Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hemac

Post by hemac »

Šta je bilo ono sinoć u gradu, gay pride parada :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

umro mi komsija, kazu zbog titule
ovaj kolega s posla se samozatajno izrezao ziletom po guzici
mom nedi puko cir
dado od muke zenu prebiJo
darko zapalio garazu sa plavim yugom unutra
sta vam je strumfovi, pa nije valjda tolika frka :lol: :lol:
big_bud

Post by big_bud »

mIRCerka wrote:
Neelix wrote:zasto mirci? vidis da covjek kaze za one koje je bolilo :D

dobro je da priznas :P
nek mu se sve drugarice napushe neelix, ovo je forum, nije ovo stadion...
Kontas sad?
kako nije, ovo je i bolje od stadiona. mozes lajat a da ti niko ne vidi lice. virtuelna korida
funaki

Post by funaki »

Image
Neelix

Post by Neelix »

:lol: menscini da bi strumfovi radije kamen u bubregu nego da su morali gledat slavlje juce :lol:
Isabell

Post by Isabell »

hrasno38 wrote:E sad posto ste zaista sampioni moje iskrene cestitke svim navijacima FK Sarajeva i nadam se da cete u Kupu Sampiona ponoviti uspjeh Zelje i jos nam popraviti koeficijent.

Ne znam kako je bilo u Titovoj mada ne sumnjam da je bio haos ali na stadionu mi nije bilo nesto posebno. Mislio sam da cu napokon vidjeti puno Kosevo ali nista od toga. Jug prazan, Istok pun kao sibica, Zapad pola popunjen i Sjever malo vise od pola.

Potpuno se slazem sa hrasno.
Razocarana posjetom na Kosevu. Pa zar ga ni jucer niste mogli napuniti?
Jos jednom cestitke na tituli i sretno u CL.
funaki

Post by funaki »

Image
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Neelix wrote::lol: menscini da bi strumfovi radije kamen u bubregu nego da su morali gledat slavlje juce :lol:
cekam sutrashnji avaz sa zbirnom statistikom medjusobnih tuca pitara pred vjecnom...
jebote ne znate ni proslaviti kako treba...
a ja ti opet kazem, procitaj temu od pocetka, ja davno cestitah, a durexu nek se sve drugarice i drugovi napuse :D
Hideout

Post by Hideout »

Sve pohvale Selimu Babiću, direktoru RAD-a, što je naredio da se pri sapiranju ulica koriste isti aerosoli kao oni protiv ptičje gripe. Fekalije su se povukle u šahtove i slivnike i grad nam je osvanuo čist i dezinficiran... :-D
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

Hideout wrote:Sve pohvale Selimu Babiću, direktoru RAD-a, što je naredio da se pri sapiranju ulica koriste isti aerosoli kao oni protiv ptičje gripe. Fekalije su se povukle u šahtove i slivnike i grad nam je osvanuo čist i dezinficiran... :-D
muka, muka
tesko je
bas je tesko
joojjjjjjjjjjjjjj
B-Baller

Post by B-Baller »

hemac wrote:Šta je bilo ono sinoć u gradu, gay pride parada :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta je hemac jesil to i ti bio pa znas :D Nemoj sad da te odvuku na drugu stranu ne daj se
Jonx

Post by Jonx »

mIRCerka wrote:
DUREX wrote:Samo jedna poruka za sve one koje je ova titula Sarajeva zaboljela, tj. za one kojima je bilo mrsko gledati bordo kolone po Sarajevu, a vidim da je bilo i takvih:

NAPUSITE NAM SE KURCA!!!!! PA OPET... PA JOS JEDNOM... PA CETE DOBITI I U PAPIR!!!

Ako je za ban, neka je....

Sarajevo je sampion... samo to mi je vazno danas...

Sretna titula svima koji su se danas osjecali sretni!

Odoh nastaviti da locem... pa se vidimo opet nekada.... Ljubim vas sve!!! :D
Nije to za ban, to je za samarchinu i to masnu, ne strumfovsku vec ljudsku!

Fuj.
E da se i ja i ti slozimo u necem. Bar u slaganju samarcina, ako nikako drugacije :) :thumbup:
funaki

Post by funaki »

Image

PLAVO OKO PLAKALO JE
MNOGO SNOVA NESTALO JE
SAMO SUZE KAPI KISE
I NISTA VISEEEE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@mirci, 5. ste, nemoj biti tuzna... :D
IstinaBoli

Post by IstinaBoli »

Da ponovim post , posto je ovo ocigledno glavna tema o proslavi... :?

A i vi sa sa-x.com portala . mogli ste malo vise nesto objaviti o pobjedi FK Sarajeva i proslavi naslova prvaka BiH , jok neko je napisao nesto sturo , isto kao da je "zurio" negdje i onda tema je bacena pod sport i to negdje na dno a na naslovnoj stranici nema nista, bitnije je pisati o Feng Shui i ostalom...!? Svaka cast jako ste objektivni...( da se odmah ogradim ne kritikujem rad foruma , nego portal )... Nadam se da ce se naci neko ko ce ispraviti ovu nepravdu , ocito je navijac komsijskog kluba bi zaduzen za ovaj izvjestaj...Malo objektivnosti nece Vam naskoditi!!!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

IstinaBoli wrote:Da ponovim post , posto je ovo ocigledno glavna tema o proslavi... :?

