NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Comrad
Hoće li večeras biti prenos ili snimak Miami - Chicago, tekma je u 19h, na txt-u OBN-a piše da je u 21h, no još je jednom ovak bilo pa je tekma išla u 19 sati, iako je na pregledu programa pisalo da će biti u 21h...
p.s. ne kontam što odlažu prenos, zbog dva sata i nekakvih preglupih emisija...
p.s. ne kontam što odlažu prenos, zbog dva sata i nekakvih preglupih emisija...
-
SilentWhisper
nema veze, vazno je da calcio ide live 
- karanana
Znaci nece biti Bullsi? Ma nema veze, idemo dalje, ionako nije zanimljivo ali ne mogu vjerovati da jebeni OBN ne pusta Bullse uzivo zbog toga sto im Nedjeljno popodne traje do 20:00 i trenutno neka babetina prica o povecavanju broja spermatozoida, fuj.
-
SilentWhisper
Ev sad ga Mimo rece u odjavi: Chicago-Miami, vat d fak!!!!!!!!!!!!!!!
- Neelix
cujes ti ovih komentatora....jadna majko
17 puta ponavlja da je Poseyu career high 14 poena...
http://www.nba.com/playerfile/james_pos ... stats.html
Season Highs/Career Highs
Points 26 @ Washington 12/15/06 38 @ Atlanta 03/29/04
http://www.nba.com/playerfile/james_pos ... stats.html
Season Highs/Career Highs
Points 26 @ Washington 12/15/06 38 @ Atlanta 03/29/04
-
rashomon
Hahahahaahahahahakaranana wrote:Mi smo bikovi, najjaci smo najjaci. Pistonsi sljedeci znaci?! U 6 tekmi i to sredjujemo.
Al' svaka čast! Iskreno sam iznenađen pošto nikada prije nisam vidio Denga, a i Ben je Tito pod košem, najjači je!
Hell'em, Pistonsi su ipak beton ekipa na svakoj poziciji, za razliku od Miamija, tako da ne vjerujem!
4-2 Detroit Techno protiv housice/laganice iz Chicaga!
-
Hakala
eo i mene...nije me bilo iz opravdanih razloga 
Kirk Hinrih,Henrih,Hajnrih
.. steta pa je edin slomio nogu
ljudi, na stranu vecerasnja tekma(btw lako je onom drvosjeci kad je shaq grohno)...ali meni ne izlazi iz glave ona Kobeova proslonedeljna izvedba...sta reci ...MVP
..ali jbg..kad su ostali kurcu ...evo popusise i veceras 
Kirk Hinrih,Henrih,Hajnrih
ljudi, na stranu vecerasnja tekma(btw lako je onom drvosjeci kad je shaq grohno)...ali meni ne izlazi iz glave ona Kobeova proslonedeljna izvedba...sta reci ...MVP
- alphonse kauders
Hakala wrote:eo i mene...nije me bilo iz opravdanih razloga
Kirk Hinrih,Henrih,Hajnrih![]()
.. steta pa je edin slomio nogu
![]()
ljudi, na stranu vecerasnja tekma(btw lako je onom drvosjeci kad je shaq grohno)...ali meni ne izlazi iz glave ona Kobeova proslonedeljna izvedba...sta reci ...MVP..ali jbg..kad su ostali kurcu ...evo popusise i veceras
Je li to basketao i koliko dugo će biti van komentatorskog studija?;) Šalim se, nek se on nama oporavi, ko će trpiti onog Vilića do kraja play off-a.
Inače je sinoć Chicago zasluženo pobijedio, Deng bi bio igračina samo da još zna koju tricu ubaciti, a onakvo bacanje kamena s ramena koja izvodi Shaq sa linije slobodnih bacanja sam zadnji put vidio kod Dževde Alihodžića, ali je i on izvodio neku blažu varijantu, hej 0-7
I btw. statistika Jason Kidd-a u play off-u: pts- 12,7; reb. - 12,3; ass - 13,7. Triple double u prosjeku, lud je ko struja.
- Neelix
nije, nego sam precjenio dallasNosferatu wrote:Malo si precjenio, meni se cini Golden State Warriors-e u toj svojoj prognozi. Nije mi jasno samo - bazirano na cemu imas tako visoko misljenje o njima?