"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
berenice

#276 Re: "Veza bez obaveza"

Post by berenice »

S4mpion wrote:@berenice
Zašto vrijeđaš čovjeka? :?
Upravu si, nisam trebala. Prijavi me.
REALISTA77

#277 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Big Ang wrote:Okolina ba pojma nema :lol: Takve veze se obicno drze u tajnosti :D :D
A sto se drze u tajnosti,ako su na opstedobro prihvacena :izet:
S4mpion

#278 Re: "Veza bez obaveza"

Post by S4mpion »

berenice wrote:
Ne znam jesi li trebala, zato sam i postavio pitanje "zašto?" Razumljivo je da se ne slažeš s nekim, ali vrijeđanje nikako, jer nema poentu i svrhu.
REALISTA77

#279 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

:thumbup: :kiss:
cLo wrote:
Big Ang wrote:Cuj niko nije reko a osudjujete ko da ste pape licno :lol:
Ti se izgleda baš ne znaš da cijeniš. To kao tebi nije ponižavajuće biti samo nečija "desna ruka" dok on ne nađe vrijednu ženu? De ba, ne glumi da ti upravljaš situacijom, kada si ti tu malo bitnija od ostalih nebitnih samo zato što mu ti daš, a ostale nebitne ne. Ne razumijem kako to ne smatraš ponižavajućim. :?
JThomas

#280 Re: "Veza bez obaveza"

Post by JThomas »

cLo wrote:
JThomas wrote:donji je onaj ko je donji i ko se slabije postavio, a danas sve češće to može biti i muškarac.
E pa eto, recimo, ja ne znam ni jednu ženu da se želi taslačit bez obaveza. A ona koja kaže da želi, laže. Uvijek su tu očekivanja da će to prerasti u nešto ozbiljnije, rijetko kada se to desi.
to što ti ne znaš znači da nema. jelde?
REALISTA77

#281 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

berenice wrote:
REALISTA77 wrote:
senainter wrote:Realista nemoj se ljutiti nista, al bilo ih koji su meni govorili vaki naki zajebani i to sve, pa ih ja opet zajebala.
Ja bih voljela da je sve crno-bijelo, al nista nije. U ovom slucaju ja prihvatam odgovornost i ne trazim sazaljenje. Bilo je sta je bilo, sad treba naprijed.
Ako je neko upao u takvu vezu, ne znaci da nije vrijedan necije tudje ljubavi, ne tvoje ocigledno, al necije tudje da.
Pozz
Nisam ja ni rekao da nije,pogresno shvatas,ali pricamo samo posteno pa kako bude,vjerovatno svom buducem supruzniku neces reci istinu o takvoj vezi zar ne?sad ces odgovoriti da hoces,ali znamo da neces kao ni vecina,e sad se postavlja pitanje zasto to ne reci svom draganu,e zato jer u podsvjesti i sama znas da to nije bilo u redu,i da nije ni od koga u redu,eto zasto...Naravno ovo ne vazi za sve,jer nismo svi isti,ali za veliku vecinu da,a to je demokratija,vecina diktira sta je dobro a sta ne,hvala bogu pa je jos vecina koliko toliko normalna pa se znaju vrijednosti,iako za 100 godina nece to biti slucaj,nazalost :thumbup:
Je li to ti sam sebi dižeš palac, majke ti? :lol:

Velika većina, demokratija, većina diktira, većina normalna - oni znaju vrijednost... Otkriću ti jednu tajnu: ta većina u koju i samog sebe ubrajaš, to tvoje demokratsko društvo koje diktira vrijednosti su obično stado ovaca. Eto, i nemoj reći da sam te pustila da glup kročiš kroz bijeli svijet.
ok hvala ti,ti ako si zainteresovana za sex bez obaveza,tu sam,lijepo ga je umociti tamo negdje,a da te boli briga za taj komad mesa,nategni tamo,nategni ovamo,stavi ga vamo,stavi ga tamo,povoci vamo,povuci tamo,sta me briga,nije moje da cuvam :mrgreen:
REALISTA77

