valjda su mu zvizdali, eto'o krv pisha na terenu a sve do sad osvojio, ovaj udje 15 min i šeta se po terenusmijesni_ste wrote:
Šta se ono peči na kraju Balotelli prema navijačima?? Dečko nije ok u glavi definitivno
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rIder
#276 Re: Inter
- KPNCTNJAH
#277 Re: Inter

Barcelona je bila zrela za primanje jos jednog gola, ali na kraju koliko su se povukli igraci Intera i ovo je dobar rezultat... A sto se tice Balotellija otkako se slikao sa dresom Milana, navijaci ga jos manje gotive... steta, meni je drag kao igrac i ne bi volio da ode iz Intera, ali definitivno mora malo da se preispita...
-
vruce pivo
#278 Re: Inter
Da su zabili jos jedan ne bi bilo sumnje u Interov prolazak u finale.Ovako je zavrseno samo prvo poluvrijeme a na Nou Campu ce se odigrati drugo.
Barca je u stanju svakom uvaliti 3 komada pa se zbog toga nadam da cemo im barem jedan uspjeti uvaliti u gostima sto bi vjerovatno znacio siguran prolazak.
Valjda ce se i ovaj jebeni vulkan konacno smiriti i tako omoguciti normalno putovanje u Barcelonu!
Barca je u stanju svakom uvaliti 3 komada pa se zbog toga nadam da cemo im barem jedan uspjeti uvaliti u gostima sto bi vjerovatno znacio siguran prolazak.
Valjda ce se i ovaj jebeni vulkan konacno smiriti i tako omoguciti normalno putovanje u Barcelonu!
-
smijesni_ste
#279 Re: Inter
Ma pretpostavio sam, ali onda nek ga brate smiri Mou fino...al bas ono za sva vremena...ako treba i prijetnja pedalom...mada je i meni drag...a ne ovako sa vremena na vrijeme, jer ocito nema efekta
Da, nista jos nije gotovo....samo pametno i hrabro u Barceloni...
Samo jos kad bi se Roma prestigla ako ikako moze...
...strasno bi bilo da oni jazavci uzmu titulu 
Da, nista jos nije gotovo....samo pametno i hrabro u Barceloni...
Samo jos kad bi se Roma prestigla ako ikako moze...
- KPNCTNJAH
#280 Re: Inter
Kad smo vec kod Balotellija, ovo je meni jedan od najboljih golova iz slobodnog udarca...
-
vruce pivo
#281 Re: Inter
Ima ko da Super Idiota nauci pameti
Zlatan Ibrahimovic reveals Marco Materazzi attacked Mario Balotelli in the players' tunnel. “I've never seen anything like it! I'd have decked him.”
The Barcelona star gave his version of events after the final whistle, when Balotelli had thrown off his Inter jersey in anger.
“I saw that Materazzi was attacking him in the players' tunnel and I've never seen anything like it,” Ibra told RAI.
“If I were him, I'd have left Mario alone, but Materazzi was attacking him and I was stunned. If Materazzi had attacked me like that, I would've decked him in a second!
Balavac jedan neotesani,nadam se ga je Matarazi naucio pameti!
Zlatan Ibrahimovic reveals Marco Materazzi attacked Mario Balotelli in the players' tunnel. “I've never seen anything like it! I'd have decked him.”
The Barcelona star gave his version of events after the final whistle, when Balotelli had thrown off his Inter jersey in anger.
“I saw that Materazzi was attacking him in the players' tunnel and I've never seen anything like it,” Ibra told RAI.
“If I were him, I'd have left Mario alone, but Materazzi was attacking him and I was stunned. If Materazzi had attacked me like that, I would've decked him in a second!
