F.K. Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
van Basten

#276 Re: F.K. Sarajevo

Post by van Basten »

danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada? :-)
elSaik

#277 Re: F.K. Sarajevo

Post by elSaik »

van Basten wrote:danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada? :-)
:D Vazda se sa nama mjere. Šta'š, uvijek se mlađi ugledao na starijeg. Zakon prirode.
van Basten

#278 Re: F.K. Sarajevo

Post by van Basten »

elSaik wrote:
van Basten wrote:danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada? :-)
:D Vazda se sa nama mjere. Šta'š, uvijek se mlađi ugledao na starijeg. Zakon prirode.
ah, pardon... do mene... ja pisao više figurativno, a skroz sam zaboravio da ste vi već fasovali 4 komada od ovako kilave ekipe :oops:
dia81

#279 Re: F.K. Sarajevo

Post by dia81 »

elSaik

#280 Re: F.K. Sarajevo

Post by elSaik »

van Basten wrote:
elSaik wrote:
ah, pardon... do mene... ja pisao više figurativno, a skroz sam zaboravio da ste vi već fasovali 4 komada od ovako kilave ekipe :oops:
I do mene je. :oops: Mislio sam da je tema PLBiH, pa rekoh, opet po nama, jadnima, što po 4 gola primamo... :oops:
belissima

#281 Re: F.K. Sarajevo

Post by belissima »

Strumfovi mali mi sada igramo lose a upisujemo bodove...e zamislite sta ce biti kada podjemo igrati... :dance:
Chopper_Horrace

#282 Re: F.K. Sarajevo

Post by Chopper_Horrace »

pitaraska kultura i nerasizam:)

http://www.youtube.com/watch?v=iRKu3gaEaMs
Fordas

#283 Re: F.K. Sarajevo

Post by Fordas »

Chopper_Horrace wrote:pitaraska kultura i nerasizam:)

http://www.youtube.com/watch?v=iRKu3gaEaMs
Znas majstore sta je najsmjesnije u svemu ovome? Sto je lik postavio ovaj video pa ga od bruke skinuo jer mu 'komentari' nisu odgovarali, pa ga evo opet postavlja kako bi izbrisao sve prethodne 'kompromitirajuće' komentare. ;-)
lab3352

#284 Re: F.K. Sarajevo

Post by lab3352 »

Upravo sam se cuo s ekipom koja je krenula u Široki Brijeg na tekmu (ekipa s zapada). Ima ih oko 200 i policija im ne da da uđu u Široki Brijeg ... horor ... toliko o fair play priči Jelića iz Širokog ...

Image
savrseni krug

#285 Re: F.K. Sarajevo

Post by savrseni krug »

siroki-sarajevo 1:0,šilic, minuta 20ta
lab3352

#286 Re: F.K. Sarajevo

Post by lab3352 »

Kraj prvoguvremena Široki Brijeg - Sarajevo 1:0 ... HZ nisu jos uvijek puštene da uđu u Široki Brijeg, drže ih Van grada ... Ostali rezultati završenih tekmi:

Slavija - Velež 2:1
Željezničar - Laktaši 1:0
Travnik - Modriča Maxima 1:0
Posušje - Čelik 3:2
Žepče - Jedinstvo 0:1
Zrinjski - Leotar 2:0 (mislim da je 2:0, nisam dobro čuo, ali Zrinjski je pobjedio)
Image
lab3352

#287 Re: F.K. Sarajevo

Post by lab3352 »

Mala ispravka:

Leotar - Sloboda 2:0
Zrinjski - Orašje 1:0

Široki Brijeg - Sarajevo 1:0
Milošević - crveni kartnon 56'
lab3352

#288 Re: F.K. Sarajevo

Post by lab3352 »

Široki Brijeg - Sarajevo 1:0 (76')
pudlica

#289 Re: F.K. Sarajevo

Post by pudlica »

pokrali su nas,dusmani :D ,moram malo nemojte zamjeriti :D
pudlica

#290 Re: F.K. Sarajevo

Post by pudlica »

20 ili 21 bod i mi dobri,slobodu necemo uzet to se odavno zna ove ostale bi trebali sve uzet i eto nas opet negdje gore u vrhu.ma ustvari jebo ovu nasu ligu,ajmo napraviti ligu navijaca pa ko ima bolje gostovanje,navijanje i nek uzme titulu :D
Crvena Tifoza

#291 Re: F.K. Sarajevo

Post by Crvena Tifoza »

pudlica wrote:20 ili 21 bod i mi dobri,slobodu necemo uzet to se odavno zna ove ostale bi trebali sve uzet i eto nas opet negdje gore u vrhu.ma ustvari jebo ovu nasu ligu,ajmo napraviti ligu navijaca pa ko ima bolje gostovanje,navijanje i nek uzme titulu :D
Pa vi bi ispali iz lige odma'.
Odavno vi neznate za taj pojam: navijaci. :lol:
pudlica

#292 Re: F.K. Sarajevo

Post by pudlica »

Crvena Tifoza wrote:
pudlica wrote:20 ili 21 bod i mi dobri,slobodu necemo uzet to se odavno zna ove ostale bi trebali sve uzet i eto nas opet negdje gore u vrhu.ma ustvari jebo ovu nasu ligu,ajmo napraviti ligu navijaca pa ko ima bolje gostovanje,navijanje i nek uzme titulu :D
Pa vi bi ispali iz lige odma'.

http://www.bljesak.info/content/view/7751/158/

nisi upucen al eto,barem bi bila bolja liga navijaca i nek mi ispadnemo nego ova nasa lafa premier liga
LSD

#293 Re: F.K. Sarajevo

Post by LSD »

Jos malo pa ce zakonom zabraniti dolazak gostujucih navijaca...nebi me cudilo...manijake su dva puta ove godine vracali,a evo sad i pitare :-?
strong69

#294 Re: F.K. Sarajevo

Post by strong69 »

Crvena Tifoza wrote: Pa vi bi ispali iz lige odma'.
A koji ste vi? Iako stojimo prilicno lose respektujem samo Manijake (takoder stoje lose) a vi ostali... Iako smo pali nisko ipak je to nedovoljno da se dostigne vas nivo.

