Krajisnici
Moderator: Chloe
-
walthertz
#276 Re: Krajisnici
Pozdrav raja... Imam priliku da u septembru dođem na unu na rafting... Mene i ekipu časti direktor.... Molim Vas za bilo kakav i detaljniji savjet... Vitke sam konstitucije i zbog određenih zdravstvenih problema imam oko 60ak kg... Brat koji je iskusan after sa neretve kaže mi da je zbog moga cjelokupnog stanja najbolja sredina čamca... Osim toga interesuje me da se psihički pripremim da li ima mnogo brzaka da li ima opasnosti od prevrtanja, kako stoje stvari kada je sigurnosna situacija u pitanju i kako da se nosim sa svime jer sam totalni početnik... Imam li razloga za zabrinutost.... Hvala Vam dragi moji krajnici, neka Vas Gospodar čuva i pazi od svakoga zuluma
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#277 Re: Krajisnici
Jel imate dogovoren spust i gdje?
Pošto "rafitnig" je prošao....to može biti samo spust čamcima...
Jel u Bihaću ili Krupa?
Sami ili sa skiperima?
Pošto "rafitnig" je prošao....to može biti samo spust čamcima...
Jel u Bihaću ili Krupa?
Sami ili sa skiperima?
- Chloe
- Photo mod
#278 Re: Krajisnici
Bez skipera ni slučajno rafting na Uni.
Postoje blaže rute kao i one sa jakim brzacima. Ja sam početkom augusta bila na raftingu sa djecom, još je i kiša padala, najljepši rafting, adrenalin wooow.
Ali to je rodjak organizovao, našao skipera i sve ostalo.
Ima na netu rafting klubova u USK-a, kontaktirajte i informišite se, ne morate njih izabrati.
Postoje blaže rute kao i one sa jakim brzacima. Ja sam početkom augusta bila na raftingu sa djecom, još je i kiša padala, najljepši rafting, adrenalin wooow.
Ali to je rodjak organizovao, našao skipera i sve ostalo.
Ima na netu rafting klubova u USK-a, kontaktirajte i informišite se, ne morate njih izabrati.
-
walthertz
#279 Re: Krajisnici
To je direktor sve vjerovatno do sada dogovorio i vjerovatno će to da bude blaža tura sad negdje oko 10og septembra.. Bilo kakav info za početnika bilo bi mi dobro došlo...
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#280 Re: Krajisnici
Ništa se ne sikiraj, gdje god sjedneš samo slušaj i prati skipera.
Zet je kod mene jedan od ekipe skipera tako da znam da paze oni na sve.
Javi kako je bilo, kad bude...
Zet je kod mene jedan od ekipe skipera tako da znam da paze oni na sve.
Javi kako je bilo, kad bude...