romeomoraprezivjeti wrote:Nisam siguran za Hrvatsku,ali ovdje je 3% .DaffyDuck wrote:Ima 13% u linoladi, al u HR, za BH trziste 3%

Moderator: anex
romeomoraprezivjeti wrote:Nisam siguran za Hrvatsku,ali ovdje je 3% .DaffyDuck wrote:Ima 13% u linoladi, al u HR, za BH trziste 3%

nekad je taj eurokrem bio oko 5,5KMromeomoraprezivjeti wrote:U bingu ,mislim da je oko 6KM 750gr,400gr 3,15KM.ladyblue18 wrote:6 i nesto.
Je li moguce da as je jedan ovakav obradovao u ratu kada nam je stigao paket iz DEalmirony wrote:jako popularan namaz u Njemačkoj, uzeo dva komada i mogu reći da je moćan! Naravno, ništa ne može ni primirisati nikad prežaljenoj Kinderladi

znachi jedes simit...AstorH wrote:Znači taj rad
Sent from my iPad using Tapatalk
Jesi li ti dobar ?????:-/peetar wrote:Eurokrem, uzmem tamni dio da napravim slinu... pa bijeli bijeli bijeli pa kad ne osijećam više opet tamni pa biljeli bijeli bijeli.....

I ima cijelih 1% ljesnjaka.Kal El wrote:Ona turska,ljubicasto pakovanje (Alpella) ISTA NUTELLA! Ali jeftinija
jel zezasKal El wrote:Ona turska,ljubicasto pakovanje (Alpella) ISTA NUTELLA! Ali jeftinija
ko ovo voli 800+80 gr gratis u Bingu sam vidio na akciji za 5KMcassius wrote:
Ovako dodje kad se iskreno slikaromeomoraprezivjeti wrote:Ja bi zakonom zabranio ,da se slike ljesnjaka upotrebljavaju na ambalazama,u kojim je prócenat istog manji od 10% . Mislim da u ovom takovo eurocremu ne iznosi ni 3% ,al' je zato naslikan za cistu desetku.:-/

hahahaha to je to!AstorH wrote:Ilitiga realno
Hahah,svaka cast.AstorH wrote:Ilitiga realno