osim ako se ne ticu
najsexi hrvatska studentica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
lace ba ,ti si meni super i jedna si od rijetkih forumasica koje mi leze u komunikativnom smislu...ali slika nije u cijelini..ipak su to puzleLace wrote:sta kukas...moje su bile objavljene i na guzovima i na sisamaMurat Sabanovic wrote:eh moje forumasice,volio bih vase slike vidjeti vise nego stojanku u padze
- Lace
pa namastajMurat Sabanovic wrote:lace ba ,ti si meni super i jedna si od rijetkih forumasica koje mi leze u komunikativnom smislu...ali slika nije u cijelini..ipak su to puzleLace wrote:sta kukas...moje su bile objavljene i na guzovima i na sisamaMurat Sabanovic wrote:eh moje forumasice,volio bih vase slike vidjeti vise nego stojanku u padze
zene trebaju ostati i malo tajnovite...znas...cim otkrijemo sve...nismo vise zanimljive...dok go ostavljam puzlu po puzlu...vi trazite jos...a ja svaki put izvucem nesto bolje
btw. faca mi je bezze...
-
water
who gives a f...Lace wrote:pa namastajMurat Sabanovic wrote:lace ba ,ti si meni super i jedna si od rijetkih forumasica koje mi leze u komunikativnom smislu...ali slika nije u cijelini..ipak su to puzleLace wrote: sta kukas...moje su bile objavljene i na guzovima i na sisama![]()
zene trebaju ostati i malo tajnovite...znas...cim otkrijemo sve...nismo vise zanimljive...dok go ostavljam puzlu po puzlu...vi trazite jos...a ja svaki put izvucem nesto bolje![]()
![]()
btw. faca mi je bezze...
- Murat Sabanovic
lazes lace ,faca ti nije bezze....znas to i sama, nego zelis samo da se prikazes kao skromna forumasica...Lace wrote:pa namastajMurat Sabanovic wrote:lace ba ,ti si meni super i jedna si od rijetkih forumasica koje mi leze u komunikativnom smislu...ali slika nije u cijelini..ipak su to puzleLace wrote: sta kukas...moje su bile objavljene i na guzovima i na sisama![]()
zene trebaju ostati i malo tajnovite...znas...cim otkrijemo sve...nismo vise zanimljive...dok go ostavljam puzlu po puzlu...vi trazite jos...a ja svaki put izvucem nesto bolje![]()
![]()
btw. faca mi je bezze...
- Lace
pa trazi cjelinuwater wrote:who gives a f...Lace wrote:pa namastajMurat Sabanovic wrote: lace ba ,ti si meni super i jedna si od rijetkih forumasica koje mi leze u komunikativnom smislu...ali slika nije u cijelini..ipak su to puzle![]()
![]()
btw. faca mi je bezze...
- Lace
moja faca je samo na nataknucima...i to pomno odabrana da se uklopi na drugo tijelo i kosu ...naravno da sam skromnaMurat Sabanovic wrote:lazes lace ,faca ti nije bezze....znas to i sama, nego zelis samo da se prikazes kao skromna forumasica...Lace wrote:pa namastajMurat Sabanovic wrote: lace ba ,ti si meni super i jedna si od rijetkih forumasica koje mi leze u komunikativnom smislu...ali slika nije u cijelini..ipak su to puzle![]()
![]()
btw. faca mi je bezze...
- Murat Sabanovic
ma vidio sam te i na nataknucima .no medjutim ipak je to tvoje lice u drugoj osobi,pa ne mogu da stvorim jasnu sliku o tvom izgledu...
hajd'pomozi
hajd'pomozi
-
water
pristavi limk da ne kopamo po forumuLace wrote:moja faca je samo na nataknucima...i to pomno odabrana da se uklopi na drugo tijelo i kosu ...naravno da sam skromnaMurat Sabanovic wrote:lazes lace ,faca ti nije bezze....znas to i sama, nego zelis samo da se prikazes kao skromna forumasica...Lace wrote: pa namastaj![]()
![]()
btw. faca mi je bezze...slikam samo sise i guzove
- SaraLe
A otkrijes mi tajnu, gdje su te slikeLace wrote:moja faca je samo na nataknucima...i to pomno odabrana da se uklopi na drugo tijelo i kosu ...naravno da sam skromnaMurat Sabanovic wrote:lazes lace ,faca ti nije bezze....znas to i sama, nego zelis samo da se prikazes kao skromna forumasica...Lace wrote: pa namastaj![]()
![]()
btw. faca mi je bezze...slikam samo sise i guzove
-
Svemirski_Jebach
sto ce mu tapiserija...nije majmum.
- SaraLe
Prestani se brijati po grudima, pa ce bitiwater wrote:zena mi oplela djeci kapu i rukavice za ovu zimu nema nista do proljeca, a onda cu ti poslati fotke ako bas insistirasSaraLe wrote:Ne vole sve djevojke "djecije grudi"Svemirski_Jebach wrote:sto ce mu tapiserija...nije majmum.
- Salko sto je u vodu skako
ja eto vidis najvise volim (dole) neobrijane zene naravski... volim prirodu..cistu prirodu..SaraLe wrote:Ne vole sve djevojke "djecije grudi"Svemirski_Jebach wrote:sto ce mu tapiserija...nije majmum.
- SaraLe
Tesko da ces naci takvuSalko sto je u vodu skako wrote:ja eto vidis najvise volim (dole) neobrijane zene naravski... volim prirodu..cistu prirodu..SaraLe wrote:Ne vole sve djevojke "djecije grudi"Svemirski_Jebach wrote:sto ce mu tapiserija...nije majmum.