Šta sa ostalima?

Post Reply
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

induendo wrote:@mr_ilir :D evo foruma za tebe: http://p103.ezboard.com/bbosnjackifrontforum :D .A nas ostavi na miru.A tvoje ukazivanje na uvrede okači mačku o rep. :D Bolje ti je da to shvatiš kao kompliment. :D
@njonjica Nije problem naći ratne brojeve Ljiljana.Tamo je Latić baljezgao.Razgovarao sam samo sa jednim pravnikom.Jer ipak su radni dani i ljudi su prebukirani.Uglavnom on je rekao da nemamo baš neke šanse.On predlaže da ga tužimo za klevetu. :shock: Procjenjuje maksimalnu dobit oko 3000 KM.Koju Latić može a i ne mora isplatiti.A troškovi parnice ukoliko ne dobijemo bi bili pogolemi. :-? A ko je u sudstvu svima nam je poznato.
Moram ipak sačekati vikend dok ovi drugi budu slobodni.
Problem trenutni po meni je što su samo 4 osobe iz BiH i 2 iz USA izrazile želju da se aktiviraju po pitanju ovoga.A to je jako malo. :(Ako nisam upratio da ih ima više ispravite me slobodno.
Pozdrav svim ostalim. :)
Evo ga opet... Covjece je l´ sam ja tebi tol´ka smetnja(jer te uvijek dotucem :D ) da me moras slat na drugi forum. A ja za taj nisam ni znao, ti ocito po takvima hodas :D Ne pustam nikoga na miru! Imam pravo na svoje misljenje, nije vise komunizam! :D IT IS DEAD! muhahahahahaha :D

A to da tuzite Latica, ne da sam neki fan ali dajte prvo link da je on to stvarno rekao? Ne mozete vi tuziti jednog od najvecih bosnjackih pjesnika i knjizevnika i vjerskih intelektualaca tek tako!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:
A to da tuzite Latica, ne da sam neki fan ali dajte prvo link da je on to stvarno rekao? Ne mozete vi tuziti jednog od najvecih bosnjackih pjesnika i knjizevnika i vjerskih intelektualaca tek tako!
evo da i ja tebe dotucem, o UGROZENI...
Image
danas

Post by danas »

koliko ja znam, sirenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti je zabranjeno.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
Image
Ovo je ono sto je Oslobodjenje prenijelo, ja zelim direktno link Laticeve izjave za to! Mada vise ne sumnjam da je rekao, ali bih htio to da procitam.

P.S. Imas li ovaj clanak Oslobodjenja u potpunosti?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:koliko ja znam, sirenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti je zabranjeno.
jeste
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:

mislim da KEKEC ima, posalji mu PP. Sto se tice izjave cula sam je vise puta, a ne zaboravi o kojem se periodu radi :D

Latic kao Latic da valja, ne bi mu stranica bila onakva.
:D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

dobro poslat cu.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:dobro poslat cu.
do tada, procitaj malo Laticevu http://www.nbs.ba stranicu.... covjecnost...postenjacina...i sve ostalo...
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:dobro poslat cu.
do tada, procitaj malo Laticevu http://www.nbs.ba stranicu.... covjecnost...postenjacina...i sve ostalo...
mojne tako ba :D to je u nas nam najveci pjesnik :D tako nam reko sarlo :D :-)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

To je stranka njegovog brata Nedzada Latica.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Sajt je offline. Molimo javite gresku vasem administratoru! Moguce greske: suspenzija (neizmirene obaveze) overquote oversend overpost

Kad otvorim link
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mr__bosnjak wrote:
mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
Ovo je ono sto je Oslobodjenje prenijelo, ja zelim direktno link Laticeve izjave za to! Mada vise ne sumnjam da je rekao, ali bih htio to da procitam.

