Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pinkzelena

Post by pinkzelena »

blah blah wrote:
mIRCerka wrote:
blah blah wrote:mirci, napokon i ti mene poklopi :D sad smo samo 1:113 :D

bez zezanja, cini mi se da mnogi na ovoj temi tu kovanicu shvatili kao i ja, pa bilo pogresno ili ne, poenta stoji.
ako imas 88 postova, kako si me mogao poklopiti 113 puta...
losa ti je matematika :D
losije su ti te pretpostavke :D
mIRCerka wrote:a to sta je ko kako skontao, trebali ste citati od pocetka temu, sto nije jasno pitati ili proguglati.
sve bi vam se samo kazalo.

pa ovim sto odvalise po "djeci iz kukuruza" (naci ce se sami :D ) to bi najmanje bitno. ja samo reagujem, jerbo mi se plaho gade.

Haj majke ti poklopi se,nisi ni svjestan kako si se provalio s onim o "djeci kukuruza" :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

neka bona, covjek je mozda na dialup, tesko otvara sax, pa nije stigao procitati :D:D:D:D

88/113 :D
Phia

Post by Phia »

mIRCerka wrote:neka bona, covjek je mozda na dialup, tesko otvara sax, pa nije stigao procitati :D:D:D:D

Možebit da ima dvatri nicka. :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Phia wrote:
mIRCerka wrote:neka bona, covjek je mozda na dialup, tesko otvara sax, pa nije stigao procitati :D:D:D:D

moRe bit, a ja ne vodim evidenciju s kim se naprdjujem :D
ni ko koga vodi koliko :D:D:D:D

blah blah, jesmo li kafenisali ikad? (ovo ja suzaJEM broj mogucih kandidatOVa)
blah blah

Post by blah blah »

pinkzelena wrote:
blah blah wrote:
mIRCerka wrote: ako imas 88 postova, kako si me mogao poklopiti 113 puta...
losa ti je matematika :D
losije su ti te pretpostavke :D
mIRCerka wrote:a to sta je ko kako skontao, trebali ste citati od pocetka temu, sto nije jasno pitati ili proguglati.
sve bi vam se samo kazalo.

pa ovim sto odvalise po "djeci iz kukuruza" (naci ce se sami :D ) to bi najmanje bitno. ja samo reagujem, jerbo mi se plaho gade.

Haj majke ti poklopi se,nisi ni svjestan kako si se provalio s onim o "djeci kukuruza" :lol:
pinki, posto znas pisati mozda znas i citiati. obrati paznju npr na prethodnu stranicu, pa nam i to fino pojasni. zivjela ti meni sa svojim poimanjem grada, makar i ne izasla iz te mahale.
blah blah

Post by blah blah »

mIRCerka wrote:
Phia wrote:

moRe bit, a ja ne vodim evidenciju s kim se naprdjujem :D
ni ko koga vodi koliko :D:D:D:D

blah blah, jesmo li kafenisali ikad? (ovo ja suzaJEM broj mogucih kandidatOVa)
ma jok bona ne bila. bilo mi mrsko klepetat do tebe, a tramvaji znas kakvi su :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

blah blah wrote:
pinkzelena wrote:
blah blah wrote: losije su ti te pretpostavke :D

pinki, posto znas pisati mozda znas i citiati. obrati paznju npr na prethodnu stranicu, pa nam i to fino pojasni. zivjela ti meni sa svojim poimanjem grada, makar i ne izasla iz te mahale.

Od srca ti savjetujem da pogledaš horor "DJECA KUKURUZA" i da se prestaneš provaljivati više *eboga ti..
Zar ni nakon što ti je Mirci lijepo objasnila,nisi shvatio da naslov teme nema veze sa relacijom selo-grad, ne znam zašto te to toliko uvrijedilo :D
Aha,još nešto..pošto si bio lijen,da pročitaš uvodni post,kao i ostale,da te uputim..Hayat je objavio vijest,koju je nazvao "Djeca kukuruza u Aleji lipa",pa sjasi vise sa pinki Bog ti dao... :-) :-)
pitt

Post by pitt »

oho-ho.....cuj i jahanja ima :D:D:D
blah blah

Post by blah blah »

pinkzelena wrote:
blah blah wrote: pinki, posto znas pisati mozda znas i citiati. obrati paznju npr na prethodnu stranicu, pa nam i to fino pojasni. zivjela ti meni sa svojim poimanjem grada, makar i ne izasla iz te mahale.

