Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Sociolog

#276 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Sociolog »

Dobar je Saša.. zna popraviti dan, svojim provalama.. nedavno baš Milan igrao s nekom ekipom'' izlazi Gatuso, kao đeneral'', znam, da je neko ovo napisao, ali morao sam staviti . :)
n;hill

#277 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by n;hill »

večeras finale lige pravaka bilo i brate dosadni ovi poslije saše, mogu misliti kako bi on ovo sve u tri čina preživljavao i komentirao,...još da je bio na stadionu ihhhhhh.:)
cuturica

#278 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by cuturica »

Mislio sam da ovo neću nikad reći, ali meni fakat fali Baho. Liga prvaka bez Bahe je nekako mršava :lol: :lol:
b@tto

#279 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by b@tto »

cuturica wrote:Mislio sam da ovo neću nikad reći, ali meni fakat fali Baho. Liga prvaka bez Bahe je nekako mršava :lol: :lol:
dok god mogu gledati hrt 2 i ligu prvaka na hrt,ne fali mi nijedan naš komentator
ProbuseniDolar

#280 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by ProbuseniDolar »

b@tto wrote:
cuturica wrote:Mislio sam da ovo neću nikad reći, ali meni fakat fali Baho. Liga prvaka bez Bahe je nekako mršava :lol: :lol:
dok god mogu gledati hrt 2 i ligu prvaka na hrt,ne fali mi nijedan naš komentator
Neki nazalost ne mogu pratiti HRT2 zbog jebenog zatamnjivanja slike kad god je neki sportski prenos ... Ljudi valja nesto skontat, necemo valjda ove debile slusat kako nam kvare i srklete Evropsko ...
kelly lake

#281 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by kelly lake »

nema direktno veze sa Sasom...
al po meni najveca scena:
napadi 11.9. na crnogorskoj tv lik tokom prenosa dogadjaja iz NY kaze nesto tipa:
"znam da nije ni mjesto ni vrijeme,ali Roma je povela protiv....":):)
aidaa_princess90

#282 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by aidaa_princess90 »

Djaba sve covjek je meni takva legendda :-D :) :-D :) ,sa najljepsim porovalma ali i najorginalnijim :-D
b@tto

#283 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by b@tto »

aidaa_princess90 wrote:Djaba sve covjek je meni takva legendda :-D :) :-D :) ,sa najljepsim porovalma ali i najorginalnijim :-D

idiot
ProbuseniDolar

#284 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by ProbuseniDolar »

b@tto wrote:
aidaa_princess90 wrote:Djaba sve covjek je meni takva legendda :-D :) :-D :) ,sa najljepsim porovalma ali i najorginalnijim :-D

idiot

Idioti su oni sa BHT-a i FTV- a ...
b@tto

#285 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by b@tto »

ProbuseniDolar wrote:
b@tto wrote:

idiot

za mene je idiot onaj ko nema pojma o poslu kojim se bavi,u ovom slučaju tv komentator,pravi budalu od sebe ,zna da pravi budalu od sebe ali i dalje pravi budalu od sebe,kolegi koji sa njim radi je neugodno zbog idiotskih izjava ovog tzv. kometatora,priča cijeli prenos stvari koje apsolutno nemaju nikakve veze sa tekmom.
ovi sa bht i ftv nisu kvalitetni,daleko od toga.
aidaa_princess90

#286 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

ProbuseniDolar wrote:
b@tto wrote:

idiot

Ja necu reci ko je idiot a ko ne,jer smatram da nisam kompetentna osoba za to,ali je covjek legenda,a o tome govore djela njegova.Spasio je 5 zivota
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#287 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by grunt »

ProbuseniDolar wrote:
b@tto wrote:
Neki nazalost ne mogu pratiti HRT2 zbog jebenog zatamnjivanja slike kad god je neki sportski prenos ... Ljudi valja nesto skontat, necemo valjda ove debile slusat kako nam kvare i srklete Evropsko ...
A satelitska antena!!!
ProbuseniDolar

#288 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by ProbuseniDolar »

za mene je idiot onaj ko nema pojma o poslu kojim se bavi,u ovom slučaju tv komentator,pravi budalu od sebe ,zna da pravi budalu od sebe ali i dalje pravi budalu od sebe,kolegi koji sa njim radi je neugodno zbog idiotskih izjava ovog tzv. kometatora,priča cijeli prenos stvari koje apsolutno nemaju nikakve veze sa tekmom.

