F.K. Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#276 Re: F.K. Sarajevo
danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada? 
-
elSaik
#277 Re: F.K. Sarajevo
van Basten wrote:danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada?
- van Basten
#278 Re: F.K. Sarajevo
ah, pardon... do mene... ja pisao više figurativno, a skroz sam zaboravio da ste vi već fasovali 4 komada od ovako kilave ekipeelSaik wrote:van Basten wrote:danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada?Vazda se sa nama mjere. Šta'š, uvijek se mlađi ugledao na starijeg. Zakon prirode.
-
dia81
#279 Re: F.K. Sarajevo
http://www.fcsarajevo.ba je u funkciji
-
elSaik
#280 Re: F.K. Sarajevo
I do mene je.van Basten wrote:ah, pardon... do mene... ja pisao više figurativno, a skroz sam zaboravio da ste vi već fasovali 4 komada od ovako kilave ekipeelSaik wrote:van Basten wrote:danas tanko... kilavo... i ne samo danas, cijelo proljeće je tako... igra bez igre, bodovi guzovače... pitanje je koliko tanka treba biti neka ekipa da od ovakvog Sarajeva primi 3-4 komada?Vazda se sa nama mjere. Šta'š, uvijek se mlađi ugledao na starijeg. Zakon prirode.
-
belissima
#281 Re: F.K. Sarajevo
Strumfovi mali mi sada igramo lose a upisujemo bodove...e zamislite sta ce biti kada podjemo igrati... 
- Chopper_Horrace
-
Fordas
#283 Re: F.K. Sarajevo
Znas majstore sta je najsmjesnije u svemu ovome? Sto je lik postavio ovaj video pa ga od bruke skinuo jer mu 'komentari' nisu odgovarali, pa ga evo opet postavlja kako bi izbrisao sve prethodne 'kompromitirajuće' komentare.
- lab3352
#284 Re: F.K. Sarajevo
Upravo sam se cuo s ekipom koja je krenula u Široki Brijeg na tekmu (ekipa s zapada). Ima ih oko 200 i policija im ne da da uđu u Široki Brijeg ... horor ... toliko o fair play priči Jelića iz Širokog ...

- savrseni krug
#285 Re: F.K. Sarajevo
siroki-sarajevo 1:0,šilic, minuta 20ta
- lab3352
#286 Re: F.K. Sarajevo
Kraj prvoguvremena Široki Brijeg - Sarajevo 1:0 ... HZ nisu jos uvijek puštene da uđu u Široki Brijeg, drže ih Van grada ... Ostali rezultati završenih tekmi:
Slavija - Velež 2:1
Željezničar - Laktaši 1:0
Travnik - Modriča Maxima 1:0
Posušje - Čelik 3:2
Žepče - Jedinstvo 0:1
Zrinjski - Leotar 2:0 (mislim da je 2:0, nisam dobro čuo, ali Zrinjski je pobjedio)

Slavija - Velež 2:1
Željezničar - Laktaši 1:0
Travnik - Modriča Maxima 1:0
Posušje - Čelik 3:2
Žepče - Jedinstvo 0:1
Zrinjski - Leotar 2:0 (mislim da je 2:0, nisam dobro čuo, ali Zrinjski je pobjedio)

