ja mislim da ono nije njegov prostor nego da ja iznajmljivaoIrm@ wrote:ja sam cula da ce vlasnik prodati objekat... ma mislim nakon ovakvog skandala sta mu drugo preostaje...
Trovanje u pomodorinu ?
- J.P.Montoya
-
Sarafcina
8. sekretar SKOJ-a wrote:Nisam èitao èlanak, ali se biv¹i ministar poljoprivrede u Vladi FBiH zvao dr. Ahmed Smajiæ. Smijenio ga tada¹nji visoki predstavnik, navodno, zbog nespreèavanja "uvoza" bruceloze i Q-groznice.marijindvorac wrote:... Prvo nam valja skontat ko je Prof. Dr Smajic
ako mu je ovo gore intervjuu... cudi me da on to nije mogao sprijeciti... zista me cudi
- nebojeplavo
marijindvorac wrote:
Susret ljudi sa jednim restoranom je kao susret muškarca sa djevojkom - gleda njenu vanjštinu, a ne dušu
-
_BosanaC
Coolsaim_adka wrote:Evo jedan info. Pomodorino se otvara 01.08.2007. - pouzdan izvor.
Eto, situacija se smirila, niko ga nije tuzio,a i ako jeste bez racuna nema sansi da dobije spor, a znamo dobro da se nikada tamo nisu izdavali racuni, tako da je sve legalno i pravno pokriveno u nasoj pravnoj drzavi od ponedjeljka.
Zivjelo Sarajevo-Metropola
- van Basten
e aferim... predlažem da u cilju ponovne popularizacije nekada popularnog mjets au gradu, gradonačelnica lično dođe na reotvaranje sa delegacijom gdje bi još obavezno bili kantonalni premjer, ministar zdravstva, kantonalni tužioc... te pojede jedan njihov čuveni sendvič, uredno ga plati i za to uredno uzme račun te se sa tim, još masna oko brkova, uslika za sve tv kuće i dnevne novine i ujedno da prigodnu izjavusaim_adka wrote:Evo jedan info. Pomodorino se otvara 01.08.2007. - pouzdan izvor.
Eto, situacija se smirila, niko ga nije tuzio,a i ako jeste bez racuna nema sansi da dobije spor, a znamo dobro da se nikada tamo nisu izdavali racuni, tako da je sve legalno i pravno pokriveno u nasoj pravnoj drzavi od ponedjeljka.
Mene on više neće vidjeti taman džabe dijelio sendviče po ulici, pa nek otvara kad hoće i kome hoće
-
callmethebreeeze
ja da sam na mjestu vlasnika pomodorina promjenio bih ime u restorana salmonela
i u izjavi za dnevne novine bih rekao da sam ja jedan jako samoironican tip i da cu uvijek imati na raspologanju jednog radnika i jedno auto koji ce biti u pripravnosti da, u slucaju od oboljenja, musterije vozi do hitne.
- atko
A u cemu je problem? Sto se nebi ponovo otvorio?
Odgovornost snosi gazda, da ima drzave platio bi visoku cijenu, da je neko od otrovanih preminuo (fala Bogu pa nije) otiso bi u cuzu... a objekat ko objekat... ili stari ili novi gazda ... sendvici su odlicni.. na stranu sto su mozda malo skupi i sto poneka svatsa satve u njih
i opet ce
jer je cijeli lanac kontrole i odgovornosti isprekidan... mozes uvesti sta hoces u drzavu pa i pokvarenu hranu.
Odgovornost snosi gazda, da ima drzave platio bi visoku cijenu, da je neko od otrovanih preminuo (fala Bogu pa nije) otiso bi u cuzu... a objekat ko objekat... ili stari ili novi gazda ... sendvici su odlicni.. na stranu sto su mozda malo skupi i sto poneka svatsa satve u njih
-
_BosanaC
Nije problem ni u gazdi, ni u objektu, ni u imenu. Problem je u svakom idiotu ponaosob koji ce nakon svega sto se desilo tamo ponovo otici i pojesti taj isti sendvic.atko wrote:A u cemu je problem? Sto se nebi ponovo otvorio?
