Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_stoKA_ wrote:
mister sogane imas ga pravo, al kad nesta ne valja onda to ne valja i treba raditi na tome da se to ispravi, ja se pravo zado, za vas ne znam, u svojoj raji sam jedan od dva krajisnika (iz cazina) a svoje postovanje smo zaradili ljudskoscu, humorom i intelektom, a ne cakijom i za svaku malu prepirku tucom zamisli uspjelo nam i to! pa ti na ovo daj komentar kakav god hoces "pekmezu"
Ma pazi molim te, ti to hos da kazes da si posto nesto pametniji, dok si ispravio svoju "govornu manu".
Joj sine, idi tamo uzmi kamen i stucaj ga sebi u glavu, nemoj da ti ja dodem da ti klepim aplauz iza usiju, sjesces na guzcu, pa ces onda tek da skontas kolko si sa svojim tekstom ispo "pametan".
P.S.: ako sta fali u tekstu na krajiski, ispravite ga.
Al' ozbiljno @ _stoKA_, popusti vise, jebes ga.... Eto, sad svi znamo kako si ti pismen i kulturan, te bi stogha bio red da prestanes da se pre.eravas na ovoj temi. Pametniji popusta , ne osvrci se ti na nas zaostale koji zalutasmo ovdje, bem ti zakon.