A i vi sa sa-x.com portala . mogli ste malo vise nesto objaviti o pobjedi FK Sarajeva i proslavi naslova prvaka BiH , jok neko je napisao nesto sturo , isto kao da je "zurio" negdje i onda tema je bacena pod sport i to negdje na dno a na naslovnoj stranici nema nista, bitnije je pisati o Feng Shui i ostalom...!? Svaka cast jako ste objektivni...( da se odmah ogradim ne kritikujem rad foruma , nego portal )... Nadam se da ce se naci neko ko ce ispraviti ovu nepravdu , ocito je navijac komsijskog kluba bi zaduzen za ovaj izvjestaj...Malo objektivnosti nece Vam naskoditi!!!
Tako je to kad su mali klubovi u pitanju :)
lugavina

Post by lugavina »

Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.

Ako su pak na ovom sajtu zbog moguceg konvertistva ili ucestvovanja u sampionsko slavlju onda pozdravljam njihovo prisustvo.

Za ove satro ironcne pitanje-Kad je zdrebanje za Napetkov Bozicni Malonogometni Turnir.

NEK GA PUSE SITNE DUSE

MOJ GRAD MOJ KLUB
Skoro

Post by Skoro »

hrasno38 wrote:
Tako je to kad su mali klubovi u pitanju :)[/quote]

To se zove kompleks 8-)
hrasno38

Post by hrasno38 »

lugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.

Ako su pak na ovom sajtu zbog moguceg konvertistva ili ucestvovanja u sampionsko slavlju onda pozdravljam njihovo prisustvo.

Za ove satro ironcne pitanje-Kad je zdrebanje za Napetkov Bozicni Malonogometni Turnir.

NEK GA PUSE SITNE DUSE

MOJ GRAD MOJ KLUB
ja se zaista ne sjecam kada ste vi pobjedili Zelju a da se ne pomucite. Znas ono par golova u mrezi i jebite se Manijaci. Toga dugo dugo nije bilo a obratno jeste dav puta po 3:0 glatko i na Grbavici i na Kosevu. Dakle vase pobjede nisu upitne ali su ostvarene uz dosta dosta muke kao i ova zadnja.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Skoro wrote:
hrasno38 wrote:
Tako je to kad su mali klubovi u pitanju :)
To se zove kompleks 8-)[/quote]

Ne Skoro to se zove zajebancija jer je meni fudbal jos uvijek sporedna stvar u zivotu.
pudlica

Post by pudlica »

hrasno mali tim :lol:

ja sam sinoc nesto cuo nisam bas siguran kako ide zaboravio "druzina sa uske pruge sta ce tako nesto pored 2 titule iz bivse juge"

a nikola najjaci "nemojte bacati petarde na teren zbog licenciranja stadiona za LP" kako je smjesan samo,ludilo :lol: najveci stadion i da ne dobije licencu :lol:
zanzibar

Post by zanzibar »

funaki wrote:Image
SAMO JE NEBO IZNAD NAS-PLAVE BOJE :D
ManiacSA

Post by ManiacSA »

lugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.

NEK GA PUSE SITNE DUSE

MOJ GRAD MOJ KLUB
Evo naseg druga lugavine opet jedan super :lol: post. Ovo se zove komplex pa vi vise trosite snage na zelje o nekom 'utopskom' ispadanju Zelje iz lige umjesto da slavite titulu. EVO VELIKIM SLOVIMA: JA TEBI PLATIM SVE KARTE ZA DOMACE UTAKMICE SARAJEVA AKO SARAJEVO POBIJEDI ZELJU SLIJEDECE GODINE 2 PUTA!!!!!! Jesi ti dobar covjece, jesil ti svjestan da je slijedece godine Srpski klub na redu pa taman da dovedte Ronaldinha i Kaku i Rud Van NEMA SANSE DA OSVOJITE TITULU!
I zapamti ovo sto sam ti rekao za pobijede spasi negdje da mozes svima kasnije pokazati.

MOJ GRAD MOJ KLUB ZELJEZNICAR
Skoro

Post by Skoro »

hrasno38 wrote: Ne Skoro to se zove zajebancija jer je meni fudbal jos uvijek sporedna stvar u zivotu.
Hrasno nisam mislio na tebe, ali sa ogromnom vecinom je tako. To je ono:

Image
hrasno38

Post by hrasno38 »

Skoro wrote:
hrasno38 wrote: Ne Skoro to se zove zajebancija jer je meni fudbal jos uvijek sporedna stvar u zivotu.
Hrasno nisam mislio na tebe, ali sa ogromnom vecinom je tako. To je ono:

Image
ja cu ti samo reci da je meni komsija vazniji od familije.
cico x

Post by cico x »

ManiacSA wrote:
MOJ GRAD MOJ KLUB ZELJEZNICAR
hahahahahahaha,kako ste samo smijesni maji pjavi stjumfici
Post Reply