zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pesak

Post by pesak »

maccarona wrote:na jos jednog profesionalca :D:D svakako :D:D

limun je ipak kiseo :D:D kao i istina i zivot :oops: :D al dzaba nekima opet treba crtati :D
Pa dobro sad... :D
najbolje je razbucati sve norme i ziveti kako ti je volja...
mnogo komplikovano. :-? suvise ...
van Basten

Post by van Basten »

pesak wrote:Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan. :sad:
toliko zena i dece na grbaci...nije to lako izdrzati. :D
ozbiljno.
eh to je to razmišljanje koje ja nikada neću shvatiti... svi pokazatelji ukazuju na to da je jaranica naletila na "igrača" kojem je bitno samo da upiše još jednu recku u neki svoj tefter, ali eto ipak on i "nije toliko loš, razvali ga tuga iznutra, vidi mu se na čehri" :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

van Basten wrote:
pesak wrote:Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan. :sad:
toliko zena i dece na grbaci...nije to lako izdrzati. :D
ozbiljno.
eh to je to razmišljanje koje ja nikada neću shvatiti... svi pokazatelji ukazuju na to da je jaranica naletila na "igrača" kojem je bitno samo da upiše još jednu recku u neki svoj tefter, ali eto ipak on i "nije toliko loš, razvali ga tuga iznutra, vidi mu se na čehri" :-)
on je ipak samo "neshvacen" :lol: :D
maccarona

Post by maccarona »

ma sta imas da shvatis :D:D to je vec za ljude dubljih dimenzija :D:D
ja cu ostati vjerna sebi, pa nek me uteftere i dalje u knjigu nemilosrdnih :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:
maccarona wrote:na jos jednog profesionalca :D:D svakako :D:D

limun je ipak kiseo :D:D kao i istina i zivot :oops: :D al dzaba nekima opet treba crtati :D
Pa dobro sad... :D
najbolje je razbucati sve norme i ziveti kako ti je volja...
mnogo komplikovano. :-? suvise ...
@pesak, da, u teoriji to zvuci super....zivis onako kako je tebi cejf i ne obazires se ni na koga....u praksi to ne funkcionise tako....sve akcije imaju reakcije, tj nasi postupci imaju posljedice....

i nema ovo nikakve veze sa milosti...a vjeruj mi ni sa moralom....
kao prvo neciji BRAK je ozbiljan stvar, nije nikakva zajebancija....to je neciji zivot, necija odluka, necija osjecanja....sad naravno ako taj covjek nema obraza, nema kicme, nema muda da postuje taj brak koji je izbrao, kao ni tu zenu kraj koje leze svaku noc, kao ni porodicu koju je stvorio s njom, to nije problem "tvoje prijateljice".....to je njegov problem....

ali pozeljeti se "malo provaljati" s takvim likom, pa eto onako malo iz zajebancije (hajde Boga ti sta fali sto je ozenjen, norme su tu da se bucaju :roll:), eto na stranu moral, za mene je to pitanje samopostovanja....NJENOG!!! :roll:
pesak

Post by pesak »

:lol: :D

Najbolje je imati vezu kao sto je u filmu "Poslednji tango u Parizu".
Ne znas ime, prezime, ne znas nista o tom coveku , sreces se povremeno u nekom stanu i to je to. Bez imena. Sve ostalo je strasno opterecavajuce.

Samo je problem sto postoji persida. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote:ma sta imas da shvatis :D:D to je vec za ljude dubljih dimenzija :D:D
ne srdi se nemila :lol: :D ko nam je kriv kad mi nismo sposobne da shvatimo neshvacenog :lol: :D njemu samo treba malo razumjevanja....i njeznosti....posebno po donjoj glavi :D
pesak

Post by pesak »

Sorry sto se smejem. To je bilo na predhodni post.
Ne bih razmisljala da ne postoji sida.
Nikako ne volim konvencije, a nije lepo gazti necija osecanja. U svakom slucaju. Zato je najbolje nista i ne znati.
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:
maccarona wrote:ma sta imas da shvatis :D:D to je vec za ljude dubljih dimenzija :D:D
ne srdi se nemila :lol: :D ko nam je kriv kad mi nismo sposobne da shvatimo neshvacenog :lol: :D njemu samo treba malo razumjevanja....i njeznosti....posebno po donjoj glavi :D
:lol: :lol:
E stvarno si nevaljala. :D
Covek je olicenje zarobljenika. Da sam na njegovom mwstu, odmah bi se razudala. Ne shvatam kako moze ziveti sa jednom zenom, a misliti na drugu. :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

3 stvari koje sam naucila od moje mame :oops:

1. ne zapocinji nesto sto znas da ne mozes zavrsiti
2. ne pokusavaj shvatiti nekog ko ni sam sebe ne shvata
3. ne vjeruj muskarcu koji laze :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:
anais_nin wrote:
Covek je olicenje zarobljenika. Da sam na njegovom mwstu, odmah bi se razudala. Ne shvatam kako moze ziveti sa jednom zenom, a misliti na drugu. :shock:
cekaj odoh kupiti koju suzu da mi kane zbog njega i njegove nesretne sudbine :D al' nesto ne mogu od smijeha :D
pesak

