cuju.....
ja sam samo jednom cuo komsinicu kako se guzi. i nikada vise ni prije, ni kasnije. a tako bih volio to slusati 
-
suspect_zero
#277 Re: Da susjedi ne cuju.....
callmethebreeeze wrote:ja sam samo jednom cuo komsinicu kako se guzi. i nikada vise ni prije, ni kasnije. a tako bih volio to slusati
Izgleda da je ženi taj ćeif prisjeo
-
callmethebreeeze
#278 Re: Da susjedi ne cuju.....
ili sam ja ostario, pa ne cujem.suspect_zero wrote:callmethebreeeze wrote:ja sam samo jednom cuo komsinicu kako se guzi. i nikada vise ni prije, ni kasnije. a tako bih volio to slusati
Izgleda da je ženi taj ćeif prisjeo![]()
-
suspect_zero
#279 Re: Da susjedi ne cuju.....
callmethebreeeze wrote:ili sam ja ostario, pa ne cujem.suspect_zero wrote:callmethebreeeze wrote:ja sam samo jednom cuo komsinicu kako se guzi. i nikada vise ni prije, ni kasnije. a tako bih volio to slusati
Izgleda da je ženi taj ćeif prisjeo![]()
Idi kod Havane u ordinaciju
-
suspect_zero
#281 Re: Da susjedi ne cuju.....
*mima* wrote:Dja ba ......ne derite se.
Ja se nikad' ne derem
- Dedo Hikmet
#282 Re: Da susjedi ne cuju.....
Možda je sirota žena sada sama pa živi bez ljubavi.callmethebreeeze wrote:ja sam samo jednom cuo komsinicu kako se guzi. i nikada vise ni prije, ni kasnije. a tako bih volio to slusati
- ja otog saraj'va-x
#283 Re: Da susjedi ne cuju.....
ma ne marim za komsije
kad ja svoju izgruham i izkandžijam onda mozes zvati i vosjku, a ne muriju

-
vesna3
#284 Re: Da susjedi ne cuju.....
Uopce ne pazim,
cak naprotiv, seksam se kad mi se seksa, gdje mi se seksa, niti navlacim roletne, niti pustam muziku, cak mi je nedavno komsija lupkao od cijevi da nas smiri, hehehehhehe, nije mu uspjelo
Jbg, mladi par, nemamo djece, nemamo sta drugo raditi do rasplamsavati ljubav, hehehehhe 
cak naprotiv, seksam se kad mi se seksa, gdje mi se seksa, niti navlacim roletne, niti pustam muziku, cak mi je nedavno komsija lupkao od cijevi da nas smiri, hehehehhehe, nije mu uspjelo
-
sofist
#285 Re: Da susjedi ne cuju.....
Sto mi je ovaj izraz degute.vesna3 wrote:Uopce ne pazim,
cak naprotiv, seksam se kad mi se seksa, gdje mi se seksa, niti navlacim roletne, niti pustam muziku, cak mi je nedavno komsija lupkao od cijevi da nas smiri, hehehehhehe, nije mu uspjeloJbg, mladi par, nemamo djece, nemamo sta drugo raditi do rasplamsavati ljubav, hehehehhe
- SsTtEeLlAa
#286 Re: Da susjedi ne cuju.....
sofist wrote:Sto mi je ovaj izraz degute.vesna3 wrote:Uopce ne pazim,
cak naprotiv, seksam se kad mi se seksa, gdje mi se seksa, niti navlacim roletne, niti pustam muziku, cak mi je nedavno komsija lupkao od cijevi da nas smiri, hehehehhehe, nije mu uspjeloJbg, mladi par, nemamo djece, nemamo sta drugo raditi do rasplamsavati ljubav, hehehehhe
a meni ovaj cijeli post, ma koliko se onaj ko je pisao trudio da bude smijesan i zanimljivja otog saraj'va-x wrote:ma ne marim za komsijekad ja svoju izgruham i izkandžijam onda mozes zvati i vosjku, a ne muriju
![]()
- manijak1
#287 Re: Da susjedi ne cuju.....
-
sofist
#288 Re: Da susjedi ne cuju.....