Svako ima svoje misljenje ... ja npr. uz tekmu volim i da se nasmijem a to mi od domacih komentatora pruza samo Vugdalic ... Vise volim da slusam njega, nego najprofesionalnijeg komentatora ... Ipak je fudbal zabava, a ne dramska predstava ... Prije bih rekao da ostali komentatori prave budale od sebe sa komentarima tipa "loptu sada ima ..." ili " i to je korner, out, ofsajd" ... hej ... pa zar smo mi moroni da ne mozemo sami skontati ko ima loptu i da li je lopta otisla u korner ... Vugdalic je ponudio nesto novo, otkaceno za moj pojam i kao takvo mi se svidja ...
ProbuseniDolar

#289 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by ProbuseniDolar »

A satelitska antena!!!
Dao pare elobu ... kokuz sam ... :D
b@tto

#290 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by b@tto »

ProbuseniDolar wrote:

Svako ima svoje misljenje ... ja npr. uz tekmu volim i da se nasmijem a to mi od domacih komentatora pruza samo Vugdalic ... Vise volim da slusam njega, nego najprofesionalnijeg komentatora ... Ipak je fudbal zabava, a ne dramska predstava ... Prije bih rekao da ostali komentatori prave budale od sebe sa komentarima tipa "loptu sada ima ..." ili " i to je korner, out, ofsajd" ... hej ... pa zar smo mi moroni da ne mozemo sami skontati ko ima loptu i da li je lopta otisla u korner ... Vugdalic je ponudio nesto novo, otkaceno za moj pojam i kao takvo mi se svidja ...
ok,poštujem ,ali za mene je idiot
moe_syzlak

#291 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by moe_syzlak »

kad jednom sale rece prosle godine (ne znam za koji stadion)
ovo je prava stadina od stadiona
Vaso

#292 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Vaso »

:lol:
aidaa_princess90

#293 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

SALE legendo
amarpitar

#294 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by amarpitar »

Poslušajte Vudgalićevog kolegu Spahu:

IMITATOR VELIDA SPAHE

The__Doctor

#295 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by The__Doctor »

Ovo mi vise lici na imitaciju onoga levata sa hayata...
aidaa_princess90

#296 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

amarpitar wrote:Poslušajte Vudgalićevog kolegu Spahu:

IMITATOR VELIDA SPAHE

heheh super je!!!
nikad_izvini

#297 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by nikad_izvini »

amarpitar wrote:Poslušajte Vudgalićevog kolegu Spahu:

IMITATOR VELIDA SPAHE

Igrate Fifu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :skoljka: Pro Evolution je za dvadesetčetiri klase bolji i relaniji :D
The__Doctor

#298 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by The__Doctor »

hahahahaha gleda li ga ko na OBN-u u Mimohodu nesto prica istom samo odjednom prekide sve i rece Kodri: "Meho kako majka?" :lol: :lol: :lol: pitam zato sto je u zadnje vrijeme bila slaba......... koji kralj :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#299 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Admir_1984 »

Jos je jednom pokazao da je pravo dobar covjek. Izgleda da je i par puta pisao FIFI o katastrofalnom stanju u BiH fudbalu :thumbup:
KPNCTNJAH

#300 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by KPNCTNJAH »

Admir_1984 wrote:Jos je jednom pokazao da je pravo dobar covjek. Izgleda da je i par puta pisao FIFI o katastrofalnom stanju u BiH fudbalu :thumbup:
nadam se da bolje pise pisma nego sto komentarise utakmice... hahaha jedva cekam da se objavi to pismo :D
Post Reply