Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Keksich wrote:Ma ja
Samo da su CDovi tu
A nemojte se rugati, imamo i mi 18-godišnjaci osjećaje samo se ne vidi
Hm, znala sam da nisam trebala staviti godine, evo već me se diskriminira
Ne, naprotiv.
Mrsko mi sad elaborirati, ali dajem glavu da cesh se ovome smijati za par godina.
Ako ne bude tako, sijeci me gdje sam najtanji (novchanik mi je u zadnjem dzepu ).
Keksich wrote:Eh ljudi moji... Stipu te priče... Jednom kad ti neko sruši sve o čemu si sanjao...
Pa jest... ... ko ce to sve ponovo zidat (nema se vremena ) ...
A napolju ljeto,momci...bruka momaka...
Napucavaju se vrjedno po teretanama,tetoviraju se,buse stosta...itd,itd...(barabe su to)...Sve u nadi da ces ih malo pogledat...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AOPkoNZf4gw [/youtube]
Fina pjesma...uvjek... al n'arocito kad imas 18 ...
Pa ti vidi...
Keksich wrote:Ma ja
Samo da su CDovi tu
A nemojte se rugati, imamo i mi 18-godišnjaci osjećaje samo se ne vidi
Hm, znala sam da nisam trebala staviti godine, evo već me se diskriminira
Ti mala cuti cuce te otac i mati onda si nadrljala i uci od nas starijih ,dok imas od koga
ladyblue18 wrote:Ih kakvih je ljepotana bilo u mojoj srednjoj
A tek sad kakvi su
Ja sam uvijek nekako padala na starije, samo sto to nije bas jednostavno kad si u srednjoj, pa ovi mladjuhni, nit su mi se svidjali, nit sam ih gledala. Ali sad recimo po gradu srecem one sto su bili 3. ili 4. kad sam ja bila 1., i malo je rec da bi se dalo probrati . A ima i u mojoj generaciji potencijala, uglavnom fizicki
ladyblue18 wrote:Ih kakvih je ljepotana bilo u mojoj srednjoj
A tek sad kakvi su
Ja sam uvijek nekako padala na starije, samo sto to nije bas jednostavno kad si u srednjoj, pa ovi mladjuhni, nit su mi se svidjali, nit sam ih gledala. Ali sad recimo po gradu srecem one sto su bili 3. ili 4. kad sam ja bila 1., i malo je rec da bi se dalo probrati. A ima i u mojoj generaciji potencijala, uglavnom fizicki