evo pogledao sam na njihovom sajtu,ta Visa Electron koja ide uz Yes paket je nešto kao znak raspoznavanja koji od 4 vrste Yes paketa koristiš,osnovna kartica Yes paketa,a za šta služi,nigdje ne piše,meni je to niđe veze.akcija007 wrote:Hmm, onda mozda imas 2 tekuca racuna provjeri u banci ili pozivpom na 222-999 obje su kartice tekuceg racuna ne znam a moze biti da su ti novu karticu samo nakacili na postojeci tekuci racun. Sigurno je to a ne da imas 2 tekuca. Ne znam bas najbolje oko toga jer ne radim u tom sektoru.b@tto wrote:
ja već imam Visa Electron karticu,5 godina,jer primam platu preko banke,a novu Visa Electron karticu sam dobio prije 20-tak dana ,valjda u okviru Yes paketa,kažem valjda jer mi niko ništa ne objašnjava.šta mogu sa ovom karticom,jer imam 2 iste kartice,karticu za tekući račun sam dobio u martu jer mi je stara kartica istekla,a sada imam još jednu istu,a na Visa Classic čekam već dugo,dugo.
je li limit imam samo na Visa Classic ili i na ovoj novoj Visa electron kartici,i ako ne,čemu mi služi ova nova Visa Electron kartica.
hvala još jednom
Limit imas na obje kartice i na electron i na classic i oni su u potpunosti ne zavisni nemaju vezu s vezom. A ako su te dvije electron na jednom tekucem onda imas jedan limit tj. za tekuci racun koristis 2 kartice koje oboje isto daju stanje tog tekuceg racuna. Ali svakako nazovi banku ili otidji u njablizu poslovnicu i pitaj reci imam 2 electron kartice je su li to za jedan tekuci ili imas 2 tekuca ako se uspostavi da imas 2 tekuca zatvori jedan (taj gdje nije yes paket 9 da bezze ne placas 1,65 KM vodjenje racuna.
Ako sta dalje nije jasno pitaj !
hvala na pomoći.