Ovo kako je krenulo bicemo vraceni sa svih stadiona. Jos nisam cuo da neko moze zabraniti prisustvo navijacima na utakmici... Pa ako vec to planiraju onda treba da se oglase valjda dan ranije i kazu da nema nista od ulaska na stadion.

Ono sto je zanimljivo je da je Zeka iz tekme u tekmu najbolji i najborbeniji igrac Sarajevo iako ima skoro 40 godina. Pitam se koji vrag rade ovi klinci? Ako su ovakvi...
elSaik

#295 Re: F.K. Sarajevo

Post by elSaik »

strong69 wrote:
Crvena Tifoza wrote: Pa vi bi ispali iz lige odma'.
A koji ste vi? Iako stojimo prilicno lose respektujem samo Manijake (takoder stoje lose) a vi ostali... Iako smo pali nisko ipak je to nedovoljno da se dostigne vas nivo.

Ovo kako je krenulo bicemo vraceni sa svih stadiona. Jos nisam cuo da neko moze zabraniti prisustvo navijacima na utakmici... Pa ako vec to planiraju onda treba da se oglase valjda dan ranije i kazu da nema nista od ulaska na stadion.

Ono sto je zanimljivo je da je Zeka iz tekme u tekmu najbolji i najborbeniji igrac Sarajevo iako ima skoro 40 godina. Pitam se koji vrag rade ovi klinci? Ako su ovakvi...
Vi ne stojite loše, vi ne postojite. A mi ne stojim loše, mi trčimo loše. :mrgreen:
pudlica

#296 Re: F.K. Sarajevo

Post by pudlica »

http://www.bljesak.info/content/view/7751/158/

dole na komentare kliknite i citajte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
van Basten

#297 Re: F.K. Sarajevo

Post by van Basten »

eto... malo mi, malo sudija, vjerujem malo i instrukcije iz saveza... svi smo mi pripomogli da se frka poslije vikenda smiri i da Široki prestane prijetiti istupanjem iz lige jer više ih sudije ne zezaju, dapače :-)
volio bih da smo danas pobijedili iz sumnjive ofsajd pozicije barem, pa taman poslije jedva ostali u ligi, samo da vidim kako bi ovi "jadnici što ih sudije stalno zezaju" istupili iz lige. Nažalost, ovo Sarajevo to nije bilo u stanju uraditi, i iskreno - nisam ni očekivao da može. Pogotovo sa Novom Panićem na terenu :-)
elSaik

#298 Re: F.K. Sarajevo

Post by elSaik »

van Basten wrote:eto... malo mi, malo sudija, vjerujem malo i instrukcije iz saveza... svi smo mi pripomogli da se frka poslije vikenda smiri i da Široki prestane prijetiti istupanjem iz lige jer više ih sudije ne zezaju, dapače :-)
volio bih da smo danas pobijedili iz sumnjive ofsajd pozicije barem, pa taman poslije jedva ostali u ligi, samo da vidim kako bi ovi "jadnici što ih sudije stalno zezaju" istupili iz lige. Nažalost, ovo Sarajevo to nije bilo u stanju uraditi, i iskreno - nisam ni očekivao da može. Pogotovo sa Novom Panićem na terenu :-)
Za kojeg je Musemić rekao da je odradio svoj posao veoma dobro. Eto, lupate, a pojma nemate. :mrgreen:
strong69

#299 Re: F.K. Sarajevo

Post by strong69 »

elSaik wrote:
Vi ne stojite loše, vi ne postojite. A mi ne stojim loše, mi trčimo loše. :mrgreen:
Tu smo mi... Polako... Kao i svaki zivotni ciklus jedna generacija umire a dolazi druga... Poceli su da hodaju (da se izrazim tim terminom). Napredna djeca, vec sa 8 mjeseci prohodace :thumbup:

Iako pripadam ovim "izumirucim" i vec nekih 25-26 godina aktivno pratim Sarajevo definitivno podrzavam ove nove klince sa Zapada i njihovu furku.

Sarajevo juce izgubi. Slusao sam prenos na radiju i cini se da je sve ok bilo iako smo dobili 2 crvena. Nisam ni ocekivao da poslije poraza u Zenici Siroki dopusti da ionako lose Sarajevo uzme bod (ove).

Jbg, sto se mene tice nikad necu zaboraviti (i bice mi zao sto se to nije do kraja provelo) kad je NIkoliceva generacija harala u BiH u omladinskim kategorijam a onda se dobro nosila i u PL. Tad je klub trebao presjeci i napraviti zaokret, potpisati cvrste ugovore i postaviti visoke odstete za te momke. A NSBiH bukvalno je ukrao Skoru, dali mu ispisnicu u nedjelju da ode iz Sarajeva. Generacija su cinili igraci kao Berberovic, Mahmutovic, Haskic, Skoro... Steta...
pudlica

#300 Re: F.K. Sarajevo

Post by pudlica »

koliko sam vidio snimak sinoc dobro samo ona 2 crvena labava al eto
Locked