-
krusty
#282 Re: Inter
bravo za Inter, Mourinho kapa dole
i onaj gol sto Barca dade je sreca obicna, pored toga su slabo sta pokazali... drago mi je da je konacno srusen mit te neke Barcelone i njihove igre koju niko ne moze zaustavit... zaustavio ih je Chelsea prosle godine pa su ih sudije pokrale... sad im je Mourinho ocitao lekciju
i onaj gol sto Barca dade je sreca obicna, pored toga su slabo sta pokazali... drago mi je da je konacno srusen mit te neke Barcelone i njihove igre koju niko ne moze zaustavit... zaustavio ih je Chelsea prosle godine pa su ih sudije pokrale... sad im je Mourinho ocitao lekciju
- amar007
#283 Re: Inter
A materaci je olicenje postenog i fer igracavruce pivo wrote:Ima ko da Super Idiota nauci pameti![]()
printer je ciganski i mahalski klub uvijek bio i uvijek ce i ostati
- Pokerboy11
#284 Re: Inter
Znas sta goni se u PM odakle si dosao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amar007 wrote:A materaci je olicenje postenog i fer igracavruce pivo wrote:Ima ko da Super Idiota nauci pameti![]()
Balavac jedan neotesani,nadam se ga je Matarazi naucio pameti!![]()
Momcad je razorila barcu sad a i nek je dragi mi je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 2407
#285 Re: Inter
Daleko od toga da je Matrix posten i fer igrac, ali koliko je meni poznato nikada se nije ponasao na nacin na koji se Mario ponasa a to je da omalovazava klub za koji nastupa, saigrace i navijace(ako grijesim neka me neko ispravi).amar007 wrote: A materaci je olicenje postenog i fer igraca![]()
Bravo Interu, sve cetitke na odlicnoj partiji.
-
jedan od mnogih
#286 Re: Inter
GRANDEINTER
Kakva pobjeda, Messi uštopan ostali nisu ništa mogli.Mislim da su šanse za prolaz 70% na strani Intera.Ako daju gol na Nou Camp-u adio Barca
Što se tiče onog balavca Ballotelija on je svoje odigrao u Interu poslije onog sinoć, a i opšte je poznato da je on navijač Milana.Evo šta je sinoć napravio
http://www.youtube.com/watch?v=_41ykj0K ... r_embedded#
Kakva pobjeda, Messi uštopan ostali nisu ništa mogli.Mislim da su šanse za prolaz 70% na strani Intera.Ako daju gol na Nou Camp-u adio Barca
Što se tiče onog balavca Ballotelija on je svoje odigrao u Interu poslije onog sinoć, a i opšte je poznato da je on navijač Milana.Evo šta je sinoć napravio
http://www.youtube.com/watch?v=_41ykj0K ... r_embedded#
-
sumirprimus
#287 Re: Inter
ccc glupan glupi,nije skupio ni 12 i po minuta u LP i vec se nafuro da je superzvijezda...
ne treba mu dat ni transfer ,nego ga bacit u 2 ekipu i na klupu i nek truhne...
ne treba mu dat ni transfer ,nego ga bacit u 2 ekipu i na klupu i nek truhne...
-
KENJAC
#288 Re: Inter
Niko, ali bas niko da kaze da je faul Cambiassa bio cist penal..... E dragi moji "objektivni" navijaci! Al ellem neise... ima revans.
-
fedayn-roma
#289 Re: Inter
Nikakav penal Cambiassa nije bio.... eventualno mozda onaj Samuela nad Piqueom ali vrlo tesko za dati u polufinalu LP, a to ti kaze jedan objektivan i neutralan gledaoc....
Super tekma intera nema sta reci, treba malo i srece za ovakve rezultate (kao i treci gol u offsajdu)...
Ali tako ti je to, jeste culi Mouirnha sinoc "Xavi se bunio, znam, on bi htio uvjek da sudi Ovrebo....."
koji genijalac.....
Super tekma intera nema sta reci, treba malo i srece za ovakve rezultate (kao i treci gol u offsajdu)...
Ali tako ti je to, jeste culi Mouirnha sinoc "Xavi se bunio, znam, on bi htio uvjek da sudi Ovrebo....."
