Isto navijeni. Ja bi im dao odma volan i rekao haj ti vozi a ja cu zvocat.scooter21ba wrote:moraju kad vozac ne zna nista od togamadner wrote:Najgore mi je kad suvozaci pocni kritikovat.
Te nemoj vozit 120, te daj zmigavac, te pazi djete, te ne preko trotoara, te ovo je zabrana, te bilo je crveno.
Uzaas
Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- madner
#276 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
-
walkabout
#277 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
lose navike suvozaca...
posebno su osobiti oni...sto govore kako da vozis...a nemaju ni polozen vozacki...
posebno su osobiti oni...sto govore kako da vozis...a nemaju ni polozen vozacki...
- Better Man
#278 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Danas vozim kući s kućice na autoputu. Obzirom da su samo dvije radile u jednom pravcu stvorila se velika kolona. I našao se jedan papak sa truhlim golfom dvojkom koji nije mogao čekati u koloni kao sav normalan svijet, već je uzeo čitavu kolonu da zaobiđe, kako bi on došao prvi na red. Htio se ubaciti ispred mene, ali samu pokazao da ne može, a i djevojka iza ga nije pustila. Ali se on ubacio iza nas i kasnije je me prestigao na autoputu (mislim da ga je gulio do daske).
-
b@tto
#279 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
e takve ja nikad ne puštam,nikad.Better Man wrote:Danas vozim kući s kućice na autoputu. Obzirom da su samo dvije radile u jednom pravcu stvorila se velika kolona. I našao se jedan papak sa truhlim golfom dvojkom koji nije mogao čekati u koloni kao sav normalan svijet, već je uzeo čitavu kolonu da zaobiđe, kako bi on došao prvi na red. Htio se ubaciti ispred mene, ali samu pokazao da ne može, a i djevojka iza ga nije pustila. Ali se on ubacio iza nas i kasnije je me prestigao na autoputu (mislim da ga je gulio do daske).
idioti.
-
d2
#280 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
da li bi nesto bilo drugacije da je vozio najnovijeg mercedesa ?Better Man wrote:Danas vozim kući s kućice na autoputu. Obzirom da su samo dvije radile u jednom pravcu stvorila se velika kolona. I našao se jedan papak sa truhlim golfom dvojkom koji nije mogao čekati u koloni kao sav normalan svijet, već je uzeo čitavu kolonu da zaobiđe, kako bi on došao prvi na red. Htio se ubaciti ispred mene, ali samu pokazao da ne može, a i djevojka iza ga nije pustila. Ali se on ubacio iza nas i kasnije je me prestigao na autoputu (mislim da ga je gulio do daske).
-
b@tto
#281 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
d2 wrote:da li bi nesto bilo drugacije da je vozio najnovijeg mercedesa ?Better Man wrote:Danas vozim kući s kućice na autoputu. Obzirom da su samo dvije radile u jednom pravcu stvorila se velika kolona. I našao se jedan papak sa truhlim golfom dvojkom koji nije mogao čekati u koloni kao sav normalan svijet, već je uzeo čitavu kolonu da zaobiđe, kako bi on došao prvi na red. Htio se ubaciti ispred mene, ali samu pokazao da ne može, a i djevojka iza ga nije pustila. Ali se on ubacio iza nas i kasnije je me prestigao na autoputu (mislim da ga je gulio do daske).
pa vjerovatno ne bi,ali je u pitanju idiotsko ponašanje,zar nije.ja se u tim situacijma ne mičem,po cijenu sudara,
-
d2
#282 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
potpuno se slazem sa tobom medjutim to je uzaludno jer uvijek u koloni ima neko ko ce ga pustiti
ipak covjek je tako naglasio papka sa truhlim golfom dvojkom da pretpostavljam da mu ne bi smetalo da je to bio dirigent sarajevske filharmonije sa novim BMWom...
ipak covjek je tako naglasio papka sa truhlim golfom dvojkom da pretpostavljam da mu ne bi smetalo da je to bio dirigent sarajevske filharmonije sa novim BMWom...