Odgovornost snosi gazda, da ima drzave platio bi visoku cijenu, da je neko od otrovanih preminuo (fala Bogu pa nije) otiso bi u cuzu... a objekat ko objekat... ili stari ili novi gazda ... sendvici su odlicni.. na stranu sto su mozda malo skupi i sto poneka svatsa satve u njihi opet ce
jer je cijeli lanac kontrole i odgovornosti isprekidan... mozes uvesti sta hoces u drzavu pa i pokvarenu hranu.
- atko
Jebo Pomodorino, mozes uzeti bager i srusiti zgradu, i produziti u Vani na hambrger npr isto ti se mzoe desiti... na to hocu da skrenem paznju... Mislis da je neko u nekoj od tih prcvarnica recimo preduzeo dodatne mjere u ovim danima kad su temp. 50 stepeni itd itd odoh na pauzu da mi ne prodje u ovom palamudjenju..._BosanaC wrote:Nije problem ni u gazdi, ni u objektu, ni u imenu. Problem je u svakom idiotu ponaosob koji ce nakon svega sto se desilo tamo ponovo otici i pojesti taj isti sendvic.atko wrote:A u cemu je problem? Sto se nebi ponovo otvorio?
Odgovornost snosi gazda, da ima drzave platio bi visoku cijenu, da je neko od otrovanih preminuo (fala Bogu pa nije) otiso bi u cuzu... a objekat ko objekat... ili stari ili novi gazda ... sendvici su odlicni.. na stranu sto su mozda malo skupi i sto poneka svatsa satve u njihi opet ce
Sto kaze jedan moj prijatelj:"Spasa nam nema propasti necemo" izgleda da nam je to prokletstvo
-
dizzy_devil
Ono sto sam ja cula iz poudanog izvora je da je onda kad je to bilo da je salmonela(ako se ono dobro sjecam) nedjena na svakoj namirnici ali ne i na povrsinama, jebo ti to ako ti je na namirnici kako ti nije na radnoj povrsini, elem, nadjose je na svim namirnicama izmedju ostalog na onima na kojima se salmonela gotovo nikad ne moze naci, nasli su je u siru na ispecenoj pizzi koja je ostala kad je inspekcija upala sto nije moguce jer sta god da je bilo u toj pizzi termicki je obradjeno i doslovce sterilizano za vrijeme pecenja, kako sam cula radi se o reketarenjau hoces-neces ne moras, al vidis sta ce ti se desiti, tim prije sto kad se to dogadjalo jedan od radnika je misteriozno naglo otisao na 7 dana niti ko zna gdje niti ista, ovo je meni gore od tipicnog trovanja zbog nehigijene, jer vise ne mozes gledat gdje je cistol gdje je velik promet, nego jos trebam razmisljat hoce li se naci neka budala koja ce u cilju provodjenja svog i unistavanja drugog to obaviti preko mojih ledja (stomaka
)
zapocinju pravi psiholoski rat...drzi se mame i sarme
-
_BosanaC
A kazes da mi se dugo s hanumom vidjela nisidizzy_devil wrote:Ono sto sam ja cula iz poudanog izvora je da je onda kad je to bilo da je salmonela(ako se ono dobro sjecam) nedjena na svakoj namirnici ali ne i na povrsinama, jebo ti to ako ti je na namirnici kako ti nije na radnoj povrsini, nasli su je u siru na ispecenoj pizzi sto nije moguce jer sta god da je bilo u toj pizzi termicki je obradjeno i doslovce sterilizano za vrijeme pecenja, kako sam cula radi se o reketarenjau hoces-neces ne moras, al vidis sta ce ti se desiti, tim prije sto kad se to dogadjalo jedan od radnika je misteriozno naglo otisao na 7 dana niti ko zna gdje niti ista, ovo je meni gore od tipicnog trovanja zbog nehigijene, jer vise ne mozes gledat gdje je cistol gdje je velik promet, nego jos trebam razmisljat hoce li se naci neka budala koja ce u cilju provodjenja svog i unistavanja drugog to obaviti preko mojih ledja (stomaka)
-
Nancy Drew
-
dizzy_devil
malo off
jeste vidjeli reklamu za onaj restoran Steak house sto ga ona pevaljka Branka, Stanka kako se vec zove drzi na Marin Dovru
