Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
kakve veze ima sitni i krupni vez sa gramatikom???fildjan wrote:![]()
![]()
![]()
nije gramaticki ispravno napisano moj salko
![]()
![]()
![]()
budem ja tebe ovako uvezo...anais_nin wrote:Pa kad petlja i siri dezinformacije, onda se pogresno uvezefildjan wrote:![]()
![]()
![]()
nije gramaticki ispravno napisano moj salko
![]()
![]()
![]()

nista u mojim snovima nije crno-bijelo...ja kad sanjam, sanjam u koloru...anais_nin wrote:samo u tvojim snovima Salko, samo u tvojim snovima![]()
- anais_nin
onda ti se ovo omaklo, jer i na javi mozes samo sanjati to da mene vezesSalko sto je u vodu skako wrote:nista u mojim snovima nije crno-bijelo...ja kad sanjam, sanjam u koloru...anais_nin wrote:samo u tvojim snovima Salko, samo u tvojim snovima![]()
ma nista mi nije odmaklo...a sta ako postanem policajac????anais_nin wrote:onda ti se ovo omaklo, jer i na javi mozes samo sanjati to da mene vezesSalko sto je u vodu skako wrote:nista u mojim snovima nije crno-bijelo...ja kad sanjam, sanjam u koloru...anais_nin wrote:samo u tvojim snovima Salko, samo u tvojim snovima![]()
![]()
pa nebi se ni milion policajaca mjenjalo za tvog muza...anais_nin wrote:neka hvalafildjan wrote:![]()
![]()
jeste zanimljivi
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj bi policajac rad tebe bio
![]()
![]()
sa onim rozanim lisiscama i prirodnim pendrekom
![]()
![]()
ne bih ja mog muza za milion policajaca mjenjala
- anais_nin
ne budi tako siguranSalko sto je u vodu skako wrote:pa nebi se ni milion policajaca mjenjalo za tvog muza...anais_nin wrote:neka hvalafildjan wrote:![]()
![]()
jeste zanimljivi
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj bi policajac rad tebe bio
![]()
![]()
sa onim rozanim lisiscama i prirodnim pendrekom
![]()
![]()
ne bih ja mog muza za milion policajaca mjenjala
gdje nadje taj kurs???
ma nisu ni policajci bas toliko naivni....anais_nin wrote:ne budi tako siguranSalko sto je u vodu skako wrote:pa nebi se ni milion policajaca mjenjalo za tvog muza...anais_nin wrote: neka hvalane bih ja mog muza za milion policajaca mjenjala
gdje nadje taj kurs???
![]()
jos nisi upoznat s mojim "mochima"
a inace su policajci onako poznati po "visokim" standardima
![]()
![]()
trebali bi biti nevini ali vecina ovih nasih to nije....anais_nin wrote:jok nego su nevini
-
Svemirski_Jebach
ne znam staviti sliku na forum al' sto jest jest...ja sam ko crnac, volim zene sa velikim guzovima
(doduse to nije jedina slicnost izmedju mene i crnaca al to nije tema)
salu na stranu...punije su mi draze. Naravno da ne mislim o zenama koje su jako debele, al punije sa stomacicem i velikom guzom meni nimalo ne smeta cak sto vise...mmmmmm
a ni mrsave ja ne odbijam...al ako nema guze i ako je sva onako nekako sitna, mojne je meni 'ljeba ti

salu na stranu...punije su mi draze. Naravno da ne mislim o zenama koje su jako debele, al punije sa stomacicem i velikom guzom meni nimalo ne smeta cak sto vise...mmmmmm
a ni mrsave ja ne odbijam...al ako nema guze i ako je sva onako nekako sitna, mojne je meni 'ljeba ti
-
Svemirski_Jebach
lose danas, fakat lose...crvena dva'est puta boljadanas wrote:ne kazem da ne izgledaanais_nin wrote:@danas, nisam to rekla, jessica alba izgleda boli glava....ali i jedna beyonce koja nije nimalo mrsava izgleda boli glava![]()
![]()
ali brate -- vitko je vitko
- pitt
mora da si i ti napuco onaj grill u ustimaSvemirski_Jebach wrote:ne znam staviti sliku na forum al' sto jest jest...ja sam ko crnac, volim zene sa velikim guzovima![]()
(doduse to nije jedina slicnost izmedju mene i crnaca al to nije tema)
![]()
a ni mrsave ja ne odbijam...al ako nema guze i ako je sva onako nekako sitna, mojne je meni 'ljeba ti![]()
-
Svemirski_Jebach
ma nije to do cemerike...mada druze, ove kod mene sve neke mrsavice, ko da amerike vidilo nije.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#297 Re: Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Ja bas mislim da je suprotno.Hierarchia wrote:Vecinom mrsaviji muskarci okrecu glavu kad vide deblju djevojku. I djevojke bas ne zagledaju "pivski" trbuh.
Da li vama taj kriterij predstavlja vaznost? Molim, iskustva....
Naravno, osim u ekstremnim situacijama

-
Svemirski_Jebach
jao koke...
ja imam pivski trbuh al me to nije omelo da budem sa curama koje su istinabog mnogo ljepse od mene
(doduse neke su i dosta losije bile)
a nemam ni para vala.
ja imam pivski trbuh al me to nije omelo da budem sa curama koje su istinabog mnogo ljepse od mene
a nemam ni para vala.
- anais_nin
Charlotte (koka sa prethodne strane) je "size 18" i boli je dupeSvemirski_Jebach wrote:jao koke...![]()
![]()
ja imam pivski trbuh al me to nije omelo da budem sa curama koje su istinabog mnogo ljepse od mene![]()
![]()
(doduse neke su i dosta losije bile)
![]()
a nemam ni para vala.
a tvoj pivski trbuh