Jesmo, i gladni smo, i zedni smo, i nemamo brasna itd.. Nadam se da si zadovoljan i da neces vise dolaziti smarati nas svojim "velegradskim" izjavama..Baltazar_khan wrote:Izvini, ali vi ste za nas jedan obični provincijski klubGandalf wrote:Meni su najsmješniji ovi likovi što opsjedaju temu Čelik a k'o fol neki žestoki pitariNeće da priznaju da im je Čelik zakletva - Kada dođe Čelik tek tada na Koševo dođe 3-4000 ljudi - do dolaska Čelika za čitavu godinu ne bude ni 300 ljudi sa redarima
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mobile_Disco
#276 Re: N.K. Čelik Zenica
- Gandalf
#277 Re: N.K. Čelik Zenica
Za 63 godine postojanja FKS je osvojilo ukupno 3 titule - dakle svakih 21. godine "legne" titula
Kako velik klub woooooow
Dakle sljedeća titula je 2028 - ma sada će to samo što nije
U samohvalisanju , izmišljanju i laganju Horde su prve u svijetu , ma kakvom svijetu , prvi su u Svemiru bez konkurencije
U samohvalisanju , izmišljanju i laganju Horde su prve u svijetu , ma kakvom svijetu , prvi su u Svemiru bez konkurencije
-
vjecnobordo
#278 Re: N.K. Čelik Zenica
fakat znate pisati nebuloza i glupostiGandalf wrote:Za 63 godine postojanja FKS je osvojilo ukupno 3 titule - dakle svakih 21. godine "legne" titulaKako velik klub woooooow
![]()
- Gandalf
#279 Re: N.K. Čelik Zenica
Mi bar ne smaramo ljude o Čeliku na temama o drugim klubovima , niti se pozivamo na 60-ete godine prošlog milenijuma kao glavni argument u raspravama.vjecnobordo wrote:fakat znate pisati nebuloza i glupostiGandalf wrote:Za 63 godine postojanja FKS je osvojilo ukupno 3 titule - dakle svakih 21. godine "legne" titulaKako velik klub woooooow
![]()
U samohvalisanju , izmišljanju i laganju Horde su prve u svijetu , ma kakvom svijetu , prvi su u Svemiru bez konkurencijekoliko titula osvoji Čelik? Čelik institucija
- Baltazar_khan
#280 Re: N.K. Čelik Zenica
Dvije titule su osvojene u onoj ligi ex-Jugoslavije, u konkurenciji klubova kao što su Crvena Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, dakle, u konkurenciji velike četvorke. Te dvije titule su vrijednije od svih onih titula koje su osvojili naši klubovi u ovoj jadnoj ligi, zvanoj premijer liga...Gandalf wrote:Za 63 godine postojanja FKS je osvojilo ukupno 3 titule
Kako god, za vas smo gigant, koji kad gostuje na bilinom polju, cijela se Zenica digne, i napunite stadion do posljednjeg mjesta, jer vam dolazi... Fudbalski klub Sarajevo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Oi
#282 Re: N.K. Čelik Zenica
nesto ste u zadnje vrijeme previse optereceni robijom
smirite malo, imajte razumjevanja, jer ipak... nemamo brasna, secera, soli i ciste have!
smirite malo, imajte razumjevanja, jer ipak... nemamo brasna, secera, soli i ciste have!
- Twinklminkelson
#283 Re: N.K. Čelik Zenica
Zemo nemoj se lozit da se samo vas u Zenici isprati punim stadionom. Zenica ima najbolju posjetu u cijelo regiji (da vecu i od te velike cetvorke, uzmi slobodno provjeri). Tako paznju privuku i Travnik i Zepce, a pun stadion bude kad dojde Siroki, Zrinjski, Zeljeznicar, Sarajevo...ta neka recimo elita naseg jadnog nogometa. Znam da ces imati neki tupav argument zasto je to tako ali nije mi bitno uopste. Htio sam samo da ti kazem da niste centar svijeta i da nije pun stadion samo kad Sarajevo dojde. To je neka vasa loziona, ono mi velegrad nja nja nja....Baltazar_khan wrote:Dvije titule su osvojene u onoj ligi ex-Jugoslavije, u konkurenciji klubova kao što su Crvena Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, dakle, u konkurenciji velike četvorke. Te dvije titule su vrijednije od svih onih titula koje su osvojili naši klubovi u ovoj jadnoj ligi, zvanoj premijer liga...Gandalf wrote:Za 63 godine postojanja FKS je osvojilo ukupno 3 titule
Kako god, za vas smo gigant, koji kad gostuje na bilinom polju, cijela se Zenica digne, i napunite stadion do posljednjeg mjesta, jer vam dolazi... Fudbalski klub Sarajevo
P.S.Za titule u bivsoj Jugoslaviji svaka cast.
