Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

nausnica wrote:Zar je fakat toliko lakse mene napasti NEGO sam iskopati na internetu informaciju dostupnu svima - da je cura rodjena 1982. godine.
osjecas se napadnutom? Ne vidim da je neko brojao tvoja krvna zrnca i vrijedjao te jer si iz krajiske, hercegovacke, ... (ubaciti po potrebi) porodice. Prozivati Eminu na osnovu lokalne pripadnosti njenih predaka je vrlo neukusno.
nausnica wrote: Nije ona nista pametnija niti gluplja od ostalih, ali je imala hebenu srecu da bude rodjena u toj sandzackoj porodici gdje joj pada s neba (tj iz tatinog racuna) sve sto pozeli. Njen uspjeh je zapravo uspjeh novca i tatinog racuna i veza. Ona se samo trebala potruditi da to ne upropasti.
Kenan-Safvet

Post by Kenan-Safvet »

Jel to ona plavokosa politicarka skare-ozbolt?
nausnica

Post by nausnica »

basta sljezove boje wrote:
nausnica wrote:Zar je fakat toliko lakse mene napasti NEGO sam iskopati na internetu informaciju dostupnu svima - da je cura rodjena 1982. godine.
osjecas se napadnutom? Ne vidim da je neko brojao tvoja krvna zrnca i vrijedjao te jer si iz krajiske, hercegovacke, ... (ubaciti po potrebi) porodice. Prozivati Eminu na osnovu lokalne pripadnosti njenih predaka je vrlo neukusno.
nausnica wrote: Nije ona nista pametnija niti gluplja od ostalih, ali je imala hebenu srecu da bude rodjena u toj sandzackoj porodici gdje joj pada s neba (tj iz tatinog racuna) sve sto pozeli. Njen uspjeh je zapravo uspjeh novca i tatinog racuna i veza. Ona se samo trebala potruditi da to ne upropasti.
Pa sto odmah ne kažeš da si i ti iz Sandžaka, već tu mlatiš oko žbunja :D
basta sljezove boje

nausnica wrote:
Pa sto odmah ne kažeš da si i ti iz Sandžaka, već tu mlatiš oko žbunja :D
ti si zaista nepopravljiv slucaj ksenofoba

vjerojatno bi ti Emina bila prihvatljivija da joj je otac rodjeni Sarajlija, ali niko ne bira svoje pretke, pa ni ti
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

A sto sandzaklije brane Ganica i cerku mu ?
basta sljezove boje

gospodar kuglastih munja wrote:A sto sandzaklije brane Ganica i cerku mu ?
je li ovo meni upuceno? Ako jeste,

kao prvo, ne branim nikoga, ali mi je vrlo odvratan linch koji nausnica cini na ovim stranicama iz najnizih pobuda nedostojnih ljudskog bica

kao drugo, ako je neko kriminalac, ne vidim kakve veze ima je li iz Novog Pazara ili je iz Novog Sarajeva

kao trece, zeljela sam upitati dicne biografe mladjahne Emine koji su naveli podatak da je Emina rodjena 1982. a upisala Oxford 1997 je li to sto pisu uopce moguce. Poznajem proceduru upisa na engleskim univerzitetima i cudi me da neko ko ima iskljucivo novac i veze, kako nam to rece cijenjena nausnica, moze u 15.-oj godini upisati jedan od najrenomiranijih univerziteta u Europi i proci 2 stroga interviewa

kao cetvrto, izgleda da je tema ko ce dalje pljunuti, pa se nemam namjeru dalje zadrzavati na njoj

kao peto, biljezim se s stovanjem
nausnica

Post by nausnica »

A što je tebe stid što si iz Sandžaka?
gospodar kuglastih munja

nausnica wrote:A što je tebe stid što si iz Sandžaka?
:shock: :lol:
basta sljezove boje

stid? :lol:

mene bi bilo stid jedino onda kada bih kupovala stan u Bosmalu i kada bi se druzila sa Tinkom Milinovic
sebilj

Post by sebilj »

stid? :lol:

mene bi bilo stid jedino onda kada bih kupovala stan u Bosmalu i kada bi se druzila sa Tinkom Milinovic
:thumbup:
nausnica

Post by nausnica »

Smijala bih ti se, ali ne mogu, pokušavam da smršam još 2kg :D

Okreni - obrni, eberečke - ebertude, bolja je Tinka od Emine za 5 tih tvojih Sandžaktransa kojih se stidiš ;)
sekspir

Post by sekspir »

