nejse...

Moderator: anex
uspio si da mi unistis apetit, danas nema nista od sedwicha za rucak... falasimon13 wrote:Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
Kad smo vec kod hrane odoh ispeci biftek od dva prsta i mlatnuti ga onako polu krvavog, pola ja pola moj best jaran sa kupiranim usima i repom....
Anarhija nesto za tebe enjoy doberman pinscher,,
P.S.nije moj al kamo srece da jest
ma ne vide oni bijele mačkemIRCerka wrote:iskreno se nadam da neki glavni vide sve ove teme, jer ja jadna zelim podforum ZIVOTINJSKO CARSTVO da ne petljamo mace u umjetnost zivljenja...
nejse...
jel se meni cini il su ovom doberamanu ostale preduge kupirane usisimon13 wrote:Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
Kad smo vec kod hrane odoh ispeci biftek od dva prsta i mlatnuti ga onako polu krvavog, pola ja pola moj best jaran sa kupiranim usima i repom....
P.S.nije moj al kamo srece da jest
Uhe su taman, usi mu nece rasti, a ona hoce, glava kad poraste usi ce biti ko salivene...Lace wrote:jel se meni cini il su ovom doberamanu ostale preduge kupirane usisimon13 wrote:Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
P.S.nije moj al kamo srece da jest![]()
Sorry, nije bilo namjernoAnarhija wrote:simon13 wrote:Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
uspio si da mi unistis apetit, danas nema nista od sedwicha za rucak... fala

eee taj je bas pepisimon13 wrote:Anarhija wrote:Sorry, nije bilo namjernosimon13 wrote:Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
uspio si da mi unistis apetit, danas nema nista od sedwicha za rucak... fala
Evo ti nesto da vecera bude dobra![]()
![]()
![]()
Anarhija wrote:simon13 wrote:eee taj je bas pepiAnarhija wrote: Sorry, nije bilo namjerno
Evo ti nesto da vecera bude dobra![]()
![]()
![]()
![]()
jel to onaj gore sa spicastim ushima dok je bio mlad i "citav"
aaaa ...u tom je folsimon13 wrote:Uhe su taman, usi mu nece rasti, a ona hoce, glava kad poraste usi ce biti ko salivene...Lace wrote:jel se meni cini il su ovom doberamanu ostale preduge kupirane usisimon13 wrote:Kao sto kaze nosferatu nista ljepse prosetati dobermana carsijom sa kupiranim usima i pojesti po 10 cevapa, a moze i pita ako nije zeljanica.
P.S.nije moj al kamo srece da jest![]()
HVALA SVIMAPhia wrote:baby_angel wrote:REST IN PEACEsicky wrote:
U subotu je udarilo auto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grozno sam tuzna, i placem tri dana...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()