-
b@tto
#283 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
papak je,to je očito iz njegovog postupka.d2 wrote:potpuno se slazem sa tobom medjutim to je uzaludno jer uvijek u koloni ima neko ko ce ga pustiti
-
d2
#284 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
... odustajem
- scooter21ba
#285 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
jeste on papak ali bili ti ili bilo ko drugi smio da mu se ne pomaknes? ili bi mozda cekao da vidis cijev kroz prozor da to uradis i jos da mu se izvinjavas sto mu se nisi skloniob@tto wrote:papak je,to je očito iz njegovog postupka.d2 wrote:potpuno se slazem sa tobom medjutim to je uzaludno jer uvijek u koloni ima neko ko ce ga pustiti
- Control panel
#286 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
u ovakvim situacijama gdje svi mi cekamo na red a onda naidje papak u bilo kojem autu i hoce da se ubaci me nema sanse, nedam pa da se na znam sta desi.
ako hoce neko iza da ga pusti i da ispadne budala sto on ceka red a ovaj ne neka ga pusti. ali ja ne. i zaboli me sto ce on potegnuti cijev. svi ste se usrali tih cijevi. te nesmijes ovo te nesmijes ono jer ce ti taj potegnuti cijev. pa halo ljudi gdje to zivimo. predstavljate da je gore nego u onim najgorim cetvrtima u americi.
jedna scena od neki dan uvali mi se bezobrazno tip sa nekom meckom i to preko raskrsnice na marindvoru, ja vozim dijete nazad i jedva prikocih, naravno nigdje zmigavca. sa njim neka zenska. ja mu sviram granam rukama a on meni pokazuje da prikocim, ja vozim normala (zbog mog potomka), nije bio ni dvije tri sekunde ispred mene vec je poceo slalom da vozi. probao sam da ga stignem na semaforu da ga pitam jeli to hoce da impresionira trebu pa tako vozi. ali nisam bio toliko lud da se trkam sa njim po gradu. kreten
ako hoce neko iza da ga pusti i da ispadne budala sto on ceka red a ovaj ne neka ga pusti. ali ja ne. i zaboli me sto ce on potegnuti cijev. svi ste se usrali tih cijevi. te nesmijes ovo te nesmijes ono jer ce ti taj potegnuti cijev. pa halo ljudi gdje to zivimo. predstavljate da je gore nego u onim najgorim cetvrtima u americi.
jedna scena od neki dan uvali mi se bezobrazno tip sa nekom meckom i to preko raskrsnice na marindvoru, ja vozim dijete nazad i jedva prikocih, naravno nigdje zmigavca. sa njim neka zenska. ja mu sviram granam rukama a on meni pokazuje da prikocim, ja vozim normala (zbog mog potomka), nije bio ni dvije tri sekunde ispred mene vec je poceo slalom da vozi. probao sam da ga stignem na semaforu da ga pitam jeli to hoce da impresionira trebu pa tako vozi. ali nisam bio toliko lud da se trkam sa njim po gradu. kreten
- Control panel
#287 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
voznja u suprotnom pravcu i jos im se ti moras skloniti da njihovo velicanstvo prodje.
da mi je u toj sitaciji bager sto bih volio da ih malo naslazem
da mi je u toj sitaciji bager sto bih volio da ih malo naslazem
- Better Man
#288 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Taman da je prošao u najnovijem Aston Martinu bio bi papak, jer nepoštuje pravila ponašanja i ne bih ga pustio.d2 wrote:da li bi nesto bilo drugacije da je vozio najnovijeg mercedesa ?Better Man wrote:Danas vozim kući s kućice na autoputu. Obzirom da su samo dvije radile u jednom pravcu stvorila se velika kolona. I našao se jedan papak sa truhlim golfom dvojkom koji nije mogao čekati u koloni kao sav normalan svijet, već je uzeo čitavu kolonu da zaobiđe, kako bi on došao prvi na red. Htio se ubaciti ispred mene, ali samu pokazao da ne može, a i djevojka iza ga nije pustila. Ali se on ubacio iza nas i kasnije je me prestigao na autoputu (mislim da ga je gulio do daske).
