A evo i Alternativna Konferencija!

Hoce ti foteljasi traziti dlake u jajetu, umjesto da se, kao pravi naucnici granicnih nauka, ufate heklanja i skidanja sihira.olduser wrote:podvuko si slikanje..misli se na crtanje..trazis dlaku u jajetu..mislim ako si pomislio da je slikanje fotoaparatom okupljenih
Baš mi je žao vas što "volite" BiH, a niste uložili dovoljan napor ni da se opismenite.brdo wrote:kad SEMIR jednog dana dokaze, mada izgleda netreba ni dokazivati da je BOSANSKA dolina piramida fakt koi trebaju prihvatiti svi koi sumnjaju da ih tamo nema , sve ove nasmjeske koje sada citam ostavite na svoim stranicama da se mozete sami sebi smijati ---- bas mi vas zao onih koi nevole BIH .PROSEJTAJTE SE DO VISOKOG pa onda pisite ?????![]()
brdo wrote:kad SEMIR jednog dana dokaze, mada izgleda netreba ni dokazivati da je BOSANSKA dolina piramida fakt koi trebaju prihvatiti svi koi sumnjaju da ih tamo nema , sve ove nasmjeske koje sada citam ostavite na svoim stranicama da se mozete sami sebi smijati ---- bas mi vas zao onih koi nevole BIH .PROSEJTAJTE SE DO VISOKOG pa onda pisite ?????![]()
Nisam ja, neko drugi je. Kamo srece da je to (jedina) dlaka u (fondacijskom) jajetu!olduser wrote: podvuko si slikanje..misli se na crtanje..trazis dlaku u jajetu..mislim ako si pomislio da je slikanje fotoaparatom okupljenih
Energični leptir wrote:Baš mi je žao vas što "volite" BiH, a niste uložili dovoljan napor ni da se opismenite.brdo wrote:kad SEMIR jednog dana dokaze, mada izgleda netreba ni dokazivati da je BOSANSKA dolina piramida fakt koi trebaju prihvatiti svi koi sumnjaju da ih tamo nema , sve ove nasmjeske koje sada citam ostavite na svoim stranicama da se mozete sami sebi smijati ---- bas mi vas zao onih koi nevole BIH .PROSEJTAJTE SE DO VISOKOG pa onda pisite ?????![]()

A štooo? Jel ti preferiraš fotonsko misaono informiranje, kako propovijeda Muris Osmanagić?Fiore wrote:Jak ti izvor informiranja
„Svjetlosni zraci nisu samo prenosnici sunčeve energije. Oni su i najbolji prenosnici bezbrojnih kodiranih informacija za živu i neživu materiju na Zemlju iz Svemira. Uvoz i izvoz misli u međuzvjezdanim odnosima je sigurno lakši od izvoza i uvoza života.“
Profesor bi to isto rekao i za FENA-u, Avaz, San, Oslobodjenje i ina glasila Fondacije da su ga pitali, samo sto je upitno da li bi oni to i objavili.Fiore wrote:Jak ti izvor informiranja
proslijedi covjeku, nek uciveseoko_kukulamovic wrote:Raja, hoćemo li sutra na teferič u Visoko?![]()
Sta ima patriotaEnergični leptir wrote:Baš mi je žao vas što "volite" BiH, a niste uložili dovoljan napor ni da se opismenite.brdo wrote:kad SEMIR jednog dana dokaze, mada izgleda netreba ni dokazivati da je BOSANSKA dolina piramida fakt koi trebaju prihvatiti svi koi sumnjaju da ih tamo nema , sve ove nasmjeske koje sada citam ostavite na svoim stranicama da se mozete sami sebi smijati ---- bas mi vas zao onih koi nevole BIH .PROSEJTAJTE SE DO VISOKOG pa onda pisite ?????![]()
brdo wrote:kad SEMIR jednog dana dokaze, mada izgleda netreba ni dokazivati da je BOSANSKA dolina piramida fakt koi trebaju prihvatiti svi koi sumnjaju da ih tamo nema , sve ove nasmjeske koje sada citam ostavite na svoim stranicama da se mozete sami sebi smijati ---- bas mi vas zao onih koi nevole BIH .PROSEJTAJTE SE DO VISOKOG pa onda pisite ?????![]()
veseoko_kukulamovic wrote:Čujem da je otvorenje nove sezone bilo dramatično, legla piramida kol'ko je raje došlo!
Jel iš'o ko od ovih patriota s foruma?