:-) :-) :-)

Meni se cini da je ovo sve jedna velika namjestaljka i zavjera :D :D

A kad ti dadnu link i dokument, ti trazi poimenicno na koje je on to osobe iz mjesanih brakova mislio, da narod ne shvata kako ne treba :-) :-) :-) :lol: :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Haha vec sam rek´o da mislim da je istinito. Ali je drugo kad neko nesto prenese i kad to dodje od te osobe licno.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:Haha vec sam rek´o da mislim da je istinito. Ali je drugo kad neko nesto prenese i kad to dodje od te osobe licno.
1994. godine nije bilo bas jednostavno snimiti nesto sa radija...jebi ga, akumulator zapetlja kasetu .... a imas ga crno na bijelom...i latic nikad nije rekao NISAM TAKO MISLIO i NISAM TO REKAO...
u pocetku su obojica Latica to govorili, a misljenja su im se vremnom pocela razilaziti. Makar su tako govorili.
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:00, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

pretjerujete :D

meni se bas dopada laticev prijedlog za gradnju drustva bez trauma :D :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

danas wrote:pretjerujete :D

meni se bas dopada laticev prijedlog za gradnju drustva bez trauma :D :lol:
with all due respect, lako je tebi otamo se zajebavat na taj racun, a ne gledas ga ti skoro svaki dan, i ne duguje tebi ni tvojima pare :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:00, edited 1 time in total.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

induendo wrote:
mr__bosnjak wrote:
induendo wrote:@mr_ilir :D evo foruma za tebe: http://p103.ezboard.com/bbosnjackifrontforum :D .A nas ostavi na miru.A tvoje ukazivanje na uvrede okači mačku o rep. :D Bolje ti je da to shvatiš kao kompliment. :D
@njonjica Nije problem naći ratne brojeve Ljiljana.Tamo je Latić baljezgao.Razgovarao sam samo sa jednim pravnikom.Jer ipak su radni dani i ljudi su prebukirani.Uglavnom on je rekao da nemamo baš neke šanse.On predlaže da ga tužimo za klevetu. :shock: Procjenjuje maksimalnu dobit oko 3000 KM.Koju Latić može a i ne mora isplatiti.A troškovi parnice ukoliko ne dobijemo bi bili pogolemi. :-? A ko je u sudstvu svima nam je poznato.
Moram ipak sačekati vikend dok ovi drugi budu slobodni.
Problem trenutni po meni je što su samo 4 osobe iz BiH i 2 iz USA izrazile želju da se aktiviraju po pitanju ovoga.A to je jako malo. :(Ako nisam upratio da ih ima više ispravite me slobodno.
Pozdrav svim ostalim. :)
Evo ga opet... Covjece je l´ sam ja tebi tol´ka smetnja(jer te uvijek dotucem :D ) da me moras slat na drugi forum. A ja za taj nisam ni znao, ti ocito po takvima hodas :D Ne pustam nikoga na miru! Imam pravo na svoje misljenje, nije vise komunizam! :D IT IS DEAD! muhahahahahaha :D

Jadna majko,ono nekoga da dotuče? :lol: :lol: :lol:
Čovječe,iliru :D meni se u principu neda spuštati na tvoj intelektualni nivo pa da se prepucavam s tobom non-stop.Samo ponekad se javljam sa odgovorima na neku tvoju notornu glupost i to samo sa željom da bih ti pokušao objasniti neke stvari.A ne da ulazim u neke specijalne diskusije s tobom balavcem.
Nisam ni ja znao nego je čovjek sinoć postavio tu temu na forum pa rekoh da te uputim na mjesto gdje možeš prodavati svoj pobjeguljski patriotizam. :D
Jadna inteligencijo,ovdje nije nikada ni bio komunizam nego je bio socijalizam.Skontaj se gdje živiš i kakvo je društveno uređenje u tvojoj državi.I ko je bio na vlasti sve do nedavno. :-) :-) :-)
A on nije više najveći intelektualac u bošnjaka. :oops: Zajebao ga je Fatmir Alispahić. :oops: :D
da, dotukao sam te u svakoj diskusiji. SVaki put si hrlio k´o lud al´ izlazio k´o gubitnik. Ne poznajes argumentaciju, ne poznajes dijalog ne poznajes nista. Ovako npr. izgledaju tvoji razgovori:
SDP je super,
ma opet Mirnes :D
ne ne fatmir :D
itd. itd.
a prave diskusije nikad nemas.
I sada k´o ti neces da se spustas na moj nivo? :lol: :lol: Covjece, Slavenu, tebe su komunisticke skole ucile gdje sve vec bilo izrezirano i te se sad ne mozes pomiriti sa cinjenicama. Sve ti je "nacionalizam". Hahaha stvarno me nasmijes, i jos ti mene da ucis??! Uci prvo sebe ocito ti obrazovanje nije jaca strana(ne racuna se komunisticko).
I jos jednom:
KOMUNIZAM JE MRTAV hahaha! :D
labrusca