- Epitop
#284 Re: N.K. Čelik Zenica
Imaju Pitari snage za zajebanciju jer su tek počeli navijati ove sezone, do tada bili nekoliko sezona na kolektivnom godišnjem odmoru. 
- Gandalf
#285 Re: N.K. Čelik Zenica
Sjećam se utakmica protiv "slavnog" Sarajeva kada jedva bude i 5-6000 ljudi , ali protiv Širokog i Zrinjskog nikada ispod 10 000 - a znalo se desiti i protiv Žepča i Travnika da dođe 8000 ljudi - pa u šampionskoj sezoni Leotara na Bilinom se skupilo 14 000 ljudi .I naravno utakmica protiv Zenice čini mi se '97 kada je na Bilinom bilo preko 20 000 ljudi .Dok se pitara protiv Želje jedva skupilo na prošloj tekmi 2-3000- dakle interes za Sarajevom pada iz godine u godinu , dok u Sarajevu interes za nama raste iz godine u godinu - očigledno to boli pitare 
-
vjecnobordo
#286 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel se ti čuješ šta pričaš? Navodiš jednu tekmu. Pa na Koševu je te 98', bilo 40000 na derbiju i cifre niakd nsiu bile ispod 20000.Gandalf wrote:Sjećam se utakmica protiv "slavnog" Sarajeva kada jedva bude i 5-6000 ljudi , ali protiv Širokog i Zrinjskog nikada ispod 10 000 - a znalo se desiti i protiv Žepča i Travnika da dođe 8000 ljudi - pa u šampionskoj sezoni Leotara na Bilinom se skupilo 14 000 ljudi .I naravno utakmica protiv Zenice čini mi se '97 kada je na Bilinom bilo preko 20 000 ljudi .Dok se pitara protiv Želje jedva skupilo na prošloj tekmi 2-3000- dakle interes za Sarajevom pada iz godine u godinu , dok u Sarajevu interes za nama raste iz godine u godinu - očigledno to boli pitare
2-3000 na zadnjem derbiju? Na sjeveru je bilo 3500 HZ

Eto i slicica, pa procjenu pravi sam.
I nemoj prevrtati gluposti. Normalno je da se naložite kad dolaze Sarajevo ili Željo. Pa tako je u svakom gradu. Sjetiti ćemo se u Bihaću su prije 2 godine pravili praznik kada je dolazilko Sarajevo. Prije 4 godine, u Bijeljini utakmicu Radnik-Sarajevo proglasili najvećom do tada itd. itd. I nije ni blizu isti naboj kada vam dolaze sarajevski klubovi i recimo Široki Brijeg, a ovdje ne igra veliku ulogu, jel Čelik ili Turbina, osim kad dolazi dosta Robije, pa je potrebno dati koji čas za sitne novce.
I shvatam kada se prepiremo HZ i TM, ko je veći klub, kga ima više, ko je bolji, ali Čelik?
Ja taj klub cijenim. Zbog tradicije prije rata, ali ravnati se sa FKS ili Zeljom? Teška kriza.
-
vjecnobordo
#287 Re: N.K. Čelik Zenica
Broj utakmica:70
Sarajevo win: 34
Remi: 15
Čelik: 21
Sarajevo-Čelik 111:70
Sarajevo win: 34
Remi: 15
Čelik: 21
Sarajevo-Čelik 111:70
- Gandalf
#288 Re: N.K. Čelik Zenica
Eto to je najbolji dokaz koliko ste opsjednuti Zenicom i Čelikom - ubiste se dokazivanjem nama kako ste vi ovo vi ono bla bla - ma fakat me ni ne zanimate , reagujem samo zato što ovu temu zagađujete svojim vrijeđanjima , al' šta vam ja mogu kada ste toliko veliki da ni u svom gradu niste najveći - tek onako prebroj broj naših postova na temi FKS pa opet tek onako usporedi naš stepen interesovanja za vas i broj naših uvreda i provokacija upućenih vama.