Post by pesak »

hm. mmmmmmmmmmm. :-?
Pa fazon ti je najveci u zaljubljenosti da budes slagan. Idealizujes neciju sliku .
maccarona

Post by maccarona »

pesak wrote:
anais_nin wrote:
cekaj ba :D:D zar zarobljenik :lol: :lol: :lol: :oops: nije poceo peglati vec osobu C ? :D:D
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:
pesak wrote:
anais_nin wrote: ne srdi se nemila :lol: :D ko nam je kriv kad mi nismo sposobne da shvatimo neshvacenog :lol: :D njemu samo treba malo razumjevanja....i njeznosti....posebno po donjoj glavi :D
cekaj odoh kupiti koju suzu da mi kane zbog njega i njegove nesretne sudbine :D al' nesto ne mogu od smijeha :D
:lol:
Pa dobro sad. Zamisli samo njegovu sizofreniju- dobro zeni ne kaze tudje ime...ime ljubavnice, ili druge zene... stalno mora da misli. :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:hm. mmmmmmmmmmm. :-?
Pa fazon ti je najveci u zaljubljenosti da budes slagan. Idealizujes neciju sliku .
imamo dijametralno suprotne poglede na zaljubljenost onda :D

ja u principu ne volem da me se laze :D a pogotovo ne volem da lazem samu sebe :D

a apropos "jadnika ozenjenog" :D sigurno ga je jadnog u neznanju i s pistoljem u celo odvela pred maticara :D sta ce jadan, 2 puta ga prevarili :D a on od "ljubavi" i prema zeni i prema "potencijalnoj ljubavnici" utjehu nadje kod trece :D evo suza mi krenu :D
danas

Post by danas »

---
Last edited by danas on 21/12/2007 21:27, edited 2 times in total.
pesak

Post by pesak »

maccarona wrote:
pesak wrote:
anais_nin wrote: ne srdi se nemila :lol: :D ko nam je kriv kad mi nismo sposobne da shvatimo neshvacenog :lol: :D njemu samo treba malo razumjevanja....i njeznosti....posebno po donjoj glavi :D
cekaj ba :D:D zar zarobljenik :lol: :lol: :lol: :oops: nije poceo peglati vec osobu C ? :D:D
E, sita se ismejah. :lol: :lol:
Moja drugarica je VIDELA njega kako prica nesto pomno sa nekom zenskom, pa je pomislila da je nasao ljubavnicu...ne zna ona sigurno.. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote: :lol:
Pa dobro sad. Zamisli samo njegovu sizofreniju- dobro zeni ne kaze tudje ime...ime ljubavnice, ili druge zene... stalno mora da misli. :-)
zar nije ocigledno da doticni misli samo jednom glavom :D a to nije ona na ramenima :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote: E, sita se ismejah. :lol: :lol:
Moja drugarica je VIDELA njega kako prica nesto pomno sa nekom zenskom, pa je pomislila da je nasao ljubavnicu...ne zna ona sigurno.. :D
pa sigurno mu je opet pala "kradja" na pamet :D jadan ne zna sta ce od svoje bracne muke i zarobljenistva pa hoda okolo i "zabija" kljuc u tudje brave :-)
maccarona

Post by maccarona »

joj sokica me isprekida zivota mi :lol: :lol: :lol:

anais :D jadnik trazi pomoc :( znas one " radnike" sto dodju da ti poprave TV :D
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:
pesak wrote: E, sita se ismejah. :lol: :lol:
pa sigurno mu je opet pala "kradja" na pamet :D jadan ne zna sta ce od svoje bracne muke i zarobljenistva pa hoda okolo i "zabija" kljuc u tudje brave :-)
:lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote:joj sokica me isprekida zivota mi :lol: :lol: :lol:

anais :D jadnik trazi pomoc :( znas one " radnike" sto dodju da ti poprave TV :D
srecom, ne poznam iz licnog iskustva :D kad se TV pokvari, ja ga vise ne gledam :lol: :D :kiss:
maccarona

Post by maccarona »

anais_nin wrote:

srecom, ne poznam iz licnog iskustva :D kad se TV pokvari, ja ga vise ne gledam :lol: :D :kiss:
ne znam ni ja bona :D:D i ja vidjela na TV-u :roll: :D dok je radio :lol: :lol: :-) :-) :-)
sad ispade ja barcem po tudjim bravama :shock: :x :x :x :D
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote:
anais_nin wrote:

ne znam ni ja bona :D:D i ja vidjela na TV-u :roll: :D dok je radio :lol: :lol: :-) :-) :-)
sad ispade ja barcem po tudjim bravama :shock: :x :x :x :D
ni u ludilu :D opstepoznato je da maca ide samo na svoja vratanca :D
pesak

Post by pesak »

Pa jeste li gledali "Poslednji tango u Parizu ?"
Ako niste, obavezno...
Post Reply