#282 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

berenice
zer je tebi lutko tesko fino komunicirati,bez vrijedjanja,i zasto ti je tesko shvatit da vecina zena ne voli sto i ti,i da ima zena koje vole da ih bijes dok se sexas,ali one ne mogu reci da je to normalno,jer vecina normalnih zena to ne voli,i takve kao ti su vise iznimak nego pravilo,ma koliko to tebe vrijedjalo,pozzzz
berenice

#283 Re: "Veza bez obaveza"

Post by berenice »

S4mpion wrote:
berenice wrote:
Ne znam jesi li trebala, zato sam i postavio pitanje "zašto?" Razumljivo je da se ne slažeš s nekim, ali vrijeđanje nikako, jer nema poentu i svrhu.
Ako si me imalo upratio, znaš da to ne radim. Naravno da nema poentu. Ne znam koliko si pratio šta je napisao, ali iz njegovih postova dolazim do zaključka da su sve žene koje preferiraju vezu bez obaveze običan komad mesa. Valjda sam zato napisala što sam napisala.
berenice

#284 Re: Re:

Post by berenice »

Eurosa wrote:
berenice wrote:
Svaki čovjek želi biti voljen. To nikada nije bilo pitanje. Naravno da smo emotivnije i da se mnogo češće zaletimo i damo svoje srce, nego muškarci. Samo, postoji i vrijeme kada ženama, meni, nije do ljubavi, nego samo do sexa. Zar je to toliko teško za svariti, jebemu miša?!

Nemoj misa lajat :kiss: ,meni jeste, sta ja znam, kloc sam valjda.Nemam pojma.Ko zna sta me moze strefiti , pa da se nekad ne daj Boze nadjem u takvoj situaciji,pa da i shvatim. Al ovakve pameti, sumnjam :roll:
Ko zna, ko zna?! Ne bih ti poželjela da se "nađeš" u takvoj situaciji, jer to ima prizvuk nečega lošega po tebe, nego da izabereš takvu situaciju, pa da shvatiš šta mislim. Nemoj šta zamjeriti.
S4mpion

#285 Re: "Veza bez obaveza"

Post by S4mpion »

berenice wrote:
S4mpion wrote:
Ako si me imalo upratio, znaš da to ne radim. Naravno da nema poentu. Ne znam koliko si pratio šta je napisao, ali iz njegovih postova dolazim do zaključka da su sve žene koje preferiraju vezu bez obaveze običan komad mesa. Valjda sam zato napisala što sam napisala.
Kakav god zaključak donijela i šta god on pisao, ti se možeš s njim slagati ili ne, ali vrijeđanje nije odgovor ni na šta.
cLo

#286 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

JThomas wrote:
cLo wrote:
JThomas wrote:donji je onaj ko je donji i ko se slabije postavio, a danas sve češće to može biti i muškarac.
E pa eto, recimo, ja ne znam ni jednu ženu da se želi taslačit bez obaveza. A ona koja kaže da želi, laže. Uvijek su tu očekivanja da će to prerasti u nešto ozbiljnije, rijetko kada se to desi.
Tako je, ne znači da ne postoje. Neću da pišem "normalno" i "nenormalno", jer su to relativne kategorije, ali hajdemo reći prosječnoj ženi je potreban emotivni stimulans da bi bila "gostoljubiva". Vi, muškarci, ste drugačije prirode :)
berenice

#287 Re: "Veza bez obaveza"

Post by berenice »

REALISTA77 wrote:berenice
zer je tebi lutko tesko fino komunicirati,bez vrijedjanja,i zasto ti je tesko shvatit da vecina zena ne voli sto i ti,i da ima zena koje vole da ih bijes dok se sexas,ali one ne mogu reci da je to normalno,jer vecina normalnih zena to ne voli,i takve kao ti su vise iznimak nego pravilo,ma koliko to tebe vrijedjalo,pozzzz
Ne, nije mi teško komunicirati bez vrijeđanja, niti mi je bilo šta teško shvatiti, ali ima nas (ljudi) svakakvih. Ti drugi, koji ne shvataju da postoje i drugačiji načini razmišljanja i življenja od njihovih, smatraju da ovi poput mene nisu normalni i nimalo se ne ustručavaju naglas to i reći, što je OK, dokle god se ne počnu blamirati. Tada ja uskačem, jer me je stid ljudskog roda.