Od srca ti savjetujem da pogledaš horor "DJECA KUKURUZA" i da se prestaneš provaljivati više *eboga ti..
Zar ni nakon što ti je Mirci lijepo objasnila,nisi shvatio da naslov teme nema veze sa relacijom selo-grad, ne znam zašto te to toliko uvrijedilo :D
Aha,još nešto..pošto si bio lijen,da pročitaš uvodni post,kao i ostale,da te uputim..Hayat je objavio vijest,koju je nazvao "Djeca kukuruza u Aleji lipa",pa sjasi vise sa pinki Bog ti dao... :-) :-)
Hocu sada kad si me od srca posavjetovala, garant je remek-djelo svjetske kinematografije. Sa kojim dijelom da pocnem i je li sljedeci korak u mom gradjanskom osvjestavanju ciklus Zikine dinastije? :D

P.S. Opet ti ne odgovori na ovo o prethodnoj stranici i malo dalje, vec se (neuspjesno) vadis na kozmopolite iz Hayata i uvodni post. E necemo tako, Dino.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

blah blah wrote:
pinkzelena wrote:
blah blah wrote: pinki, posto znas pisati mozda znas i citiati. obrati paznju npr na prethodnu stranicu, pa nam i to fino pojasni. zivjela ti meni sa svojim poimanjem grada, makar i ne izasla iz te mahale.

Hocu sada kad si me od srca posavjetovala, garant je remek-djelo svjetske kinematografije. Sa kojim dijelom da pocnem i je li sljedeci korak u mom gradjanskom osvjestavanju ciklus Zikine dinastije? :D

P.S. Opet ti ne odgovori na ovo o prethodnoj stranici i malo dalje, vec se (neuspjesno) vadis na kozmopolite iz Hayata i uvodni post. E necemo tako, Dino.

Ne vadim se.... al ti si mi stvarno šega... :D
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

A jes ti se hadjo natakario... :shock:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

rajvosa^ wrote:A jes ti se hadjo natakario... :shock:
ma vidis da joj se shlepa...
blah blah

Post by blah blah »

mIRCerka wrote:
mirci duso, za mene samo ti i husnija postojite, nema razloga za zabrinutost :D
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

blah blah wrote:
mIRCerka wrote:
mirci duso, za mene samo ti i husnija postojite, nema razloga za zabrinutost :D
Husnija = macak, pa ti gledaj kako ces.
blah blah

Post by blah blah »

jbg, idu u paketu :(
to_the_roots

Post by to_the_roots »

roki wrote:ma najvise su krivi roditelji..u PM,danas svako hoce da bude roditelja a nije nisebe pronasao u zivotu..... :x
definitivno! vjerujem da je ono sto si ponio iz kuce presudno u razvoju djeteta. oke - okolina nije zanemariva. al ako su me starci uvijek ucili da postujem sva ziva bica - zasto bih poslusala tamo nekog balavog, poremecenog klinju koji davi i zlostavlja macice???? hm.. sta radit s djecom koji ubijaju zivotinje?? ovo me trenutno jako ljudi :x mislim da bih isutala neko dijete da vidim da to radi. nije da je izrazito pametan postupak, al nek malo vidi kako je to.
mema mo

Post by mema mo »

najodgovorniji su roditelji, ja bi ih novcano kaznila zbog ponasanja njihove djece. pa bi vodili racuna sta im djeca rade. a bogami bi djecu poslala na pregled kod psihologa. to je nezdravo ponasanje, oni su potencijalne ubice...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

BIJESNA SAM!!!!

Uzela sam tri dana godisnjeg, spavala do 11, otisla na kafu sa labruscom, svratila u drvopromet na grbavici da kupim mackama hranu, kad pored police sa macijom stoji bakica i gelda konzerve i cijene. I pita mene bakica koje su najjeftinije da moze vise uzeti za malo jada para sto ima....
i pitam je koliko macaka ima, kaze ona DVIJE U STANU A IZA ZGRADE SAM DO JUTROS IMALA 15ak, ali mi ubise 6 macica sinoc...
:(

pitam je PA GDJE ZIVITE GOSPODJO....kaze ona U BIJELlIM NEBODERIMA KOD APOTEKE...

iskreno, svima vama koji ste branili tu djecu zelim da vasa djeca budu ista ako ne i gora, jer debili i monstrumi ponovise svoja nedjela...
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Phia

Post by Phia »

mIRCerka wrote:BIJESNA SAM!!!!