- ProbuseniDolar
#290 Re: Inter
Ne volim Talijane, ali ovaj Inter simpatisem zbog Murinja. Svaka cast na postavci igre, Barca nije mogla da nametne svoj ritam. Prvi put u zadnje 2 godine da ih je neko nadigrao. Murinjo
. Jos samo da pomenem, po meni najboljeg igraca na svojoj poziciji zadnjih 15 godina, Havijera Zanetija, momacki je ustopao Messija. Svaka cast
. Ako je Batistuta zasluzio bistu u Firenci, Zaneti je definitivno zasluzuje u Milanu 
- Charuga
- Globalni moderator
#291 Re: Inter
Odjednom svi vole Inter, pa cak i oni sto gotive Milan .. 
-
sumirprimus
#292 Re: Inter
Đaba im,Plavih_11 wrote:Odjednom svi vole Inter, pa cak i oni sto gotive Milan ..
Josep Guardiola congratulated Inter on their win tonight, but warned them: “the 90 minutes in the second leg will be very long!”
- ultima_palabra
#293 Re: Inter
Plagijatorsumirprimus wrote:Đaba im,Plavih_11 wrote:Odjednom svi vole Inter, pa cak i oni sto gotive Milan ..
Josep Guardiola congratulated Inter on their win tonight, but warned them: “the 90 minutes in the second leg will be very long!”
Perhaps not so wild. It was typical Madrid. This is the club that boasts of its balls, that made a legend of remontadas (fightbacks) in the 80s, Juanito switching to Italian to tell Internazionale not to get cocky after a first-leg win because 90 minutes at the Bernabéu are "molto longo".
-
sumirprimus
#294 Re: Inter
Ejs plagijator,pa jaŠta neg ce inter imat paklenih 90 minuta,jedino ih moze spast sreca da uvale u prvih 5 minuta 1 go i sve rijese...
-
zlajapravaraja
#295 Re: Inter
Ne navijam bas nesto ni za jedne, ali mislim da ce Barca u uzvratu biti u stanju zabiti barem 3-4 komada. Usput, Camp Nou ima za jedno 10 metara siri teren..., sta to znaci vidjecete u uzvratu 
- ultima_palabra
#296 Re: Inter
Čini ti se, malo viši ugao kamere...ako ima razlike to je maksimalno 2-3 metrazlajapravaraja wrote:Ne navijam bas nesto ni za jedne, ali mislim da ce Barca u uzvratu biti u stanju zabiti barem 3-4 komada. Usput, Camp Nou ima za jedno 10 metara siri teren..., sta to znaci vidjecete u uzvratu
- 2407
#297 Re: Inter
Ako je vjerovati Wikipediji onda su dimenzije terena iste:ultima_palabra wrote:Čini ti se, malo viši ugao kamere...ako ima razlike to je maksimalno 2-3 metrazlajapravaraja wrote:Ne navijam bas nesto ni za jedne, ali mislim da ce Barca u uzvratu biti u stanju zabiti barem 3-4 komada. Usput, Camp Nou ima za jedno 10 metara siri teren..., sta to znaci vidjecete u uzvratu
http://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Nou
http://en.wikipedia.org/wiki/San_Siro
-
sumirprimus
#298 Re: Inter
Da ne duplamnapisah na barsinoj temi,sa oficijelnih stranica i jedne i druge ekipe,dimenzije terena su iste105-68 m ,razlika je u kapacitetu:interov oko 80 k,a kamp nou oko 98 k.
- rIder
#299 Re: Inter
I chelsea je isto mislio - treba nam samo jedan gol u revansu, a znamo kako je zavrsilozlajapravaraja wrote:Ne navijam bas nesto ni za jedne, ali mislim da ce Barca u uzvratu biti u stanju zabiti barem 3-4 komada. Usput, Camp Nou ima za jedno 10 metara siri teren..., sta to znaci vidjecete u uzvratu
-
sumirprimus
#300 Re: Inter
iduce heFte ce se sve znatrIder wrote:I chelsea je isto mislio - treba nam samo jedan gol u revansu, a znamo kako je zavrsilozlajapravaraja wrote:Ne navijam bas nesto ni za jedne, ali mislim da ce Barca u uzvratu biti u stanju zabiti barem 3-4 komada. Usput, Camp Nou ima za jedno 10 metara siri teren..., sta to znaci vidjecete u uzvratu