Post by labrusca »

Nancy Drew wrote:Latić je u pravu, ja sam itekako frustrirana. U jednoj sarajevskoj općini prije par godina, prilikom nekih pravnih poslova traženo je od mene da se izjasnim ko sam. Bosanac kažu ne može, to ne postoji. Postoji samo Bošnjak, Srbin i Hrvat. Potrošila sam dobrih 20 min vremena objašnjavajući se sa službenicom, kojoj je to sve očito bilo čak i zabavno, kako ne mogu biti nešto što nisam kad sam svašta nešto. Ne može kaže, šta ti je otac - to si. Otac mi je Eskim. E, ne može - Bošnjak, Srbin ili Hrvat.
Nije Latić problem, problem su oni koji su institucionalizirali ovakav nakaradni naci-sistem i stavili ga u sve zakone i na sve nivoe. Tako da ostali nisu ni ostali nego niko i ništa.
A Latić intelektualac? Jašta je, pravi! Kad ga vidiš jasno ti je da je on taj. Da mi ga je bilo srest' 1994 gdje na ulici :x
Pri upisu godine na fakultetu treba popuniti onaj debilni list, navodno za zavod za statistiku, gdje pored pitanja o nacinu izdrzavanja studenta, obrazovanju roditelja itd ima i pitanje nacionalnosti. Meni su sa studentske sluzbe vraceni papiri jer mi je receno da Bosanka/Bosanac kao nacija ne postoji. Ako su ti podaci za zavod za statistiku, koji klinac mi onda vracaju papire za upis?! Kakve to veze ima sa njima?! I sad da mi neko kaze da m ostali nismo ugrozeni... :-D Mirci i ja smo im haos napravile tamo i svaki put kada smo predavale papire bilo je upisano BOSANAC velikim stampanim slovima. Odustali su nakon izvjesnog vremena.
@Mr Bosnjak, ako me oni i njima slicni nisu utjerali u tor, neces ni ti ni tebi slicni. Ako bilo ko ocekuje toleranciju, mora i sam biti spreman da prihvati ostale onakve kakvi jesu (i sta vec jesu) inace im cijela prica i argumentacija dobija licemjeran ton, zar ne?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Ja ni tebe ni nekoga drugog ne utjerujem u tor. Budi sta hoces, samo sam vam htio objasnit izmisljenu razliku izmedju Bosnjak i Bosanac.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Nancy Drew wrote:
induendo wrote:
Nancy Drew wrote:Latić je u pravu, ja sam itekako frustrirana. U jednoj sarajevskoj općini prije par godina, prilikom nekih pravnih poslova traženo je od mene da se izjasnim ko sam. Bosanac kažu ne može, to ne postoji. Postoji samo Bošnjak, Srbin i Hrvat. Potrošila sam dobrih 20 min vremena objašnjavajući se sa službenicom, kojoj je to sve očito bilo čak i zabavno, kako ne mogu biti nešto što nisam kad sam svašta nešto. Ne može kaže, šta ti je otac - to si. Otac mi je Eskim. E, ne može - Bošnjak, Srbin ili Hrvat.
Nije Latić problem, problem su oni koji su institucionalizirali ovakav nakaradni naci-sistem i stavili ga u sve zakone i na sve nivoe. Tako da ostali nisu ni ostali nego niko i ništa.
A Latić intelektualac? Jašta je, pravi! Kad ga vidiš jasno ti je da je on taj. Da mi ga je bilo srest' 1994 gdje na ulici :x
Koliko ja znam tada je bio u Sloveniji.Tako da ga nisi mogla ni sresti. :D Ispravite me ako griješim.
Moguće, al' mu to nije smetalo da nas ovdje rikta. Koliko se sjećam on i Karić su bili stvarno 'perjanice' budalaština i nebuloza. Karić je, koliko se sjećam, pričao kako je rock'n'roll šejtanska muzika a Coca-Cola šejtansko piće a imao je i on neki biser o miješanim brakovima. Ne sjećam se baš svega, hvala bogu...
Enes Karić? Enes KArić se 1995 uslikao s kokakolom za naslovnicu Dana.
Mislim da je i po pitanju mješanih brakova barem dovoljno lukav da šuti. Demantiraj ako imaš čim, i meni je mrzak lik, al' nemoj napadat' ofrlje samo zato što je 'odža.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:
Enes Karić? Enes KArić se 1995 uslikao s kokakolom za naslovnicu Dana.
Mislim da je i po pitanju mješanih brakova barem dovoljno lukav da šuti. Demantiraj ako imaš čim, i meni je mrzak lik, al' nemoj napadat' ofrlje samo zato što je 'odža.
il je bila fotomontaza :D

