Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Michun
Ja mislim da je ovo prvi slucaj da je sa-x neko pomogao.
Od kada se ja tu motam...
Jel' bilo slucajeva pomaganja prije?
P.S. Dragi mrcha - drago mi je da si skontao sta zelis i nekako mislim da se neces pokajati sto si poslusao ove pametne glave ovdje.
Od kada se ja tu motam...
Jel' bilo slucajeva pomaganja prije?
P.S. Dragi mrcha - drago mi je da si skontao sta zelis i nekako mislim da se neces pokajati sto si poslusao ove pametne glave ovdje.
Last edited by Michun on 26/02/2007 15:43, edited 1 time in total.
-
Shoshana
Jasta mi je nego teskomrchaa10 wrote:E jest vama tesko u zivotu!!Hehehehehehe
Da je tebi samo znati kakve su me muke spopale od sinoc...Zamijenili mi Krega Rivea
Sta ja sad da radim, de ti meni reci
-
Svemirski_Jebach
jest, bilo i prije slucajea pomaganja..recimo prle je tihom pomogao da zamijeni edua...
ili recimo - pomogli smo jednom decku da se baci u rijeku...i tako...
ili recimo - pomogli smo jednom decku da se baci u rijeku...i tako...
-
chudna
Ja predlazem da se ti sada nama oduzis za pomoc i nastavis nas izvjestavati o slijedecim vezama. Jer ce tek to da budu sapunice, kad se pocnes svetiti onima koje nisu ni krive ni duzne i kada se pocnes upustati u razno-razne relacije. Misli na nas vjerne citatelje koji imaju buran samo virtualni zivot

-
iva24
a mozda ispraznjava to i na neki drugi nacin...dok je on na forumu......Lace wrote:drkaiva24 wrote:sta li tvoja radi...a?prleitihi wrote:večeras..dok ti sjediš kući..iscrpljen od treninga..ona se suosjeća sa tobom..i ona sjedi kući..iscrpljena..![]()
![]()
![]()
![]()
jer je on na forumu
![]()
- alphonse kauders
Evo, drugarica Dženana Alađuz, vjerni pratilac svih diskusija u kojima se imalo nagovještava seks ili šovinizam, a uz to i još prvoklasni citat-majstor važnih samopomoćnih književnih uradaka ala Dr.Phil kuka u novom broju "Starta" nad ovom temom, jer se niko od učesnika diskusije nije našao shodan da stane na stranu "kurve i sponzoruše..".
Po mišljenju Dž.A., djevojčica je ta koja glavnom junaku ove teme nije trebala dati drugu šansu. Tu se naravno poziva na slavni autoritet, druga Šecky-a koji je vjerovatno oličenje sarajevske mudrosti i čije su neprolazne riječi nad kojim lokalne novinarke svršavaju - " NIKAD DRUGU ŠANSU! Šta može druga šansa pokazati? Lutko, da je sve u redu ne bi uprsk'o ni prvu šansu. Uostalom, šta davanje druge šanse govori o toj osobi osim da je jadnik". (eeee, moja Dženana, jebl'i te principi, džaba ti 10 godina veze, braka, ako ti je ovo vodilja..)
Sportisti se stavljaju na teret sljedeće stvari - nije ništa pitao curu pri svom planiranju vjeridbe i vjenčanja ("Zašto i bi, kad on ima glavu više od nje pa je tim pametniji?" DŽ.A.), samoljubljiv je, tj. smatra se boljom prilikom od svoje djevojčice, bolesno je ljubomoran itd.. Uglavnom, tekst se svodi na citiranje pisanja mr. Sportiste i komentare Dž.A. na iste (ako ko ima elektronsku verziju teksta, neka je postavi). Čitateljima foruma se na kraju balade spočitava sugerisanje momku šta da radi ("u ovoj priči se uopšte ne radi o ljubavi, već o našj potrebi da kažemo nekomo smije li oprostiti i voljeti nekoga iako nije miss šarma... U cijeloj ovoj priči, u skoro 300 odgovora nigdje nema MI, samo TI i samo ONA - uradi to, zavali joj, nemoj se javljati DŽ.A.), momku se spočitava to da nema mozga, a curi se jedino indirektno spočitava to da ga nije prije šutnula ( a, ovo je ono MI, jelte Dženana?).
Kako god, ova tema je dobila neočekivani nastavak, možda u slijedećem broju Starta bude i intervju sa drugom stranom spora (ako bi se ispostavilo da je kod djevojke malo veći propuh nego kod momka i ako je malo iskvarenija i malo više površna od njega, hoće li novinarka i dalje braniti svoj stav?), hebote, baš sapunica...
tbc...

Po mišljenju Dž.A., djevojčica je ta koja glavnom junaku ove teme nije trebala dati drugu šansu. Tu se naravno poziva na slavni autoritet, druga Šecky-a koji je vjerovatno oličenje sarajevske mudrosti i čije su neprolazne riječi nad kojim lokalne novinarke svršavaju - " NIKAD DRUGU ŠANSU! Šta može druga šansa pokazati? Lutko, da je sve u redu ne bi uprsk'o ni prvu šansu. Uostalom, šta davanje druge šanse govori o toj osobi osim da je jadnik". (eeee, moja Dženana, jebl'i te principi, džaba ti 10 godina veze, braka, ako ti je ovo vodilja..)