Za kompliment ti hvala. Za onu tvoju ponudu hvala, ali ne hvala.

Ah, i kući pa nazivaj lutkom!
cLo

#288 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

@berenice
Imam jedno pitanje, ako možeš da mi odgovoriš, obzirom da to praktikuješ. Pretpostavimo da ćeš za sex izabrati nekoga ko ti se sviđa i sa kim osjećaš neku hemiju, ako ništa drugo. Postoji li realna šansa da se zaljubiš i da patiš? Da li bi se tada osjećala odbačeno kada bi on našao nekoga novog, jer ti si mu dosadila, a ništa ga ne veže osim sexa? Da li bi ti nedostajao, ili ideš dalje kao da nikada nije ni postojao?
REALISTA77

#289 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Berenice,ti si manjina,i probaj shvatiti ili se zapitaj da li je ono sto ja radim,a vecini nije pozeljno,ok ili sam ja malo hmmm
druga stvar,ja mislim da si ti u drustvu tvog :izet: ,pardon dragana jako popularna,vjerovatno znaju sve o tebi i na tebi,u tebi,obzirom da muskarac kada ne voli,a ima takve srece u ljubavi kao on,svima u najsitnije detalje prepricava sta radi sa svojom,hmmm ljubavi :D iako to tebe ne smeta,jer ti da imas samopostovanja i obraza ne bi to radila,i jos jedna stvar ljudi koji rade takve stvari generalno nisu vjerne osobe nikome osim sebi u bilo kome obliku,jer znas kako se kaze,ko hoce slagat hoce i ukrast,prevarit,itd,jer vrline se lijepe jedna na drugu kod ljudi,a isto tako i mane,pozzz i uzivaj i dalje,samo nemoj kriti od naroda,normalno i otvoreno radi ono sto zelis,sta te briga,jer ako to radis,a smatras ispravnim bilo bi licemjerno od oboje da se krije nesto sto je ok :-D :-)
dale cooper

#290 Re: "Veza bez obaveza"

Post by dale cooper »

Veza bez obaveze je samo ljepši naziv za kres šemu i ne treba ulaziti u sličnu ako imaš neka
veća očekivanja ili ako ste tip osobe kojoj brzo i lako prorade emocije.
REALISTA77

#291 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Cemu uljepsavanje,vecina muskaraca koji su u ovakvoj kres semi,bar u bih to medju rajom naziva "imam ku...vu koju mogu kar...ti kada god hocu"i svima na taj nacin to i prezentuje,sto dovoljno govori o takvoj vezi i ljudima u njima,a neka svako radi sta god zeli,to je njihov zivot,ja samo kazem istinu :(
JThomas

#292 Re: "Veza bez obaveza"

Post by JThomas »

pa naziva onako kako njemu odgovara i kako njega predstavlja džekom, jebačem ili čime već. a jel to baš uvijek baš tako kako se kurči pred rajom u kafani? svi znamo da nije...
REALISTA77

#293 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Pred njima naziva onako kako stvarno MISLI o njoj i tome,a naravno da nece njoj to reci,jer ne bi :izet: ,pa i u normalnoj vezi pazis sta ces NJOJ reci,pa i svojoj zeni cak,jbg,nemozes RECI neke stvari,iako ih mislis samo da bi mogao :izet: ,moras lagati,ili ne reci istinu zenama,da bi mogao :izet: ali sta on stvarno misli je gore napisano,to je istina :-)
McMoy

#294 Re: "Veza bez obaveza"

Post by McMoy »

Kako se određuje i svrstava u neki koš "veza bez obaveze" u odnosu na "ozbiljnu vezu"?

Mislim da je baš u ovome glavni zajeb (oprostite na izrazu) same teme i nabijanje nekog bezveznog i bespotrebnog
osjećaja krivice kod žena.

Normalni muškarci i normalne djevojke ulaze u VEZU, a čisto sumnjam da (osim ovdje na forumu) neki
mudonja stane pred djevojku i kaže: "Jesi li za jednu vezu bez obaveze?"