naziv cocacola naopacke i u odrazu u ogledalu ima neko pogrdno znacenje na arapskom...

joj i ja svasta i svakoga slusam....

VOLIM TE ZELJO!
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Eh da imaaammm...

Image

ko ¹to nemaaamm....

... tad bi sretni bili sviiiiiiiiii.....
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

mr__bosnjak wrote:
induendo wrote:
mr__bosnjak wrote: Evo ga opet... Covjece je l´ sam ja tebi tol´ka smetnja(jer te uvijek dotucem :D ) da me moras slat na drugi forum. A ja za taj nisam ni znao, ti ocito po takvima hodas :D Ne pustam nikoga na miru! Imam pravo na svoje misljenje, nije vise komunizam! :D IT IS DEAD! muhahahahahaha :D

Jadna majko,ono nekoga da dotuče? :lol: :lol: :lol:
Čovječe,iliru :D meni se u principu neda spuštati na tvoj intelektualni nivo pa da se prepucavam s tobom non-stop.Samo ponekad se javljam sa odgovorima na neku tvoju notornu glupost i to samo sa željom da bih ti pokušao objasniti neke stvari.A ne da ulazim u neke specijalne diskusije s tobom balavcem.
Nisam ni ja znao nego je čovjek sinoć postavio tu temu na forum pa rekoh da te uputim na mjesto gdje možeš prodavati svoj pobjeguljski patriotizam. :D
Jadna inteligencijo,ovdje nije nikada ni bio komunizam nego je bio socijalizam.Skontaj se gdje živiš i kakvo je društveno uređenje u tvojoj državi.I ko je bio na vlasti sve do nedavno. :-) :-) :-)
A on nije više najveći intelektualac u bošnjaka. :oops: Zajebao ga je Fatmir Alispahić. :oops: :D
da, dotukao sam te u svakoj diskusiji. SVaki put si hrlio k´o lud al´ izlazio k´o gubitnik. Ne poznajes argumentaciju, ne poznajes dijalog ne poznajes nista. Ovako npr. izgledaju tvoji razgovori:
SDP je super,
ma opet Mirnes :D
ne ne fatmir :D
itd. itd.
a prave diskusije nikad nemas.
I sada k´o ti neces da se spustas na moj nivo? :lol: :lol: Covjece, Slavenu, tebe su komunisticke skole ucile gdje sve vec bilo izrezirano i te se sad ne mozes pomiriti sa cinjenicama. Sve ti je "nacionalizam". Hahaha stvarno me nasmijes, i jos ti mene da ucis??! Uci prvo sebe ocito ti obrazovanje nije jaca strana(ne racuna se komunisticko).
I jos jednom:
KOMUNIZAM JE MRTAV hahaha! :D
Bošnjače, moj argument da sam POMALO Ilir je to, što se u imeniku jednog gradića na jugu Albanije bar stotinjak ljudi preziva kao i ja.

A to što su tebi udrobili šizofrenici, a ti pokus'o k'o hurme u hošafu, to su braco sve same budalaštine. Evo, ja nisam komunist, ja ustaša i ćać mi bio, al' nisu bolan ova omladina na forumu komunjare. Komunjara je bolan taj mahniti Imamović što laprda o Ilirima. Samo pravi totalitarac može tako ad hoc pristupati historiji. Pusti, moj bošnjanine, Alispahića. Orwella malo pročitaj, Orwella.
Post Reply