Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
Jarane, mi fino govorimo, a ti "ja sam osnovao, igramo kako ja kažem".DicaTM wrote:Jarane moj, ko nebi pogrijesio kad svak svoje guracyprus wrote:Eh, onda odmah moram da priupitam nešto u vezi jedne kontradiktornosti na blogu: kako to da si prepisao moj redosljed na tabeli, ali nisi uzeo moj kriterij bodovanja: tako ti je npr. elSaik drugoplasirani sa 1 golom ispred and1medjeda sa 3 gola. A također ti u pravilniku piše da se utakmice registriraju sa 3-0 ako se neko ne pojavi, a gore su dvije takve utakmice registrirane sa 1-0. Eh, mene sad zanima - kako to?Vise i ne znam sta su pravila.Jer smo mi k'o djeca, majke mi, svađamo se ko je drugi a ko četvrti, ubacujemo tri pravila za istu stvar a tek je počela sezona majku mu! Sutra je tek drugo kolo i nadam se da će biti potpuno (ako već nije)
Pa ako je tako onda da pokažemo i greške koje praviš.
Ali, možemo mi tebi pomoći ako fino zamoliš.
-
AjdinBSC
elSaik wrote:Jarane, mi fino govorimo, a ti "ja sam osnovao, igramo kako ja kažem".DicaTM wrote:Jarane moj, ko nebi pogrijesio kad svak svoje guracyprus wrote:Eh, onda odmah moram da priupitam nešto u vezi jedne kontradiktornosti na blogu: kako to da si prepisao moj redosljed na tabeli, ali nisi uzeo moj kriterij bodovanja: tako ti je npr. elSaik drugoplasirani sa 1 golom ispred and1medjeda sa 3 gola. A također ti u pravilniku piše da se utakmice registriraju sa 3-0 ako se neko ne pojavi, a gore su dvije takve utakmice registrirane sa 1-0. Eh, mene sad zanima - kako to?Vise i ne znam sta su pravila.Jer smo mi k'o djeca, majke mi, svađamo se ko je drugi a ko četvrti, ubacujemo tri pravila za istu stvar a tek je počela sezona majku mu! Sutra je tek drugo kolo i nadam se da će biti potpuno (ako već nije)
Pa ako je tako onda da pokažemo i greške koje praviš.![]()
Ali, možemo mi tebi pomoći ako fino zamoliš.
-
elSaik
AjdinBSC wrote:elSaik wrote: Jarane, mi fino govorimo, a ti "ja sam osnovao, igramo kako ja kažem".
Pa ako je tako onda da pokažemo i greške koje praviš.![]()
Ali, možemo mi tebi pomoći ako fino zamoliš.![]()
elSaik pomozi covjeku ucini sta dobro za bajram a i postio si
![]()
zaokruzi sa dobrim djelima
![]()
-
AjdinBSC
Moze bit al izgleda puno ozbiljan ad nije bilo nereda na treninguelSaik wrote:Možda samo želi da zavara konkurente pred naredno kolo sutra...AjdinBSC wrote:elSaik wrote:Fkt, ovaj DicaTM ozbiljno ljut...![]()
![]()
![]()
izgleda il je ovo potez koji su povukli blazi i pasalic
![]()
- darius_maximus
Dajte ljudi, sta se bezze kacite, pa nismo ni poceli kako treba, a vec neke tenzije, kao da u pare igramo...

-
elSaik
Ne znam ja, mojim igračima su obećane premije za svaku gostujuću pobjedudarius_maximus wrote:Dajte ljudi, sta se bezze kacite, pa nismo ni poceli kako treba, a vec neke tenzije, kao da u pare igramo...![]()
![]()
Pa ne kači se niko. Samo jedni podjebavaju a ovi drugi nemaju smisla za humor
- darius_maximus
Ma znam, drug moj, ali kad vidis da to druga osoba ne shvata tako, povuces se malo, pa jel' vrijedi se razici u drugom kolu zbog tabele, ili kojekavih gluposti...elSaik wrote:Ne znam ja, mojim igračima su obećane premije za svaku gostujuću pobjedudarius_maximus wrote:Dajte ljudi, sta se bezze kacite, pa nismo ni poceli kako treba, a vec neke tenzije, kao da u pare igramo...![]()
![]()
![]()
![]()
Zao mi je sto je ovako pocelo, hajd' za nadati se da cemo nekako nastaviti...
-
elSaik
OK... od sada se AjdinBSC i ja podjebavamo između sebe, a DicaTM neka radi po svome.darius_maximus wrote:Ma znam, drug moj, ali kad vidis da to druga osoba ne shvata tako, povuces se malo, pa jel' vrijedi se razici u drugom kolu zbog tabele, ili kojekavih gluposti...elSaik wrote:Ne znam ja, mojim igračima su obećane premije za svaku gostujuću pobjedudarius_maximus wrote:Dajte ljudi, sta se bezze kacite, pa nismo ni poceli kako treba, a vec neke tenzije, kao da u pare igramo...![]()
![]()
![]()
![]()
-
AjdinBSC
elSaik wrote:OK... od sada se AjdinBSC i ja podjebavamo između sebe, a DicaTM neka radi po svome.darius_maximus wrote:Ma znam, drug moj, ali kad vidis da to druga osoba ne shvata tako, povuces se malo, pa jel' vrijedi se razici u drugom kolu zbog tabele, ili kojekavih gluposti...elSaik wrote: Ne znam ja, mojim igračima su obećane premije za svaku gostujuću pobjedu![]()
![]()
-
vjecnobordo
Dica istupa zbog finansijske krize u klubu. PROVJERENA INFO 
- cyprus
Joj šta se ba ovo desilo sa DicomTM?