-
b@tto
#289 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
možda je glupo i od mene,ja se u tim situacijama ne mičem,rekao sam već po cijenu sudara se ne mičem,pa šta bude da bude.scooter21ba wrote:jeste on papak ali bili ti ili bilo ko drugi smio da mu se ne pomaknes? ili bi mozda cekao da vidis cijev kroz prozor da to uradis i jos da mu se izvinjavas sto mu se nisi skloniob@tto wrote:papak je,to je očito iz njegovog postupka.d2 wrote:potpuno se slazem sa tobom medjutim to je uzaludno jer uvijek u koloni ima neko ko ce ga pustiti
- vjesticanametli
#290 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
gluho bilo samo se ti zezaj al nije bilo zabavnoscooter21ba wrote:jeste on papak ali bili ti ili bilo ko drugi smio da mu se ne pomaknes? ili bi mozda cekao da vidis cijev kroz prozor da to uradis i jos da mu se izvinjavas sto mu se nisi skloniob@tto wrote:papak je,to je očito iz njegovog postupka.d2 wrote:potpuno se slazem sa tobom medjutim to je uzaludno jer uvijek u koloni ima neko ko ce ga pustiti
- scooter21ba
#291 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
ne zezam nego bas zbog toga sto nije bilo zabavno i govorim a ovi ocito nisu dosada bili u toj situacijivjesticanametli wrote:gluho bilo samo se ti zezaj al nije bilo zabavnoscooter21ba wrote: jeste on papak ali bili ti ili bilo ko drugi smio da mu se ne pomaknes? ili bi mozda cekao da vidis cijev kroz prozor da to uradis i jos da mu se izvinjavas sto mu se nisi sklonio
- DaysleepeR
#292 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
a što motoristi živ bio?iPlay wrote:- Ljudi stariji od 40 godina
- Spora voznja
- Motoristi !!!!!!!
- Trkanje izmedju auta, uvaljivanje u mm i tako to...
- Zene starije od 30 godina za volanom (cast izuzetcima)
- Civilna murija
- Bullet Tooth Tony
#293 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Jedina loša navika vozača je što ne misle glavom dok voze i što misle da su jedini koji voze
- VR6
#294 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Dobro recenoBeg_Babic wrote:Jedina loša navika vozača je što ne misle glavom dok voze i što misle da su jedini koji voze
VeHdad to je tvoj problem
- terapija
#295 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Iako sam i ja Golf2 - "drajver" (bar je 100% teh, ispravan, generalno remontovan itd., nikada nisam imao niti 1KM kazne, udes, itd...) i borim se protiv svih sto preziru vozace ovih lijepih auta
, moram priznati da ima nesto u mentalitetu istih. I sam se nekada zapitam sta pojedinci misle u tim momentima. Evo jutros, vracam se iz grada pema Naselju Aerodrom Butmirskom Cestom. Ispred mene Golf 2 (TD naravno), zute boje, zacudjujuce nema sportske pruge, ali zato ima smedje pruge od korozije po sastavima. Unutra 2 "frajera" naprijed i 2 "koke" pozadi. Gentlemen-i nema sta
Nakon niza provokacija s njegove strane poput preticanja pa usporavanja, (nicim izazvanih) stvorio je kolonu od 5-6 vozila, ide ispred mene otprilike 35km/h i kao nesto trza kocnicom da vidi kako cu reagovati. Drzao sam odstojanje nekih 20m i nastavio na tom odstojanju. Vozila iza mene pocinju da sviraju i ja mu dajem znak dugim svjetlima, da nesto poduzme
naravno usporava jos vise i vozi sredinom puta. Srecom morao je uskoro skrenuti desno kod "Park"-ovog rasadnika. Dao je desni zmigavac i jos usporava. Ja sam dao lijevi i krenem napokon da ga zaobidjem i u tom momentu on skrece potpuno na lijevu stranu puta (a dao je desni zmigavac) Samo me sreca sacuvala i dovoljno odstojanje. Vozilo iza mene je isto nekako stalo, dalje iza ne vjerujem da je bilo belaja iako je bila stisnuta kolona. Zatim stiska gas do kraja (izbacujuci crni dim kako iz auspuha, tako i ispod haube
) i nastavlja svoje skretanje lijevo i umalo da pokupi svoje starijih ljudi sto su prelazili na tom prikljucenju puta s lijeve strane.