Sportisti se stavljaju na teret sljedeće stvari - nije ništa pitao curu pri svom planiranju vjeridbe i vjenčanja ("Zašto i bi, kad on ima glavu više od nje pa je tim pametniji?" DŽ.A.), samoljubljiv je, tj. smatra se boljom prilikom od svoje djevojčice, bolesno je ljubomoran itd.. Uglavnom, tekst se svodi na citiranje pisanja mr. Sportiste i komentare Dž.A. na iste (ako ko ima elektronsku verziju teksta, neka je postavi). Čitateljima foruma se na kraju balade spočitava sugerisanje momku šta da radi ("u ovoj priči se uopšte ne radi o ljubavi, već o našj potrebi da kažemo nekomo smije li oprostiti i voljeti nekoga iako nije miss šarma... U cijeloj ovoj priči, u skoro 300 odgovora nigdje nema MI, samo TI i samo ONA - uradi to, zavali joj, nemoj se javljati DŽ.A.), momku se spočitava to da nema mozga, a curi se jedino indirektno spočitava to da ga nije prije šutnula ( a, ovo je ono MI, jelte Dženana?).
Kako god, ova tema je dobila neočekivani nastavak, možda u slijedećem broju Starta bude i intervju sa drugom stranom spora (ako bi se ispostavilo da je kod djevojke malo veći propuh nego kod momka i ako je malo iskvarenija i malo više površna od njega, hoće li novinarka i dalje braniti svoj stav?), hebote, baš sapunica...
tbc...
-
amrino
Juhu!!! kako je ovo super! Pa haman ovaj forum sluzi svim onim ljudima koji trebaju nesto da pisu ali im nekako uvijek fali inspiracije...alphonse kauders wrote:Evo, drugarica Dženana Alađuz, vjerni pratilac svih diskusija u kojima se imalo nagovještava seks ili šovinizam, a uz to i još prvoklasni citat-majstor važnih samopomoćnih književnih uradaka ala Dr.Phil kuka u novom broju "Starta" nad ovom temom, jer se niko od učesnika diskusije nije našao shodan da stane na stranu "kurve i sponzoruše..".
Kako god, ova tema je dobila neočekivani nastavak, možda u slijedećem broju Starta bude i intervju sa drugom stranom spora (ako bi se ispostavilo da je kod djevojke malo veći propuh nego kod momka i ako je malo iskvarenija i malo više površna od njega, hoće li novinarka i dalje braniti svoj stav?), hebote, baš sapunica...![]()
tbc...
Sve je super i sve je OK- samo bi nam Dženana i njoj slicni trebali bar s vremena na vrijeme udijeliti sta od honorara...doduse nije kod nas djaba narod izmislio onu staru o mlacenju gloginja tudjim kur*em...
Dzenana, Dzenana....ccc
-
mrchaa10
Friske vijesti....
Posto me nije bilo dugo da se javim i kazem kako je bivsa zvala moju mamu i pocela kukati kako je ona najgora ispala u svemu ovom i sl...
Kako nisam ni ja io cvjecka i tako to,da bi moja mama njoj rekla
ZNAS STA ..... KAKAV GOD JE ON JE MOJ SIN I TI SI SVOJOJ MAMI KCERKA,NIT SAM TE JA SPOJILA SA NJIM NITI DRZALA SVIJECU A OSIM TOGA I TI HODAS SA DRUGIM PA TI NIKO NISTA NEKAZE
Komentar na sve ovo od nje je bilo ok cujemo se tu tu tu tu...
Zvala je 27 jer je bilo vrijeme placanja kirije za stan:)))to je moja predpostavka:)))
Posto me nije bilo dugo da se javim i kazem kako je bivsa zvala moju mamu i pocela kukati kako je ona najgora ispala u svemu ovom i sl...
ZNAS STA ..... KAKAV GOD JE ON JE MOJ SIN I TI SI SVOJOJ MAMI KCERKA,NIT SAM TE JA SPOJILA SA NJIM NITI DRZALA SVIJECU A OSIM TOGA I TI HODAS SA DRUGIM PA TI NIKO NISTA NEKAZE
Zvala je 27 jer je bilo vrijeme placanja kirije za stan:)))to je moja predpostavka:)))
-
Shoshana
Ma hajde, pogledaj malo i po drugim temama... Ima tona kvazinovinara koji dodju na forum po svoj honoraramrino wrote: Juhu!!! kako je ovo super! Pa haman ovaj forum sluzi svim onim ljudima koji trebaju nesto da pisu ali im nekako uvijek fali inspiracije...
Sve je super i sve je OK- samo bi nam Dženana i njoj slicni trebali bar s vremena na vrijeme udijeliti sta od honorara...doduse nije kod nas djaba narod izmislio onu staru o mlacenju gloginja tudjim kur*em...![]()
Dzenana, Dzenana....ccc
- Michun
Ljubi mamu! A nju posalji u pmmrchaa10 wrote:Friske vijesti....
- Lace
mrchaa10 wrote:Friske vijesti....
a nije valjda da je stan pod kirijom...i ona dok zivi tu, od tvoje mame trazi pare? i btw...zasto ona jos uvijek zivi u stanu koji si ti iznajmio????
ma goni kuju u pm
-
chudna
Ovo fakat ispade prava sapunica
.
Predlazem pod hitno uvodjenje broja 094 xxx xxx sa odgovorima na pitanja "Sta ce se dogoditi sutra?"
"Propustili ste 13-u stranicu"
A novac od poziva moze ici curi da plati kiriju, dok ne nadje novog sponzora
Predlazem pod hitno uvodjenje broja 094 xxx xxx sa odgovorima na pitanja "Sta ce se dogoditi sutra?"
"Propustili ste 13-u stranicu"
A novac od poziva moze ici curi da plati kiriju, dok ne nadje novog sponzora
-
Svemirski_Jebach
jebo te - ja novinara i kolumnista kad im mi tekstove pisemo...popisam im se na rad