Pa dobro sad...maccarona wrote:na jos jednog profesionalca:D svakako
:D
limun je ipak kiseo:D kao i istina i zivot
![]()
al dzaba nekima opet treba crtati
najbolje je razbucati sve norme i ziveti kako ti je volja...
mnogo komplikovano.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa dobro sad...maccarona wrote:na jos jednog profesionalca:D svakako
![]()
eh to je to razmišljanje koje ja nikada neću shvatiti... svi pokazatelji ukazuju na to da je jaranica naletila na "igrača" kojem je bitno samo da upiše još jednu recku u neki svoj tefter, ali eto ipak on i "nije toliko loš, razvali ga tuga iznutra, vidi mu se na čehri"pesak wrote:Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan.![]()
toliko zena i dece na grbaci...nije to lako izdrzati.![]()
ozbiljno.
on je ipak samo "neshvacen"van Basten wrote:eh to je to razmišljanje koje ja nikada neću shvatiti... svi pokazatelji ukazuju na to da je jaranica naletila na "igrača" kojem je bitno samo da upiše još jednu recku u neki svoj tefter, ali eto ipak on i "nije toliko loš, razvali ga tuga iznutra, vidi mu se na čehri"pesak wrote:Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan.![]()
toliko zena i dece na grbaci...nije to lako izdrzati.![]()
ozbiljno.
@pesak, da, u teoriji to zvuci super....zivis onako kako je tebi cejf i ne obazires se ni na koga....u praksi to ne funkcionise tako....sve akcije imaju reakcije, tj nasi postupci imaju posljedice....pesak wrote:Pa dobro sad...maccarona wrote:na jos jednog profesionalca:D svakako
![]()
![]()
najbolje je razbucati sve norme i ziveti kako ti je volja...
mnogo komplikovano.suvise ...
ne srdi se nemilamaccarona wrote:ma sta imas da shvatis:D to je vec za ljude dubljih dimenzija
ja cu ostati vjerna sebi, pa nek me uteftere i dalje u knjigu nemilosrdnih:D
anais_nin wrote:ne srdi se nemilamaccarona wrote:ma sta imas da shvatis:D to je vec za ljude dubljih dimenzija
![]()
ko nam je kriv kad mi nismo sposobne da shvatimo neshvacenog
![]()
njemu samo treba malo razumjevanja....i njeznosti....posebno po donjoj glavi
cekaj odoh kupiti koju suzu da mi kane zbog njega i njegove nesretne sudbinepesak wrote:anais_nin wrote:ne srdi se nemilamaccarona wrote:ma sta imas da shvatis:D to je vec za ljude dubljih dimenzija
![]()
![]()
![]()
![]()
E stvarno si nevaljala.![]()
Covek je olicenje zarobljenika. Da sam na njegovom mwstu, odmah bi se razudala. Ne shvatam kako moze ziveti sa jednom zenom, a misliti na drugu.
cekaj bapesak wrote:anais_nin wrote:ne srdi se nemilamaccarona wrote:ma sta imas da shvatis:D to je vec za ljude dubljih dimenzija
![]()
![]()
![]()
![]()
Covek je olicenje zarobljenika. Da sam na njegovom mwstu, odmah bi se razudala. Ne shvatam kako moze ziveti sa jednom zenom, a misliti na drugu.
anais_nin wrote:cekaj odoh kupiti koju suzu da mi kane zbog njega i njegove nesretne sudbinepesak wrote:anais_nin wrote: ne srdi se nemila![]()
![]()
![]()
![]()
Covek je olicenje zarobljenika. Da sam na njegovom mwstu, odmah bi se razudala. Ne shvatam kako moze ziveti sa jednom zenom, a misliti na drugu.al' nesto ne mogu od smijeha
imamo dijametralno suprotne poglede na zaljubljenost ondapesak wrote:hm. mmmmmmmmmmm.![]()
Pa fazon ti je najveci u zaljubljenosti da budes slagan. Idealizujes neciju sliku .
E, sita se ismejah.maccarona wrote:cekaj bapesak wrote:anais_nin wrote: ne srdi se nemila![]()
![]()
![]()
![]()
Covek je olicenje zarobljenika. Da sam na njegovom mwstu, odmah bi se razudala. Ne shvatam kako moze ziveti sa jednom zenom, a misliti na drugu.:D zar zarobljenik
![]()
![]()
![]()
nije poceo peglati vec osobu C ?
zar nije ocigledno da doticni misli samo jednom glavompesak wrote:![]()
Pa dobro sad. Zamisli samo njegovu sizofreniju- dobro zeni ne kaze tudje ime...ime ljubavnice, ili druge zene... stalno mora da misli.
pa sigurno mu je opet pala "kradja" na pametpesak wrote: E, sita se ismejah.![]()
![]()
Moja drugarica je VIDELA njega kako prica nesto pomno sa nekom zenskom, pa je pomislila da je nasao ljubavnicu...ne zna ona sigurno..
anais_nin wrote:pa sigurno mu je opet pala "kradja" na pametpesak wrote: E, sita se ismejah.![]()
![]()
Moja drugarica je VIDELA njega kako prica nesto pomno sa nekom zenskom, pa je pomislila da je nasao ljubavnicu...ne zna ona sigurno..jadan ne zna sta ce od svoje bracne muke i zarobljenistva pa hoda okolo i "zabija" kljuc u tudje brave
ne znam ni ja bonaanais_nin wrote:srecom, ne poznam iz licnog iskustvamaccarona wrote:joj sokica me isprekida zivota mi![]()
![]()
anaisjadnik trazi pomoc
znas one " radnike" sto dodju da ti poprave TV
kad se TV pokvari, ja ga vise ne gledam
![]()
![]()
ni u ludilumaccarona wrote:ne znam ni ja bonaanais_nin wrote:srecom, ne poznam iz licnog iskustvamaccarona wrote:joj sokica me isprekida zivota mi![]()
![]()
anaisjadnik trazi pomoc
znas one " radnike" sto dodju da ti poprave TV
kad se TV pokvari, ja ga vise ne gledam
![]()
![]()
:D i ja vidjela na TV-u
![]()
dok je radio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad ispade ja barcem po tudjim bravama![]()
![]()
![]()
![]()