PROSLA SAM CIJEEEEEEELI SVIJET, ALI OVAKVIH STEKOVA K´O KOD NAS NIGDJE NEMA

PROSLA SAM CIJEEEEEEELI SVIJET, ALI OVAKVIH STEKOVA K´O KOD NAS NIGDJE NEMA
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pricaj ti sta hoces, cim bude plata vodim tebe i malog (onog na 4 noge) na Veselog Bosanca kod Brankedizzy_devil wrote:malo offjeste vidjeli reklamu za onaj restoran Steak house sto ga ona pevaljka Branka, Stanka kako se vec zove drzi na Marin Dovru
![]()
![]()
![]()
PROSLA SAM CIJEEEEEEELI SVIJET, ALI OVAKVIH STEKOVA K´O KOD NAS NIGDJE NEMA![]()
![]()
(jok ovog Bosanca)
Shifra: Ona s puno machaka
-
Semiramida
Da, da, špekuliše se da je to bila jedna, hajmo reć' - DIVERZIJA. Potplaćen konobar ili neko ko je namjerno "posijao" salmonelu u svaku namirnicu.dizzy_devil wrote:Ono sto sam ja cula iz poudanog izvora je da je onda kad je to bilo da je salmonela(ako se ono dobro sjecam) nedjena na svakoj namirnici ali ne i na povrsinama, jebo ti to ako ti je na namirnici kako ti nije na radnoj povrsini, elem, nadjose je na svim namirnicama izmedju ostalog na onima na kojima se salmonela gotovo nikad ne moze naci, nasli su je u siru na ispecenoj pizzi koja je ostala kad je inspekcija upala sto nije moguce jer sta god da je bilo u toj pizzi termicki je obradjeno i doslovce sterilizano za vrijeme pecenja, kako sam cula radi se o reketarenjau hoces-neces ne moras, al vidis sta ce ti se desiti, tim prije sto kad se to dogadjalo jedan od radnika je misteriozno naglo otisao na 7 dana niti ko zna gdje niti ista, ovo je meni gore od tipicnog trovanja zbog nehigijene, jer vise ne mozes gledat gdje je cistol gdje je velik promet, nego jos trebam razmisljat hoce li se naci neka budala koja ce u cilju provodjenja svog i unistavanja drugog to obaviti preko mojih ledja (stomaka)
A možda i REKET.
Jer, čitava ta priča o mjestu (ne)nalaska salmonele ima "rupa".
-
dizzy_devil
Mirci kad se sastave plate oko prvog pokupicemo i Bosanca i 4nosce
da vide sta je veseli Bosanac
vidimo se ljepotice
vidimo se ljepotice
-
skojotovski
rekoh ja nekad na pocetku, nije dobro ako prebacis konkurencijudizzy_devil wrote:Ono sto sam ja cula iz poudanog izvora je da je onda kad je to bilo da je salmonela(ako se ono dobro sjecam) nedjena na svakoj namirnici ali ne i na povrsinama, jebo ti to ako ti je na namirnici kako ti nije na radnoj povrsini, elem, nadjose je na svim namirnicama izmedju ostalog na onima na kojima se salmonela gotovo nikad ne moze naci, nasli su je u siru na ispecenoj pizzi koja je ostala kad je inspekcija upala sto nije moguce jer sta god da je bilo u toj pizzi termicki je obradjeno i doslovce sterilizano za vrijeme pecenja, kako sam cula radi se o reketarenjau hoces-neces ne moras, al vidis sta ce ti se desiti, tim prije sto kad se to dogadjalo jedan od radnika je misteriozno naglo otisao na 7 dana niti ko zna gdje niti ista, ovo je meni gore od tipicnog trovanja zbog nehigijene, jer vise ne mozes gledat gdje je cistol gdje je velik promet, nego jos trebam razmisljat hoce li se naci neka budala koja ce u cilju provodjenja svog i unistavanja drugog to obaviti preko mojih ledja (stomaka)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ma bjez, _Bosanac moze pojest 700 grama pite da ne trepne...bankrotiracemodizzy_devil wrote:Mirci kad se sastave plate oko prvog pokupicemo i Bosanca i 4nosce![]()
![]()
da vide sta je veseli Bosanac
![]()
![]()
![]()
vidimo se ljepotice
volim ja STEKOVE...
sa tatar sosom...