nevina djevojka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
realna do boli
Biti nevina je stvar dobrog informisanja.Operacija i nije tako skupa.Ako vec ne znas odglumiti "prvi put" lijepo platis i budes ko nova.A ako nemas para onda sve negiraj , drzi se svoje price i trepci okicama .. 
- karanana
.....i pukni se s frajerom koga lazes da si nevina za vrijeme menstruacije.realna do boli wrote:Biti nevina je stvar dobrog informisanja.Operacija i nije tako skupa.Ako vec ne znas odglumiti "prvi put" lijepo platis i budes ko nova.A ako nemas para onda sve negiraj , drzi se svoje price i trepci okicama ..
-
Any
koristenje kozni tampona je preporucnjivokaranana wrote:.....i pukni se s frajerom koga lazes da si nevina za vrijeme menstruacije.realna do boli wrote:Biti nevina je stvar dobrog informisanja.Operacija i nije tako skupa.Ako vec ne znas odglumiti "prvi put" lijepo platis i budes ko nova.A ako nemas para onda sve negiraj , drzi se svoje price i trepci okicama ..
-
MadamPiaNo
Bludnik ne treba da se zeni osim bludnicom ili mnogoboskinjom, a bludnica ne treba da bude pozeljna osim bludniku ili mnogoboscu, to je zabranjeno vjernicima. (24:3)
-
forUMASH
.....a sta je to bludnik....MadamPiaNo wrote:Bludnik ne treba da se zeni osim bludnicom ili mnogoboskinjom, a bludnica ne treba da bude pozeljna osim bludniku ili mnogoboscu, to je zabranjeno vjernicima. (24:3)
- lady midnight
kazhu i ptice sa granepitt wrote:ko kaze da se treba zenitiMadamPiaNo wrote:Bludnik ne treba da se zeni osim bludnicom ili mnogoboskinjom, a bludnica ne treba da bude pozeljna osim bludniku ili mnogoboscu, to je zabranjeno vjernicima. (24:3):D:D
nego me MadamPiaNo plaho impresionirala citiranjem ajeta
inache, ja ne bih vjernicima niposhto zabranila da zhele bludnice
- lady midnight
ma nishta se ti ne sekirajSaian wrote:MadamPiaNo wrote:Bludnik ne treba da se zeni osim bludnicom ili mnogoboskinjom, a bludnica ne treba da bude pozeljna osim bludniku ili mnogoboscu, to je zabranjeno vjernicima. (24:3)
auuuuuuuu zadevera me ovo sad
![]()
![]()
- Saian
nisam odluchio josh s koje strane me zadeveralo trazhim se, al sve mi se chini da ce da me zabrinelady midnight wrote:ma nishta se ti ne sekirajSaian wrote:MadamPiaNo wrote:Bludnik ne treba da se zeni osim bludnicom ili mnogoboskinjom, a bludnica ne treba da bude pozeljna osim bludniku ili mnogoboscu, to je zabranjeno vjernicima. (24:3)
![]()
![]()
mozhesh ti naci i vjernicu ako bash hocesh
sve je stvar interpretacije
![]()
![]()
- lady midnight
uh, i ja se sva zadeveram kad se ljudi zabrinuSaian wrote:nisam odluchio josh s koje strane me zadeveralo trazhim se, al sve mi se chini da ce da me zabrinelady midnight wrote:ma nishta se ti ne sekirajSaian wrote:
![]()
![]()
mozhesh ti naci i vjernicu ako bash hocesh
sve je stvar interpretacije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ovo se treba kontekstualizirati
dakle sai, ovo vazhi samo kad se namjeravash zheniti