- lab3352
#287 Re: F.K. Sarajevo
Mala ispravka:
Leotar - Sloboda 2:0
Zrinjski - Orašje 1:0
Široki Brijeg - Sarajevo 1:0
Milošević - crveni kartnon 56'
Leotar - Sloboda 2:0
Zrinjski - Orašje 1:0
Široki Brijeg - Sarajevo 1:0
Milošević - crveni kartnon 56'
- lab3352
#288 Re: F.K. Sarajevo
Široki Brijeg - Sarajevo 1:0 (76')
-
pudlica
#289 Re: F.K. Sarajevo
pokrali su nas,dusmani
,moram malo nemojte zamjeriti 
-
pudlica
#290 Re: F.K. Sarajevo
20 ili 21 bod i mi dobri,slobodu necemo uzet to se odavno zna ove ostale bi trebali sve uzet i eto nas opet negdje gore u vrhu.ma ustvari jebo ovu nasu ligu,ajmo napraviti ligu navijaca pa ko ima bolje gostovanje,navijanje i nek uzme titulu 
-
Crvena Tifoza
#291 Re: F.K. Sarajevo
Pa vi bi ispali iz lige odma'.pudlica wrote:20 ili 21 bod i mi dobri,slobodu necemo uzet to se odavno zna ove ostale bi trebali sve uzet i eto nas opet negdje gore u vrhu.ma ustvari jebo ovu nasu ligu,ajmo napraviti ligu navijaca pa ko ima bolje gostovanje,navijanje i nek uzme titulu
Odavno vi neznate za taj pojam: navijaci.
-
pudlica
#292 Re: F.K. Sarajevo
Crvena Tifoza wrote:Pa vi bi ispali iz lige odma'.pudlica wrote:20 ili 21 bod i mi dobri,slobodu necemo uzet to se odavno zna ove ostale bi trebali sve uzet i eto nas opet negdje gore u vrhu.ma ustvari jebo ovu nasu ligu,ajmo napraviti ligu navijaca pa ko ima bolje gostovanje,navijanje i nek uzme titulu
http://www.bljesak.info/content/view/7751/158/
nisi upucen al eto,barem bi bila bolja liga navijaca i nek mi ispadnemo nego ova nasa lafa premier liga
-
LSD
#293 Re: F.K. Sarajevo
Jos malo pa ce zakonom zabraniti dolazak gostujucih navijaca...nebi me cudilo...manijake su dva puta ove godine vracali,a evo sad i pitare 
- strong69
#294 Re: F.K. Sarajevo
A koji ste vi? Iako stojimo prilicno lose respektujem samo Manijake (takoder stoje lose) a vi ostali... Iako smo pali nisko ipak je to nedovoljno da se dostigne vas nivo.Crvena Tifoza wrote: Pa vi bi ispali iz lige odma'.
Ovo kako je krenulo bicemo vraceni sa svih stadiona. Jos nisam cuo da neko moze zabraniti prisustvo navijacima na utakmici... Pa ako vec to planiraju onda treba da se oglase valjda dan ranije i kazu da nema nista od ulaska na stadion.
Ono sto je zanimljivo je da je Zeka iz tekme u tekmu najbolji i najborbeniji igrac Sarajevo iako ima skoro 40 godina. Pitam se koji vrag rade ovi klinci? Ako su ovakvi...
-
elSaik
#295 Re: F.K. Sarajevo
Vi ne stojite loše, vi ne postojite. A mi ne stojim loše, mi trčimo loše.strong69 wrote:A koji ste vi? Iako stojimo prilicno lose respektujem samo Manijake (takoder stoje lose) a vi ostali... Iako smo pali nisko ipak je to nedovoljno da se dostigne vas nivo.Crvena Tifoza wrote: Pa vi bi ispali iz lige odma'.
Ovo kako je krenulo bicemo vraceni sa svih stadiona. Jos nisam cuo da neko moze zabraniti prisustvo navijacima na utakmici... Pa ako vec to planiraju onda treba da se oglase valjda dan ranije i kazu da nema nista od ulaska na stadion.
Ono sto je zanimljivo je da je Zeka iz tekme u tekmu najbolji i najborbeniji igrac Sarajevo iako ima skoro 40 godina. Pitam se koji vrag rade ovi klinci? Ako su ovakvi...
-
pudlica
- van Basten
#297 Re: F.K. Sarajevo
eto... malo mi, malo sudija, vjerujem malo i instrukcije iz saveza... svi smo mi pripomogli da se frka poslije vikenda smiri i da Široki prestane prijetiti istupanjem iz lige jer više ih sudije ne zezaju, dapače
volio bih da smo danas pobijedili iz sumnjive ofsajd pozicije barem, pa taman poslije jedva ostali u ligi, samo da vidim kako bi ovi "jadnici što ih sudije stalno zezaju" istupili iz lige. Nažalost, ovo Sarajevo to nije bilo u stanju uraditi, i iskreno - nisam ni očekivao da može. Pogotovo sa Novom Panićem na terenu
volio bih da smo danas pobijedili iz sumnjive ofsajd pozicije barem, pa taman poslije jedva ostali u ligi, samo da vidim kako bi ovi "jadnici što ih sudije stalno zezaju" istupili iz lige. Nažalost, ovo Sarajevo to nije bilo u stanju uraditi, i iskreno - nisam ni očekivao da može. Pogotovo sa Novom Panićem na terenu
-
elSaik
#298 Re: F.K. Sarajevo
Za kojeg je Musemić rekao da je odradio svoj posao veoma dobro. Eto, lupate, a pojma nemate.van Basten wrote:eto... malo mi, malo sudija, vjerujem malo i instrukcije iz saveza... svi smo mi pripomogli da se frka poslije vikenda smiri i da Široki prestane prijetiti istupanjem iz lige jer više ih sudije ne zezaju, dapače![]()
- strong69
#299 Re: F.K. Sarajevo
Tu smo mi... Polako... Kao i svaki zivotni ciklus jedna generacija umire a dolazi druga... Poceli su da hodaju (da se izrazim tim terminom). Napredna djeca, vec sa 8 mjeseci prohodaceelSaik wrote:
Vi ne stojite loše, vi ne postojite. A mi ne stojim loše, mi trčimo loše.
Iako pripadam ovim "izumirucim" i vec nekih 25-26 godina aktivno pratim Sarajevo definitivno podrzavam ove nove klince sa Zapada i njihovu furku.
Sarajevo juce izgubi. Slusao sam prenos na radiju i cini se da je sve ok bilo iako smo dobili 2 crvena. Nisam ni ocekivao da poslije poraza u Zenici Siroki dopusti da ionako lose Sarajevo uzme bod (ove).
Jbg, sto se mene tice nikad necu zaboraviti (i bice mi zao sto se to nije do kraja provelo) kad je NIkoliceva generacija harala u BiH u omladinskim kategorijam a onda se dobro nosila i u PL. Tad je klub trebao presjeci i napraviti zaokret, potpisati cvrste ugovore i postaviti visoke odstete za te momke. A NSBiH bukvalno je ukrao Skoru, dali mu ispisnicu u nedjelju da ode iz Sarajeva. Generacija su cinili igraci kao Berberovic, Mahmutovic, Haskic, Skoro... Steta...
-
pudlica
#300 Re: F.K. Sarajevo
koliko sam vidio snimak sinoc dobro samo ona 2 crvena labava al eto