Vjerovatno da neko uživa u samo fizičkom aspektu neke "veze", nekome je to maksimalni domet i smisao postojanja,
takav voli i da se pohvali u društvu (što ne samo da nije Žentlmenski nego je i vrsta kompleksa)....
dok druge (po meni) normalne osobe uživaju u mnogim drugim aspektima komunikacije sa partnerom/icom.

Ne, nisam čistunac ni svetac, znam kako izgleda i jedno i drugo, tako da baš iz tog razloga mogu diskutovati i ojednom i o drugom.
Valjda je LJUBAV ta koja pokreće svijet i čini nas drugačijim od svih ostalih bića na planeti.
McMoy

#295 Re: "Veza bez obaveza"

Post by McMoy »

kiki-miki wrote:
McMoy wrote: Valjda je LJUBAV ta koja pokreće svijet i čini nas drugačijim od svih ostalih bića na planeti.

Ti kao da si žensko odraslo na bajkama :oops:
Nisam!

Samo mi se zgadio ovaj sveprisutni materijalizam i veze bez emocija. ;-)
REALISTA77

#296 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Veza bez obaveze,ti je nesto slicno isto onom "zive skupa"modernom nacinu zivota,koji je po meni bezeze,iako ima nekih prednosti,ali ako cemo posteno na stetu zena, (iako ga bas one potenciraju :-) ,ne shvacam)a u korist muskarca jer jbt,pere,pegla pusi, :izet: kad hoces,sve,trosak (ko gleda na to)smanjenobzirom da ste dosta i u kuci skupa,a NISI OZENJEN,NIKAKVE OBAVEZE,san svakog nenormalnog muskarca,a takvih je masa :D
REALISTA77

#297 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

McMoy wrote:
kiki-miki wrote:
McMoy wrote: Valjda je LJUBAV ta koja pokreće svijet i čini nas drugačijim od svih ostalih bića na planeti.

Nisam!

:thumbup: Ti mi vracas vjeru u ljubav,buducnost,(zene)hvala ti za to :) da su bogdo sve kao ti :thumbup: :kiss:
S4mpion

#298 Re: "Veza bez obaveza"

Post by S4mpion »

McMoy wrote:Kako se određuje i svrstava u neki koš "veza bez obaveze" u odnosu na "ozbiljnu vezu"?

Ne, nisam čistunac ni svetac, znam kako izgleda i jedno i drugo, tako da baš iz tog razloga mogu diskutovati i ojednom i o drugom.
Valjda je LJUBAV ta koja pokreće svijet i čini nas drugačijim od svih ostalih bića na planeti.
Zapravo je razum taj koji nas razlikuje od ostalih bića na planeti, ljubav bez razuma nas približava ostalim bićima na planeti. :D
lavorpunvode

#299 Re: "Veza bez obaveza"

Post by lavorpunvode »

cLo wrote:
JThomas wrote:
cLo wrote:
Tako je, ne znači da ne postoje. Neću da pišem "normalno" i "nenormalno", jer su to relativne kategorije, ali hajdemo reći prosječnoj ženi je potreban emotivni stimulans da bi bila "gostoljubiva". Vi, muškarci, ste drugačije prirode :)
:thumbup: i ja, mozda pomalo naivno, vjerujem da je velikoj vecini zena potrebna poprilicno jaka emocija, htjele one to same sebi priznati ili ne, da bi stupile u bilo kakav intimniji kontakt s muskarcem.
i ako do takvog odnosa dodje bez emocija, ili zavaravajuci se da emocija nema, kod zene ce se osjecanja kad tad razviti, gotovo uvijek, nakon odredjenog vremena. A za onaj, nadam se, minimalni broj zena, koje su spremne otkriti sebe cijele pred nekim strancem, bez bilo kakve obaveze, emocije ili stida, za njih i ja koristim onaj stari, prilicno tezak naziv. Svakakvih nas ima.
lavorpunvode

#300 Re: "Veza bez obaveza"

Post by lavorpunvode »

REALISTA77 wrote:
McMoy wrote:
kiki-miki wrote:

Nisam!

:thumbup: Ti mi vracas vjeru u ljubav,buducnost,(zene)hvala ti za to :) da su bogdo sve kao ti :thumbup: :kiss:
Nemoj se samo zaljubiti, koliko sam ja upratila McMoy je musko.. :D
Post Reply