Uzela sam tri dana godisnjeg, spavala do 11, otisla na kafu sa labruscom, svratila u drvopromet na grbavici da kupim mackama hranu, kad pored police sa macijom stoji bakica i gelda konzerve i cijene. I pita mene bakica koje su najjeftinije da moze vise uzeti za malo jada para sto ima....
i pitam je koliko macaka ima, kaze ona DVIJE U STANU A IZA ZGRADE SAM DO JUTROS IMALA 15ak, ali mi ubise 6 macica sinoc...

pitam je PA GDJE ZIVITE GOSPODJO....kaze ona U BIJELlIM NEBODERIMA KOD APOTEKE...

iskreno, svima vama koji ste branili tu djecu zelim da vasa djeca budu ista ako ne i gora, jer debili i monstrumi ponovise svoja nedjela...
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Phia

Post by Phia »

Ovdje moram ispričati jednu priču..puno sam razmnišljala o tome zašto neka djeca rade ove monstruozne stvari..
Nedavno mi je došao dječak sa majkom da kupi macu..ljudi moji dijete je toliko blago i tako se nježno ponašao prema mojim mačkama da sam ostala zatečena..i onda sam saznala da mu je prije tri dana maca koju je imao pobjegla iz stana i nakon toga su je našli rastrganu, vjerovatno cuke..dječak je imao istu macu kao moju Nani..kad je ugledao počeo je da plače jer ga jako podsjeća na nju..to je bio tako dirljiv prizor..neopisivo..u tom trenutku se u meni pojavio tračak nade da nisu sva djeca monstrumi kao ova iz aleje lipa..a shvatila sam da je sve to do odgoja i da roditelji djeci unose tu mržnju prema životinjama jer ih i sami mrze..dijete koje odrasta sa kućnim ljudimcem u porodici gdje ga uče da je to živo biće i da osjeća bol nikad ne može biti sposobno na onakva monstruozna djela..ja kad bi imala dijete dobro bih razmislila da li da mu uskratim taj odgoj koji ako ne dobije predstavlja rizik da nikad neće imati obzira prema živim bićima pa vjerovatno i prema ljudima.. :roll:
Alba

Post by Alba »

Zasto djeca rade tako strasne i monstruozne stvari kao sto je mucenje i ubijanje zivotinja? Zato sto su im roditelji monstrumi koji ne zasluzuju imati djecu. Ja djecu odgovorno poredim upravo sa tim zivotinjicama, dok ih ne naucis kucnom redu, piske kake na sve strane , upravo kao i ta djeca sto rade ono sto ne bi smjeli da rade.
Djeca trebaju pomoc a roditelji mastan samar po novcaniku za pocetak a kasnije i zesce kazne.

Phia, moj sin voli zivotinje jer sam ga ja naucila da ih voli. Zna se dogoditi i danas kad je vec desetogodisnjak da se rasplace od bijesa i tuge kada vidi na ulici neuhranjenog i napustenog lutalicu.
Primitivizam i okrutnost se zasniva na neznanju...djeca ne znaju, treba ih nauciti.
danas

Post by danas »

ma sve to pofatat, u sumu, pa metak u celo... ha ja... :roll:
hammerhead

Post by hammerhead »

DJECO, MANJE TVa i VIDEO IGARA,VISE SPORTA I PRIRODE,ha da
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Phia wrote:
mIRCerka wrote:BIJESNA SAM!!!!

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
javila sam cika Velji za ovo, i predlozio mi je nesto extremno- u slucaju da se nesto ovako ponovi ili se desi drugdje, ne libite se da slikate, pa da kacimo slike gdje stignemo...
da ih saljemo svima redom, od ureda za veterinarswtvo do vijeca ministara da nakon 10 godina konacno uzmu u razmatranje zakon o zastiti zivotinja.-..
zlatiborka

Post by zlatiborka »

Bas sam neko vece, kad sam setala svoju macku po Alipasinom pricala sa grupom djecaka. Oni vole moju macu i uvijek je pomiluju. I ime su joj zapamtili.

Pitam ja njih: 'Djeco, ima li ovdje u nasem okruzenju djece koja muce zivotinje, znate li za takve?'

Rekli su mi da su ovdje sva djeca dobra i vole zivotinje, narocito macke i cesto ih i hrane. A onda kazu da na Grbavici jedna grupa djece muci macke i baca ih u Miljacku, ali da oni ne poznaju tu djecu. I jos i to da ta zlocesta djeca to cesto rade, niko im ne moze nista!

Ja sam ih zamolila da mi kazu ako saznaju ili vide da ovdje kod nas na C-fazi neko muci i ubija macke ili cuke. Obecali su mi to.

Zgrozena sam sto se ovakve stvari desavaju, moramo sve uciniti da to zaustavimo!

Pozdrav svima .....
Post Reply