-
alijadzigibau
#289 Re: N.K. Čelik Zenica
dosadan si tezak si klasicna varoska lolaGandalf wrote:Eto to je najbolji dokaz koliko ste opsjednuti Zenicom i Čelikom - ubiste se dokazivanjem nama kako ste vi ovo vi ono bla bla - ma fakat me ni ne zanimate , reagujem samo zato što ovu temu zagađujete svojim vrijeđanjima , al' šta vam ja mogu kada ste toliko veliki da ni u svom gradu niste najveći - tek onako prebroj broj naših postova na temi FKS pa opet tek onako usporedi naš stepen interesovanja za vas i broj naših uvreda i provokacija upućenih vama.
- dino84
#290 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel mi se ovo cini ili su se zadnjih desetak dana pitari prebacili na sjeverniji front?
E moj Gandalfe...Nisi trebao zaratiti sa Baltazarom,lavina ce te poklopiti...Nego,dok nisu Dzipalo,Ciro i ostatak eksadrile dosli,bolje potpisi kapitulaciju

E moj Gandalfe...Nisi trebao zaratiti sa Baltazarom,lavina ce te poklopiti...Nego,dok nisu Dzipalo,Ciro i ostatak eksadrile dosli,bolje potpisi kapitulaciju
-
paja_patak
#291 Re: N.K. Čelik Zenica
gdje gledate te omjere pobjeda, poraza, gol razliku, htio bi da znam omjer Zelje sa ostalim klubovima u exyu pa ako neko zna stranicu nek stavi link
- Epitop
#292 Re: N.K. Čelik Zenica
Meni ne smeta, jer znam da su Horde jedino najjače na riječima i to im sa zadovoljstvom prepuštam. 
-
Mobile_Disco
#293 Re: N.K. Čelik Zenica
Ko o cemu, pitari o Robijasima,Celiku i Zenici.. Kompleks,Kompleks,Komples cudna je stvar 
- Oi
#294 Re: N.K. Čelik Zenica
mojne tako ba! mi smo kompleksasiMobile_Disco wrote:Ko o cemu, pitari o Robijasima,Celiku i Zenici.. Kompleks,Kompleks,Komples cudna je stvar
-
alijadzigibau
#295 Re: N.K. Čelik Zenica
dobra tema al za povratit
- Gandalf
#296 Re: N.K. Čelik Zenica
Ah jesu navalili
šta bi bilo tek da se treba odigrat još koja utakmica u ovoj sezoni - znam da im je Likče neodoljiv ,pa neka ih nek se malo ispušu , djeca su to još .
- Gandalf
#297 Re: N.K. Čelik Zenica
Dobili smo ih lagano bez puno uzbuđenja - sve se može kada se pravih 11 izvede na teren - Purić nikada nije bio bolji.
-
Mobile_Disco
#298 Re: N.K. Čelik Zenica
"Ukoliko budemo imali pošteno suđenje i ako uvjeti na stadionu, odnosno atmosfera bude korektna vjerujem u naš trijumf"
"To govorim argumentirano, jer smo bolji od Čelika. Organizovaniji smo klub, a imamo i kvalitetnije igrače"
Sve imali.. A ne pobjedise nas
A ovu drugu recenicu ne zelim da komentarisem bas previse 
"To govorim argumentirano, jer smo bolji od Čelika. Organizovaniji smo klub, a imamo i kvalitetnije igrače"
Sve imali.. A ne pobjedise nas
-
LongDong
#299 Re: N.K. Čelik Zenica
Nisam im'o pojma, tek sad gledam golove od danas, i vidim imate neka'kog "mrkog". Ko je taj, valjal kurcu? 
-
Eborg
#300 Re: N.K. Čelik Zenica
Nije losh Kolumbijac samo je josh uvijek nespreman poslije povrede i neuigran...Ali svakako osvjezhenje...LongDong wrote:Nisam im'o pojma, tek sad gledam golove od danas, i vidim imate neka'kog "mrkog". Ko je taj, valjal kurcu?
A ovaj drugi,Brazilac,nije nishta posebno prikazao...