Godina je 199o.Jesen.U Pancevu,u OHIS-u(petrohemijskoj kompaniji jugosl.znacaja)razgovaramo na uobicajenom poslovnom rucku.Naravno,i politika je neizbjezna tema:Spomenuh reformiste Ante Markovica,a razgovaraju privrednici,i svi se slazu da je to rjesenje za izlaz iz sveprisutnije krize jugoslovenskog drustva.Spomenuh,uzgred,i Ejupa Ganica,Jugoslovena,koji je bio na listi reformista,pa onda preko noci reterirao u SDA,kao meni,tada,prilicno nepoznatu osobu.Javi se neki Leka(zaboravio sam mu prezime) direktor jednog OOUR-a za proizvodnju gume i plastike u pomenutom Kombinatu:"Znam coveka,isli smo zajedno u Gimnaziju u Novu Varos.U zivotu nisam vidio sposobnijeg coveka da celu knjigu nauci za jedan sat - naizust.A i inteligencije mu nije manjkalo. Izdace i najboljeg prijatelja samo da on bude prvi.Ako je Nova Varos mera stvari onda u Bosni nema boljeg."Zavrsilo je kako je zavrsilo,Ganic postao Predsednik.Reformisti se sunovratili kao svako sminkersko drustvo zeljno fotelja "na folove"...E,sad,ova prica nema mnogo veze sa temom,niti sa mladom Eminom.Ima veze s karakterom sredine iz koje dolazis.Sve za lovu,uspjeh,promociju...U vrijeme kada preskacemo feudalizam i nespreni ulijecemo u prvobitnu akumulaciju kapitala,sta bi se drugo i ocekivalo.Ko nije shvatio da je merhametu odzvonilo on ce jos dugo patiti.
gospodar kuglastih munja

nausnica wrote:Smijala bih ti se, ali ne mogu, pokušavam da smršam još 2kg :D

Okreni - obrni, eberečke - ebertude, bolja je Tinka od Emine za 5 tih tvojih Sandžaktransa kojih se stidiš ;)
E i ti si nausnice sa Sandzaka ... :lol: ...koristis ekavicu... :lol:

ne kaze se ; eberecke-ebertude, vec.......erbebecke.erbetude.... :lol:
sebilj

Post by sebilj »

jes vala i Sarkozy se slaze s tim :D
nausnica

Post by nausnica »

çok güzel :dance:
Last edited by nausnica on 10/12/2007 23:50, edited 1 time in total.
mg

Post by mg »

Ja se pitam cita li gospodjica Ganic sve ovo?

Ono kako bi ona akceptirala sve ovo?

Ili ona stvarno zivi u iluziji da moze prodat maglu i da su sve oko nje primati?

Kako god, sve te profitere i njihovu djecu treba prodat u bijelo roblje...
basta sljezove boje

a u cemu je bolja? U krevetu? Ili u "francuskom"? :lol:

ne bi lose bilo da posjetis kakvog dobrog psihologa koji ce ti pomoci da ljubomoru i zavisti pozitivno usmjeris

fakat ne kontam na osnovu cega se ti iz Brijesca ili Blazuja koja si zbog gradnje autoputa sljegla u Sarajevo osjecas superiornije od nekoga iz Sandzaka ko je dosao zbog studija u Sarajevo. Meni se ipak cini da je Pazar puno ljepsi od Pazarica
nausnica

Post by nausnica »

Baštice, totalno si ugrožena. Izvini, neću više.
basta sljezove boje

nausnica wrote:Baštice, totalno si ugrožena. Izvini, neću više.
a ne, na ovoj temi si ti ta. Da nije Emine mozda bi ti zavrsila Oxford, bila izvrsna direktorica SFF-a, gosca Piramide ... :lol:

manje bi se sekirala oko estetskih problema, jer bi Sinisa sve to sredio :lol:
nausnica

Post by nausnica »

... i ne bih izigravala anorexičarku i bolimičarku ;)
basta sljezove boje

nausnica wrote:... i ne bih izigravala anorexičarku i bolimičarku ;)
muza Karla Lagerfelda - Irina Lazareanu, pazi joj dimenzija :lol:

http://supermodels.nl/irinalazareanu
admir karic

Post by admir karic »

yoy sta se sve poce pista u ovoy temi, nidye vezze!!!!
a niye vala ni emin to zasluzila...
YA
ljeposava

Post by ljeposava »

admir karic wrote:yoy sta se sve poce pista u ovoy temi, nidye vezze!!!!
a niye vala ni emin to zasluzila...
YA
Da, ona je zasluzila da je spalimo na lomači, a prije toga da je kamenuju 300.000 milina ljudi iz EU :-D
Thomas25

#299 EMINA!!!

Post by Thomas25 »

Novi biseri naše najdraže Emine, večeras PONOVO U PIRAMIDI.
TO SE NE SMIJE PROPUSTITI!!
basta sljezove boje

#300 Re: EMINA!!!

Thomas25 wrote:Novi biseri naše najdraže Emine, večeras PONOVO U PIRAMIDI.
TO SE NE SMIJE PROPUSTITI!!
da mi je tebe vidjeti u jednoj takvoj emisiji uzivo :-)
Post Reply