Pa koji to idiot mora da bude, jebote.

Pa koji to idiot mora da bude, jebote.
- Neelix
#296 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
terapija, cini mi se da je taj namjerno htio da ga lupis ozada da ti izvuce pare, to mi je jedino logicno objasnjenje, ako vec nije bilo nikakvog razloga za tako idiotsko ponasanje
neki dan konj sa nekim od novijih audija, crni, na malti hoce da se uvali kao prvi u kolonu za skretanje lijevo (mater mu jebem, kako mi to na zivce ide
), i usao je sa pola auta u tu traku, a guzica mu je ostala u traci za pravo, tako da se stvorila kolona jer ga ljudi nisu mogli zaobic 
neki dan konj sa nekim od novijih audija, crni, na malti hoce da se uvali kao prvi u kolonu za skretanje lijevo (mater mu jebem, kako mi to na zivce ide
-
d2
#297 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
ja sam imao slican obracun sa dvojokom oko mostara dok sam isao na more...
djevojka je bila samnom pa se prepala i pocela da vice stani da izadjem, ja sam tako bio zapjenio da bih se pogurao sa njim sa ceste pa ili on ili ja...
elem posto nisam bio sam ...
iako sam i sam vozio dvojku 10 godina moram priznati da je daleko najveci broj kretena upravo u dvojkama, da li zato sto ih ima najvise ili zato sto ih kreteni zaista gotive ne znam ali ako vidis kakvog majmuna da pravi sranje na cesti najveca je sansa da je u dvojci upravo...
danas imam ipak daleko bolje i brze auto pa se ne obazirem na debile
djevojka je bila samnom pa se prepala i pocela da vice stani da izadjem, ja sam tako bio zapjenio da bih se pogurao sa njim sa ceste pa ili on ili ja...
elem posto nisam bio sam ...
iako sam i sam vozio dvojku 10 godina moram priznati da je daleko najveci broj kretena upravo u dvojkama, da li zato sto ih ima najvise ili zato sto ih kreteni zaista gotive ne znam ali ako vidis kakvog majmuna da pravi sranje na cesti najveca je sansa da je u dvojci upravo...
danas imam ipak daleko bolje i brze auto pa se ne obazirem na debile
-
b@tto
#298 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
Neelix wrote:terapija, cini mi se da je taj namjerno htio da ga lupis ozada da ti izvuce pare, to mi je jedino logicno objasnjenje, ako vec nije bilo nikakvog razloga za tako idiotsko ponasanje![]()
neki dan konj sa nekim od novijih audija, crni, na malti hoce da se uvali kao prvi u kolonu za skretanje lijevo (mater mu jebem, kako mi to na zivce ide), i usao je sa pola auta u tu traku, a guzica mu je ostala u traci za pravo, tako da se stvorila kolona jer ga ljudi nisu mogli zaobic
za takvo ponašanje ne mora biti razlog da izvuče pare,dovoljno je biti idiot
-
d2
#299 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
upravo, imas takvih koliko hoces
-
b@tto
#300 Re: Loše navike vozača u večim gradovima BiH???
meni inače nikada neće biti jasno šta u takvim situacijama,kada takvi idioti naprave prekršaj za koji su sami krivi,a nije u pitanju brzina,pojas,svjetla nego bukvalno iživljavanje na cesti,kada ih policija zaustavi,šta kažu ,zbog čega su divljali na cesti,jer je to divljanje ,ništa drugo.