Mozda covjek vozi fijaker.SsTtEeLlAa wrote:sofist wrote:Sto mi je ovaj izraz degute.vesna3 wrote:Uopce ne pazim,
a meni ovaj cijeli post, ma koliko se onaj ko je pisao trudio da bude smijesan i zanimljivja otog saraj'va-x wrote:ma ne marim za komsijekad ja svoju izgruham i izkandžijam onda mozes zvati i vosjku, a ne muriju
![]()
- SsTtEeLlAa
#289 Re: Da susjedi ne cuju.....
sofist wrote:Mozda covjek vozi fijaker.
nista nije iskljuceno
-
vesna3
#290 Re: Da susjedi ne cuju.....
sofist wrote:Sto mi je ovaj izraz degute.vesna3 wrote:Uopce ne pazim,
Hehehehe, ok, vodim ljubav
-
sofist
#291 Re: Da susjedi ne cuju.....
Nije.vesna3 wrote:sofist wrote:Sto mi je ovaj izraz degute.vesna3 wrote:Uopce ne pazim,
Hehehehe, ok, vodim ljubavJel sad ok?? Kad je izraz seksati se previse vulgaran puritancima
![]()
![]()
-
vesna3
#292 Re: Da susjedi ne cuju.....
Hehehehe, ok, vodim ljubav
Jel sad ok?? Kad je izraz seksati se previse vulgaran puritancima
[/quote]
Nije.
Nije stvar u vulgarnosti nego mi je glagol "seksati" bezveze. Da si stavila "tucam se" "jbm se"
ne bih ti A rekao.
[/quote]
Vidis, tako ja imam odbojnost prema rijeci "Kifla"
Bas mi je to ruzna rijec, zato uvijek kupujem slanac 
Ma ja sam uvijek za seks, make love not war
have sex, not war
Jbg, pacifista u dusi 
Nije.
-
zemo_online
#293 Re: Da susjedi ne cuju.....
505sCrtom wrote:Jedan001 wrote:JThomas wrote:to treba muž da spuca šamarčinu i kaže: ćuti bre dok te karam!
bata životinja za pobjedu
mislis nesto u ovom fazonuooo yeaaa
![]()
![]()
Ne, više u ovom:
ajme ovo su prave zene,zlatne 50-e i 60-e.
slusa coeka,tako treba.
-
zemo_online
#294 Re: Da susjedi ne cuju.....
*mima* wrote:Dja ba ......ne derite se.
mima, ti si ikona ovoga foruma.
-i stalno visis na ljubav i sex.
-
zemo_online
#295 Re: Da susjedi ne cuju.....
Nije.vesna3 wrote:Hehehehe, ok, vodim ljubavJel sad ok?? Kad je izraz seksati se previse vulgaran puritancima
![]()
![]()
ma i zene su postale vulgarne. vidle od muskih.
evo,ja ne znam zasto se kaze tucati? sta to znaci?
-
zemo_online
#296 Re: Da susjedi ne cuju.....
Nije.vesna3 wrote:Hehehehe, ok, vodim ljubavJel sad ok?? Kad je izraz seksati se previse vulgaran puritancima
![]()
![]()
- Marco van Basten
#297 Re: Da susjedi ne cuju.....
ko hoce da zna kako se jeftino gradi za studente u niskozemskoj treba otici u neki studentski dom poslije dobre party...kartonski zidovi

- DoctorSa
#298 Re: Da susjedi ne cuju.....
Lijepa austrougarska gradnja:)....tamponirani plafoni i podovi sa 50cm zemljice tako da te koolju ne možeš da čuješ.
Još mi je dobro što mi je zgrada potpuno prazna. Prodaju se stanovi hahha. Pa eto ako nekome treba soba da se opusti ono do kraja.....slobodno hhaha
Još mi je dobro što mi je zgrada potpuno prazna. Prodaju se stanovi hahha. Pa eto ako nekome treba soba da se opusti ono do kraja.....slobodno hhaha
-
nAN3
#299 Re: Da susjedi ne cuju.....
nek se cuje do ilidze a ne susjedi
-
*mima*
#300 Re: Da susjedi ne cuju.....
test01 wrote:*mima* wrote:Dja ba ......ne derite se.
mima, ti si ikona ovoga foruma.
-i stalno visis na ljubav i sex.
Zigu li se sta il se samo gledaju slike?