Jebo ba fanatikose, nek sad uče oni od nas kako se ruši savez
.
Eh, vako sad ozbiljno. DicaTM, vrati se bolan, šta si se naljutio? elSaik i ja smo ti htjeli samo skrenut pažnju i napomenut te da ne možeš sve ti sam uradit, te da bi dobro bilo da i mi šta pripomognemo. Pa ni Tito nije sve sam radio
. Naši komentari su bili dobronamjerni i u cilju poboljšanja lige, a nikako u neke zlobne ciljeve.
Recimo najklasičniji primjer je pravilnik. Onaj prvo što sam ja napiso je bio samo okvir pravilnika koji je bio otvoren za diskusiju i kojeg je bilo potrebno još nadopunit. Međutim, ti si ga uzeo zdravo za gotovo, izmjenio par stvari i stavio na blog nešto što bi trebala bit konačna verzija. Međutim, ono nije ni približno konačna verzija, jer ima mnogo rupa i nerazjašnjanih stvari u sebi. Ja sam koji dan poslije razradio dosta precizniju varijantu, međutim ni ona nije konačna, te svako na nju može predložit dodatne stvari ili da se izmjene već postojeće, kao što je elSaik dao svoj prijedlog kako se trebaju registrovat neodigrani susreti, i ako se ostali učesnici slažu, mislim da bi se ta promjena mogla uvrstiti u pravilnik.
Još se tu može naći zamjerki, kao recimo prekasno postavljani parovi da prvo kolo, što je rezultiralo nepojavljivanjem dvojice takmičara i sl. Međutim, ne zamjeramo mi to tebi, nego samo kažemo da ne možeš ti sve sam pokrit. Mislim teško da bi iko od nas to mogo sve sam. A na kraju krajeva, ovo je samo igra, da se sad nešto ljutimo. Eto, razmisli malo o ovome, i ja se iskreno nadam da tvoje povlačenje iz igre nije definitivno.
Eh, vako sad ozbiljno. DicaTM, vrati se bolan, šta si se naljutio? elSaik i ja smo ti htjeli samo skrenut pažnju i napomenut te da ne možeš sve ti sam uradit, te da bi dobro bilo da i mi šta pripomognemo. Pa ni Tito nije sve sam radio
Recimo najklasičniji primjer je pravilnik. Onaj prvo što sam ja napiso je bio samo okvir pravilnika koji je bio otvoren za diskusiju i kojeg je bilo potrebno još nadopunit. Međutim, ti si ga uzeo zdravo za gotovo, izmjenio par stvari i stavio na blog nešto što bi trebala bit konačna verzija. Međutim, ono nije ni približno konačna verzija, jer ima mnogo rupa i nerazjašnjanih stvari u sebi. Ja sam koji dan poslije razradio dosta precizniju varijantu, međutim ni ona nije konačna, te svako na nju može predložit dodatne stvari ili da se izmjene već postojeće, kao što je elSaik dao svoj prijedlog kako se trebaju registrovat neodigrani susreti, i ako se ostali učesnici slažu, mislim da bi se ta promjena mogla uvrstiti u pravilnik.
Još se tu može naći zamjerki, kao recimo prekasno postavljani parovi da prvo kolo, što je rezultiralo nepojavljivanjem dvojice takmičara i sl. Međutim, ne zamjeramo mi to tebi, nego samo kažemo da ne možeš ti sve sam pokrit. Mislim teško da bi iko od nas to mogo sve sam. A na kraju krajeva, ovo je samo igra, da se sad nešto ljutimo. Eto, razmisli malo o ovome, i ja se iskreno nadam da tvoje povlačenje iz igre nije definitivno.
-
vjecnobordo
Dobar si Baka02. Jel to finansijska injekcija iz opštine legla???DicaTM wrote:Evo vraćam se, otvorio sam neki blog da tamo igram sa ovim jaranima al nema posjete nista nije k'o ovdje.
Znači i dalje sam tu u igri![]()
Ovo sam se malo furo na Sliškovića & co. poslije Mađarske i 1:3![]()
-
AjdinBSC
vjecnobordo wrote:Dobar si Baka02. Jel to finansijska injekcija iz opštine legla???DicaTM wrote:Evo vraćam se, otvorio sam neki blog da tamo igram sa ovim jaranima al nema posjete nista nije k'o ovdje.
Znači i dalje sam tu u igri![]()
Ovo sam se malo furo na Sliškovića & co. poslije Mađarske i 1:3![]()